Kantapääkävely

keinänen

Kantapääkävely on alkukantaisen ja sivistymättömän ihmisen sairaus!

23

351

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiivatta

      ootko ihan tosissas? ihminen on kanta-astuja luonnostaan. olen kyllä nähnyt joitakin kehitysvammaisia ihmisiä, joiden kävely on jokseenki kummallista. oletko yksi heistä?

      • Zaska198

        Mikä vi**n kanta-astuja luonnostaan?? Otappa norsu kenkä pois jalasta ja mene ulos kävelemään! Oletko vielä "kanta-astuja"? Veikkaanpa että et ole. Olet vaan ylipainoinen lähiövalas, joka on niin tyhmä, ettei pysty ajattelemaan kanssaeläjiä. Onneksi kaltaisillenne löytyy lääkkeet vaiennukseenkin.


    • hikiset jalat

      Aloittaja ei kehtaa joulukuussa marista trampoliineista, niin piti keksiä jotakin muuta.

    • aloittajalle

      käytkö ap. koskaan ulkona? käyppä joskus katsomassa, mikä kohta siihen katuun ensimmäisenä ihmisillä kolahtaa. mutta he ovatkin alkukantaisia ja sivistymättömiä ihmisiä kaikki, sinua lukuun ottamatta.

    • akat liekeissä?

      Niin on, kuvittele sekaan vielä piskin räkytys, ketjussa röökin polttaminen ja ovien paiskominen, niin saat tietää millainen naapurin akka onpi meillä..

      Ja teille normaalista kävelytavasta rutisijoille. Totta, ihminen on kanta-astuja kun se on ollut evolutiivisesti energiatehokkain tapa kulkea. Tänä päivänä ei monenkaan tarvinne säästää energiaa savannin ylittämiseen..

      Mutta kerrostaloasunnossa kantapääjytinä ei ole tarkoituksenmukaisin kulkutapa. Neukkukuutiossa sen kolmen metrin matkan osaa jokainen kävellä jytisemättä. Lisäksi kun valtaosa väestöstä alkaa olla ylipainoista, kannattaisi edes kuluttaa puoli kilokaloria kun jättää kantapäät jytisemäti.

    • civilizised

      Ja katin konttia kanssa. Nyt olisi jo korkea aika sivistymättömien lopettaa disinformaation levittely tykkänään. Ihminen ei ole mikään kanta-astuja. Eikä varsinkaan luonnostaan.

      Teeppä joskus seuraava testi. Kävele jonkin aikaa ilman kenkiä ulkona (luonnollisella alustalla, ei ihmisen luomalla) ja huomaat kuinka se epäluonnollinen jytinä askeleesi eli toisin sanoen kanta-astelusi muuttuu päkiä askellukseksi. Joillain ihmisillä se muuttuu askellukseksi jossa päkiä, jalan keskiosa ja kanta osuvat maahan saman aikaisesti. Päkiä askel ja edellä mainittu toinen luonnollinen askel moodi ihmisellä on luonnolinen. Näillä luonnollisilla kävely tyyleillä ei jalkasi rasitu koska se on luonnollinen tyyli ihmiselle liikkua toisin kuin kantapäillä liikkuminen.

      Siirtymällä päkiä askeltajaksi et myöskään ärsytä naapureitasi. Kanta askelus on seurausta kengien käyttöön siirtymisestä ja niiden liiallisesta käytöstä. Se on merkki myös myös osittain vähä-älyisyydestä.

      P.S. tätäkin kirjoitin naapurin vähä-älyisen puustalaskeutumattoman (kantapääaskelluksien säestämänä) Tämä mainittu akka ja hänen ukkonsa ravaavat kämppää ja rappusia ylös kuin mitkäkin speedy gonzalesit.

      Myös alakerrassa (minun alapuolella) asuu tupakoiva (sekin sivistymätöntä) kantaaskeltaja. Usein hän mylvii myös omituisia ääniä niin kuin nuo seinänaapuritkin. He kaikki taitavat olla vähän jälkeenjääneitä jossain mielessä.

    • afsd

      työnnä sivistynyt ihminen löylykauha........minä astun päkiällä. silloin kun kävelen ylämäkeen.

    • läskikantaastuja

      Ihmetyttää nämä "ihminen on luonnostaan kanta-astuja"-tyypit. Oletteko sitten niin läskejä, ettette pysty kerrostalossa astumaan lattiaan niin, että koko talo ei tömähdä? Sellainenkin on mahdollista jos hallitsee kroppansa :)

      Lääkkeitä näiden itsekkäiden paukkajien vaientamiseen on. Nämä paukkajathan hyökkäävät välittömästi asiasta huomauttajien kimppuun, mutta jos annat maistaa niiden omia "normaaleja elämisen ääniä", mutta teet sen silloin kun sen oma aikataulu näyttää hiljaista. Voit myös kutsua huoltomiehen tai isännöitsijän kuuntelemaan pauketta. Mikäli tämä rikkoo talon hiljaisuus-sääntöä, niin se lihava kanta-astuja on sääntöjen rikkoja, ja kärsii sanktiot.
      Mikäli naapurusto on samaa mieltä lihavasta astujasta, niin tehkää ryhmävallitus. Sekin on tehokas ja mahdollinen.

    • jhgfd

      kun se ihminen vaan on luonnostaan kanta-astuja.itseänikin häiritsee yläkerrasta tuleva pauke. kotona kävelen itse varovaisemmin, ettei kukaan normaalista kävelystä häiriinny.

      tuossa linkkiä, ehkä loppuu se jankuttaminen.


      http://fi.wikipedia.org/wiki/Varvasastuja

    • yksinkertaisuutta

      Vaikka olisikin kuinka kanta-astuja, niin sisätiloissa on hyvin helppo ottaa käyttöön äänetön kävelytyyli. Minua ei ainakaan yhtään haittaa kävellä siten, eikä sitä tarvitse erikseen ajatella.

      Mikä siinä on joillekin niin vaikeaa? Alan kallistumaan tämän älyvajeen kannalle. Muuta selitystä en keksi.

      Gorilla hakkaa rintaansa osoittaakseen lajitovereilleen voimaansa, ihminen jyskyttää kantapäitään. Ei kai 2000- luvulla enää tarvitsisi sitä tehdä, osaahan ihminen puhuakin.

    • ei saa-ke-li

      aina grillijonossa kun olen käynyt, porukka puhuu ja puhuu. yrittävät kuulemma osoittaa minulle voimiaan. itse alan aina hakkaamaan kantapäitä asfalttiin, ja aina porukka on pissinyt housuun.

    • keinänen

      Mä olen fiksuin! Kanta-astujat on sivistymättömiä apinoita!

      • homiroes

        Scientists studying runners' foot motions have observed striking differences between habitually shod runners and barefoot runners. The foot of habitually shod runners typically lands with an initial heel strike, while the foot of a barefoot runner lands with a more springy step on the middle, or on the ball of the foot.

        Tämän perusteella kanta-astujat ovat sivistyneitä nykypäivän ihmisiä, kun taas päkiäastujat ovat alkukantaisia apinoita.


      • kieliä, sano
        homiroes kirjoitti:

        Scientists studying runners' foot motions have observed striking differences between habitually shod runners and barefoot runners. The foot of habitually shod runners typically lands with an initial heel strike, while the foot of a barefoot runner lands with a more springy step on the middle, or on the ball of the foot.

        Tämän perusteella kanta-astujat ovat sivistyneitä nykypäivän ihmisiä, kun taas päkiäastujat ovat alkukantaisia apinoita.

        Lainauksesa on kyse juoksemisesta ja jalan laskeutumisesta tasolle kengät jalassa tai paljain jaloin, Ja lopputulema oli että kengät jalssa jalka iskeytyy tasolle kantapää edellä, kun taas paljasjalkainen jalan etuosalla.

        Ja sisällähän ei juosta. :) Noudata siis lainauksen viestiä.


      • sjisrsk
        kieliä, sano kirjoitti:

        Lainauksesa on kyse juoksemisesta ja jalan laskeutumisesta tasolle kengät jalassa tai paljain jaloin, Ja lopputulema oli että kengät jalssa jalka iskeytyy tasolle kantapää edellä, kun taas paljasjalkainen jalan etuosalla.

        Ja sisällähän ei juosta. :) Noudata siis lainauksen viestiä.

        Kengät vääristää askellusta, mors melis, ja tuntuvat kyllä ennemmin juoksevan, kuin kävelevän.


    • 6+2

      Mulla sama ongelma, asunto muuten hiljainen päiväsaikaan mutta seinänaapuri aloittaa sen kantapää kävelyn tai paremminkin juoksun aina illalla ja klo.22 jälkeen. Hirveä jytinä koko asunto kaikuu, tuntuu kuin asuis jonkun helvetin rummun sisällä. Eikä oikein korvatulpatkaan auta niin matalaan ääneen.

    • kwsekfkwww

      Kantapääastujat on kyllä apinan jälkeen kehittyneempia nisäkkäitä askeltamisessa.

    • vieras1

      Muutetaan sääntöjä kotirauhan puolesta

      Te, jotka olette väsyneet siihen, että teiltä riistetään mahdollisuus kotonanne levätä töiden jälkeen, nukkua, palautua sairaudesta, tehdä keskittymistä vaativaa puuhaa tai mitä tahansa muuta, mikä vaatii rauhaa ja hiljaisuutta, allekirjoittakaa!

      NAAPUREIDEN HÄIRINTÄÄ VASTAAN - Adressit.com http://www.adressit.com/naapureiden_hairintaa_vastaan

      Pankaamme lopun sille, että muista piittaamattomat, toisia kunnioittamattomat ihmiset, jotka eivät osaa elää yhteisössä ja kunnioittaa muiden oikeutta rauhaan päättävät puolestamme, mitä pystymme ja mitä emme pysty tekemään OMASSA KODISSAMME. He riistävät meiltä hermot ja terveyden ja meidän pitäisi kärsiä hiljaa, koska kiinteistöt eivät halua ylimääräistä vaivaa, vaikka asumisviihtyvyyden takaaminen kuuluu heidän työhönsä!

      • puuuhl

        Ei se "häirintä", vaan äänieristys. Jos kävelemisestä joutuu häiriintymään, niin vika on kyllä rakennuksessa.


    • haitalle.altistunut

      Kamelinpaskamajasta muuttaneiden ominaisuus, toki suomalaiset siiderivalaat kävelee samoin.

    • grtgxf

      oletteko huomanneet että kantapää spedeillä on myös tapana paiskoa kaapiovia ja siirrellä huonekaluja?

      • lastulevyhelvetti

        Kiitos, luulin jo olevani ainoa joka niitä joutuu kuuntelemaan. Kaapinovien, ulko- ja väliovien paiskominen kuuluu myös olevan tapana. Kun muutin nykyiseen(ja kohta entiseen)osoitteeseeni, luulin että naapureilla on joku riita meneillään kun kuului lähes tauoton pauke, mutta ei, se oli sitä "normaalia elämisen ääntä". Sitä on nyt kestänyt koko alkuvuoden. Kaikki kiinni paiskaamalla, huonekalujen siirtelykin taitaa tapahtua lekalla, ei äänieristystä, kantapää jystämistä niin että kuulostaa kuin olisi 20kg:n lyijypainot jaloissa, kaikki tämä kellonajoista vähääkään välittämättä.
        Onneksi pääsen ens kuun alussa pois tästä, ei näin voi ihminen elää. Miten tämmösiä lääviä saa edes olla ja miksi juuri näihin pesiytyy noita ihmisiä joilla ei kiinnosta pätkääkään miten omat tekemiset vaikuttaa seinien taakse.


    • Päivänpiristys

      Voi vitsi näin makeesti en oo sitten pitkään aikaan nauranut. Kiitos aloittajalle paras vitsi aikoihin ........ olihan se vitsi ????? no eihän kukaan tosissaan :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      156
      2722
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1550
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe