Lapualaasten oma hörhö!

Ammatillista apua

YKKÖSET LEHDESSÄ OLI TAAS IHAN HÖPÖ MAINOS JUTTU KUINKA LAPUALLA ON AINUT SUOMEN MINNESOTAHOITO PAIKKA.

Minnesotahoitomalli on hoitomalli amerikasta ei yhden ruotsissa käyneen suklaamyyjän keksimä hoitomalli.

Myllyhoitoa se on ja AA-ryhmä pohjainen. Oikeassa minnesotamallissa kuuluu lla myös oikea terveydenhuollon koulutuskin pohjalla kuten oli amerissa pelkkä toipumiskokemus ei riitä.
Lapualla ei ole valvonta viranoimeiset tehtäviensä tasolla, mun mainostetaan 90 % tuloksilla. Se ei pidä paikkaansa tämän sairauden kohdalla. Minnen mannekiinia asiakkaista tekemällä ja halitsemalla ei antaisi oikeaa kuvaa laadullisesta kohtelusta.

32

970

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hoidossa käynyt

      ookko ikään käynyt tutustumassa minnesotas käyppä kattomas niin voit pettyä tuohon sinun lausuntoon

      • hävettävää kohtelua

        Valitettavasti olen käynyt hoidon. Avun sain AA ryhmistä


      • Höpö höpö hoitoa

        Olen uskossa ja sieltä saanut absolutismisen elämän.Simo ei ymmärtänyt Jeesus pelastaa.Vaan Simo pelastaa.Minulle ihan sama kun vaan pullo jäi pois.Rakkaus tuli sydämeeni.Simolle suosittelen samaa, ei raha ole Jumala.Eikä ihminen saa olla jumala


    • korvienvälijuttu,.,.

      eiköhän toi minnesotahoito oo lapualla yliarvostettu ja kehuttu juttu-moni sinne on menny ja moni myös seonnu lopullisesti-kalliiksi tulee noikin juoppohoidot yhteiskunnalle

      • Juoppoo

        Kyllä se taitaa olla koko lapuan perusturvan laillisuusvalvonnan puutetta, että tuollaaset "hoitopaikat" saa käyttää nimiä potias.

        Ja kouluttautumattomat leikkii terapeuttia.

        Liekkö maksetaan ees palkkojakaan...??

        Oliskos työtöntä tulos hoitoon ja pääsis minen mannekiiniksi? sanoi anoppikin aikoinaan


    • paranemis%

      Minnesotalla tutkitusti on kaikkein parhaat tulokset alkoholistien hoidossa.

      • osaamatonta, laadutonta

        Höpö höpö Simon omia tutkimuksia.Terveydenhuollosta ei ole kenelläkään osaamista.Puhuu potilaista. Rahaa itselleen hankii ei muuta.


      • Humpuuki prossat

        Kävin hoidon meitä oli 12. Ja 3 kuollu viinaan muut juoneet.Nyt käyn aa ryhmässä ja muut ohjaan vain aa ryhmään tai Mikkeli yhteisöön.Osaamista todellakin lasiseen lapsuuteen. Sitä ei minisodan jumaluus opissa osata.Ne ei ymmärrä lapsella 3v merkitsee paljon..ei ole hoito lapasis.Bisnestä jos kunta maksaa joko se on 6.000e kk.Omatosuudet päälle, aa on ilmaanen.


    • Tämä on taivahan tos

      älä jauha paskaa kyllä se varmaan hyvän alun antaa mutta ei se jatkossa riitä .Jos lopetat hoidon siihen pika kurssihin niin kuinkamoni on raittina 10 vuoden päästä .Kyllä se on tosi että vaan AA kerho pitää raitiina jos käyt säännölliseti ryhmissä. ja koitat elää ihmisiksi.

      • ahneus kukkii, raha

        Sinapiakin mainostettin 100% hyvää.Simon prosentit on ihan sen mainos keino.Mun ryhmästäkin minä olen raittiina 2 kuoli viinaan, eivät käyneet na ryhmissä.Muut juo.10 jäijää yksi aa ryhmäläinen absolutistina.Siinä on simon mainos prossat, onko tuo johtaminen sitte raittiutta.EI OLE


      • minne9
        ahneus kukkii, raha kirjoitti:

        Sinapiakin mainostettin 100% hyvää.Simon prosentit on ihan sen mainos keino.Mun ryhmästäkin minä olen raittiina 2 kuoli viinaan, eivät käyneet na ryhmissä.Muut juo.10 jäijää yksi aa ryhmäläinen absolutistina.Siinä on simon mainos prossat, onko tuo johtaminen sitte raittiutta.EI OLE

        tiedän monta jotka on siellä parantunut olin kaverille läheinen joka oli siellä hoidossa ja avun sai ollut monta vuotta raittiina. ja pitäähän siinä käydä ne jatko tapamiset....


      • q14
        minne9 kirjoitti:

        tiedän monta jotka on siellä parantunut olin kaverille läheinen joka oli siellä hoidossa ja avun sai ollut monta vuotta raittiina. ja pitäähän siinä käydä ne jatko tapamiset....

        Joo mäki tiedän yhden joka parani ja joka sortui kans ja jatkaa edelleen joka päivä sitä kaljan kittausta.


    • tänään raitis

      kyllä on katkeraa porukkaa, hoidon käyneet ja ratkenneet se on kova paikka kun läheiset tietää sairauden ja sen seuraukset nyt ei voi enää vetää nenästä ja valehdella. käväiskää minne-sotan sivuilla voi valaista asiaa. hoito kestää ensin 28 vuorokautta ja jatkohoidon 11 kk. asiat ei kaikille mene jakeluun ja tapahtuu ratkeamisia ja jos ei ole halua raitistua alkaa sen katkeruuden tulla tällä sivulla ulos. yleensä se juominen hoidon jälkeen ei kestä kauaa kun pääsee hiekkahoitoon ja läheiset saa rauhan.

      • Hyvää ja huonoa

        Varmaan osa hyvää bisnestä, osa totuutta.Kaikki kuitenkin on itsestä kiinni,tuskin sekään autuus tulee yksin Lapualta.


      • EI KETÄÄN LAPUALLE.

        KÄVIN HOIDON JA SIMO EI YMMÄRRÄ MUITA JUMALIA KUIN ITSENSÄ.
        Rahastusta ja terapeuttia leikkiviä myyjiä loppu. Kirvesmiehet taitaa olla jo eläkkeellä.

        Onko nyt asiakkaana ollut sopivia "tahdottomia" kortistosta tai muuten jotta vois yrittää tehdä niitä minen mannekiinia.

        KALLIOLANKLINIKAT ANTAA MYLLYHOITOA JOKA ON MINNESOTA MALLILLA JONKA SE ON TUONUT SUOMEEN SIIS MYLLYHOITO.LIEKKÖ 70 VAI 60 LUVULLA.
        KYLLÄ NOILLA PROSENTEILLA OIKEET AMMATTI-IHMISET NAURAA..

        MINUNKIN LÄHEISENI JÄI ELOON KUN HAKEUTUI OIKEAAN HOITOON NURMIJÄRVELLE JA SAI PITÄÄ LAPSENSA NE HOIDETTIIN SAMALLA PITKÄSSÄ MYLLYSSÄ. LAPUALLA EI RIITÄ AMMATTITAUTIA KOHDATA LASISEN LAPSUUDEN JÄLKIÄ. NE EI HUUTAMALLA MENE.


      • puoskaroitu
        Hyvää ja huonoa kirjoitti:

        Varmaan osa hyvää bisnestä, osa totuutta.Kaikki kuitenkin on itsestä kiinni,tuskin sekään autuus tulee yksin Lapualta.

        Lapuan touhu on kaukana terveydenhoidosta.Potilaaksi kutsuivat jopa veljeäni.Eikä ammattilaisia koko prosessissa.Nyt se lehden mukaan levittäytyy muualle suomeen.Puoskarointia ja disnestä, sanon kokemuksestani.


    • hatunnosto

      Tunnen nuorenmiehen joka on minnesodan käynyt, on ollut absolutisti 13 vuotta.-Nyt on 4 lapsinen perhe ja kaikki ok.

    • viäläki toipuva

      Kävikö AAkerhossa.sitäpaitsi alkoholismista ei parannuta mutta toipua kyllä voi AAn avulla .Ne jokka on parannu on joko juamas tai hauras.

      • Puuttuu etiikka

        Saman katkaisun saa elämäänsä muuallakin. Typerää voiuhkata "ainut ja suomen suurin ja komien ja sataprosenttiset tulokset" mainosta . Kankaanpään A-koti hoitaa lapset ja siellä on kaikki henk kunta alkoholismista toipuvia AA- ja NA- ryhmien avulla ammatti-ihmisiä. Siis oikeita terapeutteja. Ei suklaanmyyjiä taikka tv-juantajia.
        Mulläkin oli lääkäri ja toipui loppuelämäänsä ryhmissä oli oma hoitajani. Että turhaa simo simona vouhkaa. Bisnes ja huono laatu ihmisten kohtelussa.


    • ihmisarvo

      Miksi ihminen ei saisi juoda, kun nousuhumalassa velatkin tuntuu saatavilta ?

      • p...keles

        Saa juoda


      • Lääkäri määrää
        p...keles kirjoitti:

        Saa juoda

        Saa juoda ja älä kunnallas maksata montaa tuhatta vaan mee itse AA tai NA-ryhmiin, kun et enää pysty tai halua ongelma käyttöä pitää.

        kierrä kaukaa nuo rahastuslaitokset, joissa ei ole ihmisarvoista kohtelua. Ei ainakaan mulle ollut.
        Lapuan suklaamyyjien perhebisnes, ei ole mielestäni raitis sisällöltäänkään.


    • niin se vaan on

      Ei alkohosismiin mitään patentti ratkaisua ole .Kaikki on omasta halusta kiinni.Mutta minä sain AAkerhosta aikoinani hyvän avun ja olen ollu raittiina vo monia vuosia .Ihmiset vain luulevat että on olemassa joku ihmeen konsti että kun käy lapualla kuukauden kurssin niin asia on sillä selvä ei se niin ole jos olet alkoholisti kerran olet sitä aina niin kauan kun elät .jos minnesota olisi joku pataennti ratkaisu niin alkothan menis konkkahan alta aika yksikön

      • AA-lapsuuden saanut

        Juu Lzapuan perusturvassa oliko se joku Ossi taanoin kehuu mulle tuota bisnestä maasta taivaaseen.... JO SILLOIN NÄIN, ETTÄ OLIS PITÄNYT TYÖKKÄRIN AKKOJEN KÄYDÄ SEILLÄKIN TAKKAKIVELLÄ ISTUMAS.

        EN USKO SEN TALON REHELLISEEN IDEOLOGIAAN, VAADITAAN JUOPOILTA RAITISTA REHELLISTÄ ASENNETTA, MUTTA MITES ON SISÄLLÖN LAITA.

        AVI OLIS PAIKKA JOKA NYT VALVOO.. PAKKASET JA RUKKASET...


      • MitkästämyllystäAPU

        Juu eikä simo pysty nimeä Minnesota yksin käyttämään. Koska se nimi on hoitomalli jonka MYLLYHOITO TOI SUOMEEN.

        se on saanut Ameriikasta nimensä ja sitä ei simo voi yksin käyttää. Kaikkiin nimiin saa liittää sanan minne tai minnesotahoitomalli koska ne ei ole yksin simon.

        Ei ole ihme, että Ruotsin lakeja ja elämää kehutaan mutta suomessa tulee elä suoemn lain alla. Myös simon bisnesten ja puotipuksujen terateuttienkin töiden.


    • veronmaksajatko

      kuka maksaa alkoholistin hoidon esim just tuolla minnesotassa???????eikö se ole kuulemma kallis hotelli?????????

      • Juoppoo, ja läheinen

        Joillaihan sen yhden suvunkin on elettävä. Mutta ei se meitä Seinäjokisia sumuta. meillä tiedetään sen ammatillisuus.

        Toipunut juoppoo ilman hajua on viellä juoppoo.
        Mihis ne ajatukset jäis.


    • Simoniks

      Kuntien maksusitoumuksella onko se 6500e kk. Ja oma osuus päälle onko se 30e viellä itse maksaa joka päivästä. Kyllä kallein ja sisällöltään onhaasin paikka.
      Eihän sitä edes opetushallitus tunnusta terveydenhuollon paikasi. Eikä päästä sinne oppijoitakaan. Kun ei ole ammatillisesti ohjaaja. Pelkkää juoppoutta ei pätevyydeksi katsottu. Näin ymmärsin. AA- ilmainen ja tehokkain maailman hoitomuoto.
      Itsensä vuoksi hoidossa, eikä rahoita yhtä klaania.
      Onhan sielä lähtenytkin pois sympaattiset työläiset.. Eiks jeh?

    • eivaraakatkeruuteen

      Sirkka syö tällä katkeran riehuu vehkeet.

    • Anonyymi

      Taitaa olla yhden ja saman kirjoittajan eri nimimerkeillä tekemiä parjauksia tuossa yllä?
      Tunnen kymmenkunta Simon hotellissa olleita ja vain yksi jäi juopoksi, muut lopettivat viinan kittaamisen kokonaan.

      • Anonyymi

        Tämä tuli minullakin mieleen. Tunnen monta jotka ovat sen käyneet ja lopettaneet juomisen. Yksi oli akan pakottama ja oli siitä helvetin katkera, eikä se liioin kokonaan raitistunut, mutta vähensi viidesosaan. Kymmenen vuoden jälkeen sekin on vielä hengissä.
        Joo ei pidä millään paikkaansa että suurin osa olisi jatkanut ryyppäämistä, ei millään.


    • Anonyymi

      Mikä on kun ei Ilmajoen kunnanjohtajalle ole annettu viikonloppuvapaita - viikkovapaista puhumattakaan. Eikö ihmisarvon pitänyt olla jakamaton ja pitäähän ihmisen päästä ottamaan kuppia kun siltä tuntuu ja ahdistaa ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      59
      3087
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      545
      2942
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2135
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1962
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1805
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1771
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1522
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      99
      1257
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1208
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1162
    Aihe