Klingel.fi

koko46

Nyt löytyi vihdoin muotia, joka ei ole "telttamallia", vaan normituotteista löytyy kokoja 52 tai 54 kokoon saakka! Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Tuotteet tuli Saksasta viikossa. Löytyy paljon mamma-mallisia, mutta myös nuorekkaampaa muotia (esim Laura Kent)

18

1533

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaakoinen

      No aikas slimmattuja tissien alta oli kyllä.
      Mikä taas ei sovi ollenkaan....
      Noi vaatii hyvät rinnat,ei mitään riipputissejä.

      • pitkiärintsikoita

        Oisko pitkät rintaliivit apu tuohon? Te, joilla on niistä kokemusta, kertokaapa, kumpi malli on mukavampi käytössä? Edestä kiinnitettävä, vai takaa kiinnitettävä? Ajattelin housuliivien kanssa pidettäväksi.
        Bodyt ei istu huonostikkaan, kun oon yläosaan verrattuna lautapeppu.
        Mitenkä pömppömaha ja pitkät rintaliivit sopivat yhteen?


      • pitkiärintsikoita

        Voisko joku ystävällisesti kertoa kokemuksia pitkistä rintaliiveistä.


      • pitkiärintsikoita

    • kikanen
      • tyytyväinentäti

        Kiitos vinkistä! Kävin tutkimassa ja todella kiva, että nyt K:ltäkin löytyy mallisto, jossa kokoja 62 asti. Sieltä löytyikin oikein hyvä tunika 3/4-hihoilla :).


    • Ihan hyvä muuten

      mutta kun kiinnittää huomion vaatteiden materiaaleihin onkin erittäin huono. Suunnilleen kaikki jotain halpaa tekokuitua, eikä se edes näy hinnassa. Klingelillä mainostettiin jopa katalogissa joskus jotain tuotetta hehkutuksella "sisältää AITOA puuvillaa". Wau, ihan puuvillaa!

    • Koko50+

      Klingel pelasti minut ainakin, oon tykännyt Paolan vaatteista. Isoja kokoja on ainakin housuissa 54 asti, joka on myös mun koko esim. Paolan http://www.klingel.fi/naiset-tuoteryhmaet-housut/housut-paola-052538/ malli oli tosi hyvät päällä. Tilasin just kesää varten caprimalliset http://www.klingel.fi/naiset-tuoteryhmaet-housut/housut-paola-052538/ housut. Laura Kentillä on myös hyviä malleja, en ole niitä vielä kokeillut. Paolan housut on kyllä hyvät, korkeavytäröisiä ilman takataskuja. Ainakin nuo caprit luulis kesällä kääntävän katseita kadulla. Paitoja Klingelissä on mun mielestä vähän huonosti tai ainakin ne vähän tätimäisiä, mä olen vasta 22, joten omaa kokoa löytyy onneksi vielä paikallisista kaupoista, jossa voi sovittaa kokoa. Toki tuolta löytyy kyllä hyviäkin malleja. Osaako joku muuten kertoa myydäänkö jossain nettikaupoissa pluskokoisille bodyja, tuolla Klingelissä ei ole mitään kokotaulukkoa niiden osaslta?

      • misspäivi

        miss mary of sweden, olikohan nimi tuo? löytyy varmaan googleettamalla. oma nettikauppa.


    • hameihminen

      Olen etsinyt työvaatteeksi ns. puolihametta, sitä nimeä ei kai enää taideta käyttää, puhutaan vaan hameesta. Pitäisi olla sitä nyt niin muodikastakin A-mallia, mutta ei minimittainen (ikää 60 v). Minihameaikani oli ja meni. Eikä noita kireitä ja kapeita, vaan sellainen, joka ei purista kun istuu koko päivän. Reilu kumihauhavyötärö ei päivän mittaan kiristä.

      Mutta ei, sellaista ei löydy (tai sitten maksaa kauheesti) kokoa 52. Pitääkö sitten teettää... Nansollakin on muka kokoa XXL musta hame, mutta näin kyllä ihan vilkaistessa, ettei se taida olla ihan tuota XXL-kokoa. Olisin muuten ostanut.

      Olen katsonut Klingeliltäkin, mutta en halua niin "hienoa" vaatetta ja ne on usein liian pitkiä siellä, siis hameet. Ja värit, K kun ei aina myy montaa vaihtoehtoa yhdestä mallista. Vihreä, keltainen, lila, valkoinen...tai kamalan kukertavat kankaat - ei kiitos :)

      Paidoissa K harrastaa liikaa kaikkea kiiltävää härpäkettä tai strasseja, mitä lie ovatkaan. Tavallinen muija tavallisessa toimistossa ei halua näyttää joulukuuselta. Takin olen ostanut Klingeliltä, se on vieläkin käytössä, hiukan kulahtaneena kai 6 vuoden jälkeen. Kivasti on yläosassa tilaa kun fillaroi.

    • Kokorankaisua

      Onhan Klingelillä kivoja vaatteita. Mutta siellä kuten joka paikassa, meitä isoja tyttöjä rankaistaan hinnoilla. Aina kun tilaat isomman koon, hintakin nousee tuntuvasti. Ts. Jos haluat vaatteita, maksa läski, maksa! Maksa enemmän kuin normaalivartaloinen.

    • eimuumimamma

      Olen katsonut Klingelin kuvastoa ja ne värit/kuosit on aivan hirveitä. En tosiaan halua kirjavaa tunikaa jossa tissien alle on tehty sauma. Ihan tavallisen mallinen paita niinku normikokoisillekkin tehdään, tavallisissa väreissä. Vähän isompana vain. Ongelma on hartiat ja käsivarret, muuten olen vain pyöreähkö. Teen fyysistä työtä ja lihaksia on yläkropassa paljon. En tarvi mahan kohdalle telttaa vaan hartioille ja käsivarsille tilaa. Eipä vaan löydy ei

    • louders

      Olen samaa mieltä vaateet ovat liian koristeltuja . Ei tahdo löytyä sopivan oloista vaatetta .Tilasinkin kenngät ,tulivatkin jo ovat kvat ja vähän muodikaatkin nyt kelpaa astella kesällä.

    • Klingelin_asiakas

      Kun katsoo klingelin kuvastoa Saksalainen muoti ei ole kovin pelkistettyä ja yksinkertaista. Harmi, että lähes kaikissa puseroissa on jotakin röyhelöä, paljettien kimallusta, tai muuta somistetta, jotka ei ole ihan huomaamattomia edes. Vaatteet on myös hirvittävän kalliita, joskin myös laadukkaita.
      Se mikä minun mielestäni klingelillä on ollut plussaa, sieltä löytyy paitoja joissa on epäsymmetriset, vinoonleikatut helmat. Vasta nyt alkaa Suomestakin löytyä vaatekaupasta tälläisiä helmoja, tunikoista, paidoista ja mekoista.

    • madame451

      katso miss windy shop.nopea toimitus ja isoja kokoja.

    • pettynytklingeliin

      Olen tilannut vuosia klingeliltä ja vaatteet ovat tosi hyvä laatusia ollut ennen ja hinta kohillaan, mutta nyt oli paolan vaatteista suuri pettymys. Tilasin villatakin pesin ekakertaa 30 asteessa. Niistä meni kuosi kokonaan ja nyppäänty älyttömästi aivanku ois sata vuotta vanha takki.

    • KantaAsiakasJoKauan

      Itse olen jo vuosia ollut Klingelin kanta-asiakas. Sieltä tosiaan löytää myös nk. asukokonaisuuksia väri väriin ja sävy sävyyn, käsilaukkuja myöten. Myös koruja.

      Vaatteet ovat perusvaatteita, ehkä hieman "tätimäisiä", jotkut selvästikin "last season", mutta hällä väliä.

      http://www.klingel.fi/?t=1&emsrc=kw&vcp=ded62ee26e1e70&refID=google/Klingel_FI_GAB/00_Brand/Brand/klingel_e&gclid=CLbSsNPFy9ECFUxnGQodyYYBiw

      Tavarat tulevat todellakin n. viikossa. Klingel myy myös erilaisia kodin tarvikkeita, liinavaatteita, mm. siivousvälineitä, ynnä kaikenlaista pientä näppärää talousesinettä. Ostin äskettäin vihannesleikkuri-setin.
      .

    • LestiäH

      Klingelin kengissä ilmoitetaan lesti-koko, mikä on hyvä asia. Omat jalkateräni kun ovat suomalaisittain leveät, eli lestiä H. Ei ainakaan kiristä sivulta.
      .

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3841
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      593
      3625
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3602
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2271
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      53
      2229
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      322
      1972
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1947
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1766
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1433
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1352
    Aihe