Kokemuksia pankkien virheistä?

10+3

Onko virkailija joskus töpeksinyt asianne hoidossa? Jos on niin miten?
Kun pankeissa ovat kerran aina ihan puvut päällä ja todella muodollisia, ehkä jopa nokka pystyssä, niin onko teidän kokemuksien mukaan ikinä käynyt niin, että oltaisiin pankissa töpeksitty kunnolla? Onko esim virkailija laskenut tallettamasi tai nostamasti rahat väärin yms?

10

86

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Trollitaas?

      Ovatkohan "mummo" ja "pappa" taas asialla? Kuka muu vielä nykypäivänä käy pankin tiskillä tallettamassa tai nostamassa käteistä?

      • Pankin ihmispetojen

        Pitäisi suhtautua näihin mummoihin ja pappoihin kaikella kunnioituksella koska he ovat saaneet nostettua suomen sellaiseksi missä näillä ihmispedoilla on mahdollisuudet toimia ja kusettaa ihmisiä, kannattaa olla kuitenkin liikaa kusettamatta koska omaiset voivat tehdä pankin ihmispedon olon turvattomaksi kun huomaavat liian epäinhimillistä toimintaa pankilta


      • Vanhuksemmet ovat
        Pankin ihmispetojen kirjoitti:

        Pitäisi suhtautua näihin mummoihin ja pappoihin kaikella kunnioituksella koska he ovat saaneet nostettua suomen sellaiseksi missä näillä ihmispedoilla on mahdollisuudet toimia ja kusettaa ihmisiä, kannattaa olla kuitenkin liikaa kusettamatta koska omaiset voivat tehdä pankin ihmispedon olon turvattomaksi kun huomaavat liian epäinhimillistä toimintaa pankilta

        Näiden armoilla täysin joten seuratkaa mitä läheisillenne tehdään, vanhukset voivat hävetä ja pitää omana syynään jos huomaavat edes että heitä on pankissa petetty ja koittavat salata sen, nyt on kusettajien markkinat ja pankin tädit toimivat ilman mitään omaatuntoa?


    • 10+3

      Ei ole mummo ja pappa kyseessä, enkä aloituksessa edes maininnut mitään omakohtaisia kokemuksia, enkä siis näe viestissäni mitään trollaavaa? Talletus oli vain esimerkki, olkoon kyseessä sitten vaikka videoneuvottelu asuntolainasta jos se miellyttää paremmin. Nyt niitä oikeita vastauksia kiitos

    • Kr. Pennonen

      Kaksi mokaa vuosien saatossa.

      Banco de Madridissa tyttö sipaisi ylimääräisen 200000pts:n tilisiirron vastoin ohjeita. Kun välittömästi korjasin asiaa niin hän toisti virheen eli 400000Pts häipyi väärään paikkaan.
      Korjaantui välittömästi.

      Toinen tapaus on tuoreempi, muutaman vuoden takainen.
      Olimme tehneet Handelsbankeniin säästövakuutuksen 3:n vuoden katkolle edunsaajina molemmat lapsemme.
      Olivat mokanneet tekovaiheessa ja minä onneton en vaivautunut syventymään sisältöön vaan vakuutus oli toisen lapsemme nimissä.

      Ko. vakuutuksen kohteena olleet svedurahastot olivat kehittyneet hyvin ja varsinkin nyt, kun koko summa kaatui yhdelle, jouduimme maksmaan sikamaisesti veroa joka olisi ollut kokonaisuudessaan pienempi jos vakuutus olisi jakautunut kahdelle.

      Konttoripäällikkö alkoi ottamaan kierroksia ja minä lopetin H-B:n yhteyteni totaalisesti.

      Tuon perusteellisempia mokia ei ole osunut kohdallemme.

    • Vassilios

      Kerran pankin meklari osti minulle pörssistä osakkeita hiukan asettamaani rajahintaa kalliimmalla. Kun valitin asiasta, välityspalkkio palautettiin korvauksena. Tästä on kuitenkin jo aikaa eikä nykyisin enää kaupoissa ole välikäsiä sotkemassa asioita.

      Seteliautomaatti on kerran jättänyt rahat antamatta, vaikka summa veloitettiin tililtä. Tämä selvisi yhdellä soitolla. Muussa rahaliikenteessä ei ole koskaan sattunut virheitä.

    • norosvirtus3333

      Kannattaa muuten muistaa se, että kun puhutaan siitä ryhmästä jotka Suomen ovat aikanaan rakentaneet, niin he ovat jo ikäluokkaa yli 82v. Siis nykyisistä vanhuksita, eli yli 65v he ovat käymässä suhteellisen pieneksi poruksi ja ongelma koskeekin pääsääntöisesti yli 65-75v ikäisiä.... eli siis talvisodan ja jatkosodan jälkeen syntyneitä tai suuria ikäluokkia.

      ja mitä tulee ongelmiin. Sehän on yleisessä tiedossa, että osa eläkkeelle jääneistä on velkaantunut aika harmittomasti liikaa ennen eläkkeelle jäämistä ja kun tulot tippuu 40-50%, niin siinä se soppa on. Kuka kusetti ja ketä, eikö muka pankin rahoitusyhtöt ja pankit itsessään tiennyt tätä? Se on kaikkein pahinta, että pankilta lähtee asiakkaalle kirje jossa kerrotaan, että on myönnetty luotto ja kliimaksi on se, kun tämä iäkäs ihminen menee vastaamaan siihen.... eikä kukaan pääse väliin ennenkuiin vahinko on tapahtunut.

      Tuntuu todella omituiselle, että Suomessa on kaikilla pankeilla hirveet henkilötietojärjestelmät ja postitus toimii niin, että yli 65 ikänen pääsee sen seulan läpi ja harvalla todella iäkkäällä ihmisellä on sitä luotto henkilöä joka hoitaa psyykkisesti terveen ikääntyneen ihmisen raha-asioita ja keskustelee pankin kanssa näistä tapahtuneista vahingoista. Esimerkkinä voin kertoa sen, että esim. KELA ( Kansaneläkelaitos) tarvitsee valakirjan siihen, että iäkkään mutta psyykisesti terveen ihmisen asioista voidaan antaa tietoa henkilön lähiomaisille. Ja pankit eivät kaiketi enää edes ota vastaan mitään ulkopuolella tehtyjä valtakirjoja..... kiitos epäluottamiuksen

    • epäillään

      Kyllä se pieni varovaisuus ja epäily pankkien ja niiden virkailijoiden suhteen on aina paikallaan. Aikoinaan Yhdyspankissa minulta pankki oman päänsä mukaan lyhensi, minulle siitä mitenkään missään vaiheessa ilmoittamatta, lainaani, vaikkei se mitenkään ollut lyhennyssuunnitelman mukaista. Onneksi siitä ei aiheutunut ongelmia.

    • Jämptisti

      Minun asioissani ei ole töpeksitty osuuspankissa, olen tyytyväinen.

    • drakmaa

      Kerran Turkissa vaihdettiin suomenmarkkoja paikalliseen valuuttaan. Saatiin yli kaksinkertainen summa kun virkailija luuli niitä Saksanmarkoiksi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2550
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe