Vanhojen tanssit vaipoissa?

huolestunut tyttö

Onko täällä kukaan tanssit vanhojen tansseja vaipoissa? Itselleni tulee leveähelmainen puku ja pelkään, että en ehdi vessaan ajoissa, kun jonot on kilometrien mittaiset.

36

6518

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tttyttooo

      Itse varmaan joudun jotkut vaipat ostamaan sillä stressaan tosi paljon ja sen takia joudun usein ravaamaan vessassa niin nuo vaipat voisi olla hyvä vaihtoehto, koska jos vessassa on jonot.

    • lissu93

      Ite pidin teippivaippaa puvun alla, pissasin siihen kaksi kertaa eikä kukaan huomannut mitään :) Suosittelen tilaamaan netistä vaikka näytekappaleena pari aikuisten teippivaippaa, housuvaippoihin en itse olisi uskaltanut luottaa. Ja vaippa kannattaa pukea hyvissä ajoin että ehtii muotoutua :)

    • chi1

      meidän lukios ainakii useil työil oli vaipat, ite pärjäsin ilman. ei kaisiitä mitää haittaa oo jos varmuuden vuoks vaipan laitat, eipähän mee ainakaa mekko piloille jos käy vahinko

    • kohtalotoveri:

      Täällä ilmoittautuu tyttö jolla oli vaipat vanhojen tanssien lisäksi myös kirjoituksissa. Jännitin kummassakin tilaisuudessa niin paljon, että parit pissat pääsivät livahtamaan vaippaan. Itselläni vanhojentanssipuku oli niin massiivinen, että en edes harkinnut se päällä vessassa käymistä. Vanhojen tanssien jälkeen sisko vaihtoi minulle vaipan ja menin toisella vaipalla ja sillä samalla puvulla myös vanhojen tanssien jatkot.

    • grrr96

      kohtalotoveri, oliko sulla housuvaipat vai teipparit? :) itse mietin kummat hankkisin, tällä hetkellä ajattelin tilata teippivaipat. Pitikö parit pissat hyvin sisällä?

    • tarvitsija

      Teippivaippa on kyl paras vaihtoehto ehdottamasti.
      esim. Tena slip

    • tyttönen93

      Kyllä nois vanhojen tansseissa on yllättävän monella tytöllä vaippa mekon alla :) mun bestiksellä oli kanssa, yhdessä niit testailtii ennen tansseja :D ite pidin kirjotuksissa ja onneks pidinkii...

    • epätietoinenn

      Riittäisiköhän tuollaiset lasten vaipat ihan vaan jos ne olisivat varmuuden vuoksi vai pitäisiköhän ne tarpeeksi jos vahingossa tulisikin?

    • nolona

      ei kyllä oikein riitä
      kokemuksesta voin sanoo
      teippivaippa (tena,attends)

    • neiti95

      Itselläkin olis pitäny olla vaippa ku kovassa hädässä tuli pieni lirahdus.. Pelkäsin tosi paljon, että tulis lattialle tai mekolle, mut onneks kastu vaan pikkarit.. Sit kyllä pelotti, että joku haistais jatkoilla sen mut ei kukaan ainakaan sanonu mitään..

    • kkyselijä

      Haiseeko se kamalasti jos pissaa siihen vaippaan? Ja ootteko te vaan pystynyt pissaamaan siihen yhtäaika kun olette tanssinut?

      • Anonyymi

        Varmasti haisee. Mut ois ollut ehkä hyvä idea ottaa itsekkin. Näin jälkiviisaana. Se puku on niin hankala ja iso


    • hei
      tansseista ei kokemusta mut nyky vaipoissa odour control
      joten eivät haise oikeestaan ollenkaan.

    • ppööpp

      Kertokaa omia kokemuksia tuosta vaippojen käytöstä.

    • Jännittäjä

      Mä oon käyttänyt usein sellaisissa tilanteissa joissa oon tiennyt etten pääse vessaan silloin kun haluan. Käytin kans vanhojen tansseissa. Sain ekat vaipat terkalta lukion alussa kun kerroin sille mun pidätysongelmista kun jännitän. Koeviikkoina pidin alkuun kun ei ois kerennyt vessaan silloin. Tosi kätevää kun voi keskittyä pelkästään kokeen tekemiseen. Pissaa tulee silloin kun tulee. Ei vaippoja kukaan huomaa farkkujen alta. Eikä pissa niissä haise.

      Vanhojen tansseissa käytin kanssa. Laitoin vaipan kotona eikä sitä voinut mitenkään huomata tanssipuvun alta. Itse en pysty liikkeellä ollessani pissaa mut ekan kerran pissasin vaippaan melkein alussa kun ooteltiin käytävässä tanssien alkamista. Toisen kerran pissaa tuli väliajalla. En olis mitenkään kerennyt vessaan kun kaikki tytöt kävivät tietty samaan aikaan kun ite olis voinut käydä. Tanssien jälkeen kerkesin käydä kotona vaihtamassa vaipan illan jatkoja varten. Oli tosi kätevää kun ei tarvinnut illallakaan jonottaa vessaan.

      • ihmettelen

        Mahtuuko teillä vaipat farkkujen alle? Itse en ole saanut esim. kirjoituksiin mahtumaan sitä farkkujen alle, vaan on pitänyt laittaa hame, jotta mahtuu.


      • Jännittäjä

        Housuvaippa ainakin mahtuu vähän tiukempiikin farkkuihin. Jos ei halua aikuisten housuvaippoja niin Liberon night comfortit on tosi ohuet ja huomaamattomat. Ei tosin ime niin hyvin.


    • mies25v

      Kannattaa ihan vaan rohkeasti käyttää vaippaa, se peittyy tanssipuvun tai frakin alle hyvin ja huomaamattomasti. Hajuja ei tarvitse murehtia, aikuisten vaipoissa on odour control, joten ei tarvitse pelätä, että haisisi, itsekin käytän vaippoja kun vessaan ei pääse kun haluaa, elokuvissa, pääsykokeissa, tenteissä, kaupungilla yms. Vaippa voisi olla Tena Slip Super tai Tena Slip Maxi tai sitten Attends Slip regular 10 tai Attends Slip Active 10 (voi sovittaa ja mallailla etukäteen, kannattaa). Noiden vaippojen imukyky riittää varmasti ja etenkin nuo Attendsit ovat silti tosi ohuet. Itse henk. koht. käytän eniten päivävaippana arjessa eniten Tena Slip Maxia ja hyvin katoaa farkkujen alle. Eli suosittelen teippivaippaa - ne istuvat anatomisesti parhaiten ja siten huomaamattomampia. Itse olen kokeillut myös muunlaisia vaippoja, siteitä, pantseja/housuvaippoja, kouruvaippoja. Ne eivät istu niin hyvin, ole niin huomaamattomia, itselläni on niiden kanssa käynyt vuotoja eli pissaa menee ohi ja valuu, kastelee housut.

      • Hyvin todettu


    • mamaa

      Eikö noita vanhojen tansseja voi järjestää inhimillisemmäksi jos sitä varten terveet nuoret naiset käyttää vaipoja kalliin puvun kanssa? Ymmärrän toki jos on oikea ponnituskontinenssivaiva..mutat harvemmin se ihan nuorien tauti,,

      • Jännittäjä

        Eikai vaipan käyttö ole niin epäinhimillistä. Varsinkin jos sitä käyttää vapaaehtoisesti. Kun kerran voi helpottaa omaa oloa ja jännitystä kohtuuhelpolla ratkaisulla niin miksikään ei. Itse olen ainakin ollut tyytyväinen tilanteissa joissa en ole päässyt vessaan silloin kuin haluaa, vaippojen luomaan turvaan. Sitä paitsi vaippaan pissaaminen tuntuu usein ihan kivalta jopa. Ei yhtään häpeälliseltä.


      • Annastiinax
        Jännittäjä kirjoitti:

        Eikai vaipan käyttö ole niin epäinhimillistä. Varsinkin jos sitä käyttää vapaaehtoisesti. Kun kerran voi helpottaa omaa oloa ja jännitystä kohtuuhelpolla ratkaisulla niin miksikään ei. Itse olen ainakin ollut tyytyväinen tilanteissa joissa en ole päässyt vessaan silloin kuin haluaa, vaippojen luomaan turvaan. Sitä paitsi vaippaan pissaaminen tuntuu usein ihan kivalta jopa. Ei yhtään häpeälliseltä.

        Haloo..nuoret ihmiset...oikeat inkontinessipotilaat ymmärrän mutta että huvikseen kuseksii vaipaan-oletko joutunut luopumaan liiaan aikaisin vaipoista pienenä? Jösses...Miten se voi olla mukavaa kusta vaipaan? Huvinsa kullakin..


      • Jännittäjä
        Annastiinax kirjoitti:

        Haloo..nuoret ihmiset...oikeat inkontinessipotilaat ymmärrän mutta että huvikseen kuseksii vaipaan-oletko joutunut luopumaan liiaan aikaisin vaipoista pienenä? Jösses...Miten se voi olla mukavaa kusta vaipaan? Huvinsa kullakin..

        Tuskin olen, en ainakaan muista. Muutaman ensimmäisen kerran jälkeen se alkoi jo tuntua ihan kivalta. En mä niitä muuten käyttäis, mutta niin monta kertaa oon huomannut niiden tuoman helpotuksen juuri tilanteisiin, joissa vessaan pääsy ei ole varmaa sillä hetkellä kun hätä tulee. Juuri tänään kokeessa olin vaipoissa ja pissasin kahteen kertaan siihen. Ei mitään ihmeellistä. Eipähän kokeen tekeminen häiriintynyt kun ei päässyt vessassa käymään ja olisi joutunut kiirehtimään kokeen loppuun ennen kuin pääsisi housuun


      • Anonyymi

        Niitä pidetään,koska ne ovat pitkillä tansseilla hyödylliset. Tanssijoita on paljon ja jonot hirveät. Puvut ovat myös isoja ja kömpelöitä.


      • Anonyymi
        Annastiinax kirjoitti:

        Haloo..nuoret ihmiset...oikeat inkontinessipotilaat ymmärrän mutta että huvikseen kuseksii vaipaan-oletko joutunut luopumaan liiaan aikaisin vaipoista pienenä? Jösses...Miten se voi olla mukavaa kusta vaipaan? Huvinsa kullakin..

        Ehkä se voisi olla mukavaa. Kumman valitset,kun yllättäen kesken tanssin iskee kova pissahätä
        A)Pissaat allesi ja toivot,että kukaan ei huomaa
        B)Päästät pisut vaippaan ja jatkat.
        C)Pidättelet ja tanssisi epäonnistuu keskittymisen kohteen muuttumisen takia.

        VALITSE.


    • Kumpiparempi

      Housuihin vai vaippaan?

      • vest123

        Vaippoihin ehdottomasti.


    • åääpgug

      tanssitteko itse tänä vuonna vaipoilla?

      • Mun pikkusiskolla oli vaippa tanssien aikana. Oon ite muutaman vuoden käyttänyt satunnaisesti ja kerran humalassa puhuttiin tanssien aiheuttamasta vessaanpääsystressistä. Ehdotin sille sit puolitosissaan vaipan käyttöä. Ajatus oli tainnut jäädä hautumaan sille kun tanssien väliajalla se veti mut syrjään ja kiitti vinkistä. Oli kuulemma ollut vaippa päällä vielä illallakin ollessaan kavereidensa kanssa juhlimassa.


    • vaipoissa_tanssinut

      Täällä ilmoittautuu myös yksi, joka käytti tansseissa vaippaa. Minulla oli maksimekko, jossa oli alushameessa kolme vannetta, joten vessassakäynti olisi ottanut iäisyyden. Lisäksi jonot olivat todella pitkiä. Myös omissa häissäni ensi kesänä ajattelin käyttää vaippaa kätevyyden vuoksi.

      • Minkälainen vaippa sulla oli tansseissa? Tuliko tarpeeseen? Laitatko samanlaisen häihin?


    • mämyös

      Täältäkin ilmoittautuu yksi, joka käytti vanhojentansseissa vaippoja. Minulla oli iso vannehame ja sitten vielä tosi tiukka luilla varustettu korsetti. En voinut kunnolla edes kumartua se puku päälläni puhumattakaan siitä, että olisin voinut käydä vessassa ilman apua. Oli siis paljon helpompaa laittaa vaippa kuin olettaa, että joku olisi tullut avustamaan vessaan.

    • poika93vaipat

      En ole käynyt vanhojen tansseja vaipoissa mutta kirjoitukset kävin kyllä niissä. Teippivaippoja käytin. Onneksi lasten vaipat imivät pissat helposti kun taas kun kirjoitusten keskellä tulivat kakat vaippaan ja sen kautta tuli ikävä haju luokkaan :D

      Mutta ilman muuta kannattaa jos on sellainen tarve, ehdottomasti kun ei vessaan heti pääse.

      • Anonyymi

        Varmaan oli aika noloa siellä kirjoituksissa,mutta ainakin housut pysyivät puhtaana.


    • Vanhojen tanssit lähestyy taas!! Onko tällä kertaa moni miettinyt vessakäyntien hankaluutta ja vaippojen käyttöä niiden sijaan¨?

    • Anonyymi

      Ei liity suoraan aiheeseen, mutta itse jouduin laittamaan vaipan yo-juhliini, kun oli niin paha virtsatietulehdus, ettei pidättäminen onnistunut.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2506
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      39
      1408
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      61
      1382
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1166
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1111
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe