Venäläinen nuori nainen pakotettiin aborttiin Suomessa

murderchildfinland

Kätilö joutui jättämään työnsä traumaattisen abortin vuoksi.
Todella raaka tapahtuma Suomessa.

19

253

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onko olemassa lähdettä? Mikäli Suomen surkeimmat uutislehdet eivät ole tapausta uutisoineet, ei sitä ole tapahtunut hyvinvointivaltiomme sisällä.

    • Kysymys herää: miksi hakeutua naistentautien poliklinikalle töihin, kun kerran tietää siellä omaan työnkuvaan kuuluvan myös raskaudenkeskeytysten hoidon? Kukaan ei ole siis pakottanut ketään aborttiin eikä kyseiseen työhön. Eikä kukaan ole pakottanut venäläistä asumaan Suomessa, vaan jokainen tietääkseni voi valita asuinpaikkansakin? :)

      Ammattiaan tuskin tarvitsee jättää, vaan hakeutuu toiselle osastolle.

    • Joku lekuri ollut

      venäläisten vihaaja, eikä halunnut enää yhtään ryssää suomeen, niin teloitti terveen lapsen. Lääkärihän ne lopulliset päätökset tekee ja antaa.

      • miksi suomeen?

        Minusta ennemminki tuntuu että sinä olet suomalaisten vihaaja. Miksi ne venäläiset tänne tuppaa, pysyisivät siellä "ihanassa" kotimaassaan,kun se kerran on niin paljon inhimillisempi paikka :))))


      • miksi suomeen? kirjoitti:

        Minusta ennemminki tuntuu että sinä olet suomalaisten vihaaja. Miksi ne venäläiset tänne tuppaa, pysyisivät siellä "ihanassa" kotimaassaan,kun se kerran on niin paljon inhimillisempi paikka :))))

        Siksipä kai tänne maahanmuuttajat niin paljon hakeutuvat - pakoon omaan maan epäoikeudenmukaista kohtelua ja huonoja oloja. Mutta jokaisella kai on oikeus valita paluumuuttokin, jos täällä on huonompi olla. Eihän Suomi pidättele ketään, jos haluaa pois täältä, vai kuinka on? :)

        Joillakin muilla valtioilla ei demokratia ole kovin kehittynyttä, eikä ole niin suuria kansalaisoikeuksia ja sananvapautta kuin meillä ja maa on korruptoitunut, pelätään ja vihataan diktaattorijohtajia, jotka estävät vapaan keskustelun ja kansalaisia kohdellaan epätasa-arvoisesti, ihmisiä katoaa ja vangitaan mielipiteiden takia. Näin on ollut Venäjällä aina, demokratia ei vielä ole päässyt kehittymään. Jokin outo henkilökultti siellä on aina ollut ja valta pienen eliitin käsissä. Vallankumous syö aina lapsensa ja heiluri heilahtaa aina liikaa toiseen äärisuuntaan, kunnes tasapaino löytyy ehkä jonkin suuren katastrofin kautta vasta.

        Kansalaisten pitäisi uskaltaa vastustaa diktaattoreita ja vaatia demokratiaa.


      • HandyMcCoy

        "lääkärihän ne lopulliset päätökset tekee ja antaa."

        Saisiko todisteita tällaisesta tapauksesta, ettei olisi vaan trolli? Aborttia hakevan pitää allekirjoituksellaan todistaa, että on itse halunnut aborttia ja tietää mistä toimenpiteessä on kyse.

        Oli kyllä Suomi paljon parempi paikka elää ennen vuotta 1990, ei ollut näitä ulkomaalaisia, jotka tuovat oman maansa ongelmat tänne.


    • Adolf Putler
    • naliiiiii

      Kannatan oikeutta aborttiin. Mutta mielestäni lääkärit sallivat nykyään abortteja aika köykäisin perustein. Olennaista on, että lääkäri määrää abortin, ei aborttia hakeva nainen vaikka hän haluaakin sitä. 20 min aika ei riitä siihen, että käsitellään onko nainen valmis synnyttämään ja kasvattamaan lapsen, ja onko sosiaaliset perusteet olemassa. Pitäisi ehdottomasti selvittää asiaa lisää, esimerkiksi tapaaminen psykologin kanssa.

      Onko tämä juttu "Kätilö joutui jättämään työnsä traumaattisen abortin vuoksi" todella totta? Suomessa 2000-luvulla? Mitä ajatuksia tää herättää teissä? Oonko ainoa, jota tää riipaisee sydämestä ja lujaa? Mä en enyt mieti sitä kätilöä, vaan sitä syntynyttä vauvaa, jonka PITI olla LÄÄKKEELLÄ ETUKÄTEEN KUOLLUT syntyessään! Se KUITENKIN OLI ELOSSA ja sitten anneettiin KUOLLA SILMIEN EDESSÄ! Mitä!?

      Juttu on tässä: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014111718842601_uu.shtml

      Miten lääkäri voi antaa katsoa vierestä kun abortissa syntynyt vauva (sikiö rv 23) kuolee silmien edessä, vaikka vauvalla olisi mahdollista tehohoidon avulla selvitä aikaisesta syntymästä (joka oli ei-toivottu, ymmärrän) ja kasvaa aikuiseksi - kuten sinä ja minä. Hoitaja itse katuu, että joutui toimimaan, miten toimi; kuten Sotilas suorittaisi tehtäväänsä ja surmaisi ihmisiä lain tai määräyksen nojalla. Mutta hän olisi voinut kantaa vauvan teho-ostastolle. Ihan oikeasti olisi voinut!

      Hoitaja antoi siis aborttilääkkeen ja pari päivää aiemmin oli annettu sikiön kuollettava ja aborttiin valmistava lääke, joka EI OLLUT KUITENKAAN TOIMINUT. Tästä sitten seuraa, että sikiö syntyi elävänä eli siis oli elossa oleva vauva, ihminen.

      Mutta ei toimittu, koska LAKI ESTÄÄ ELVYTTÄMÄSTÄ abortissa syntyvää sikiötä. Käytännössä vauva oli elossa ja kriteerit tehohoitoon olisivat vauvan osalta täyttyneet TOIVOTUN raskauden kohdalla, ja tämä kyseinen ihminen oltaisiin elvytetty siinä tapauksessa, ja hän olisi ehkä selvinnyt.

      Miksi lääkäri ei toiminut? JOs on laki joka kieltää abortissa elvytyksen, ymmärrän että haluavat toimia lain mukaisesti. Mutta lääkäri ja hoitaja OVAT TODELLA tässä tapauksessa kuin ne sotilaat, jotka ON määrätty eliminoimaan ihmisiä. Ja LÄÄKÄRI ANTAA LAPSEN KUOLLA SILMIENSÄ EDESSÄ, VAIKKA TÄLLÄ TÄYTTYISIVÄT LAPSEN NÄKÖKULMASTA TEHOHOIDON KRITEERIT.

      Jos lääkäri vain päättäisi toimia ja viedä lapsen teholle, tuskin tulisi potkuja.. Mutta kukaan ei uskalla olla ensimmäinen ja toimitaan vain sokeasti uskoen tekevänsä oikein etiikkansa mukaisesti. Minkä etiikan valossa on missään määrin inhimillistä ANTAA ABORTOIDUN ELÄVÄNÄ SYNTYNEEN SIKIÖN KUOLLA SILMIEN EDESSÄ; SIIS JOS TEHOHOIDON KRITEERIT TÄYTTYVÄT.

      Lääkärin etiikka: "Lääkärin tulee aina palvella lähimmäisiään ihmisyyttä ja elämää kunnioittaen" ks. https://www.laakariliitto.fi/liitto/etiikka/

      Onko tässä mitään ihmisyyttä tai elämän kunnioitusta?

      JA OLEN ABORTIN KANNALLA EHDOTTOMASTI. OLEN ITSE TEHNYT ABORTIN VIIKOLLA 9 vuosia sitten, JA sikiö syntyi kuolleena kylppärin lattialle. Nostin sen käteen ja se oli muutaman sentin mittainen. Näin jälkeenpäin ratkaisuani olen toisinaan miettinyt, en niinkään katunut. Lapsia on kaksi ja kiva mies. Mutta näitä lapsia, jotka mulla nyt on, tuskin olisi jos olisin jättänyt abortin silloin aikoinaan tekemättä. Olisi joku toinen lapsi, jota en nyt saanut tuntea, kun sain tehdä abortin lääkärin luvalla.

      MUTTA TÄMÄ TILANNE ETTÄ JOS VAUVA SYNTYYKIN ELÄVÄNÄ JA TEHOHOIDON KRITEERIT TÄYTTYVÄT; on kuoleman sivusta katsominen vierestä.. En osaa sanoa tähän mitään. JA TÄSSÄ ei oo enää kyse siitä, mitä ne aborttia toivoneet vanhemmat ovat HALUNNEET. Tässä tilanteessa lääkärin PITÄÄ TOIMIA. IHMISTEN PITÄÄ TOIMIA! Ei ole enää kyse biologisten vanhempien mistään halusta, vaan kuolemasta.

      Kuinka kauan te hoitajat ja lääkärit suostutte tekemään tällaista? Tehkää jotain? Eikö omatunto soimaa? Perustelu, että lapsi olisi sairas, ei ole riittävä TAI se että lapsen vanhemmat halusivat abortin. TE ITSE KATSOTTE SEN PIENEN IHMSEN KUOLEVAN; TE ETTE TEE MITÄÄN! TE ETTE TEE MITÄÄN! KATSOTTE VIERESTÄ.. Vaatikaa muutosta! Lääkärit on muutenkin kunnianhimoisia, jos olen oikein ymmärtänyt. Miksi sallitte itsenne toimia kätyreinä tällaisessa?

      SIIS: TÄSSÄ EI OLE ENÄÄ KYSE BIOLOGISTEN VANHEMPIEN OIKEUDESTA ABORTTIIN, VAAN SIITÄ SAAKO VAUVA ELÄÄ, kun on VAHINGOSSA SYNTYNYT ELÄVÄNÄ VAIKKA PITI SYNTYÄ KUOLLEENA. JOskus sattuu virheitä, ja lääke ei ole etukäteen tappanut sikiötä, vaan syntyykin TEHOHOITOKELPOINEN VAUVA ABORTISTA HUOLIMATTA: Mitä tässä tehdään?

      Tapahtuuko näitä useita vuodessa Suomessa?

      Pitkä kirjoitus, sori. Mut mitä mieltä ootte tästä? Lapsen näkökulma?

    • hyihittotaastätä

      On ollut opposition mielenosoitus Moskovassa, ja se yritetty vaientaa, niin Venäjä-jutut nostetaan taas ylös? Yritetään provosoida vihaa, jotta Putin pääsisi pommittamaan jotakuta "vihollista"? Näinhän Venäjällä aina tehdään. Mistä näitä hitlereitä aina tulee? Vihollinen pitää keksiä, että saisi oikeuttaa omaa tympeää diktaattoripolitiikkaansa.

      Ei kuulu aborttipalstalle tämmönen.

    • murderchildfinland

      Venäjällä on suuria mielenosoituksia (Moskovassa yli 1000) siksi kun Suomessa ei suostuttu tekemään aborttia venäläiselle naiselle.
      Todella raaka tapahtuma Venäjällä. Suuri osa mielenosoittajista on vangittu.

    • Kommentoin tuota linkitettyä lehtiuutista ja tätä lainaustasi. Tämä juttu on täällä ollut ennenkin ja löytyy varmaan vanhatkin kommentit tästä.

      "Miten lääkäri voi antaa katsoa vierestä kun abortissa syntynyt vauva (sikiö rv 23) kuolee silmien edessä, vaikka vauvalla olisi mahdollista tehohoidon avulla selvitä aikaisesta syntymästä (joka oli ei-toivottu, ymmärrän) ja kasvaa aikuiseksi"

      Et sitten lukenut tuota uutisjuttua itse?. Uutisessa lukee "Tämä kyseinen sikiö oli todettu ultraäänellä sairaaksi, Miia kertoo."
      Eli siis on ilmeisesti ollut toivottu, koska raskaus on päästetty näin pitkälle.

      "Jos sikiöllä todetaan vamma tai sairaus tai on muita erityisperusteita. Raskausviikoilla 20-24 abortin voi saada vain, jos sikiöllä on todettu vamma tai vakava sairaus."

      Ajattelepa mikä koettelemus tämä on vanhemmille? Kukaan ei kyllä tiedä ensinnäkään tuon jutun todenperäisyyttä ei kukaan ole tarkistanut ja kertonut taustoja. Tämä kertomushan kiersi tiuhaan kun oli tämä kansalaisaloite ajankohtainen. Kukaan ei myöskään sano, että kuinka sairas sikiö on ollut, onko ehkä vaarantanut äidin hengen tms. Olisiko menehtynyt joka tapauksessa jne. Keskiöön nousee vaan hoitajan tuohtumus siitä kun joutuu vaihtamaan duunia. Vanhemmat taas joutuu tekemään aborttipäätöksen tilanteessa, missä ehkä ei ole hyviä tai oikeita vaihtoehtoja.

      Mutta ikävää on myös nostaa tällaista tapausta kuin normiaborttiesimerkiksi, kun sikiövaurion perusteella tehdään noin 300 aborttia vuodessa. Jotkut eivät aborttia tee, vaikka sikiö osoittautuu vammaiseksi. Tämä on jokaiselle tilanteeseen joutuvalle todella vaikea asia, enkä soisi että tällaisella jutulla kukaan herkuttelisi.

      Enkä ymmärrä vieläkään mitä venäläisillä on tekemistä asian kanssa, kun tosiaan olisi tekemistä omassakin terveydenhoidossa:

      https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/93166-abortti-arkipaivaa-venajalla-kovat-luvut

      "K:n mukaan Venäjällä tehdään väkilukuun nähden eniten abortteja maailmassa. Vuoden 2007 YK-tilastoselvityksen mukaan Venäjällä abortoidaan 53,7 raskautta tuhatta naista kohden."

      Suomessahan tämä luku oli noin 14 raskautta?

      Eli sielä Venäjällä tuntuu olevan ongelmia ihan ilman, että niitä tarvitsee ulkoistaa muiden syyksi.

      • EiSäälinHiventäkään

        Aborttiväen hovinarriksi romahtanut "tieteilijä" puolustelee tässä vielä sellaisenkin suojattoman lapsen murhaa, joka sattui selviämään aborttimyrkyistä ja pahoinpitelystä. Säälin hiventäkään ei julmurin tekstissä vilahda. Kauhistuneen, lapsen murhaamiseen pakotetun kätilön järkytyksen ja työkyvyttömyyteen johtaneen kauhunäytelmän kertomista julkisuuteen tämä paatunut abortti-mengele pitää valitettavana.

        Jokainen ymmärtää, miten alhainen ja kieroutunut on äitejä kyykyttävien ja lasten verta janoavien aborttiasiamiesten moraali.


      • valheharhasyytöstä

        Mitäs valhetta siinä nyt oli vai väittikö siis että oli terve?


      • MengelenLuurangot

        Vuonna 2017 suomalaiset abortti-mengelet argumentoivat ja toimivat 1930-luvun synkkien esikuviensa mukaan. Lapsen murhaamiseen riittää syyksi väite siitä, että hän on "sairas". Jokainen ymmärtää, mihin tämän periaatteen hyväksyminen on johtanut yhteiskunnassa.

        Mukavuusabortti on häpeätahra ihmisyyden kilvessä. Aborttiväki haluaisi esiintyä sivistyneiden ihmisten joukossa....


      • villiintynykäytäntö

        "Eli sielä Venäjällä tuntuu olevan ongelmia "

        Kas kummaa...mutta sehän ei voi missään nimessä johtua ainakaan ylilepsusta aborttilaista ;)


      • Surullinenkohtalo
        villiintynykäytäntö kirjoitti:

        "Eli sielä Venäjällä tuntuu olevan ongelmia "

        Kas kummaa...mutta sehän ei voi missään nimessä johtua ainakaan ylilepsusta aborttilaista ;)

        Abortit venäjällä johtuu täydellisestä ehkäisy- ja seksivalistuksen puutteesta. Abortti on siellä ehkäisy.

        Silti katulapsiakin on heitteillä järkyttävät määrät. Kukaan ei huolehdi siellä lapsista. :((


    • steriloiminen
      • Surullinenkohtalo

        Niin venäjälläkin. Onkohan ne kuulleetkaan moisesta mahdollisuudesta? Onko saatavissakaan kun ehkäisyän kans on niin ja näin?


    • Lapsentappajat

      Aborttiasiamiehet vaativat myös aborttimyrkytyksestä hengissä selvinneen lapsen tappamista. Aborttiväki on jopa onnistunut estämään lääkäreiden ja hoitajien työn lapsiparan auttamiseksi.

      Vaittoman lapsen tappamista vaativat ja ylläpitävät hylkiöt ovat sivistymätöntä ja kirottua roskaväkeä ja yhteiskunnan häpeällisiä tunkioita.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3963
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2328
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2046
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      94
      1713
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1252
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe