Onko kukaan tilannut voidetta

huijattu3

Dermafy Solutions Age Defense, täyttä huijausta, tavaraa tulee vaikka ei ole tilannut, kun on maksanut kortilla, niin tulee automaattisesti lasku, miten sen saa loppumaan.
Tilasin vain näyte pakkauksen ja nyt ne laskuttaa vaikka, ei ole edes tavaraa

34

272

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • myöskin huijattu

      Hei,

      Ihan sama juttu, minäkin tilasin vaan läytteen ja nyt on tulut kaksi purkkia sen jälkeen ja luottokorttia veloitellu 150€ miten tämä on mahdollista ihmettelin kun luottokortti maksu vaan lisääntyy.

      Seuraavaksi menen kuolettamaan luottokortin vai menenkö poliisiasemalle vai kuluttajasuojaan.

      Mitä sinä olet tehnyt ??????????????

    • uskomatonta1

      sama täällä. tilasin kun ilmoittivat että näytteen saa postimaksulla 6e ja sen jälkeen on kortilta velottu n 400e. en löydä enää mitään mainosta kyseisestä yrityksestä

    • varkaita

      sama täällä. tarvin apua.Miten saa sen loppumaan.

    • huhhui

      Laitoin englanninkielisen peruutusilmoituksen osoitteeseen:
      [email protected]

      ja toisen suomeksikin osoitteeseen:
      [email protected]

      kun tuli kahta eri tuotetta.Näyttää olevan ainakin kaksi sähköpostiosoitetta, vaikka käyntiosoite on ihan sama jossakin texasissa. Toiselta löytyi suomalainen ? sähköpostiosoite.
      Sieltä ainakin tuli vastaus, että jäsenyys peruutettu eikä tiliä enää veloiteta. Saa nähdä, miten käy.

      • huhhui

        Jäsenyys tulee siis automaattisesti, mikäli ei peruuta sitä 15 päivän kuluessa "näytteen" saapumisesta ja sitten alkaa tulla purkkia kuukauden välein.


      • alice54

        Peruin [email protected], en ollut saanut näytteitä edes vielä, kun tililtäni veloitettiin jo yli 90€, kuoletin kortin, tiliäni hyvitettiin se yli 90€, sen jälkeen sain jossain vaiheessa ensin yhden näytetuotteen ja jonkin ajan kuluttua toisen.....hyvin kävi loppupeleissä, mutta ikinä en enää tilaa moista....


      • Katri123
        alice54 kirjoitti:

        Peruin [email protected], en ollut saanut näytteitä edes vielä, kun tililtäni veloitettiin jo yli 90€, kuoletin kortin, tiliäni hyvitettiin se yli 90€, sen jälkeen sain jossain vaiheessa ensin yhden näytetuotteen ja jonkin ajan kuluttua toisen.....hyvin kävi loppupeleissä, mutta ikinä en enää tilaa moista....

        Tilasin näytteen. En ole saanut tuotetta, mutta sen sijaan luottotililyäni veloitettiin 83,20 euroa. Erikoista. En ole edes antanut tilinumeroani.


    • Hyväuskoinen

      Samoin kävi minullekin!!! Nyt on tililtäni veloitettu liki 400€!!!! Sähköpostiini vastattiin ja luvattiin peruutus, mutta miten saan rahat takaisin? Kirjoitin heille, että tämä on laitonta touhua! Peruutuksen jälkeen tuli purkki vielä, jota en halua ja jonka lähetän takaisin!

    • Hyväuskoinen

      Lopetin luottokorttini. luottamus meni! Nyt tarjoavat tuotetta 60% alennuksella eli 40€ pitäisi maksaa lähetyksestä, josta on jo maksu mennyt tililtä 80-90 €! Tai sitten lähettää tuote takaisin omalla kustannuksella! Kieroa touhua! Pankista neuvoivat tekemään reklamaation ja niin tein. Käsittelyyn menee 1 - 2 kk. Siis rahaa on uponnut näihin "näytteisiin" 364,22 €. Pitäisikö tehdä rikosilmoitus....?

      • Hyväuskoinen

        Jatkoa edelliseen. Soitin Kuluttajavirastoon. Sanoivat, että koska firma on amerikkalainen ja siellä on eri systeemit kuin Euroopassa, asialle ei voi tehdä mitään heidän puoleltaan. Jään odottamaan vastauksia oikaisuvaatimuksiini, mikä saattaa kestää 2-3 kk. Dermafy Solutions firma vaatii, että maksan viimeksi tulleen purkin tähän "60 % alennettuun hintaan" tai lähetän sen takaisin omalla kustannuksellani 30 pv sisällä.En varmasti maksa uudella luottokortillani ja joudu samanlaiseen kierteeseen! Siinä tapauksessa, jos saan kaikki rahani takaisin, voin sen lähettää, mutta oikaisuvaatimuksen käsittely saattaa kestää 2-3 kk ja rohkenen epäillä sen tulosta! Firman toimintaperiaatteet eivät herätä minkäänlaista luottamusta tapahtuneen pohjalta! Sain myös neuvon ottaa valokuvan tai muun kirjallisen dokumentin avaamattomasta lähetyksestä todistukseksi siitä, että olen sen lähettänyt, Sen olen nyt oppinut kantapään kautta, että tällaisissa "postimaksuhintaissa" näytteissä piilee koira haudattuna ainakin nettikaupassa Euroopan ulkopuolella! Olen tällaisiin osallistunut puhelinmyynnin kautta kotimaassa, mutta he ovat aina kertoneet peruutusvelvoitteen ja tarjousnäytepaketti on aina TODELLA OLLUT postikulujen hintainen! Dermafy Solutions firman mainostarjous oli siis täysin harhauttava suomalaiseen rehellisyyteen tottuneille! Mistään ei ilmennyt, että kyseessä olisi jatkuva tilaus, joka pitäisi peruuttaa määräaikaan mennessä ja että mukamas postimyyntihintaisesta näytevoiteesta veloitettaisiin täysi hinta postikulujen lisäksi "kokeiluajan" eli 2-3 vk:n kuluttua! Todellakin huijausta!!!!


      • Mukti

        Kannattaa jäädyttää kortti, luottokunta Lex Oy 096964604 auttaa eteenpäin.
        Tai omaan luottokorttifirmaasi. Aion saada rahani takaisin.


    • Hömppä57

      Näinpä kävi minullekin. Tilasin jostain nettisivulta "näytepurkit "edullisesti, hinnat 4,72 ja 4,77. Siitä on reilut 2vko, eikä purnukoita ole tullut. Sitä vastoin luottokorttia oli veloitettu näiden lisäksi vielä melkein 95 €. Mittään en oo saanut ! Laitin sähköpostia suomenkielisenä ko fin-sähköpostiin ja sieltä ystävällisesti vastattiin englanniksi, että laittavat henk. koht`palvelu viestin 24 tunnin sisällä. Ei ole kuulunut! Kuoletin sitten korttini (merkittiin kadonneeksi) ja tilasin uuden. Enää ei veloitella, tappio pitänee kärsiä. Reklamaation silti aion tehdä luottokorttifirmaan, näin neuvottiin vaikka sitten kestääkin ja otan tämän opetuksena että moiseen hölmöyteen en enää sorru !!

      • Pönttöpölvästi55v

        Pönttöpölvästi55v
        Edelleen meitä jymäytettyjä riittä. Itse tilasin mainoksesta, jossa oli kuvia ihmisistä, jotka olivat kommentoineet ko. tuotetta. He kehuivat ja kiittelivät hyvästä tuotteesta. HAH. Ok, täytyy myöntää, että kaikkea ei tullut luettua NIIIIN tarkkaan, mutta ymmärrys itsellenikin oli, että maksu kuitataan otetuksi vasta, jos päätän pitää tuotteen sitä ensin kokeiltuani. Nyt on kahden tuotteen tilaus veloitettu luottotililtäni yht. 186,95 euroa. Näin kalleilla tuotteilla pitäisi saada jo uusi iho. Purkit kun ovat vielä mielettömän pieniä. Samat s-postit tulivat minunkin postiini siitä, että tilausmaksut perutaan ja kaikki tyytyväisiä. Tosin huonosti suomea kirjoitettu viesti tuli näiden jälkeen, jossa kerrottiin, että olen lupautunut tilaamaan ja plaa plaa ja nyt voiteet ovat sinun. Voi pyhä sylvi. Usko mennyt kaikkeen nettimyyntiin.


    • onkohuijausta

      Onko kukaan tilannut mainoksessa olevaa voidetta, jota mainostaa mm Outi Mäenpää ja saanut ko tuotteilla uuden nuoren ihon. Alkanut epäilyttää. Tulin tilanneeksi näytepakkauksen 7eurolla viikko sitten ja s-postiin tuli vahvistus ja parin päivän päästä tieto, että tuote on matkalla. Saa nähdä tuleeko tuote vai miten käy. Arvio lähetysajasta näkys olevan 8 päivää...Pankkitiliä ei ainakaan ole velotettu vielä. Exclusive beauty mainoksia on milloin missäkin ja se pitää sisällään restoluminat jne...

      http://fi.restoralumina.com/?AFID=5077&AFFID=5077&C1=201542&C2=104943317

      • Pönttöpölvästi55v

        Näin itsekin tilasin ja vahvistus tuli ajallaan. Vaan ennen kuin tuotteet tuli oli varaus luottotilillä edellämainituista tuotteista mitä ihmeellisimmillä summilla.
        Tuotteet ovat nyt tulleet ja ensimmäinen varsinainen luottokorttilasku.
        Eli tilasin huhtikuussa, tilausvahvistus 12.4 ja huhtikuun alussa näkyi summat luotolla ja 4.5. aloitin peruttamispostit. Edellispäivänä olin yhteydessä oman pankin kautta ja sain ohjeita toimia eteenpäin. Lopputulosta voi todella joutua odottamaan, mutta parempi sekin kuin maksaa parista purkista 200 euroa. Laitoin myös lisää s-postia firmaan, josta en ole saanut tyhjentävää vastausta huonon suomenkielen vuoksi, jolla vieti kirjoitettu.


      • Voidekusetus

    • muorikka

      Täällä yksi huijattu. Restora Luminalla. Voi p.....e. Näytepurkit tuli ryppyisissä paketeissa 2 kpl, siis paketteja. Vaatimattomat muovipurkit, eikä mitään muuta. En ole avannut ja lähetän ne takaisin kunhan vaan saisin jonkun hel....n numeron. Sen saa soittamalla johonkin numeroon ja sieltä vastasi naisääni englanniksi. Numero oli 358, eli Suomen maanumero. Kuulovikani estää kuulemasta puhelimessa vierasta kieltä, hyvä että saa tästä kotimaisesta selvää. En nyt tajua mitä teen? Osaako kukaan neuvoa ryppyistä muoria?

      • palaute_toimi

        Minulle tuli yksi purkki kokeilumielessä ja tiliä oli veloitettu vajaat seitsemän euroa. Käytin purkin loppuun, piti kestäää kuukauden mutta olikohan noin kolmeksi viikoksi .Pari päivää sitten hokasin katsoa s-postiani ja siellä oli ilmoitus että uusi lähetys on matkalla ja maksu n 90...!!
        Soitin suomen numeroon, mutta siellä puhutaan vain englantia, en viitsinyt alkaa takertelemaan enkulla ja löysin sitten s-postin osoitteen ko firmaan. helpompi kirjoittaa englanniksi ja niin tein. Ilmoitin peruvani tuotteen ja se ei ole toiminut minulla. Kuinka ollakaan postiin tuli saman päivän aikana kohtelias vastaus, että ovat peruneet eikä tiliäni tulla enää veloittamaan.
        S-posti siis toimii. Klikkaat vain kohtaa: [email protected]
        mutta englanniksi pitää kirjoittaa. Minua ärsyttää se, että yhteystiedoissa löytyy suomen asiakaspalvelu puh.numero, mutta eivät ole vaivautuneet suomenkielisellä palvelulla.

        http://www.restoralumina.com/support/


    • Pivm52

      Onko kukaan tilannut voidetta

      Dermafy Solutions Age Defense, täyttä huijausta!
      Tilasin näytepakkaukset kahdesta tuotteesta, vahvistus tilauksesta tuli, mutta tuotteita ei kuulunut. Lopulta tulivat, mutta uudet summat oli veloitettu luottokortiltani jo samalla. En siis ehtinyt kokeilla tuotteita. Peruin tilaukseni sähköpostilla saman tien. Ja pyysin palauttamaan rahani, mutta vastaavat vain sopimusehdoilla. Rahoja en takaisin saanut, enkä myöskään enää tuotteita. Menetin lähes 200 eur. Korttini sain onneksi suljettua niin, ettei siitä voi veloittaa mitään ulkomailla, eikä netissä. Korttini käy vain kotimaassa, niin kauan kuin haluan. Eikö tämmöisille huijareille tosiaankaan voi mitään Suomen lain mukaan?

    • Voidekusetus
      • Voidekusetus

        P.S.

        Eli siis MUISTAKAA AINA TUTKIA SIVU TARKKAAN, KOSKA SIELTÄ SAATTAA LÖYTYÄ JUURI TUOLLAINEN HUOMAAMATTOMASTI SIJOITETTU EHTOSIVU, JOKA MÄÄRITTELEE TEIDÄT JONKUN KLUBIN JÄSENEKSI JA KOVAHINTAISTA TUOTETTA ALKAA TULLA KUUKAUDEN VÄLEIN!!!


    • rakeitako

      Kiitos kirjoituksista. Lohduttavaa etten ole ainut ja vinkkejä sain miten toimin. Kyllä meitä turhamaisia naisia huijataan. Näytteet tuli edulliseen hintaan ja tililtä meni 92 eur. Kortti kuoletettava varmaan minunkin. Voi että olen tyhmä!

    • Tyhmä

      No meidän perheessä kävi niin että maksut otettu mutta "tuotteita" ei , mieheni hokasi vasta eilen etää katso tiliäsi mitä otettu yhteensä 357,14 , kuukasiveloitukset olleet 15.4-8.6 82-95e välillä, en ollut huomioinnut tiliäni katsoa

      • Ryöstöä

        Siis oliko veloitettu tiliäsi vaikka ei ollut lähetetty tuotteita? Siis mistä hyvästä tuo veloitus? Luulin että alkavat lähettää tuotetta kuukauden välein, ja siitä sitten nuo isot veloitukset. Mutta veloittavatko tyhjästä? Onpas TOSI törkeää toimintaa!!


      • Hörhö

        Hei. Minäkään en lukenut ehtoja tarpeeksi tarkkaan ja menin lankaan. Onneksi minulla ei ollut kulunut vielä 15 päivää ensitilaksesta, joten lähetin lopetusilmoituksen [email protected] sähköpostiin. Kirjoitin viestin Googlessa ensin suomeksi ja Googlen translate käänsi sen englanniksi, minkä copykomennon kautta siirsin sähköpostiin ja lähetin sen sinne.
        Lopetusvastaus tuli noin 15 min jälkeen sähköpostiini englannin ja suomen kielellä.
        Kiitos Jeesukselle, Hän kuulee rukoukset!


      • Kuusijanolla
        Ryöstöä kirjoitti:

        Siis oliko veloitettu tiliäsi vaikka ei ollut lähetetty tuotteita? Siis mistä hyvästä tuo veloitus? Luulin että alkavat lähettää tuotetta kuukauden välein, ja siitä sitten nuo isot veloitukset. Mutta veloittavatko tyhjästä? Onpas TOSI törkeää toimintaa!!

        Sama täällä, piti kuolettaa luottokorttitili ja hävittää kortti


    • Varokaatätäkin

      Tässä taas yksi voide, joka pistää tilaajan kestorahastettavaksi, nimittäin DGEA-voide.

      Näitä näköjään riittää! Selasin taas sivun ja , kas kas, sivun oikeassa reunassa huomaamaton teksti josta pääsi klikkaamalla ehtoihin. Ja olihan sielläkin tietenkin kestotilauspakko:( Luvataan näytepakkaus toimitusmaksun hinnalla...

      https://www.efishop.fi/fi/Ihonhoito/DGEA-naisille/DGEA-kasvovoide/p/29?utm_source=GoogleSearch&utm_medium=&utm_content=C-00000441&utm_campaign=20150319_GoogleSearch__C-00000441&o=C-00000441&gclid=CNKWrO7MnsYCFWgMcwodue8DYQ

      https://www.efishop.fi/myyntiehdot

      • Varokaatätäkin

        P.S.
        Mitähän tämäkin tarkoittaa tuolla ehdoissa? " Emme vastaa ilmoitettujen hintojen mahdollisista paino- tai kirjoitusvirheistä." Siis voiko hinta olla mikä hyvänsä? Voivatko vaikka alkaa väittäämään että hinta 29e pitikin olla 290e?


    • vitunvittu

      Joo voi vittu sama juttu täällä.

      Visalta vinkuu maksuja vaan.
      Onko tietoo miten saa loppumaan?
      Onko kortin sulkeminen ainut mahdollisuus??

      • korttikahtia

        Se on varmaan ainoa tapa katkasta. Kävin tänään pankissa ja kortti leikattiin kahtia ja uusi tulee uusin tunnuksin viikon -kahden sisään.
        Ovelaa vielä, että lähettäjän nimeä vaihdetaan kun on käyttänyt näytepakkauksen minkä itse tilasin. Seuraava velottaja on eri nimellä ja mitään pakettia ei ole tullut postissa vaan tiliä veloitettu kaksi kertaa.Nets: iin voi ottaa yhteyttä ja laittaa palautetta ja on olemassa sähköinen oikaisupyyntö. Onko kukaan saanut oikaistua olematonta laskutusta oikaisupyynnön kautta?

        http://www.nets.eu/fi-fi/tuki/ohjeita-kortinhaltijalle/oikaisupyynto/Pages/default.aspx


    • kijjjdssn

      näihin rysiin narahtaneet kuolettakaa ensitöiksenne korttinne !!! euroopan kuluttaja keskus suomessa numerossa 0295053005 ma-pe klo 9-12

    • mikkokkioo

      näihin katiskoihin narahtaneet kuolettakaa ensitöiksenne korttinne !!! euroopan kuluttaja keskus suomessa numerossa 0295053005 ma-pe klo 9-12

    • Jannis112

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      223
      3460
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2181
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      80
      1630
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe