Laiska koululainen

Poika testiin

Olen 17-vuotias koulupoika (176/66) eli en kovin iso, mutta vastaavasti hyvin laiska kouluasioissa ja muutenkin.

Olen miettinyt,että olisikohan tuosta apua, jos olisi sellainen riski iso kaveri, joka ottaisi ohjaukseensa. Jos numerot eivät nousisi, niin ottaisi minut kunnon käsittelyyn. Siinä vaiheessa ei tarvitsisi enää minulta kysellä, vaan vetäisi housut alas ja antaisi vitasta niin perusteellisesti.

Saattaa vaatia voimaa ja luonnetta, että pystyy piiskaamaan sellaisen, joka pistää raivolla kampoihin ja selittää mustankin valkeaksi. Mutta minä olisin tuollaisen kaverin ansainnut ja tekis varmasti hyvää koulunkäynnille.

10

2264

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Setä neuvoo

      Ota nyt vaan itseäsi niskasta kiinni ja käy koulusi kunnialla loppuun. Hanki ammatillinen koulutus mieleiseltä alalta ja hakeudu aktiivisesti työelämään. Ei sitä piiskan voimalla saa toista ottamaan vastuuta elämästää, itseltä täytyy löytyä tahtoa.

    • Näin on

      Muuten piiska varmasti tekisi hyvää.

    • koivuraippaa

      Piiskaa vaan ja kunnolla tuollaiselle laiskimukselle. Kyllä lukuhalut ja numerot paranevat, kun tarvittaessa koivuraippa laulaa paljaille pojan pakaroille. Ei auta parku eikä pyristely. On noita tuon ikäisiä sällejä ojennukseen laitettu, milloin mistäkin syystä.

      • Uhmamieli-99

        Voin kuvitella, että ennen vanhaan on vitsalla pistetty jätkiä töihin, koska he hyväksyivät sen. Mutta nykynuoriso on tottunut vapauksiin,eikä homma hoituisi ollenkaan niin helposti. Jos kuvitellaan, että Koivuraippa onnistuisi minulle jotenkin vitsaa antamaan, niin siitä syntyisi sellainen uhma, että hommat jäisivät taatusti hoitamatta, melko varmasti loppuisi tyystin.


      • Laiskamies

        kyllä minäkin olen liian laiskaa!Siis jos on joku ankara isä eli äiti joka asuu vaasanläänissä tule vaan annaa minulle kovaa vanhanaikainen selkäsauna!


    • kurikunniaan

      Tuskin jäisi hoitamatta...........................

      • nykyaikaa

        Jos 17-vuotias antaisi kerran itsensä piiskata, niin kyllä hän siitä oppisi, että piiskattavaksi ei kannata suostua. Töittensä kanssa hän voi jatkaa samanlaista hutilointia kuin ennenkin. Eli mikään ei muuttuisi.


      • kokemuksesta

        Kunnolla kun tuollainen sälli piiskattaisiin - korostan kunnolla- niin kyllä luku ja muut hommat alkaisivat sujua. Jos ei ensimmäinen kovistelu auttaisi toinen takuu varmasti.


      • Voimassa-sen-salaisuus

        Riskin sähäkän miehen käsittelyssä keskiverto mies ottaa selkäsaunen, saa piiskaa paljaalle aikuisen oikeasti. Piiskaajan ei tarvitse olla edes iso, jos hän sattuu olemaan vahva ja nopea, niin sellaiselta ei pääse edes karkuun. Kun kaveri nappaa kiinni, niin kyllä sen heti tuntee, että nyt on vastassa kova jätkä.
        Kostamiset ja muut agressiot unohtuvat täysin, kun saa remmiä tai piiskaa kunnolla. Ihmeteltävän kiltti ja nöyrä tulee jopa aikuisesta miehestä, jos joku sen oikeasti piiskaa.
        Ajan kanssa sitä rupeaa hakeutumaan tasapainoon, uskottelee itselleen, että jos olisin pistänyt kunnolla vastaan, niin ei se olisi minulle mitään voinut, mutta sittenkään ei halua uudestaan kokeilla, koska on mahdollista...


      • HistoriallinenTotuus
        kokemuksesta kirjoitti:

        Kunnolla kun tuollainen sälli piiskattaisiin - korostan kunnolla- niin kyllä luku ja muut hommat alkaisivat sujua. Jos ei ensimmäinen kovistelu auttaisi toinen takuu varmasti.

        Tuon asian voisi varmaan selvittää vanhoista käräjäkirjoista. Vielä 1800-luvulla piiskattiin kunnolla ihan tuomarin määräyksestä. Samoista kirjoista varmaan selviäisi, että uusiko tuo hunvotti rikoksensa piiskauksen jälkeen vai tehosiko hoito.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5540
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3537
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1662
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1636
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1092
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      808
    Aihe