SOOSOO.FI

epätietoisuus

Onko kenelläkään kokemuksia suht uudesta deittisivusta soosoo.fi ?
hyviä tai huonoja kokemuksia...
Mahtaako siis siellä olla ihan aitoja ja oikeita ihmisiä,ettei pelkästään feikkiprofiileja kuten monilla deittisivustoilla.
siks kyselen kun: Itse vastailin iskuritreffitsivulla 18v naisen ilmoitukseen ja vastauksena tuli liity soosoo.fi ja chattaillaan siellä sit,ei vastaillut mitään maileihini no vastasin samaan ilmoitukseen vielä kaks kertaa uudestaan eri nimimerkillä niin aina sama kopioitu vastaus.liity sinne ja jutellaan
Olisko jotain sisäänheittomeininkiä ja siitä provikat tai jotain :)

43

755

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pelkkää kusetusta se

      kyllä on. Ihan silkkaa kusetusta tuo saitti on kun tuota omaa "markkinointia" iskurissa ja täällä suomi24:ssakin harrastavat

      Itsekin olen saanut neljä kertaa joulu-tammikuun aikana tuon "olen soosoo.fi sivustolla, mulla on siellä 27 kuvaa, liity sinäkin niin jutellaan siellä tänä iltana 21 aikaan"

      • Jepjepjep80

        Moro!

        Mielestäni itse sivusto on iha hyvä ja monipuolinen. Tosin se on aika uusi ja tarvitsee vielä paljon lisää väkä.

        Saanko kysyä mikä tuosta sivustosta tekee kusetusta, jos joku sut sinn pyytää liittymään?

        Mielestäni palvelu on hyvä, olen siis 23 vuotias ja kyl tuolta on vähän juttuseuraa saanut jo, mutta justhan se vasta on avattu.

        Älkää tuomitko heti.


      • redwolfblade

        No on naisille ainakin markkinoinnit kohdillaan, keräilevät varmasti krediittejä tai jotain vastaavaa :) Mutta tuo itse sivusto on ihan hyvä, oon ainakin saanut juttuseuraa tosta kuumasta kisulista nimimerkillä nainen95 :)


    • tsot tsot

      Eiköhän aidot, todelliset ihmiset pystyisi keskustelemaan sun kanssasi s-postissa, FB:n kautta tai mitä näitä konsteja onkaan. Ei olisi mitään tarvista rekisteröityä johonkin sössönsössöön!

      • Juuso88888

        Kyllä tuolla ihan aitojakin profiileja on, mitä itse katsoin niin vasta nyt tonn on alkanut tulemaan enemmän naisia, miehiä siellä onkin sitten jo muutama hassu.

        No onpahan ainakin tuleville naisjäsenille paljon seuraa tarjolla


      • epätietoisuus

        Juuh kyl se taitaa olla näin,jossei vastaa s-postiin suoraan tai muuhun maksuttomaan kuten fb vaan pyytää johonkin rekisteröitymään ei oo kyl aito ihminen :)
        Ja jtodennäköisesti lähettää saman viestin päivässä kaikille vastanneille miehelle,nii tuskin juttelee kaikkien kans samaan aikaan sit illalla xD


    • reprepreps

      Kävin äsken sivulla näytti paikalla 13 ihmistä(ilmeisesti chatissa?),mut kun laittoi hakuun olen nainen etsin miestä 18-80v tai olen mies etsin naista 18-80v ei kummallakaan yhtään tulosta että kukaan ois paikalla???
      Oon tässä viikon parin aikana poikennut joka päivä katsoon viimeisimmät kävijät kaikki ovat olleet miehiä...
      Eikai ihme toi miesten määrä kun muilla deittisivuilla on nuorten kauniitten naisten profiileja,jotka etsivät vanhempaa miesseuraa Esim: iskurissa tälläinen ilmoitus
      Sweet 18
      Moips!
      Olen vähän ujo ja nuori, salaisesti kiihotun itseäni vanhemmista, mutta en oo ollt kun poikien kanssa (mun ikästen) vasta.
      Haluaisin kokeilla kaikkea vanhemman kanssa, roolileikit ja kaikki fantasia ehdotuksetkin otetaan vastaan..
      Oon tosi nuori ja tiukka, et pety!

      Ja vastaukseksi saat:
      Uus vuos ja uudet seksisuhteet eikö näin Silmää iskevät kasvot Päätin nyt sitten vastata sulle ja ois kiva tutustua kaiken mukavan merkeissä.
      Oon aika pieni, sievä ja erittäin rivo, seksin suhteen kaikki ruokainen ja erittäin kokeilu haluinen! Joten fantasiat ja muutkin ehdotukset sitten otetaan vastaan Hymyilevät kasvot ja sydämenmuotoiset silmät
      Voisin vaikka aluksi ottaa suihin ja tähän sitten pitäs loppu tarina yhdessä väsätä!

      Rekisteröidy ja lisää mut kaveriksi niin tutustutaan eka vähän paremmin, tuolla voi helposti chattailla livenä webillä tai ilman, löydät myös musta sit joku 10 kuvaa.
      Tuun varmaan huomenna illalla juttelee sulle

      Koittakaahan itse kun vastaatte ilmoitukseen saatte mailiinne täysin saman vastaus takuu varmasti.

      Nii ainasti mun käsityksen mukaan miesseuraa jos etsii siellä on tarjontaa vaik muille jakaa ;)
      Chattiin ei pääse anonyymisti vaik siinä lukee selvästi ei vaadi rekisteröintiä tai kirjautumista???
      Mua ei ainakaan sivu houkuttele,enkä aio liittyä ja maksaa,
      mut jokainenhan tekee itse päätöksensä :)
      Jepjepjep80 kiva jos sulla sivu on toiminut ja oot seuraa saanut,ehkäpä muutkin seuraa esimerkkiäsi ja liittyy??? (aidot naiset)

      • Mikael87

        Tuota voisi kutsua vaan hyväksi markkinoinniksi!

        Ihan jees palvelu, tarvii tosin vielä paljon lisää käyttäjiä!

        Suosittelen!

        Ja
        P.S
        Tuo "paikalla" laskuri ei välttämättä laske niitä ketkä on kirjautuneena sisään, vaan ne ketkä selaavat sivua!


    • 3425we45

      Eiköhän suurin osa (kaikki?!) noista "anteliaista" - "Haluan tavata sinut ja jutskataan illemmalla, liity, Liity, LIITY, MAKSA!" - viesteistä ole aivan täysin huijausta.

      Kyllä siinä vain hyväksikäytetään yksinäisiä idioottimiehiä, jotka kaipaavat hinnalla millä hyvänsä itselleen seuraa.

      Eikö tuossa ollut joku kuukausi sitten artikkeli Samposta, joka oli palkattu tällaiseksi teinitytöksi juttelemaan ja houkuttelemaan miehiä käyttämään rahaa.

      http://www.hs.fi/sunnuntai/a1407475332014

      Eli tuo on ihan bisnestä jollekkin. Ei kannata uskotella että kun ette muuten saa parikymppistä naista, niin teille oikein tarjoutuisi joku pikkuliisa. Aika säälittävä tilanne jos uskotte tuollaiseen.

    • 302010

      Mä oon sitä mieltä pirun hyvä markkinointikikka finanssimielessä nuoret naiset etsii muka vanhempaa miestä seksiseuraksi tietää rahaa ylläpidolle :)
      Mut sit se toinen puoli asiassa,ei varmaankaan kukaan mies konkkaan menee jos muutaman euron tai kympin maksaa,mut sit se karu totuus kun illan jos toisenkin yksinäiset seuraa vailla olevat miehet odottelee ja laittelee viestejä tälle unelmien nuorelle neitokaisella toiveikkaina..
      Mun mielestä se on täysin väärin käytetään yksinäisiä miehiä hyväksi häikäilemättä.
      Ei siinä vaiheessa järki voita vaan tunteet kun mailiisi pläjähtää viesti naiselta joka on seksuaalisesti susta kiinnostunut sehän tarvii kattoo loppuun asti...
      No bisnes on bisnes ja mooses on mooses
      Varmasti tämä sivu on ihan asiallinen oiva deittipaikka,mut en jaksa uskoa siihen että nuoret kauniit naiset vinkuttavat visaansa liittyäkseen...
      ja monellako nuorella opiskelijalla on ees vielä visaa?
      mut toivotaan että naiset liittyisi sankoin joukoin kun täkynä on vielä lahjakortteja =P

    • maksuton?

      Niin onko ilmanen vai ei (naiselle)? Jotain bonus/tarjouskoodia rekisteröinnissä kysytään, ja kun ei oo niin "Invalid verification number."... ja vissiin kuvakin on pakollinen.. joo, no antaa olla.

      • Miesvipoika

        Mun mielestä toi Soosoo palvelu on ihan kätevä, kuhan sinne vaan tulee vielä lisää porukkaa! Nyt viimeisen parin päivän aikana on tullu paljon uutta lihaa!

        Terveisin
        Soosoon aktiivinen mies käyttäjä!

        Ja tuohon toiseen juttuun, onpahan ainakin tytöillä markkinointi kunnossa! Koska voittehan te tuolta seuraa saada, koska tää soosoo ei oo mikään flirtflair, sexparner tai mikään yleinen kusetus!

        Suosittelen soosota.


      • 354876
        Miesvipoika kirjoitti:

        Mun mielestä toi Soosoo palvelu on ihan kätevä, kuhan sinne vaan tulee vielä lisää porukkaa! Nyt viimeisen parin päivän aikana on tullu paljon uutta lihaa!

        Terveisin
        Soosoon aktiivinen mies käyttäjä!

        Ja tuohon toiseen juttuun, onpahan ainakin tytöillä markkinointi kunnossa! Koska voittehan te tuolta seuraa saada, koska tää soosoo ei oo mikään flirtflair, sexparner tai mikään yleinen kusetus!

        Suosittelen soosota.

        Hyvää mainostamista =D
        Mut millä perusteella eroaa flirtflair tai muista sivustoista?
        Nii markkinointi kunnossa(kusetus) juuh on,ihmettelen suuresti mikä pointti tässä on muukuin saada yksinäiset (maksu)miehet liittymään sivulle,miks nämä naiset laittelevat muille deittisivuille ihan mukavia sexyjä ilmoituksia ja vastaus on rekistöidy tonne nii jutellaan?? Miks jos oikeesti etsisivät seuraa eivät vaan vastaile suoraan mailiin??? Miks tarvisivat väliin soosoo.fi sivua?
        Jos eivat voi suoraan mailin välityksellä jutella nii miks muka vastailisivat sulle soosoo.fi sivulla?
        Tai ehkäpä voivat muutaman vastauksen alkuun laittaa nii,muttei tapaamista koskaan tule,koska he ovat vain mainostajia....


    • hehheh,..

      näyttää tosiaan siltä että tää "Jepjepjep80, Juuso88888, Mikael87, Miesvipoika, Sonjaaah87, Nella89nn" jne. on yks ja sama mainostaja (ja sivuston ylläpitäjä)... :)

    • mainosvalot vilkkuu

      No Nella89nn kertokin sen tossa jo ytimekkäästi liittykää miehet niin mä saan krediittejä,mut sä et saa mitään...
      Joo tosiaan tää netti on siitä huonoku kuka vaan voi esiintyä esim:18v tyttönä vaikkas on oikeesti 46v mainostajamake xD
      Mun mielipide on vituttaa toi laillistettu mainos huijaaminen laitellaan deittisivuille ilmoituksia ja tyhmät miehet vastailee feikkeihin ja luulee saavansa seuraa...

    • Palvelua kokeillut

      Täyttä kusetustahan tää on, vielä pahimmasta päästä mitä vastaan on tullut.

      Mäkin sain iskurin kautta viestin joltain "Karoliinalta" että liity Soosoo.fi -sivulle että voidaan illalla chattailla sielä lisää. Homma haiskahti jo siinä vaiheessa mut kokeilin kuitenkin että mikä paikka tää on, tuli tyhmänä maksettua se rekisteröitymisen vaatima 1,5€. No joo, eipä sillä rahalla nyt väliä ole mutta huijarillehan sekin meni.

      Näiden epäilyttävien "markkinointitemppujen" jälkeen sitten kirjauduin palveluun ja aloin ihmetellä millaista porukkaa sieltä löytyi. Profiileja selatesssa ei juurikaan naisia tullut vastaan.

      Chattiin mennessä sitten tuli ilmoitus huoltokatkosta tms, että jäi sekin sitten näkemättä :)

      Palvelu on muutenkin aika amatöörimäisesti tehty, suomen kielen taitokin tuntuu olevan hakusessa. Paljon lauseita tyyliin "Ketä vain voi nyt chattailla anonyymisti Soosoo.fi palvelussa", joku teinipoika tässä selvästi taustalla on. Kyllä poju kerää varmaan ihan hyvät kaljarahat kun kyllä meitä idiootteja varmaan riittää jotka ajattelee ettei sillä 1,5€:lla merkitystä ole :)

      Kattokaapa muuten noita palvelua kehuvia viestejä, ihan selvästi saman tyypin kirjoittamia. Itse asiassa, kielenkäytöstä päätellen taitaa sama teinipoju kirjotella tänne kehuja joka ylläpitää sivujakin. Ja pikasella googletuksella sama tyyppi on iskenyt jokaiselle mahdolliselle keskustelupalstalle ihan samanlaista mainostusta. Olis oikeesti mielenkiintoista tietää millaisia ihmisiä palvelun takana on. Eiks tämmösessä kuitenkin pidä joku yritys, toiminimi tms olla takana? Ja onkos tuollaisten taustalla olevat henkilöt julkista tietoa?

      • Jasu87

        Ei tämä nyt ihan täyttä kusetusta ole, koska itse sivustossahan ei ole mitään kusetusta..Ja jos kutsut tätä nimellä "KUSETUS" niin suahan on huijattu silloin?

        Täällä sivustolla on naisia, mutta vähän.
        Miehiä on paljon ja sivusto on vielä kyllä vähän kesken, mutta eihän tässä silti mitään kusetusta ole?

        Käytätte väärää sanaa, lähinnä kieroa miehin osuvaa markkinointia käyttävät.

        Jos ja kun, tähän paikkaan tulee lisää naisia niin kyllä se saattaa olla vielä teidänkin miieleen.


    • miumau901

      Testasin äsken ja on tämä palvelu ihan oikeasti ilmainen naisille ja mukavalta vaikuttaa muutenkin kaikin puolin, teille miehille näköjään tulee vähän omalaatuisia markkinointi viestejä, mutta ei tässä sivustossa mielestäni ole mitään vikaa :)

    • Borak

      On siellä ainakin muutama oikea nainenkin, esimerkiksi tuo ainosofia ja muutama muu kenen kanssa olen jutellut, ei tässä sivustossa mitään vikaa ole.

      Kyllä tuosta ihan kätevä deittipalvelu vielä syntyy, muutenkin hyvin yksinkertainen ja simppeli.

    • MAKSAKEE MAKSAKEE ;)

      Kyllähän sieltä pari naista löytyy joo.. mut hehän ovat niitä jotka ovat liittyneet vain siks että saavat krediittejä lahjakortteja sun muuta laittavat juurikin kusetus viestejä muille deittisivuille ja saavat IDIOOTTImiehet rekisteröitymään ja maksamaan p..lun himoissaan,mut niin kauan kuin tyhmiä ja yksinäisiä miehiä riittää homma jatkuu...
      Ei varmaankaan sivussa itsessään oo mitään vikaa,vaan kusetusmarkkinoinnissa.
      Ja tosiaan kun katsotte tarkemmin näitten kehujien viestejä niistä löytyy paljon yhtäläisyyksiä samanlailla kirjoittamista,joten ylläpitäjähän se siellä kehuu liitykää liittykää maksakaa maksakaa...
      Mut jos oot mies miks liittyisit??? paitsi jos hinuriäijä ja haluut jutskailla miesten kesken,koska naisseuraa tuskin tuolta löydät...
      Olis kiva tietää paljon siellä on naisia? ja paljon miehiä? ylläpito vois vastata.
      sitku niistä naisista karsii nää markkinoijat pois,nii luulen että suhde on puoli naista 250 miestä kohden jos sitäkään :DDDD

      • yksinkertainen mies

        Mä oon itse juurikin yksinäinen sinkkumies ja laitellut ilmoituksia deittisivulle ja vastaillut naistenilmoituksiin,kyllä pitäs normaalilla maalaisjärjellä pystyä tajuaan huijarit ja mainostajat. Tässä pari esimekkiä::
        Laita ensin mun tilille 20e nii varmistun että oot kuka sanot olevasi.
        TIlaa mulle tää seksilelu ja ainoastaan ja vain tästä linkistä.
        Liity ja rekisteröidy tälle sivulle niin jutellaan sit illalla siellä.
        ja lista vois jatkua vaik kuinka pitkään........
        Mut ainoo mikä pitää muistaa on jos sulta pyydetään heti rahaa tai liittynään johonkin sivulle se on kusetusta.
        Kyllähän se nainen pystyy sulle suoraan mailia laittaa s-postiisi ilman soosoo.fi ja skypessä voitte kasvotusten reaaliajassa viestitellä ilman maksuja liittymisiä ja rekisteröintejä.
        Tässä tää rautalangasta väännettynä jos ei joku tajunnut,nii voi voi ja lämmin maito :)


      • Tepposi

        Siellä näyttäisi olevan 5 sivua naisia, eli 50 naista.. Niistä oon jutellut kahdella ja nähnyt joku 7 kappaletta paikalla viimeisen 2 päivän aikana.

        Ja näköjään tähän palveluun liittyy 1 nainen / vuorokausi.

        Se on hyvä alku :)


    • Tepposi

      rekisteröidyin sivustolle ja oon käyttänyt tätä palvelua nyt 2 päivää.

      Tulokset:
      Olen jutellut 2 naisen ja 7 miehen kanssa.

      Käytännössä sivusto on ihan toimiva, markkinointi tapa vähän vääränlainen, mutta jos he saavat mainostettua tarpeeksi ja saavat lisää naispuolista väkeä enemmän.. Niin kyllä minä sitten suosittelisin tätä palvelua miehille.

      MUTTA

      Tällä hetkellä suosittelen tätä palvelua VAIN naisille, koska te saatte sen ilmasen jäsenyyden, premiumin ja ilmeisesti 420 kredittiä.

      Joten naiset menkääs te nyt tonne eka ja me miehet tullaan sitten perässä :)

    • ToinenTeiniPoika

      No Mitä ny tuomit Jotai toist teinii joka o keksiny elämäsä idea, Ja mitä ite tsiigaili ni miehiihä sie o parit sadat ja naisii parikyt Mut eiks toi sivu oo kummiski semi uus?
      Ja jos nyt teini o tehny to ni propsit hyvi thedyst sivust aineki vaik chatti o aika heikkosti lisätty.

    • _:bdf-.fb.-f
    • Migxu

      Ite olen kyllä jutellut ihan kuvan henkilöiden kanssa. Ainaskin edullisin ja myöskin ihan luotettava ollut...

    • 2934.45

      Onks tää deitti toiminassa???
      Mulla ainaskin kone herjas jotain kun koitin sivulle????

    • sössönsöö.fi

      Juuh ei löydy googlella sivua?
      Eikä suoralla www.soosoo.fi
      Tässä keskusteluketjussa näyttäs olevan monta monta sen kehujaa,mut ei sivua ees löydy tai oo enää olemassa?
      Joten huijausta nää kaikki maksulliset deitit.
      Olis kiva tietää kuinka moni mies meni lankaan ja maksoi palvelusta???

      • hehhehh

        "keskusteluketjussa näyttäs olevan monta monta sen kehujaa,"

        Ne kaikkihan on se yks ja sama, sivustonsa mainostaja.. ;)


    • hahhahhahah

      Hah hah. Miten täällä ketjussa ei ole yhtään ollut kysylyitä siitä että kyseinen sivuston on ollut alhaalla jo useita viikkoa vaikka tuntui olevan niin suosittu palvelu tämän palstan spämmerin mukaan? :P

    • Huijausta

      Spostiin tuli viesti että palvelu lopetetaan kun on liian vähän naisia. Tänään oli lähtenyt sitten tililtä 20€ "lopetusmaksu". Taas gringoa kusetettiin...

    • soosoo.fi.me.kusetettu

      Minulle myös: Spostiin tuli viesti että palvelu lopetetaan kun on liian vähän naisia. Tänään oli lähtenyt sitten tililtä 20€ "lopetusmaksu".

      Tein rikosilmoituksen. En ole antanut lupaa laskuttaa mitään LOPETUSMAKSUA.

      Täysin KUSETUS että soosoo.fi lopettaa omasta intressistään ja LASKUTTAA automaattisesti Visa Electron kortin tiedoilla 20 €

      http://snag.gy/ilo13.jpg

      Jos teille on tapahtunut samaa niin TEHKÄÄ RIKOSILMOITUS HETI. https://www.poliisi.fi/rikosilmoitus

      Maksun saajalla on kai suomalainen Nordean tili 180430-6742 joten joku mahdollisuus saada tekijä kiinni ja rahat takaisin.

      ja tehkää Nordealle tms KORTTIREKLAMAATIO että luvattomasti laskutettu.
      http://www.nordea.fi/henkilöasiakkaat/päivittäiset raha-asiat/kortit/korttireklamaatio/40077.html

      • P3333nis

        Jeps, kaikki mukaan tähän.


      • TulevaTappajako

        Sama homma. Laitoin viestin pankkiin ja selvitetään tilannetta.


      • jepjep95

        Palvelu on suljettu ja luultavasti käyttöehdoissa on lukenut, että teiltä laskutetaan jäljellä olevat veloitukset. Teistä ei varmaan ketään ole lukenut tämän palvelun käyttöehtoja?

        Ja muistakaa, että olette kuitenkin hyväksyneet ne, kun olette palveluun liittynyt. Joten siellä on varmasti jotain lukenut tästä 20 eurosta, joten se on ihan laillista, että se on teiltä veloitettu.

        Tämä palvelu ei ole enään käytössä, eikä tule olemaan ja kerran teiltä on nyt lopetusmaksut veloitettu niin teiltä ei veloiteta enään lisää.

        Että olkaa tarkkoja, lukekaa seuraavaksi ne käyttöehdot mitkä te hyväksytte.


    • soosoo.fi.me.kusetettu

      Tein korttireklamaation Nordeassa koska toi nettilinkki ei toiminut mulla.

      Nordealla vähän tyly linja että oma vika mitä menit laittamaan Visa Electron tietosi sivuillesi. Kannattaa kuulemma lukea nettisivuilla olevat ehdot jne...

      Nordea mainostaa että voit valita haluatko tehdä Visa Electron kortillasi nettiostoksia. Ok, ruksi tähän.

      Missään ei sanota että JOKU VOI TEHDÄ AUTOMAATTISESTI VELOITUKSIA KORTILTASI.

      No soosoo.fi sivustoa ei ole enää olemassa, dns expiroitunut. Email ei vastaa vaan tulee bouncena takaisin.

      • joojoo9696

        Palvelu on suljettu ja luultavasti käyttöehdoissa on lukenut, että teiltä laskutetaan jäljellä olevat veloitukset. Teistä ei varmaan ketään ole lukenut tämän palvelun käyttöehtoja?

        Ja muistakaa, että olette kuitenkin hyväksyneet ne, kun olette palveluun liittynyt. Joten siellä on varmasti jotain lukenut tästä 20 eurosta, joten se on ihan laillista, että se on teiltä veloitettu.

        Tämä palvelu ei ole enään käytössä, eikä tule olemaan ja kerran teiltä on nyt lopetusmaksut veloitettu niin teiltä ei veloiteta enään lisää.


    • soosoo.fi.me.kusetettu
    • Soosoo

      Palvelu on suljettu ja luultavasti käyttöehdoissa on lukenut, että teiltä laskutetaan jäljellä olevat veloitukset. Teistä ei varmaan ketään ole lukenut tämän palvelun käyttöehtoja?

      Ja muistakaa, että olette kuitenkin hyväksyneet ne, kun olette palveluun liittynyt. Joten siellä on varmasti jotain lukenut tästä 20 eurosta, joten se on ihan laillista, että se on teiltä veloitettu.

      Tämä palvelu ei ole enään käytössä, eikä tule olemaan ja kerran teiltä on nyt lopetusmaksut veloitettu niin teiltä ei veloiteta enään lisää.

      • punttitutisee

        Sivuston ylläpitäjä selittelemässä tekosiaan?


      • kjhsgdkjhsgdkfjagsdf

        Paskan vitut. Mitä lässytät kun et tiedä asiasta mitään.


    • tson
    • Petos

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5670
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3597
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      210
      1732
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1712
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      92
      1176
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1135
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      849
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      838
    Aihe