käsiraudat/sidonta

mies maailman laidalla

Nyt olis kysyntää sidontaa tai käsirautoja harrastaneitten henkilöitten mielipiteistä ja ajatuksista..

eli siis: miten nainen olis "hyvä" sitoa, ts. mistä ja minne, niin että hommasta ei tule mitään Houdini-seikkailua, mutta ettei se jäis vaan sille "kädet yhteen" asteelle? Mikä Sinua kiihottaa? muitakin mielipiteitä luen mielelläni..ja nimenomaan niiltä, jotka ovat tätä harrastaneet. Niin, ja ei mitään mieletöntä sadan metrin narusokkeloa tai partiosolmuja, vaan sellasta "järkeenkäypää" kivanpitoa :)

16

14879

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • master

      ranteet nilkkoihin pylly pystyyn on ihan hyvä aluks,ja silmät sidottuina.

      • Herrasi

        Masterilta hyvä aloitus, kannattaa myös kokeilla köyttä polvitaipeista pään yli sängyn päätyyn ja ranteista jalkopäähän... Kannattaa hankkia pehmeää köyttä ja miettiä myös kahleiden käyttöä, inhottavan KYLMIÄ!!!

        Silmäside on perusjuttu, varsinkin alkuun. Domina/Master voi miettiä seuraavaa vaihetta rauhassa, vaikka juoda olusen...

        Käytä/käyttäkää mielikuvitusta, löytyy aivan uusia kokemuksia!


    • faarao

      muovikelmua riittävästi. kädet reisiin kiinni ja kelmua ympäri. sitten kädet kyynärpäiden kohdalta vartaloon. lopuksi (harkinnan mukaan) myös jalat nilkoista yhteen. sellainen siisti paketti, jossa ei juurikaan pääse liikkumaan. tuo jalat harkinnan mukaan tarkoittaa tietysti sitä että jos ne paketoi yhteen, niin siinä menee tietysti myös jalkoväli kiinni. älä missään tapauksessa tukehduta kumppaniasi. jos sidot silmät, siteen on oltava kangasta.

      • mies maailman laidalla

        ...vinkeistä. täytynee kokeilla, toivottavasti positiivisin tuloksin...ehkä aluksi tuota silmien sidonta käsiraudat, ettei haukkaa ihan ekalla kerralla "liian isoa palaa", ettei vaan mene sitte hommasta ilo kun säheltää.


      • voisin kertoa mielipiteeni...
        mies maailman laidalla kirjoitti:

        ...vinkeistä. täytynee kokeilla, toivottavasti positiivisin tuloksin...ehkä aluksi tuota silmien sidonta käsiraudat, ettei haukkaa ihan ekalla kerralla "liian isoa palaa", ettei vaan mene sitte hommasta ilo kun säheltää.

        Kädet köytetään sängynpäätyihin ja jalat jää vapaaksi. Silmät sidotaan huivilla ja sitten antaa mennä. Ei vaadi paljoa ja tuntuu hyvälle!


    • tätä

      Tytölle side silmille, nahkakahleet ranteisiin ja nilkkoihin, tanko nilkkojen väliin ja ranteet kiinni vielä nilkkoihin.....

    • Kannattaa kokeilla

      Meillä on käytössä sellainen vankilamalli. Eli ensin tytön kädet selän taakse ja raudat ranteisiin. Naps. Naps. Kiristymislukot päälle - niin ei kiristy liian tiukalle. Sen jälkeen rautojen päälle tulee kuljetussuojus eli sellainen metallinen kotelo, joka pitää raudat määrävälillä toisistaan ja peittää samalla käsirautojen avainreijät. Tässä kuljetussuojuksessa on myös paikka ketjulle ja munalukolle (esim. Abloy). Vähintäänkin ketju kannattaa pyöräyttää lantion ympäri, niin kädet pysyy varmasti selän takana eikä niitä saa juurikaan liikutettua tai käytettyä mihinkään. Voi että on avuton olo ja vain taskussani oleva Abloy-avain päästää pinteestä. Kaikki muut avausyritykset on paitsi turhia, niin myös turhauttavia.

      • Kannattaa kokeilla

        Ja sitten jos haluaa leikkiä lisää, niin pistä paljaisiin isovarpaisiin peukaloraudat. Se estää tehokkaasti liikkumisen, vaikka onkin vain pieni mitätön juttu...


    • olisi

      Sellainen nahkainen kaulapanta, jossa on sivuillla kiinni nahkaiset rannekahleet. Sillä saa kiinnitettyä tytön kädet kaulalle, jolloin ne eivät ole "häiritsemässä". Nilkkoihin kun vielä laitaa levitystangon niin näky on vastustamaton.

    • Ile

      Mulla tuli tästä sinun kysymyksestä mieleen, sitä voisi nauttia kun sais katsoa kun toinen pari sitoisi oman vaimon.
      Meillä tästä on vaimon kanssa joskus tullut keskusteltua kyseisestä asiasta.
      Kipinä on saatu jostain yhteisestä jutusta.
      Meillä on ainakin sängyssä valmiina lenkit joihin käsirautoja/hihnoja ja jalkarutoja/hihnoja voisi kokeilla.

      • Lisää jännitystä elämään

        Oltiin kerran vaimon kanssa kylässä. Joskus myöhään illalla vaimoni kysyi kaveriltaan Minnalta, että voisiko hän sitoa meidän molemmat. Olin vähän yllättynyt, mutta suostuin tottakai.

        Minna sitoi ensin vaimoni ja sen jälkeen minut. Oman vaimon sitomista oli kiva katsella. Seksiä ei harrastettu, mutta muuten oli aika jännittävä kokemus olla ulkopuolisen armoilla. Samalla toki sitomisharrastuksemme tuli Minnan tietoon. Veikkaan että seikkailu saa vielä jatkoa


    • käytetään

      joskus leikeissä tytön kanssa vyötärölle laitettavaa vyötä, joka on lukittu takaa pienellä lukolla. Vyössä on sivuilla lenkit, joihin nahkaiset rannekahleet on lukittu pienten ketjunpätkien välityksellä. Tytöllä on ollut välillä vyö päällä vähän pidempiäkin aikoja esim. koko päivän. Hauskaa on kyllä ollut.

    • Iso-J-72

      Nippusiteet on monessa asiassa näppärä keksintö.
      Pidä kuitenkin huoli ettet kiristä liian tiukalle!
      Kannattaa myös harkita sellaisten nippusiteiden käyttöä, joiden lukituksen saa auki ilman saksia tai pihtejä... ettei tulisi vahinkoja...

      Peukalot, ranteet, varpaat...
      Sängynpäätyihin, pöydänjalkoihin, lämpöpatteriin, leuanvetotankoon...

      • Make67

        Tyttö seisomaan leuanvetotangon alle. Kädet tangon päälle ja ranteet joko käsiraudoilla tai nippusiteillä yhteen. Jos on sopivan mittainen tyttö, niin joutuu seisomaan varpaillaan. Meillä myös pukeutuminen on tärkeää: lantiofarkut, lyhyt t-paita ja paljaat varpaat... mielialasta riippuen myös nilkat nippuun tai sitten ei. Enkka on kolme tuntia... sitten kävi kiemurtelu sääliksi.


    • Annam.

      Tavallinen juttu kai kun mieheni sito minut sänkyyn laittamiin kahvoihin itse tekemillän kuminauhoilla,jotka jousti sopivasti.
      Kun oli silmät sidottu,ettei tietenkään tiennyt mitä seuraavaksi tapahtui lisäsi jännitystä.

    • avutonmuna

      Meillä vaimo sitoi ensin köydellä käteni selän taakse, jonka jälkeen hän peitti silmäni. Sitten hän sitoi nilkkani yhteen ja käänsi ne ranteita kohti. Lopulta olin kai semmoisessa "hogtiessä".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5228
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3397
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1532
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      185
      1399
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      759
    Aihe