Miten nykyään pääsee edes tapailuvaiheeseen?

eideittejä

Olen viimeisen parin vuoden aikana tullut siihen tulokseen, että parisuhteen löytäminen on lähes yhtä todennäköistä kuin jonkunlaisen lottopotin voittaminen ja tapailuvaiheeseenkin pääseminen tuntuu olevan kovin hankalaa.

Olen eronnut avoliitosta noin kolmisen vuotta sitten ja sen jälkeen ei ole ollut ainoatakaan edes tapailuasteelle kehittynyttä suhdetta. Miehiä on kyllä ollut, mutta kaikki ovat olleet joko yhden illan juttuja, vakipanoja tai sitten yksittäisiä deittejä.
Olen yrittänyt hakea seuraa netistä ja tinderistä, mutta nekin olen todennut ihan samanlaisiksi paikoiksi seuranhakuun kuin baarit.
Tinderissäkin olen saanut tässä vähän alle vuoden aikana, jonka aikaa sovellus minulla ollut, yhden ainoan varsinaisen treffipyynnön. Kaikki muut keskustelut ovat kääntyneet yleensä jo ihan muutaman viestin jälkeen miehen ehdotukseen seksistä tai sitten eivät ole johtaneet sen kummempaan tutustumiseen.

Viime aikoina olen ajatellut, että mennään sitten niillä, mitä on ja satunnaisesti olen baarista/tinderistä miehiä tavannut seksin merkeissä, kun välillä kaipaa edes jotain seuraa. Näistä osa on johtanut uusiin tapaamisiin samoissa merkeissä. Kuitenkin näissäkin olen joutunut tilanteeseen, jossa huomaan ettei miestä enää lopulta kiinnosta eikä vastaa viesteihini lainkaan, jos olen ehdottanut tapaamista tms.
Lisäksi usein myös niin, että jos miestä kiinnostaisi uusi tapaaminen, niin itseä ei enää kiinnosta. Kukaan ei tunnu haluavan tutustua ihmisenä, vaan ainoa, mihin kelpaa on hetken hupi.
Baareissa olen rampannut ihan riittävästi ja sielläkin sama homma. Miehet lähestyvät kyllä tai mikäli itse lähestyn, niin seuraa löytyy. Valitettavasti kuitenkin miehet osoittautuvat yleensä joko a)varatuiksi tai b)pelimiehiksi.


Miksi hemmetissä tämä on näin hankalaa? Vai pitäisikö sitä vain tosiaan katsoa peiliin ja miettiä, mikä itsessä on pahasti vialla? Vai onko se tämä nykyaika, kun tuntuu ettei kellekään riitä mikään vaan aina on katsottava, josko löytyisi vieläkin parempi vaihtoehto?

9

365

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eideittejä

      Ja jos joku haluaisi nyt ehdottaa, että älä anna seksiä samantien, niin ongelma ratkeaa, niin enpä usko. Kun nämä miehet, jotka seksiä ehdottavat heti kärkeen baarissa/tinderissä tms, niin eivät ole todennäköisesti muuta edes hakemassakaan eli ei niitä deittikutsuja näiltä satelisi vaikka istuisin jalat ristissä sitä odottamassa. Enkä tarkoita, että seksiä jaan samantien jokaiselle vonkaajalle vaan sitä, että se seksistä kieltäytyminen ei deittejä näiden kyseisten miesten kanssa tuo.
      Lähinnä pohdin, että miksei muunlaista tutustumista haluavia miehiä ole tullut vastaan. Haluaisin ainakin uskoa, että heitä on vielä olemassa.

      • miesmaalta1

        Saattaa olla niinkin että 30-40 vuotisista eronneista ja karanneista naisista on ylitarjontaa.
        Itse erosin jo 1996 vaihdettuani perheen työhön, muija oli tyhmä ja alkoi pelehtimään kotinurkilla.
        Seksistä ja soutamisesta jää suunnilleen saman ikäinen jälki, muutama metri.
        Parisuhde perustuu yhteiseen mielenkiintoon, talouden ympäristönrakentamisen ja yhdessäviihtyvyyden ympärille.
        Kaikki suhteet alkaa eriasteisesta intohimosta, päätyen tai loppuen yhteisiin mielenkiintoihin.
        Itsellä intohimoksi muodostui maailmanvalloitus ja raha, kotona poikkesin viikon kuukaudesta jos sitäkään, hankin kaikki "kotiin" mitä rahalla sai. Seinänkokoinen TV, äänentoisto mistä suomessa ei oltu kuultukaan, kodinkoneet jotka toimi viheltämäällä, mukakodin jossa ihmiset eksyi eikä tarvinnut päiväkausiin katsella toisiaan.
        En edes itse arvostanut sitä krääsää joka melkein kaikki oli jonkulaista korruptiota, uusinta uutta ja suurinta suurta.
        Kunnes sitten lapset 2 alkoi teitittemään 10 vuotiaina. Vuoden pari myöhään että asia olisi ollut korjattavissa.
        Vaimo kirjoitti paperille, mitä tekemistä hänellä on tässä orkesterissa, ukko lähtee reissuun on silitetyt puhtaat vaatteet laukussa, kun tulee reissusta on puhtaat silitetyt vaatteet laukusa, ajattelin vaan vaimoa pesettäessäni hotellissa lähtiessäni vaatteet.
        Mihin oikeasti tarvitsee puolisoa, jokapäiväisiin askareisiin ja toimintoihin.
        Seksin lisäksi.
        Kun vaimolle tuli eteen tilanteita että joku oli pulassasa auttoi mutta teki sen yltiöpäisesti, no mitä tuosta. Otti käryn kuitenkin itseensä ja haki 2v päästä eroa tosin asuin jo muualla, avain ovessa eikä sitä tiennyt kuin uusimaalaiset, hämäläiset ja varsinais-suomalaiset naiset. Helpointa oli se kun ei tarvinnut lähteä kotoa mihinkään voi käydä illalla saunassa tai suihkssa ja aamulla oli poikeksetta joku vieressä. Jos ei ollut baarissa tai lavatansseissa kivaa poikkean ??? ja jos lipputangon vieressä oli tyhjä ruutu siellä ei kai ole ketään vierasta, kohta on.
        Nyttemmin olen onnen poika muutaman harjoittelun jälkeen ilmaantui nainen joka ei juuri seksistä välitä mutta on innokas silloin kun on aihetta.
        Hieman täytyi harjoitella ja kokeilla.


    • Kunnollinen mies

      Hassua sinänsä, että valitat, vaikka miehiä riittää. Itse miehenä (23v) En ole vielä koskaan päässyt tapailemaan naista. Kerran olen päässyt seksiä harrastamaan netissä tapaamani naisen kanssa ja siinä se. En lähesty naisia, elleivät osoita kiinnostustansa. (Jota ei koskaan tapahadu, katsekontaktia ihmeellisempänä) Ja kuten sanottu, naiset eivät tule tekemään tutustumisen eteen mitään. Jos en itse tee aloitetta, niin aina saa sen pelimiehen matkaansa, kuten sinäkin kirjoituksestasi päätellen. Ja sitten valitatte, kun ei löydy kunnollisia miehiä.
      Vinkkinä voisin antaa, että siirrä huomiosi niistä itsevarmoista miehistä, joilla ei ole mitään vaikeuksia tulla heti kiinni, vaikka niihin, jotka vain katselevat eteemmältä.
      Sitten se ratkaiseva: Lähesty, tutustu.

    • Kunnon mies

      Tyypillisesti naisilla ei ole mitään uutta annettavaa tai itsestään sen enempää kuin mistä mies kiinnostuisi. Ei harrastuksia ylipäätään tai yhteistä ja se on sitte siinä. Monilla naisilla on sitte kotieläimiä ja se on sitten siinä myös. Nykyään miehen ei tartte olla naisesta kiinnostunu, eikä naisen miehestä. Paneminen tapahtuu vain jos siihen alkaa olla kiinnostusta enemmän kuin mihinkään muuhun, tsekkaappas miten itse käyttäydyt ja minkä viestin annat. Tossa hommassa kaksi osapuolta joista eniten kärsivä on syyllisyyden tuntoisempi ja halukaampi oppimaan itsestään jotain uutta..

    • Mies kaukaa

      Aika normaalia tuo on. Yrität vaan komeaa miestä. Me haluaan vaan seksiä, jos ollaan baarissa. Yritäpä saada normaali mies, joka tavoittelee sinunlaistasi naista. Normaali mies ei notku baareissa tai netissä. Tuolla ne harrastelee laput silmillä ja semmoisen saaminen vaatii naiselta vaivannäköä ja mielikuvitusta

    • Sellaist

      "Miehiä on kyllä ollut, mutta kaikki ovat olleet joko yhden illan juttuja, vakipanoja tai sitten yksittäisiä deittejä."

      Katse peiliin.

      Kyse ei ole siis miltä näytät jne. vaan siitä että etsit suhdetta seksilähtöisesti.

      Itse en moista huoraa ottaisi suhteeseen joka tapauksessa.

    • kyynikkkkö

      No miehet on nyt huomanneet ettei suhteeseen tarvi ryhtyä kun naiset on alkaneet pelaamaan tätä pano-peliä, jonka miehet on saaneet heille ujutettua. Ennen miehet halus seurustella kun se oli käytännössä ainoa tapa saada pildeä..piti sitten nähdä vaivaa tutustua ihmiseenkin, nykyään ei enää tarvi kun naisista on tullut miehiä jotka levittävät heti jalkansa kelle vaan..

      • sadfafdfaasf

        Ja tämä on ihan hyvä. Ennen vanhaan peli oli aivan liian helppo, kaiken maailman naisenhakkaajaksi osoittautuvatkin pääsivät naimisiin ja sitten pitämään perheterroria yllä.

        Nykyään miehen pitää olla paljon kypsempi. Kunhan kasvaa ihmisenä suureksi, niin kyllä se flaksi nykyäänkin käy.


    • TalkTalk1

      Koska Suomi on täynnä yksinäisiä seurusteluhaluisia miehiä, kyllä se on oma vikasi jos et sellaista löydä. Baarit ja Tinder on varmasti aivan vääriä paikkoja etsiä haluamaasi seuraa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      371
      3282
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      146
      1292
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1188
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      140
      1038
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      833
    6. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      160
      762
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      737
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      113
      727
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      709
    Aihe