Venakoista

Poliisi1

Miksi venäläiset eivät osaa noudattaa sääntöjä? esim. Jonoissa ohitellaan, ajetaan miten sattuu. Venäjällä ei sääntöjä noudateta niin kuin se on näkynyt Ukrainassa, mutta venäläiset tämä on Suomi eikä venäjä. Menkää takas rajan taakse palvomaan sitä putinia

7

142

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • venakko,rus nainen

      Kyllä ne venäläiset miehetkin ohittelevat,ei pelkästään venakot

      • VladimirI

        Herrakansa ohittaa entiset maa-orjat!


    • SitäOppiiVihaamaan

      Sitä oon itteki ihmetellyt. Venäläisillä ei vaikuta olevan MITÄÄN sääntöjä koskaan missään, joita yleisesti ottaen kunnioitettaisiin. On kuin itse ajatus tai konsepti siitä, että edes ON jotain sääntöjä, joita PITÄÄ NOUDATTAA, olisi täysin outo, alien, ja kummallinen, eikä venäläinen sitä tajuaisi.

      Eräskin sankari kusetuttaa ja paskattaa koiriaan suoraan taloyhtiön takapihan parvekkeiden alapuolella, aina aamuisin. Eikä näe tässä mitään väärää, vaikka hänelle on jo asiasta huomautettu, ja kerrottu läheisestä koirapuistosta. Ei mitään vaikutusta millään. Tehdään mitä huvittaa, eikä tajuta koiran psykologiasta sen vertaa, että johdettaisiin laumaa, vaan annetaan koirien olla laumanjohtajia ja tehdä mitä huvittaa.

      Lisäksi, ei tajuta, että koirien on oltava KYTKETTYINÄ kaupunkialueella. Eli nämä koirat säännönmukaisesti tunkeutuvat takapihan parvekkeiden eteen paskomaan ja kusemaan, ja laiskasti askeltava venäläis-kusipää siinä perässä sitten. Eikä tajua tässä olevan mitään väärää senkään jälkeen, kun hänelle on jo asiasta huomautettu.

      Toinen venäläinen pudistelee mattonsa järjestyssääntöjen vastaisesti parvekkeilta, jolloin kaikki bakteerit ja basillit tietenkin lentelevät alemmille parvekkeille. Asiasta on huomautettu sekä venäläiselle ukolle, venäläiselle akalle (montakin kertaa), ja lopulta vastaus tuli: "Hei, kaikkihan niin tekevät".

      Nämä samat venäläiset ovat keränneet somalinaapureitaan vastaan addressin, järjestyssääntörikkomusten johdosta. Ja kuitenkin iloisesti itse rikkovat järjestyssääntöjä. Ei MITÄÄN tajua, ei MITÄÄN logiikkaa, eikä MITÄÄN johdonmukaisuutta tai kunniaa. Pelkkää tajutonta örvellystä oman navan ympärillä - ei ajatella sääntöjä tai muita ihmisiä muuten kuin sen verran, että miten sääntöjä voidaan KÄYTTÄÄ ITSENSÄ HYVÄKSI aiheuttaakseen muille kenties varoituksia tai häätöjä

    • SitäOppiiVihaamaan

      Mitä ihmeen apinakansaa venäläiset oikein ovat? Ei tekisi mieleni tehdä näin rasistisen kuuloista yleisestystä muuten, mutta nämä havainnot (plus muiden ihmisten havainnot esim. ulkomailla örveltävistä venäläisturisteista, jotka eivät sielläkään noudata mitään kohtuutta, sääntöjä, lakeja tai muutakaan järkeä) pakottavat johtopäätökseen, että venäläisten tajunta ja äly on jotenkin niin pieni, ettei se yksinkertaisesti veny ihmisen yleiselle normaalille tasolle, johon taas suomalainen on tottunut (ainakin ennen kuin suomen rajoista tuli pelkkä vitsi).

      Ennen pidin 'itsenäisyyden' puolesta puhuvia ja 'suomi suomalaisille'-tyyppejä jonkinlaisina hulluina nationalisteina tai kaheleina, mutta alanpa tajuta, että MISTÄ tällainen ajatus kumpuaa.

      Suomi on ollut kaikesta kännihulluudesta riippumatta suorastaan sivistyksen kehto verrattuna somaleihin ja venäläisiin, ja siihen käytöksen malliin, joihin HE ovat tottuneet.

      Pahinta on, että suomi nykyisin toimii jonkinlaisena 'enablerina', mahdollistaen sen, että sekä somalit, että venäläiset saavat tehdä mitä huvittaa, ja käyttäytyä miten tahansa, koska kukaan ei koskaan anna minkään sortin seurausta tai rangaistusta huonosta käytöksestä tai laittomasta toiminnasta.

      Tosi mukava aina tietää parvekkeelle kävellessään, että tänäkin aamuna on kusi-, ja paska-annostusta taas lisätty siinä pihamaan välittömässä etualassa. Kiitti vitusti, kusipäät, mistään mitään piittaamattomat ja tajuamattomat idiootit venäläiset!

      Jos Karman laki on tosiasia, voi sitä itkua ja hammasten kiristystä, jota näiden ääliöiden on vielä käytävä läpi joskus tulevaisuudessa... toivonpa vain, että voin olla paikalla osoittamassa sormella ja nauramalla räkäisesti päin lärviä, ja tivaamassa, että alkavatko he tajuta älyttömien, laittomien tekojensa seuraukset....

      Tiedän nyt kokemuksesta, mistä rasismi syntyy.

    • Vennää

      Venäläiset on ihania aina niin kohteliaita tuolla liikenteessä hätävilkut päällä.myydään suomi Venäjälle Venäjällä on kaikki paremmin.

    • 66666666666666666

      ei apina ja yleensäkään eläimet osaa käyttäytyä johdonmukaisesti liikenteessä Intialaiset lehmät on tästä hyvä esimerkki. ryssä on kuin Intialainen lehmä.

    • vladofputler

      Millos terroristit lakia ja sääntöjä kunnioittas?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      239
      3706
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2264
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe