Eko Eko - Ecological and Economical Solutions

Kiinnostunutta ollaa

Minkälainen paikka? Tuleeko palkka asianmukaisesti? Pääseekö palkoille?

51

4716

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Puhelinmyyntifirma

      Eipä löydy firmasta juuri muuta netistä kuin tämä vähemmän mairitteleva käyttökokemus Fonectan osuma-sivuilta: https://www.osuma.fi/Tampere/2656636/Eko Eko Ekological and Ekonomical Solutions Oy

      Mielipiteitä on monia, ja myös näitä puhelinmyyntifirmoja tuntuu kyllä olevan joka lähtöön Tampereenkin seudulla. Firman taloustiedot näyttäisi ainakin olevan ihan kunnossa. Kokeilemaan vaan, sillä se selviää!

    • zupzup

      Vuosia myyntityötä tehneenä, tämä on pahin kaikista.

      • anis2

        voisitko tarkentaa?menen haastatteluun ens viikolla.


      • Hmmmmmmmmm

        Miksi näin?


      • Katri7
        Hmmmmmmmmm kirjoitti:

        Miksi näin?

        Jos tällä viikolla olet jo alottanut, uskon, että kuvio alkaa olla sinulle selvä.
        Tampereella on puhelinmyyntifirmoja, joissa oikeasti pääsee hyville palkoille ja missä työympäristö ja työkaverit ovat mukavia.


      • Hmmmmmmmmmm

        En ole hakenut edes kyseiseen firmaan. Kiinnosti vain kuulla, että miksi pahin kaikista.


    • katri7

      Suoraan hakemuksesta

      "-Olet hyvä kuuntelija ja omaat erinomaiset viestintätaidot" = Olet hiljaa, nyökyttelet ja muistat hymyillä.

      "Olet kohtelias ja ystävällinen" = Eli uskot siihen sokeasti, että puhelimen toisessa päässä oleva asiakas ostaa sinulta jotain, kunhan vaan hymyilet. Myyntitaidoillasi ei ole väliä.

      "- Omaat aimo annoksen reipasta aloitekykyä " = Osaat siis myydä muutamaa tuhatta tuotetta, ilman koulutusta tai tietoa tuotteista.

      "-Sinulla on positiivinen elämänasenne " = Eli tosiaan muistat kokoajan hymyillä

      "-Nautit tavoitteellisesta työstä josta maksetaan sinulle saavutuksiesi mukainen palkka." = Hymyilemällä puhelimessa saavutukset ovat varmasti suuret.

    • qoskw

      Olin päivän. En mene takaisin. :D

    • Dorkalle

      Onko koskaan tullut mieleen, että voit soittaa ja kysyä. Vai oletko niin tollo, että haet puhelinmyyjän työtä ja et osaa soittaa ja kertoa asiaasi.

      • yuuu

        Kun aloittaja kysyy, että Minkälainen paikka? Tuleeko palkka asianmukaisesti? Pääseekö palkoille?

        Puhelinmyyntifirmaan kun soitat ja tollasta kysyt, ni mitäs luulet et ne vastaa?


    • Jaakovaikoeikö

      Luottotiedot kertoo sen että maksut maksetaan ajoissa, koskee siis myös palkkoja. Pohjapalkkahan on varmaankin, eikö?
      Päivän kokemuksellahan tietää jo yrityksestä kaiken?
      Katri7 ei ole edes varmaankaan käynyt kyseisessä paikassa ja arvostelee.

      • Katri7

        Ihan olin siellä töissä. Aiemmassa viestissäni kerroinkin siitä, miten heidän hakemuksensa poikkeaa todellisuudesta. Ja samalla, että millaista se todellisuus kyseisessä lafkassa on.

        Lisäyksenä viellä haluan kertoa, että tuntipalkan lisäksi maksettavasta provisiosta unohtaa pomo kertoa myös sen, ettei kaikkien tuotteiden myynnistä saa provisiota lainkaan.

        Arvostelen juuri siksi, koska voin. Kokemusta löytyy paikasta.


      • IamNotARobot

        Palkat voivat olla maksamatta, vaikka luottotiedot olisivat kunnossa.
        - Jos työntekijä ei valita aiheesta eteenpäin, ulospäin ei vääryys välttämättä ikinä paljastu.
        - Jos kukaan ei tiedä palkkarästeistä, miten luottotiedot siitä menisivät?
        - Jos työntekijä valittaa, hän saa palkkansa palkkaturvasta (ja sieltäkin viiveellä).
        - Palkkaturva yrittää lypsää rahoja sitten monta kuukautta työnantajalta korkojen kera.
        - Vasta jos palkka turva epäonnistuu perimisessä, voi palkkojen takia luottotiedot mennä.

        Nopeakin byrokratia on paljon hitaampaa kuin valojen kytkeminen katkaisijasta.


    • peteonkeisari

      kyllä on erittäin hyvä työpaikkka! voin sanoa kokemuksella!

      • Läppäpytty

        Yhdyn edelliseen kommenttiin. Firmasta ei ole mitään huonoa sanottavaa. Näköjään edellisten kommenttien kirjoittajat ovat syöneet ärrimurri keksejä. Ihmiset hyvät älkää purkako pahaa oloa viattomaan ja hienoon yritykseen:) PEACE!!!!


      • peteonkeisari

        nimenomaan! itse olin töissä ennenkuin opiskelemaan lähdin ja kun sain myyntiä niin hyvänä kuukautena sain palkkaa noin 3900€!


      • Läppäpytty

        Kerroppa PETE, että onko sinulta mukamas jäänyt jotkut palkat saamatta?


      • Läppäpytty

        Ja oletko sinä PETE, joskus saanut liian vähän provisiota?


      • peteonkeisari

        ei jäänyt ikinä maksamatta! Ja provisiota luvataan joka tuotteesta 10% mutta joissakin se onkin vain 7% mutta se ei kauheasti kokonaispalkkaan vaikuta! joten taitaa vain olla että aiemmin täällä viestejä laittanut katri7 ei ole vain saanut myytyä! Ja voin vielä sanoa että työympäristö on ekoekolla mitä mahtavin! EI OLE KUIN MONET MUUT PUHELINMYYNTIFIRMAT!!


      • Läppäpytty

        Näin o. Se on kuule ihan itsestä kiinni, jos sitä rahaa haluaa saada. Ekoekolla arvostetaan kovaa työtä ja siitä palkitaan ruhtinaallisesti.


      • peteonkeisari

        nimenomaan! HUOM: Katri7!


      • Teeri656

        Säälittävä yritys tekeytyä työntekijöiksi. Jos firman muu hoito on samaa tasoa kun tämä tekokehu niin voi voi.


      • Ex-asiakas

        Hei,
        Asiakkaan näkökulmasta laitan vielä, että tuotteet, jota myyvät eivät ole hyviä ja ovat vielä puolta kalliimpia kuin muiden firmojen tuotteet. Värikasetit suttaa jo kasetin puolesta välistä jne. Jos valitat heille, myyntiedustaja huutaa suoraa huutoa vanhan ihmisen korvaan. Kiitos, sanoimme asiakassuhteen irti. Huijausta!


      • Anonyymi
        Ex-asiakas kirjoitti:

        Hei,
        Asiakkaan näkökulmasta laitan vielä, että tuotteet, jota myyvät eivät ole hyviä ja ovat vielä puolta kalliimpia kuin muiden firmojen tuotteet. Värikasetit suttaa jo kasetin puolesta välistä jne. Jos valitat heille, myyntiedustaja huutaa suoraa huutoa vanhan ihmisen korvaan. Kiitos, sanoimme asiakassuhteen irti. Huijausta!

        Aivan luokatonta myyntiä. Värikasetteja myydään kalliilla ja kunne ei sovikaan tulostimeen vaihdetaan ne kyllä uusiinjotka eivät myöskäänsovi. Näin alkuperäinen kauppa on jo niin vanha että ,voi voi, emne voi mitään hyvittää


    • Katri7

      Jospas nyt yritityksen omat esimiehet lopettaisivat firmansa kehumisen :D Aika muovista tekstiä. Kummasti viellä keskustelu käydään parin minuutin viiveellä Peteonkeisarin ja Lättäpytyn kanssa :D
      Peteonkeissari ja Lättäpytty, kun niin hyvin palkoille pääsee, niin miksihän vuosia firmassanne toimineet henkilöt kertovat itse tarinoita nollaviikoista? :) Niitä teidän kokeineita myyjiä.. niitä jotka "haluavat" myydä?

      Ja kuten jo aiemminkin mainitsin. Palkat tulee.
      Samaa mieltä olen myös kanssanne siitä, ettei tosiaan ole, kuin monet muut puhelinfirmat. Muissa paikoissa on ollut tapana kouluttaa myyjät, ennen kun ne laitetaan puhelimeen.

      Muovista ylipirteetä meininkiä. Ei ne kaupat hymyilemällä tule.

    • OllakoVaiEikö

      Veikkaan ja arvaan sekä epäilen että huuhaata. Näin on tosi. Ehkä.

    • fga

      hakevat työntekijöitä tampereen keskustaan ilmeisesti uuteen toimipaikkaan..toivottavasti kukaan ei ole niin hölmö ja hyväuskonen että menee laittaan hakemuksen..

    • seojämpti

      miks ihmiset ottaa tollaset tossa aiemmin läppäpytty ja peteonkeisarin kommentit tosissaan:D vitsillä ne liikenteessä on ja nauraa luultavasti teille kun otatte niin tosissaan:D

    • wfasiakas

      Asiakkaana olen saanut huonoa palvelua. Omistajalta.
      Ei ikinä enää.

    • mike23

      Firma myy vielä tuotteitaan uskomattoman kalliilla ja myyntipuhe on pääasiassa asiakkaan kusettamista. Tulostustarveikkeita yritetään myydä yrittäjille 5 kertaiseen hintaan "erikoistarjouksena".

      • wilhelmina1

        luulin että tuotteet maksoivat 150e alv. laskussa oli 740 e!! oli vissin käynyt läpi summat puhelimessa.ei saa rahat takaisin vissin. miten hyvin patroonat toimivat?! onko tyytyväisiä patroonakäyttäjiä?


    • rikollistatouhua

      Olen samaa mieltä edellisen mike23 kanssa. Myyvät tuotteitaan älyttömän kalliilla (siis kusettavat yrittäjiä) ja tuotteet eivät ole laadukkaita. Myyntiedustajat epäpäteviä myyntityöhön ja koko homma haiskahtaa silkalta huijaukselta. Harkitsen rikosilmoituksen tekemistä. Jos harkitset sinne töihin, mieti kahdesti, haluatko olla mukana huijaamassa ihmisiä ja varsinkin toisia yrittäjiä.

      • silläsiisti

        Juu, olen samaa mieltä. Huijausta koko touhu molempiin suuntiin. Huijataan sekä työntekijöitä ja laitetaan heidät vielä huijaamaan asiakkaita. En suosittele menemään töihin, jos vähäänkään olet rehellinen suomalainen. Enkä myöskään suosittele ostamaan firmasta mitään, koska pyytävät moninkertaiset hinnat ja pilaavat
        muiden ekologisten tuotteiden maineen. Poikotoikaa tätä firmaa.


    • Huijausta

      Nyt päästiin asiaan. En suosittele minäkään ketään yritystä tai toiminimeä/henkilöä ostamaan kyseiseltä firmalta mitään. Ylihintaisia tuotteita, joihin tehty takuutodistukset hienosti, mutta jos haluat vaihtaa tavaran, niin samanlaista huonoa kamaa tulee tilalle. Ei auta mikään muu kuin yrityksen boikotointi. Ja nuoret: älkää menkö töihin tähän lafkaan, on pelkästään kusetusta puolin ja toisin. Ja; ei tarvitse hienoja takuutodistuksia tuotteista, jos ne oikeasti ovat hyviä!

    • Nihkeetä

      Moikka!

      Olen ollut lafkassa töissä, ja kokemus oli ihan siedettävä, vaikka en kovin hyvin viihtynytkään. Maksoivat ihan kyllä palkat ja verot asianmukaisesti, ja työajat ym. oli kuten piti. Sairausajan palkka tosin oli niin epämääräisesti merkitty kuittehin, että taisipa jäädä jotain saamatta. Ja joo, provisiosysteemi vähän hämärä mutta sai sieltä muistaakseni n. 8e/tunti riippumatta kaupoista. Kun itse olin (en viitsi sanoa milloin, niin pieni firma että tunnistavat helposti) niin koulutus oli aika heikkoa, mut kokemusta oli jo paremmasta paikasta niin pääsin hommaan kiinni. Sanoisin kaiken kaikkiaan että ei ole ihan sitä mitä mainostavat, mutta jos on sinnikäs tyyppi ja valmis siihen että ei oo mikään unelmatyö niin menettelee. Erityisesti näin jos on aiempaa kokemusta puhelinmyynnistä eikä etsi työtä loppuelämäksi, vaan vaikka kesäksi.

      Vielä varoituksen sanana, että itselleni työilmapiiri ei ainakaan silloin kun talossa olin ollut mieleen. Työkaverit kyllä olivat oikein mukavia, ja osa oli ollut talossa tosi pitkään, mutta johdon ja työntekijöiden suhteet ei parhaimmillaan olleet. Esim. huonosta kaupanteosta tuli kyllä tosi tiukkaa sanomista välillä, välillä taas kannustusta ja erityisesti yhdestä esimiehestä en pitänyt ollenkaan (oli mielestäni vähän limainen naisille). Mutta siis ei varmasti huonoin puhelinmyyntipaikka, vaikka ei kyllä paraskaan. Vakkareilla on kyllä työterveys ym. järkätty.

    • Nihkeetä

      Niin, jatkaisin vielä hetken mietittyäni sen verran että ei ehkä kannata mennä jollei ole tosi hyvin tiedossa mihin ns. lähtee. Mutta jos haluaa liksaa ja on valmis ottamaan tietyn määrän sitä kuuluisaa paskaa niskaan niin kyllä voi sinnitellä, ja oli mulla siellä parempiakin aikoja välillä kun tuli kauppaa. Mutta ketjun alkuun sanoisin että tuskin siellä nyt kolmea tonnia kuussa kukaan tienaa ikinä :D Ja ylipäänsä jos lopettaa puhelinmyynnissä päivän jälkeen ei oo varmaan kauheesti miettiny että onko homma itseä varten vai ei.. Näitä tyyppejä on kyllä niin hyvissä kuin huonoissakin paikoissa ja siksi on niin helppo päästäkin ns. kokeilemaan.

    • faros

      Puhelinmyynti aina puhelinmyyntiä, vaikka voissa paistais. Jos kyseistä työstä tykkää, viihtyy firmassa varmaankin ihan ok.

    • tulistunut

      Puhelun päätteeksi toivotetaan Huonoa Kesänjatkoa!, johtui siitä ettei tullut kauppoja. Näinkö hyvä myyjä toimii?

    • kyrsiintynyt

      Ja kyseisen firman edustaja ei suostu kuuntelemaan ja kunnioittamaan kohteliasta "kiitos ei, ei tarvita, hyvää päivänjatkoa" -kommenttia vaan rupeaa inttämään ja tarjoamaan / venkoilemaan yms. että miksi ja miksi et suostu ostamaan. Ei on ei, sen pitäisi riittää paatuneimmallekkin puhelinmyyjälle. Samoin sieltä soitellaan useamman henkilön toimesta viikon sisään vaikka olisi kohteliaasti kieltäytynyt jo ensimmäisestä "tarjouksesta" alkuviikosta. Onneksi Fonecta Finder toimii.

      Yrityksestä toki pisteet ja hatunnosto heille ketkä viitsivät kyseisellä tapaa yrittää ansaita elantonsa sen sijaan että olisivat sossun elätteinä.

    • Yrittäjä666

      Useampaan kertaan on tyrkytetty tuolta ylihintaista roskaa. Eivät usko puhetta ja väkisin yritetään pienempää määrää saada läpi "kun sai pomon kanssa neuvoteltua diilin, just for you!" . Mutta kun tuotteet ovat törkeän ylihintaisia silti - paitsi jos printtaavat puhdasta kultaa. Tyhmähän se on joka tuolta ostaa.

    • luottomiescoskela

      Useamman vuoden kasetteja heiltä tilannut ja aina ollut positiivisia myyjiä ja asiakaspalvelu on pelannut jos on tarve tullut!

      • 35y345yh345y

        Milloin olet viimeksi kilpailuttanut ko. tuotteita?

        Noiden ympäristöarvojen turvin kiskotaan ylihintaa tavistuotteista. Esim. kasettien uudelleenkäyttö ympäristösyistä on täyttä kusetusta. Miksi pienten sarjojen kuljettaminen edestakaisin olisi ekologisempaa?

        Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa - vihreästä mielestä kärsii koko yhteiskunta.


      • lojabhef

        Useamman vuoden! Vaihda nyt hyvä ihminen halvempaan ja laadukkaampaan!
        Jos joku nainen sulle soittaa ja lirkuttelee, ni ei se tarkota, et sitä tuotetta on pakko ostaa.


    • ei_kusetettu

      Eikai kukaan näiden myyntipuheita oikeasti usko? Todella kallista ja huonoa laatua.

    • Paskafirmamustam

      erittäin huono kokemus asiakkaana, tuotteet todella keskiknkertaisia ja hinnat on melkein kolminkertaiset parempiin kilpeileviin merkkeihin. terveisin pesuaineita pari kertaa ostanut . En enää asioi milloinkaan kyseisen firman kanssa. myyvät huonoa ainetta ja kun aineesta yritän reklamoida niin ei vastata puhelimeen eikä sähköpostiinkaan, monen viikon jälkeen saan yhteyden puhelimitse , luvataan soittaa eikä kukaan milloinkaan soita.

      • Kusetettu

        Ei se ole tyhmä joka myy, vaan se joka ostaa😋


    • videocv-muistatte-kyllä

      olin töissä kaksi viikkoa ja myin hyvin. palkat tuli joo. ainoa paikka missä kahden viikon aikana näen kun ensin lähiesimies puhuu työkaverin irtisanoutumaan myyntitiloissa kesken vuoron. mielestäni noin ei toimita. samoin teki johtaja, osoittaa huonoja johtamisen taitoja. tuollaiset asiat voidaan hoitaa niin, että ei luoda outoa ilmapiiriä työntekijöille. itseä se kismitti ja aamupalaverin jälkeen nousin penkiltäni ja sanoin, että saa riittää meikä lähtee. yrittivät puhuttaa, että olisin voinut kahden kesken tehdä. kerroin samat terveiset heille näkemistäni asioista. eivät halunneet ymmärtää, osoittaa huonoja johtamistaitoja.

    • Tohloppi19

      Surkein työpaikka missä olen koskaan ollut, en suosittele kenellekkään.

    • Anonyymi

      Tosi tulehtunut ilmapiiri ja ammattitaidoton johtoporras. Ylihintaisia huijaustuotteita tuputetaan asiakkaille, sairasajan palkassa oli hämäryyksiä ja myyjien huonoa kohtelua. Olin pari viikkoa, en voi suositella edes kokeneelle myyjälle. Kiertäkää kaukaa!

    • Anonyymi

      Tuotteet on ihan laadukkaat (ainakin pesuaine puolella), mutta työntekijöiden kohtelu on ala-arvoista. Valehdellaan työhaastattelussa ja irtisanotaan porukkaa kahden viikon työajan jälkeen, jos ei tulos ole riittävän hyvää. Normaaleissa työpaikoissahan kaksi viikkoa on ihan vasta opettelua ja koulutusta, opetellaan tuntemaan uusi tuote/tuotteet ja yrityksen käytännöt. Vaihtuvuus todella kovaa, kun työntekijöille ei anneta mahdollisuutta oppia hommaa ensin. Lähiesimies oli oikein vahingoniloinen kun joku irtisanottiin ja tuli muistutteleen juuri irtisanottua ihmistä, että "muista kerätä kaikki sun tavarat mukaan". Uusi tiiminvetäjä oli ihan mukava ja kannustava, joka tsemppas ja auttoi myyjiä, mutta jos hän haluaa olla osana tälläistä ihmisten kohtelua, niin ei ole hänelläkään arvot kovin korkealla..
      Kiertäkää firma todella kaukaa!

    • Anonyymi

      Työpaikkailmoituksessa puhutaan hienoista titteleistä, mutta työ on ihan perus puhelinmyyntiä, yrittää firman omistaja miten tahansa tätä kaunistella. Jos tykkäät perus puhelinmyynnistä ja kylmäsoitoista, niin silloin tämä firma on sinulle, muuten kierrä erittäin kaukaa. Harmittaa, että koskaan tähän yritykseen tuhlasin työtuntejani!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6729
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4360
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2783
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1643
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1141
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe