Kirkon lähetystyönkeskus ajaa homoagendaa

prinssinnakki

Kirkon lähetystyönkeskus ajaa homo-agendaa:

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/arkkipiispa-homoseksuaalisuus-ei-ole-minkaanlainen-synti/1839486

Arkkipiispa Kari Mäkinen toivoo nopeaa muutosta kirkon julkiseen ihmiskuvaan, jotta homokeskustelun kaltaiset kriisit voitaisiin välttää. Homoseksuaalisuus on osa ihmisen identiteettiä eikä se ole minkäänlainen synti eikä eheytystä vaativa asia, sanoo arkkipiispa MTV3:n uutisten haastattelussa.

Kristuksen rakkaus suvaitsee

- Jokaisen pitäisi nyt katsoa peiliin ja miettiä mitä kristillinen ihmisrakkaus oikeasti on. Kristuksen rakkaus olisi hyvä esimerkki, miettii arkkipiispa.

http://www.tamperelainen.fi/artikkeli/252465-arkkipiispa-makinen-eduskunnan-aanestyksesta-iloitsen-taydesta-sydamestani

"Avioliittokäsityksemme tarvitsee perusteellista tarkastelua. Omasta puolestani ajattelen, että siinä on uudelleenarvioinnin paikka. Se tapahtuu kirkon omista perusteista käsin."

18

159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jumalan sanaa

      Arkkipiispa on matkalla helvetin kuumimpaan paikkaan.Terve menoa pelse terve menoa en seuraa sinua synnin tielläsi ,koska tiedän että homous on syntiä ja siitä joutuu helvettiin.Edes kirkon päämiehenä et voi tehdä synnistä synnittömyyttä sen Jumala tulee sinulle näyttämään .

      • UrbanLegends

        Tiedätkö, että teit itse juuri synnin ollessasi tietävinäsi kuin Jumala, että tietty henkilö tulee tuomituksi helvettiin - eikä sekään sinulle riittänyt, vaan oikein kuuminta paikkaa toivottelit. Mitenhän mahtaa muiden syntiesi laita olla.


      • inte_synd

    • homo-info

      homoja laitetaan maailmalla vankilaan ja teloitetaan
      vain sen takia että ovat homoja.

      se on väärin. se ei ole oikein.

      minkä takia tekin suomalaiset haluatte että
      homoja kiusataan heidän elämänsä aikana
      ja vielä ilmeisesti toivotte homojen joutuvan
      jonnekin k adotukseen.

      homot eivät valitse osaansa. he syntyvät aivan
      tavallisiin heteroperheisiin.

    • homo-info

      Jumalan sanaa on ensinnäkin "älä tapa".
      lisäksi Jumalan sanaa on "älä anna väärää todistusta lähimmäisestäsi".

      Uusi testamentti kehottaa ihmisiä rakastamaan toisiaan ja olemaan
      tuomitsematta toisiaan. Olkaa hyvä ja lopettakaa homojen syrjintä.
      Se ei ole oikein. Se on väärin.

      • veriHuutaa

        Älä tapa käskyn, oikea muoto on älä murhaa. Talvisodassa suomeen hykkääjät tulivat tappamaan ja murhaamaan. Ruotsin Eerikin pojat eivät suinkaan tuoneet meille ilosanomaa Kristuksesta Jeesuksesta,, vaan tulivat, varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan. (Joh 10:10) Mutta heidän mukana ei tullut Jeesusta, että meilläkin olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys.

        Lallista tehtiin murhamies, mutta piispa Henrik ja kuningas Eerikinpoika julistettiin pyhiksi kun murhasivat ja alistivat meidät ruotsalaisten orjaksi. Henrik, eikä Eerikinpoika ole pyhiä. Molemmat toivat miekoin Suomeen room.kat. Uskonnon. Jeesus sanoi Pietarille; joka miekkaan tarttuu se miekkaan hukkuu. Ruotsi ei ole vielä kokenut virkkeen loppuosaa.

        Tappaminen kuuluu kansan lailliselle esivallalle, mutta ei sekään saa murhata. Mutta onko esivalta laillinen kun se hyväksyy abortit ja kohta jopa eutanaasian. Mutta yhteiskunnalle kuuluu kurin ja järjestyksen valvonta.


      • 1618

        Sekä tapa että murhaa on molemmat oikein. Sanan alkukielen merkitys sisältää niin tahallisen murhaamisen kuin vahingossa surmaamisen ja kaiken siltä väliltä.

        Sana Strongin koodi

        רצח ratsach raw-tsakh'

        Sanan tausta Sanaluokka

        a primitive root verb

        King James käännökset sanasta

        AV-slayer 16, murderer 14, kill 5, murder 3, slain 3, manslayer 2, killing 1, slayer 0310 1, slayeth 1, death 1

        Merkitys

        1) to murder, slay, kill

        1a) to murder, slay

        1a1) premeditated

        1a2) accidental

        1a3) as avenger

        1a4) slayer (intentional) (participle)

        1b) to be slain

        1c) (Piel)

        1c1) to murder, assassinate

        1c2) murderer, assassin (participle) (subst)

        1d) to be killed


    • erttkkl

      Uudessa Testamentissa:"Joka Mooseksen Lain hylkää..."

    • pikkupietari

      herra mäkinen pitää akendaa homoilusta kun itse on homo ruskean reijän ritari sekkä munan imijä . etäpä sillein

      • Vel-Vel

        ”Amadeus raitistui ja eheytyi homoudesta. Olin voissa paistettu homo.

        Ystävä kysyi haluaisitko Amadeus rukoilla.

        Tuo ehdotus huvitti. Olen pienestä pitäen uskonut Jumalaan, mutta en ole rukoillut. Ajattelin, että minulla ei ole mitään menetettävää, kokeilen. Mutta rukoilen tasan tämän yhden kerran.

        Jeesus jos olet olemassa, tämän on parasta toimia nyt!

        Lausuttuaan aamenen Amadeus tunsi jotain merkillistä.

        Oli kuin möykky olisi otettu rinnastani pois. Minut valtasi rauha, jollaista en ollut koskaan ennen kokenut.” Ihanaa Jeesus ihanaa ja helppoa! Me Naiset (36/2013) mukaelma kirjoituksesta.


    • asdfghijk

      Mitä tekisivät, jos joku kristitty rikas kristitty tarjoaisi Suomen Lähetysseuralle miljoona euroa, jos eroittaisivat ne homot palveluksesta!?

      • 201

        Eivät erottaisi. Homous on Suomen ev.lut. kirkon virallisesti hyväksymää. SLS vain noudattaa koko kirkon virallista oppia.

        Teologisen tiedekunnan Teologisen etiikan ja uskonnonfilosofian dosentti Vesa Hirvonen on kirjoittanut paljon siitä, kuinka homoseksuaalisuus tulee raamatussa ja kirkon opetuksessa nykyaikana nähdä ja tulkita (kirjoituksia löytyy netistä). Virkansa mukaisesti hän myös opettaa kaikkia tulevia ev.lut. pappeja tulkitsemaan oikein eli uudistusmielisesti homoseksuaalisuutta raamatussa ja kirkossa.

        Lisäksi hän tekee iloista homo-lähetystyötä myös tavallisiin seurakuntiin päin. Hän on perustanut mm. Tulkaa kaikki-liikkeen, jonka jäsenet ovat saaneet yhteisvoimin lukuisiin kirkon elimiin Tulkaa kaikki-liikkeen aktiiveja, jotka uutterasti tekevät työtä uudistaakseen kirkkoa ja raamatun tulkintaa. Liike on myös reippaalla toiminnallaan saanut vaihdettua moniin seurakuntiin vanhanaikaisten raamattu-kirkkoherrojen tilalle aktiivisia ja uudistusmielisiä, jotka mielellään uudistavat lähetysmäärärahojen jakoa, enemmän SLS:lle, ja kaikki pois vanhanaikaisilta raamattu-fundamentalisteilta. Nehän pitävät homouttakin syntinä - kuinka vanhanaikaista raamatuntulkintaa!

        Kokonaisuus ratkaisee. Homot ovat tulleet yhteiskuntaan avoimesti, sallitusti. Samoin ev.lut. kirkkoon ja seurakuntiin, Suomen Lähetysseuraan ja Teologisen tiedekunnan opettajiksi. Suomi-Israel-seurastakin löytyy homoaktiiveja. Judeo-kristillinen maailma tekee kilvan pinkkipesua.

        SLS:n työssä homoparien määrä tulee lisääntymään.


    • ttkkl

      "Joka Moseksen hylkää, pitää ilman armoa ..."Hebreralaiskirje vai pitääkö se kirjoittaa heprealaiskirje.

    • gtklw

      Vastaan, vaikka en ole kristitty; homous on synti, kuten penin paneminen, koska tuollainen ei ole koskaan tekijänsä mielestä täysin normaalia, sitä se ei tule koskaan olemaan muidenkaan mielestä. Synnin tekijä tuntee syyllisyyttä. Siitä syntinen puolustautuu syyttämällä toisia syntisiä, jotka ovat pahemmin sidottuja sekä omasta että toisten toimesta: ts. en ole sentään rikollinen; en nyt ole sentään hullu (en ole tavannut hurskasta hullua), sen sijaan että pyrkisi siitä jumalan avulla eroon. Olen oman jumalani avulla päässyt eroon nettipornosta, sekä muista pervoista ajatuksista (Trans), sekä ylenmääräisestä oluenjuonnista, joka hyvin alkoi lähennellä alkoholiongelmaa, edellämainittu kuitenkin vähäisin näistä synneistä.

      Edellä kuvattuun sisältyy esimerkki pahuuden palvomisen uskonnosta, sillä siinä kumarretaan sitä mikä on määritelty pahaksi, ja sitä tietysti onkin. kuitenkin tähän pahuudenpalvomiseen kuuluu myös peruuttamaton uhri, ts uhri ei saa anteeksi, vaan toimii toisten anteeksiantona: sairaus määritellään parantumattomaksi, rikollinen halutaan tarkkaan seurantaan loppuiäkseen.

      Kannattaa huomata, että en todellakaan tunne ensimmäistäkään uskovaa homoa, jokainen voi etsiä heitä ympäröivästä maailmasta, täältä heitä ei kannata etsiä, sillä aitouden todistaminen on mahdotonta, mutta mikäli heitä olisi, pitäisi löytyä kirkosta, ei löydy. Ei löydy, koska itsensä likaaminen pysyy jokaisen tekijän mielestä syntinä, ja he syyttävät siitä toisia ihmisiä, ja samaan aikaan todistavat omasta mielestään jumalan olemassaolemattomuutta, pilkkaavat uskontojen perustajia, jne.

      Minun ei enään tarvitse.

    • Aboriginaali

      Helsingin Sanomat 1.5.2010 Tommi Nieminen.

      Ainakin sataa lasta käytetty seksuaalisest hyväksi valtakirkon suojissa.
      Suomen luterilaisessa kirkossa on paljastunut lasten hyväksikäyttöä.

      Suomen valtakirkon suojissa on tapahtunut laajamittaista, pääasiassa lapsiin kohdistunutta
      seksuaalista hyväksikäyttöä.

      Evankelisluterilaisessa kirkossa asiaa selvittäneiden tietoon on viime viikkojen aikana tullut yli 20 uutta tapausta.

      Asia on noussut esille katolisen kirkon skandaalin vuoksi. Viime viikolla Suomen luterilaisen kirkon johto kehotti hyväksikäytön uhreja tuomaan tapauksensa julki.

      Uhreja arvioidaan vuosikymmenten saatossa olleen Suomen kirkollisissa piireissä ainakin sata ja hyväksikäyttäjiä useita kymmeniä, arvioi lastensuojelun asiantuntija Johanna Hurtig.

      ”Tämä on vain jäävuoren huippu”, hän arvioi.

      Epäiltyjen joukossa on joitakin pappeja ja muita kirkon työntekijöitä. ”Nuorisotyö on alue, jolla näitä on eniten”, kertoo kirkon perheasiain keskuksen johtaja Martti Esko.

      Kahdessa vanhassa tapauksessa uhri väittää, että silloinen piispa on vähätellyt ja peitellyt asiaa.

      Lisäksi noin kymmentä vanhoillislestadiolaisessa liikkeessä saarnaajana toiminutta epäillään hyväksikäytöstä.

      Viimeksi kuluneen vuoden aikana on tuomittu kuusi liikkeessä toiminutta miestä. Osa tuomioista on ollut pitkiä 8?12 vuoden vankeusrangaistuksia, mikä kertoo erittäin törkeistä seksuaalirikoksista, kuten lasten raiskauksista.

      Yksi uhri kertoi tarinansa Helsingin Sanomille. Lähipiiriin kuuluneet miehet käyttivät häntä hyväkseen seitsemän vuoden ajan.
      ------------------------------------------------

    • SanonVaan

      Kirkosta eroa, vältä veroa. Tässä lähetysvinkki Sinulle. Rahat voit laittaa siten itse valitsemaasi kohteeseen.

    • Aboriginaali
    • Irti.harhoista

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5770
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3657
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      224
      1875
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1762
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1212
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1167
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      284
      939
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      937
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      877
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe