Ovenian "Teho 2015"

köpöx

No nyt se sitten alkaa tuo Ovenian myyntikuntoon laittaminen. YT-neuvottelut, jotka koskevat 60 henkilöä. Kun muutenkaan eivät ehdi hoitaa asioita kunnolla, niin mites näiden vähennysten jälkeen.

Ei muut kuin nopeat voitot sijoittajille taskuun ja sen jälkeen ei mitään väliä...

17

436

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yhtiökokous vartissa

      On jotenkin ristiriitaista Ovenian toiminta: YT-neuvottelut aloitettiin, mutta samaan aikaan starttasi tv-mainonta, jonka sisältö ei tv:n mainoksesta heti auennut. Ei helveta, luulevatko he, että Ovenian nettisivulta löytyvään videoon kukaan uskoo?? Ei kai se ole tarkoituskaan, kun kerrotaan, että heillä yhtiökokous menee läpi varttitunnissa..?

      • re alien

        Kyllä mainoksiin pitää uskoa ja luottaa. Jatkossa vain heidän isännöinti muistuttaa asianajotoimistojen laskutusta. Puhelut, sähköpostit.......kaikki tuntityötä ja hävitetään korjauskuluihin. Pakkotavoite irtisanomisista huolimatta kasvattaa liikevaihtoa.


      • re te
        re alien kirjoitti:

        Kyllä mainoksiin pitää uskoa ja luottaa. Jatkossa vain heidän isännöinti muistuttaa asianajotoimistojen laskutusta. Puhelut, sähköpostit.......kaikki tuntityötä ja hävitetään korjauskuluihin. Pakkotavoite irtisanomisista huolimatta kasvattaa liikevaihtoa.

        Juuri noin, laskevat asiakkaisiin käytetyt tunnit ja kaikesta lähtee erillinen lasku. On hyvin ristiriitaista tuon mainonnan kanssa.


      • Qsmz

        Ja silti mollissa haetaan työntekijöitä.. ???


      • pöikf

        Mites vuosi meni? Asiakkaita läksi, tuliko lisälaskutusta riittävästi?


    • TTRyhtiös

      Taitaa olla syöksykierteessä oleva konkurssiyhtiö. Sijoittajana olen ohjeistanut omistamistani taloyhtiöistä hallituksia vaihtamaan isännöitsijää. Eräässä Länsi-Uudenmaan pisteessä toimii isännöitsijänä kaveri joka pyörittää vieläpä omaa kilpailevaa toimintaakin Espoossa. Onko edes laillista toimia samalla alalla kilpailijana? Ainakin kaverin palveluhenkisyys tuntuu olevan muualla kuin tämän yrityksen riveissä. Kovin on huonoa mainetta pulju viimeaikoina saanut asuntosijoittajien piireissä, ehkä ovat tosiaankin ahnehtineet liikaa itselleen töitä. Irtisanovat vanhempaa ammattitaitoista väkeä ja palkkaavat kokematonta nuorisoa ja harjoittelijoita riistopalkoilla paikkaakseen menetettyjä tuloja, menetetyistä taloyhtiöistä... ja näin se noidakehä sitten ruokkii itsensä loppuun.

      • Kirjanpitokin_näkyy_läpi

        http://www.rakennaoikein.fi/fi/uutiset/mika-isannoinnissa-maksaa-taloyhtiot-kaipaavat-lapinakyvyytta-kuluihin
        "Isännöinti ostaa taloyhtiön palvelut eli esimerkiksi veden, sähkön ja lämmön, ja katsoo, että nämä järjestelmät myös toimivat. Isännöitsijä myös huolehtii siitä, että tv-ruudussa näkyy kuva, taloyhtiön netti toimii ja jätehuolto ja siivous pelaavat, luettelee aluejohtaja Timo Metsälä Oveniasta."
        Ei taloyhtiö voi ostaa vettä ja lämpöä ihan mistä vaan, sillä paikallinen firma ne toimittaa siihen hintaan, mikä kulloinkin on voimassa. Sähkön kanssa voi kikkailla, mutta sekin on rajallista.Kaapelioperaattori hoitaa netin ja tv:n, huolto ja siivous toimii paimentamatta. Pidetään tarvittaessa vaikkapa huollon kanssa palaveri, jossa sovitaan tulevat projektit. Meille on tärkeää, että hallinnollinen puoli pelaa ja isännöitsijä saadaan apuun silloin kun tarvitaan.
        "Taloyhtiönkin pitää pystyä suunnittelemaan budjettinsa ja määrittämään vastikkeet, ja silloin isännöintipalkkiot eivät saa olla hämyinen pilvi. Esimerkiksi meille tulee kiitosta hinnoittelun läpinäkyvyydestä ja siitä, että pystymme laskemaan eurolleen, mitä meiltä ostetut palvelut tulisivat maksamaan, sanoo Timo Metsälä Oveniasta."
        Saan nykyiseltä isännöitsijältä taseet milloin vain ja tiedostossa on mukana kuvat kuiteista, joita on maksettu. Kirjanpidossa olevat virheet saadaan oikaistua näin mahdollisimman pian. Tämä on talouden hoidon kannalta varsinaista läpinäkyvyyttä;)


      • Ramaduul

        Timo Metsälän puheisiin ei kannata luottaa pätkääkään. Mieshän myi alalla erittäin huonoa mainetta nauttineen verkkoisännöinnin Ovenialle. Hyvin kuvaa Ovenian osaamattomuutta, että Metsälä toimii siellä aluejohtajana. Oveniassa on asiat niin pahasti sekaisin, että yrityksen toiminnasta saisi joku tutkiva journalisti aikaan hyvän jutun. Missään tapauksessa ei Oveniaa kannata valita isännöitsijäksi.


      • huuhaata22
        Ramaduul kirjoitti:

        Timo Metsälän puheisiin ei kannata luottaa pätkääkään. Mieshän myi alalla erittäin huonoa mainetta nauttineen verkkoisännöinnin Ovenialle. Hyvin kuvaa Ovenian osaamattomuutta, että Metsälä toimii siellä aluejohtajana. Oveniassa on asiat niin pahasti sekaisin, että yrityksen toiminnasta saisi joku tutkiva journalisti aikaan hyvän jutun. Missään tapauksessa ei Oveniaa kannata valita isännöitsijäksi.

        Just too, Hesarikin on mennyt lankaan, Kun metsälä kertoo "Ovenia-verkkoisännöinnin aluejohtaja Timo Metsälä kertoo, että ammattiavun käyttäminen on lisääntynyt viime vuosina. Kymmenen vuotta sitten sitä ei hänen mukaansa tehty juuri lainkaan, vaikka parhaassa tapauksessa sillä saadaan tuntuvaa säästöä." Kymmenen vuotta sitten Metsälä oli 15-16 vuotias!


    • jotain_infoa

      miksi tehdä töitä kun voi tehdä rahaa. itse tiedän tapauksen jossa nimenomaan pikkukaupungin asunnonvälittäjä, isännöitsijä, kaupungin johtajan puoliso on isännöitsijän veli sekä eräs sijoittaja pyörittävät itsensä taloyhtiön hallitukseen ja tilailevat omilta firmoiltaan kaikenlaista välttäen kaiken tarpeellisen ja todellisen vahingon korjaamisen. tarkoituksena tietenkin työllistää.. itseään.. ja vielä omalla palkalla... josta laittaa velat muille. koko kuviosta sovittu jo ennen kuin kämppiä myydään. miksi tehdä vähän aikaa voittoja kun voi tehdä pitkän aikaa. pitää vain sopia kusetukset ajoissa ja tuntea porukat. eli tämä porukka itse kaavoittavat, rakennuttavat, myyvät, isännöivät, ja etenkin laskuttavat. tietenkään viranomaiset eivät sano mitään kun... on jo viranomaisten pomojen puolisot kuvioissa mukana. kaikki kämppiin liittyvä pelkkää ansaa.

    • Täälläkin ongelmia ovenian omatoimisiin veloituksiin sieltä sun täältä ja järjettömiä sellaisia.Asianmukaiset reklamaatiot tehty ja parista veloituksista takaisinmaksu suoritettu,mutta osasta vastaus päällikkötason ihmiseltä: en tunne asiaa.piste.Nyt kirjelmäni näistä menossa ovenian lakiasiaantuntijalle sovittelevana pyyntönä,mutta vastauksen jo arvaten kysyisinkin hyviä neuvoja,mikä on se seuraava instanssi,mistä apua voisi saada.Lakitupaan meno on sen verran raskas tapahtuma vaikka oikeassa asiosta olemmekin.

      • its-tek-hpj

        Noita suuria ja ahneita kohtaan auttaa vain yksi asia. Vaihtakaa isännöintitoimistoa. Säästätte itseännäkin siinä.


    • tthtm

      Oikeassa ölet its Tek. Ovenian, realia, ..... Isännöitsijöissä on paljon hyviä, mutta yritykset kasvutavoitteineen sairaita. Pääomittajien pian asia uskottava. Mutta kokeilkaa rohkeasti omaa tai yksityistä toimistoa. Nuoret varsinkin. Käteen jää enemmän pienemmällä tressillä, hommat hoidatte paremmin ja asiakkaat övat tyytyväisempiä. Taloyhtiöiden hallituksille samalla että kysykää toisten talojen hallituksilta erillishinnoistA jne. Tai vaikka tilintarkastajilta. NYT esim. Sadat yhtiöt maksavat "uutta" verottajailm.maksua turhaan ja tekaustuja lisätuntilaskuja.

    • Tää_on_niin_tätä

      https://www.ovenia.fi/uutiset/ovenia-oy-kaynnistaa-yhteistoimintaneuvottelut on taas käynnistetty jonkin suuren asiakkuuden menetyksen takia.
      https://www.ovenia.fi/uutiset/ovenialle-green-office-ymparistomerkki kehutaan, että julkisen liikenteen yhteyksiä hyödynnetään entistä enemmän. Tarkoittaako tämä sitä, että isännöitsijöiden työsuhdeautot on palautettu tarpeettomina ja saavat jatkossa käyttää julkista liikennettä? Kaikki työt varmaan hoidetaan etänä;) Kannattaa katsoa Ovenian pääsivulla oleva video, niin päivänne on pelastettu.. Tää on niin tätä!

      • YtYtYt

        Siellä kirjoitetaan: "Ovenia Oy aloittaa yhteistoimintaneuvottelut perusteena toiminnan uudelleen organisointi kilpailukyvyn parantamiseksi. Neuvotteluiden taustalla on merkittävän asiakkuuden menetys."

        Taitaa olla alkusoittoa. Monennetkohan yt:t nämä ovat muutaman vuoden sisään?


    • Asiakaskuningas

      Asiakas on kuningas, joten paska firma vaihtoon. Äänestäkää jaloillanne. Hyviäkin löytyy, kilpailuttakaa. Onko Kiirava tuttu?

    • jensen

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe