Ahlaisten Haukibaari ??

Maija G.

Minkälainen on Ahlaisten Haukibaari ?? Voiks sinne mennä viettämään iltaa ??
Olen kuullut jos jonkinlaisia juttuja ko. paikasta. Kuulemma kylän holistit istuvat siellä viikonloppuisin. Pitääkö paikkansa ?
Entä minkälainen baari on sisältä ?? Julkisivussa olisi toivomisen varaa ainaskin.

153

2583

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ne joilla sattuu

      oleen portti paikalliseen öikerhoon joutuu imemään vaahtopäitä haukikaislikossa

    • Heikki Halstoopi

      Olen kerran meinannut mennä ko räkälään. Käännyin ovelta pois. Oli niin vahva ammoniakin (kusen) krääsä ilmassa että pelkäsin tarttuvan vaatteisiin.

    • Hauenguano

      Työntekijät ainakin luulee olevansa jotain prinsessoja. Kannattas kattoo peilii, ei se paikka mikään Hilton ole. Jonkinlaiset asiakaspalvelutaidot olis kyllä suotavia, vaiks Ahlaisissa ollaankin.

    • Niin vaan

      Päältäpäin koko rakennus on kuin vanha lato. Huh..huh.. ei tommonen ulkonäkö houkuttele, ku juoppoja kaljan perään.

      • Lähden poikkeemaan

        Kuullostaa paikalta mun makuuni..halpaa kaljaa ja prinsessoi.


    • C-hepatiitti

      Kantsii karttaa prinsessat kaukaa Ahlaisissa..on katos tautista porukkaa..

    • Paavo Pesusieni

      Ahlaisissa asuu raitista porukkaa.. kattokaa ny näin viikonloopuna. Baarin (tai mikä paha hökkeli) pihassa on paljon autoja alkuillasta ja kun koko lafka suljetaan, niin auton omistajat ajat sitten kotiin autoillaan.
      Heidän on pakko juoda vain limua illan aikana, koska rattiin ei saa hönöissä mennä.

      • Voitto se on tämäkin

        Paavo on väärässä.

        Baarista kotiinlähtijöiden kesken on vielä yhdistetty romuralli/jääspeedway kisa katsastamattomilla ajoneuvoilla ja koska ahlaisissa on niin paljon hyviä kuskeja, on päätetty vaikeuttaa kisaa hieman lisää ja osallistujat puhallutetaan ennen ajoa.Rattiin ei ole asiaa ALLE 2 promillen.

        Rallin voittaja selviää kotiin elossa ja saa krapulaoluestaan pienen alennuksen, sekä saa kaukosäätimestä valita kanavan ehtooksi.


    • Sikspäk

      Ahlainenhan on siitä hyvä paikka, että siellä ei poliisit tai alkontarkastajat viitti käydä. Jokainen voi ajaa jurrissa kotiin, onkohan siellä edes mtn takseja olemassa, tuskin. No, onhan sekin säästöä, ku vetää Ladalla baariin ja himaan.

    • Kirkonvartija

      Heikki Halstoopi, kiukuttelet nyt muille ihan turhaan, usea muukin rahaton kaljapummi on joutunut kääntymään monelta muultakin ovelta pois. Se järkyttävä ruumiineritteiden eli tuoreen ulosteen/virtsan, vanhan eltaantuneen sperman ja pistelevän hienhajun krääsä lähtee muuten ihan sinusta itsestäsi. Heikki, ei olisi kovin iso homma aikuisen miehen vessassa käydessään joskus pyyhkiä persettä sekä käydä vähintään kerran viikossa tai edes vuodessa suihkussa. Tämä vain vinkiksi että pesemällä itsesi tekisit oman ja muiden ihmisten olon mukavammaksi.

    • Silli-baari

      Kuulin jutun, et baarissa juotettiin alkoa niin paljon, kunhan sammui pöytään. Siis jos pystyi tilaamaan, ni viinaa sai..

      Koska muuten alkavat siivoamaan talon julkisivua..on niin karmean näköinen..

    • Blackjack

      Pian Sedu ostaa paikan ja alkuillasta on 600 metrin jono.

      • Kaatopaikalle van

        Koko paikka pitäis hajottaa..on niin ruma. Laho talo.


    • ....

      Haukibaarissa mahtava meno ja meisinki, varsinkin kesäsin :) Hyviä bändejä, naisten miesten-iltoja, karaokea ym. Ihmisiä laidasta laitaan, ja yleisesti ottaen kaikki tulevat toimeen keskenään :) Henkilökunta mukavaa ja asiakasystävällistä :) Henkilökunta ottaa huomioon asiakkaiden toiveita niin juomapuolen tarjonnassa, ruuan tarjonnassa kuin esiintyjissä. Mitä ei löydy heti, saattaapi olla jo heti ensikerralla listalla. Mielestäni siis oikeeta meininkiä ja sitä todellista asiakaspalvelua! Haukibaariin siis uskaltaa todellakin mennä tutustumaan, suosittelen :)

      • Niin läpinäkyvää

        Ja tämän on kirjoittanut baarin omistaja..vai..


    • ....

      Ei. Olen vain tyytyväinen asiakas joka sattuu pitämään paikasta. :)

      • Silli-baari

        Olet tyytyväinen kaljanjuoja, joka haluaa orveltää kaiken maailman juoppojen kanssa.


    • Räkälä

      Tänään taas pihassa monia autoja, jotka tulevat juomaan baariin limua ja sitten ajavat kiltisti yöllä kotiin.

      Hhhhaaaaa............voi jepet, ku tietäisitte.

    • Heimos

      Räkälä,Täällähän mellastaa yksi ja sama henkilö.. Onko sulla portti tonne baariin? olet naurettava kateellinen paska, Mä meen ainakin käymään tuolla, sen vert mielenkiintoiselt kuulostaa.

      • neitovm-78

        Määki taida men ens perjantain haukibaarii enkä pk:ho tai keitaaseen. Oon ahlaste ktouvis käyny jo n. 15. Ja uskon et yht hilpeet ja kivaa ois nykysinki ku sillo.


    • Saaristolaiset

      Nyt pari sanaa yrittämisestä. Työpaikat ja palvelut laitakylillä on kiinni aina jonkun omasta asenteesta ja rohkeudesta. Voisihan tämä keskustelu olla keskittynyt siihen, kun mitään kyläkuppilaa ei kirkon liki edes enää löydy. Ja olisikin, ellei Tillu & muut prinsessat käyttäisi luovia kikkojaan hyvinkin muuntautumiskykyiseen palveluhenkisyyteen! Kesäteatterin aikaan vanhempaa herraskaista istuu terassilla kuten teatterissa konsanaan, juhannuspelin satapäistä ihmismäärää halutaan palvella lisätiskein, Lasse tuntee karaokefiiliksen ja antaa taatusti uusillekin kasvoille lauluaikaa penkillä istumisen sijaan, itsetehty pizzasunnuntai on palveluketjun hienointa aatelia, ja kirjojakin saa kesäasukkaat hyllystä halutessaan matkaansa. Esiintyjänä saattaa tosiaan olla Fredrik, Bat&Ryyd, Tauski tai joku muu Suomilegenda! Ilman nälkää pääsee jatkamaan veneellä Putajan rannasta, jonne kulkee idyllinen maalaisraitti maitohorsmineen. Rohkea rokan syö ja kysyy baariin kuljetusta, mekään ei täältä saaresta kulkien koskaan ei olla ilman palvelua jääty. Ei tosiaan löyhkää vessoissa, palvelussa on pilkettä ja huumoria, kylänraitin tunnelmaa, yrityksen kunnia-asiakkaat persoonia mahtavine tarinoineen, joiden tunnelmaa ainakin itse nimenomaan haluammekin kohdata. Jos negatiivinen arvostelusi perustuu kolmannen käden tietoon, suosittelen tulemaan retkelle aitojen ihmisten pariin. Ps älä hämmästy jos koet kotoisaa, rentoa, ystävällistä, hyvää fiilistä. Yrittäjä yrittää yrittämistään ja siitä suuri hatunnosto ja vilpitön kiitos! Kyllä olisi sääli, jos tällainen legendaarinen ovi jäisi avaamatta. Erityimaininta some - markkinoinnista sekä Tankki täyteen - tyyppisestä ulkoimagosta joka loppujen lopuksi taitaa olla aika helmeä suomalaiselle mielenmaisemalle! Hyvä Tillu & kumpp.! T. Eräs yrittäjäpariskunta

    • Hihiii

      Ei noi baarit mitään kultakaivoksia ole. Ahlaisissa Lokki-baari lopetti jo.
      Ahlaisissa tarttis olla enemmän juoppoja, et baari hyvin kannattaisi.
      Aika paljon juoppoja jo onkin.

      • kesäasukki

        No Lokissa ei ainakaan osattu asiakaspalvelua. Aina istuttiin keittiössä tietokone tai kännykkä kädessä! Aukioloajat olivat miten sattuu eikä se ruokakaan ollut syötävää.


      • !!!!!!!!!
        kesäasukki kirjoitti:

        No Lokissa ei ainakaan osattu asiakaspalvelua. Aina istuttiin keittiössä tietokone tai kännykkä kädessä! Aukioloajat olivat miten sattuu eikä se ruokakaan ollut syötävää.

        Hyvä, että Lokki loppui. Ei ollut kiva poiketa kauppaan, kun ovella oli vastassa kaljaseurue. Tästä johtuen, en käynyt montaakaan kertaa kaupassa ja ostin ruuat Porista.

        T. Huvila asukki


    • T. Asiakas

      Miksi baari on auki vain muutaman päivän viikossa ?

      • s911

        tajuukko spede et ahlasis ei riit talvi aikaan asiakkaita joka päivään vaikka siellä onkin kuulemma paljon juoppoja


    • avaus2

      noooo..... kilpailu ei todellakaan olisi pahasta. Pikkasen on noussut kusi päähän hlö.kunnalla ja samaa kastia on vakkari asiakkaat. Ja viinaa tosiaan juotetaan sammumiseen asti, naisten vessassa pari kertaa väistellyt lattialla makaavaa. Eihän sillä silti niin väliä, on sentään ollut/on hlö.kuntaa. Oksennus talon nurkilla tai vessoissa on myös järkyttävää. Kesäaikaan tulee joskus käytyä, pääsee ulos uluen juomaan ja muutaman sanan vaihtamaan paikallisten kanssa.

      • Teen valituksen

        Tärkeintä ei ole paikan siisteys vaan se, että saadaan juotettua mahdollisemman monta kuivakurkkua sammumiseen asti.
        Ja sitten tämä porukka lähtee autoilla kotiin. HUH

        Ja laittakaa nyt edes nurkat kuntoon ja siistikää talon julkisivua vähäsen, niin joku muukin, kuin kaljaveikko poikkeaa taloon.


    • Uros 70-luvulta

      Kuules ny " Teen valituksen" vaikka paikka ei ole niin siisti, niin siellä saa olutta ja muita drinkkejä juoda mielin määrin. On hyvä meininki ja kavereita ja pesääkin saa, kun varoo, ettei saa tauteja. Siis kumit pitää olla.
      Jotkut antavat pesää itse wessassa.

    • Selvähä se

      Odotan innolla koska viereen tulee täälläkin aika monen mielestä tarpeellinen "Selvien ja raittiiden" Tipaton Kuppila. Voisitte perustaa vaikka osuuskunnan sitä pitämään ja talkoovuoroilla tarjoilla kaffeet ja vedet. Se vasta neronleimaus on. Siitä vaan ja tietysti avoinna 7 päivää viikossa. Jollain on kyllä jäänyt nyt elämänkoulusta jotain käymättä. Sitä paitsi oven kyltti Hauessa parasta mitä olla saattaa. Selkeät pelisäännöt hyvällä sykkeellä :) Toivottavasti tällä viestiketjulla on niin utelias vaikutus, että ihmiset ryntäävät sinne paikalle kokemaan erityisen hyvän fiilarin ja rennon hauskan palvelun ihan ite. Vaihtoehtoisesti saa ihan taatusti jäädä kiukuttelemaan kotiin piilopulloja lipittämään ;) Hauki on baari... Hauki on baari... Hauki on baari...

      • Heikki T.

        Ei kukaan uskalla astua baarin sisälle, kun on päältäpäin niin ränsistyneen näköinen.
        Niin ja tuollaisten kyläbaarien asiakaskunta on yleensä sisäsiittoista porukkaa, eli tietty aines majailee siellä aina ja kun sitten sinne astuu vieras, niin katsotaan, kuin sonni uutta veräjää.
        Ja tollasessa kylbaarissa käy vain kaljasiepot poraamassa elämän kurjuutta.

        Onneksi en asu Ahlaisissa ja kyläbaarit kierrän kaukaa, kun ei mitään minulle anna.


    • Maija G.

      Jep. Sisäsiittoiset eivät myöskään siedä minkäälaista arvostelua.
      Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa, kuten somesta olemme huomanneet.

    • Härmis

      Joskus muinoin siitä baarista sai vielä jonkinlaista ruokaakin. Silloin siellä tuli välillä poikettua. Nyt siellä majailee vakiosakki joka viikonloppu ja turpa täynnä. Joskus on kyllä ihan kivoja esiintyjiä jolloin voisi poiketakkin katsomassa, mutta... Saastainen se paikka ei ole, tai ainakaan silloin ollut kun olen siellä runsas vuosi sitten pikaisesti viimeksi poikennut.
      Itse en ole kaljankittaajia joten paikka ei tarjoa minulle tällähetkellä mitään. Varmaan enemmän olisi asiakkaita, varsinkin kesäaikaan, jos siellä tarjottaisiin vaikka jotain pientä omatekoista purtavaa (en tarkoita mitään rasvaan upotettuja pakastepöperöitä).
      Tuntuu että panostetaan vain pelkkään humalahakuiseen juomiseen, ainakin sen käsityksen sa baarin fb-sivuiltakin...

    • ????????????

      Täh ??? Somessa monet kertovat, et henkilökunta pitää asiakkaista huolta..hah..
      Juu..pidetään huolta, et jaksaa vain juoda. Välillä voi sammua pöytään, mut sitten taas huolehditaan, et jaksaa taas juoda, kun virkoaa.

      Hauskaa ja hupaisaa katseltavaa koko touhu. Raha ratkaisee tässäkin asiassa.
      Rahhaa tullee vain sammumiseen asti juovista asiakkaista.

      Ihmettelen, kuinka kauan homma jatkuu ??????

    • riinamaija1

      Muutaman kerran ohi olen kys baarista ajanut tuttavan mökille mennessä ja olen luullut että se on joku vanha lopetettu baari??? Siis siellä on jotain toimintaa? Näyttää vaan niin rähjäiseltä ulospäin etten voinut kuvitella että siellä mitään enää tapahtuu.
      Voi sentään... paljon vaikuttaisi varmasti jos julkisivu maalattaisiin ja ympäristö pidettäisiin siistinä sekä muutama kiva kukkaistutus. Olisi heti kutsuvamman näköinen ja moni muukin huvikseen ajeleva saattaisi poiketa.
      Tsemppiä baarin pitäjille ja tehkää tosiaan sisääntulosta elävämmän ja viihtyisämmän näköinen niin saatatte yllättyä uusista asiakkaista :)

      • !!!!!!!!!!!!

        Ei se kuule muutamasta kukkapurkista paremmaksi tule.. paikka täytys uusia kokonaan. On sen verran vanha talo jo. Julkisivu lahonnut ja terassikin on..mitä on.
        Koskaan ei siivota pihamarkkia.


    • karavaani kulkee

      Facessa mielistelijät kehuu baarinpitäjää ja paikkaa kieli ruskeena mut haukkuvat seläntakana minkä ehtivät :D Hauskaa seurata sivusta.. Siellä ihmetellään et miksei uskalleta omalla naamalla mielipidettään sanoa vaan huudellaan täällä nimettömänä seläntakana... no miksiköhän??? Paskaa tulee päin naamaa jos meet jotain sanomaan joten eipä huvita. Ollaan sitä nyt niin hurskasta sitten juu kun omalla naamalla kehdataan kehua mut haukut tulee takana tai nimettömänä täällä...

    • Maija G.

      Ko. baarin omistaja on kait vaihtunut jo muutamia kertoja. Kerran koko baari oli kiinni jokusia kuukausia, koska viinaa kait myytiin velaksi ja meno oli muutenkin hurjaa.
      Korjatkaa, jos olen väärässä ?

      • Härmis

        Voi olla, mutta ei sillä nyt enää mitään tekemistä nykyisen omistajan kanssa ole.


    • Maija G.

      Ei niin, mutta kun talolla on monia omistajia, se kertoo sen, että kiikun kaakun koko homma kannattaa.
      Mieleeni tulee yksi omistaja, joka piti perustaa rakennukseen huipputason gurmee-ravintolan. Luuli, että asiakkaita alkaa lappaamaan solkenaan ties mistä ja mainoskylttejä kiinitettiin sähkötolppiin ym. paikkoihin.
      Arvata saattaa miten kävi. Hahhhaaaaaaaaaaaa

      • suppo taalasmaa

        taidat ol maija gay joku katkera ahlaslainen mikä ei ol ikin käyny muual ku putajas juorui levittääs niitähän täällä riittää puhutaa asiast mist ei mitää tiedet mut ku nii silti kiinnostaa.ilmeisesti kenenkään ei pitäs ahlasis yrittää mitää mut olet varmaa just niit ku ekan kysyy et mikä tuli ku ei menestyny


    • suppo taalasmaa

      heikki t ime parsaa kun mistään mitään tiedä mene kotiis ja haakkaa muias kun oot vetänyt kossupullon lauantaina.onneksi et asu täällä spede

    • Lassen serkku.

      Terveystarkastajalle annettiin vihje mm vc hygieniasta. Taitaa olla lopun alkua.

      • suppo taalasmaa

        meeppä ny koti sepe kattoo sitä omaa hygieeniaa,vai näkeekö sen pihla bubbis


    • Tillu HaukiBaari

      Tillu täs Terve :) Ristus mitä shaibaa täällä porukka jaksaa kirjottaa, nimetön kritiikki on, no vittu ei mitään :D Mulle voi laittaa asiallista palautetta ja varsinkin semmoista mistä voisin ottaa onkeeni, totta kai haluan parantaa palveluja.. Ihan paska puhetta on että me täällä juotettaisiin porukkaa tainnoksiin, ei, sitä täällä ei tehdä, koska meidän pitää saada porukka täältä kotiinkin, ei me voida tohen pihaan kasaankaan niitä jättää :D tyhmät.. Terkkuja kaikille meen asiakkaille, rohkeesti vaan poikkeemaan, yllätys voi olla iloinen :) Kateellisuus on kamalaa ja aiheuttaa ryppyjä ;) Täällä oman kylän asukkaat dissaa, vittu mitä paskaa :D suoraa palautetta kiitos, tai nimettömänä [email protected]. Jumalan siunasta teille ihmispaskat jotka kasvottomina huutelette ja arvotelette

      • Omakehu huono mainos

        Nämä aiemmat kirjoitukset ovat kirjoitustapaa (pilkutus ,lauseiden muoto, hymiöt jne) vertaamalla samalta kirjoittajalta, eli tillu haukibaarilta.
        Selvähä se
        25.1.2015 15:00
        "Odotan innolla koska viereen tulee täälläkin aika monen mielestä tarpeellinen "Selvien ja raittiiden" Tipaton Kuppila. Voisitte perustaa vaikka osuuskunnan sitä pitämään ja talkoovuoroilla tarjoilla kaffeet ja vedet. Se vasta neronleimaus on. Siitä vaan ja tietysti avoinna 7 päivää viikossa. Jollain on kyllä jäänyt nyt elämänkoulusta jotain käymättä. Sitä paitsi oven kyltti Hauessa parasta mitä olla saattaa. Selkeät pelisäännöt hyvällä sykkeellä :) Toivottavasti tällä viestiketjulla on niin utelias vaikutus, että ihmiset ryntäävät sinne paikalle kokemaan erityisen hyvän fiilarin ja rennon hauskan palvelun ihan ite. Vaihtoehtoisesti saa ihan taatusti jäädä kiukuttelemaan kotiin piilopulloja lipittämään ;) Hauki on baari... Hauki on baari... Hauki on baari... "

        Saaristolaiset
        25.1.2015 08:52
        "Nyt pari sanaa yrittämisestä. Työpaikat ja palvelut laitakylillä on kiinni aina jonkun omasta asenteesta ja rohkeudesta. Voisihan tämä keskustelu olla keskittynyt siihen, kun mitään kyläkuppilaa ei kirkon liki edes enää löydy. Ja olisikin, ellei Tillu & muut prinsessat käyttäisi luovia kikkojaan hyvinkin muuntautumiskykyiseen palveluhenkisyyteen! Kesäteatterin aikaan vanhempaa herraskaista istuu terassilla kuten teatterissa konsanaan, juhannuspelin satapäistä ihmismäärää halutaan palvella lisätiskein, Lasse tuntee karaokefiiliksen ja antaa taatusti uusillekin kasvoille lauluaikaa penkillä istumisen sijaan, itsetehty pizzasunnuntai on palveluketjun hienointa aatelia, ja kirjojakin saa kesäasukkaat hyllystä halutessaan matkaansa. Esiintyjänä saattaa tosiaan olla Fredrik, Bat&Ryyd, Tauski tai joku muu Suomilegenda! Ilman nälkää pääsee jatkamaan veneellä Putajan rannasta, jonne kulkee idyllinen maalaisraitti maitohorsmineen. Rohkea rokan syö ja kysyy baariin kuljetusta, mekään ei täältä saaresta kulkien koskaan ei olla ilman palvelua jääty. Ei tosiaan löyhkää vessoissa, palvelussa on pilkettä ja huumoria, kylänraitin tunnelmaa, yrityksen kunnia-asiakkaat persoonia mahtavine tarinoineen, joiden tunnelmaa ainakin itse nimenomaan haluammekin kohdata. Jos negatiivinen arvostelusi perustuu kolmannen käden tietoon, suosittelen tulemaan retkelle aitojen ihmisten pariin. Ps älä hämmästy jos koet kotoisaa, rentoa, ystävällistä, hyvää fiilistä. Yrittäjä yrittää yrittämistään ja siitä suuri hatunnosto ja vilpitön kiitos! Kyllä olisi sääli, jos tällainen legendaarinen ovi jäisi avaamatta. Erityimaininta some - markkinoinnista sekä Tankki täyteen - tyyppisestä ulkoimagosta joka loppujen lopuksi taitaa olla aika helmeä suomalaiselle mielenmaisemalle! Hyvä Tillu & kumpp.! T. Eräs yrittäjäpariskunta "

        ....
        24.1.2015 17:48
        "Haukibaarissa mahtava meno ja meisinki, varsinkin kesäsin :) Hyviä bändejä, naisten miesten-iltoja, karaokea ym. Ihmisiä laidasta laitaan, ja yleisesti ottaen kaikki tulevat toimeen keskenään :) Henkilökunta mukavaa ja asiakasystävällistä :) Henkilökunta ottaa huomioon asiakkaiden toiveita niin juomapuolen tarjonnassa, ruuan tarjonnassa kuin esiintyjissä. Mitä ei löydy heti, saattaapi olla jo heti ensikerralla listalla. Mielestäni siis oikeeta meininkiä ja sitä todellista asiakaspalvelua! Haukibaariin siis uskaltaa todellakin mennä tutustumaan, suosittelen :) "

        Säälittävää touhua, kun pitää itseään kehua netissä ns. nimettömänä. Harva yrittäjä tietää, että sosiaalinen media kääntyy lopulta itseään vastaan. Ei tuo baari nyt kummoinen paikka ole, varsinkin jos paikalliset kusihousuiset juopot siellä pitää taloa pystyssä. Onneksi lokki baari lensi pois ja hajut sen mukana. Nyt kelpaa käydä kaupalla ja toivoa, ettei kyseisiä haisuleita ole siellä asiakkaina samaan aikaan.


    • Ihmisshaiba

      Kuules Tillu, kukaan täysjärkinen ei voi olla kateellinen sun baaristas. Jos olet itse niin sokea, että et näe toiminnassa mitään kehitettävää, niin ei kai sitä sulle tartte erikseen kertoa. Käsittääkseni tällä palstalla saa edelleenkin kirjoitella nimimerkillä, vai oletko luonut tännekin jotkut omat säännöt. Jokaisella saa olla omat mielipiteensä, ei niitä tartte erikseen sulta kysellä. Jos sun mielestä tänne kirjoittavat ovat ihmispaskoja, niin mitä mieltä mahdat olla sun asiakkaista. Luultavasti niistäkin on muutama tänne jonkun kirjoituksen väsännyt. Jumalan siunausta vaan sullekin ja sun 'yrittämiselle'.

    • !!!!!!!!!!!!!

      Aika heppoisella pohjalla tuntuu nyt koko Haukibaari olevan.. yksi sun toinen vetää herneen nenään ja sehän kertoo sen, että asiat on huonosti.

      Asiat rullaa nyt omaan tahtiin ja keväällä tapahtuu.

    • Oi voi

      Baarin facebook-sivu on luku sinänsä. Ei voi muuta kuin nauraa ja ihmetellä.

    • Tervaskanto superi

      Kännihän se on pääasia. Paskat Hienostelijat menkööt homodiskoon tai johonkin kukkahattutätien ompelukerhoon jos ei kunnon aito suomalainen erämaisema/meno kelpaa.
      Sinne mitään pääkaupunkiseudun norsunvittuja halutakkaan edes

    • Härmis

      Olen äimistynyt... jos tillu haukibaari nimimerkki todellakin on oikeasti paikan pitäjä niin teksti kertoo jo niin paljon hänestä että eipä tarvitse ikinä enää tuollakaan poiketa. Suppo Taalasmaa taitaa olla baarin vakioasiakkaita. No eipä ainakaan teksteillään baarille pisteitä kerää. Ottakaa huomioon että näitä juttuja lukee ehkä aika moni ja varsinkin nyt kun nämä on baarin omalle fb-seinällekin linkitetty. Ette anna mitenkään hyvää mainosta paikastanne vaan päinvastoin kirjoitustyylinne tukee paikan tasoa (jos taso on nykyään sitä mitä tässä viestiketjussa annetaan ymmärtää).
      Olin jo melkein valmis tulemaan kavereiden kanssa uudelleen katsomaan mikä on meininki nykyään mutta nyt saa kyllä jäädä... Ensin haukutaan ihmispaskoiksi ja sitten pyydetään poikkeamaan ???
      Onhan se totta, että osa tämänkin ketjun tekstistä on ala-arvoista sekä baarin haukkujilta että kehujilta, mutta kannattaa silti tosiaan huomioida se että tätä lukee muutkin kuin ne jotka tänne ovat jotain kirjoittaneet. Jos baarin vakioasiakaskunta on "suppo taalasmaan" tyyppistä ja pitäjät "tillu haukibaarin" tyyppistä materiaalia niin ei hyvää mainosta ole...

      Edelleenkin toivon että ainakin "tillu haukibaarin" kommentti oli jonkun muun kuin baarinpitäjän kirjoittama...

      Minä kirjoitan nimimerkillä, ja tulen aina kirjoittamaan. Olen joskus antanut palautetta omalla nimelläkin, en nyt tarkoita kyseistä baaria vaan ylipäänsä, ja yleensä siitä saat sontaa niskaan. Ei sitä kritiikkiä ole niin helppo antaa asiallisestikaan päin naamaa kun sitä ei osata ottaa vastaan.

    • riinamaija1

      Eikai kukaan asiakaspalvelija nyt oikeasti tuollaista tekstiä omalla nimellä tänne tule kirjoittamaan? Täytyy olla jonkun muun tekosia, uskon niin.
      Pitääkö kuitenkin poiketa katsomassa kesällä jos taas ystäväni mökillä vierailen :) Nyt kun kerran tiedän että paikassa ulkokuoresta huolimatta on toimintaa.

      • SItäsaamitätilaa

        No, sen verran tunnen kyseisen juottolan henkilökuntaa, että voin todellakin kertoa, että tämä Tillu kyllä kirjoittaa tänne ihan omalla nimellään. Mutta ei se mitään, kiva tietää, mitä mieltä hän on maksavista asiakkaista. Minä en ainakaan hänen rauhaansa tule häiristsemään.


    • MarinolMan

      Niiden joita on väkisin koitettu viedä kaljalle tai kahville tuohon kyseiseen kuppilaan, kannattaa heti tehdä ilmoitus virkavallalle. Jos ei se ilmoituksen teko kiinnosta niin sitten kannattaa lopettaa tuo .itun naukuminen ja vikinä .

    • !!!!!!!!!!!!!!!!

      Koko baari on suuri VITSI. Baari on kyhätty vanhaan taloon, missä seinät lahoaa ja maalit irtoaa. Niin ja edes baarin pihaa ei viitsitä siivota. Piha on ajoittain täynnä tyhjiä kaljatölkke, tumppeja ja muuta roinaa. Terassi on mitä on.

      Tietty, jos viina on tärkein asia, niin ei sitä paljon ympäristöä seuraa.
      Ahlaisten kaljaveikot tiietty tykkää.

    • Keikveden mökiltä

      Minusta se on sisältä ihan viihtyisä. Viime kesänä poikkesin, vaikka ensin en meinannut sen epäsiistin ulkokuoren takia. Moni varmaan passaa juuri sen takia ohi... On siinä vieläkin jotain lautaromua terassin kupeessa ja kesällä siitä ei koskaan siistitä nurmikkoa. Roskis on usein levällään siinä tien vieressä. Harmin paikka kun se sisältä tosiaan on ihan kiva!! Panostakaa baarilaiset pihan siisteyteen ainakin jos ette voi muuten julkisivuun panostaa.
      Ja eihän sen rakennuksen laho tarvitse olla vaikka rapistunut onkin?

    • Ahla

      Omistaja on vaihtunut monta kertaa, mutta miksi sitä rakennusta ei saada maalattua? Ei baarinpitäjä tietysti omista koko rakennusta, mutta luulisi saavan luvan edes julkisivun maalaamiseen, on todella huonossa maalissa ollut jo vuosia. Ei mulla muuta.

    • Mökkiläinen

      Sitä ei saada maalattua, koska ei ole rahaa. Kannattavuus on kiikun kaakun.
      Ja jos ei kylän juopot ala juomaan enemmän, niin loppu häämöttää.

      Näin epäilen.

    • Viiden tähden kuppia

      Paikka on näihin homostelija cabaretteihin,kinoihin ,Amarilloihin sun muuhun paskaan verraten kunnon meno mesta. Taas kesällä sinne ja kusen taas naapurin tontille!

      • hei haloo

        "Viiden tähden kuppia" -tyypit tekevät juuri baareista räkälöitä.


      • viiden tähden kuppia
        hei haloo kirjoitti:

        "Viiden tähden kuppia" -tyypit tekevät juuri baareista räkälöitä.

        Räkälät on just parhaita toisin kuin jotkut alatasoiset homodiskot !


      • Pelastit päiväni
        viiden tähden kuppia kirjoitti:

        Räkälät on just parhaita toisin kuin jotkut alatasoiset homodiskot !

        Siis räkälöiden vastakohta on homodiskot, heh.
        Tämä heppu ei oo maailmaa nähnyt. Ainoa paikka on kait Ahlaisten Haukibaari ja sielläkin yrjöt rinnuksilla niinä iltoina, kun baari on auki.
        Hhahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


      • Sir Kuppi
        Pelastit päiväni kirjoitti:

        Siis räkälöiden vastakohta on homodiskot, heh.
        Tämä heppu ei oo maailmaa nähnyt. Ainoa paikka on kait Ahlaisten Haukibaari ja sielläkin yrjöt rinnuksilla niinä iltoina, kun baari on auki.
        Hhahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

        Sinä se kurja et ole päivää nähnyt edes saati töitä ikinä tehnyt joten kuuntele nyt vain parempaa ja ylempiarvoisempaa ,fiksumpaa tässä kohtaan niin et nolaa itseäsi typerillä jutuillasi enään.
        Haukibaari on porin parhaimmistoa ja vain harvasen valittu sivistyksen kehto pääsee sinne nauttimaan loistavista antimista mutta sinunkaltaisesi päätyvät vain homodiskoihin lipittämään mehua vissyn kera koska se mehukin on teille liian vahvaa . Homodiskojen lisäksi on myös tietenkin näitä vaippaikäisten mehubaareja...

        Räkälät on eliittien kermaa


      • Mökkiläine

        Juu räkälä on baarien eliittiä..hih.. toi nimi tarttis muuttaa kyl toiseks. Räkälä ei oo kaunis sana, ku eliitistä puhutaan..

        hahhhhaaaaa.....


      • Prinssi

        Haukibaari tuo uljaiden ritarien kokoontumispaikka! Vähintään lohikäärme pitää olla tapettu jos meinaa sisään päästä! Muut menkööt homodiskoihin!


    • Härmis

      Baarin pitäjä ei omista kiinteistöä, eikä siksi ole ymmärrettävistä syistä halukas investoimaan ulkopuolen maalaukseen. Eli siitä häntä on turha syyttää jos ulkomaalausta ei tehdä. Vaikka minäkin arvostelen niin rajansa sentään kaikella. Kaikkea ei pidä baarinpitäjän syyksi laittaa.
      Alkaa tuntumaan siltä että yksi ja sama haukkuu aika monella nimimerkillä täällä nyt ja siinäkään ei mitään järkeä ole.
      Hyvä se loppujenlopuksi kuitenkin on että Ahlaisissakin on joku mesta jossa voi kokoontua tai poiketa. Muuta tällä ei sitten olekaan.
      Vakioporukka siellä kyllä luuhaa mutta ei ne nyt sentään ihan deeguja ole vaikka usein pää jäässä ovatkin.
      Joku realistisuus sentään arvostelussakin hei!

      • Nuusku R

        Todella hyvä paikka. Satakunnan parhaita juhlapaikkoja.


      • Bubbe

        Niin on. Paras juhlapaikka ja todella tasokas. Ulkoterassi aivan hulppea. Mahtavat maisemat ja todella siisti paikka.
        Ruoka monipuolista ja edullista. Myös asiakaskunta edustavaa ja siistiä.

        Kannattaa poiketa.


      • Huah

        Mistän tämä nimi Hauki-baari on oikein tullut ? Kuka sen on keksinyt ? Eis pösilömpää nimeä vois olla.
        Musta Lahna-baari sopis paremmin tai miten olis Made-baari ?


    • Pileet.kehii

      Koska siäl o karate-ilta, voitas tul porukal osallistuu.

    • Pikachu3

      Olen karate mestari vailla vertaa ja olen tappanut karhunkin yhellä kosssulla potkulla

    • hhkjkjk

      Oon paikallinen karate mestari vailla vertaa ja voitin karhunkin yhellä kossulla ja potkulla!

    • Paskaaniskaan

      Yrittäminen on Suomistoliitossa tehty niin vaikeaksi, että olkaa te kaikki huutelijat vaan ihan hiljaa, kun ette asiasta mitään tiedä. Helpompaa on olla palkkatöissa 8-16. Yrittäjä on töissa 24/7

    • Witunurpo

      No eihän sinne voi tietenkään mennä iltaa viettämään, kannattaa pysyä kotona, jos tollasia tarvii kysellä. Varmista ensin kuiteskin, että on tarpeeksi viinaa ja vessapaperia ja ystävällinen henkilökunta ettei tuu yllätyksiä.

      • citymen

        Kuka hemmetin täysjärkinen viitsii mennä ko. baariin katselemaan alinta sossukastia,
        Ei piru vie, ku on parempia paikkoja.
        Ja kuka yleensä asuu Ahlaisissa..joku muutama vanhus ja juoppo.. Kuoleva kylä.


      • SitilokkiHah

        Villi Pohjola aina pulunpaskantaman torin voittaa.


      • Lahna-baari

        Mutta juntti juoppo, jolla on virtsat housuissa ja ruokalista rinnuksilla on kamala näky.


      • Kukaoo

        Kuulemma baarissa on käynyt nyt poliisi ja alkotarkastaja, ainaskin naamakirja kertoo ja muualtakin olen kuullut. Heh..
        Ja kaikki oli kunnossa ..joo.. Tulis poliisi kattoo joskus viikonlopun jälkimainingia, missä viinaanhuurtuiset miehet ajelee autolla kotiin. jamuutenkin menoa baarissa,huh..huh..


      • okakuu

        Siit ei varmaa ikinä tuu semmosta paikkaa missä sais jotakuinki kunnollista sapuskaa. Ahlasista puuttuu ny semmone vallan. Kesäsin varsinki olis tarpeen. Lokista sai hyvää ruokaa mut kun ne epäsiistit ukkelit päivysti siinä ovella ni ei pystyny menee... paitti sillon ku ne ei ollu siinä.


    • Köyhä

      Eiks sieltä Vaasan pikatien vieressä olevasta saa sapuskaa.. onks se nimeltään Koskikahvio tai jotain sinne päin.
      Juopot ei kait ole pilannut sitä paikkaa vielä..

      Perhanan juopot kalmistoon

    • HyväJuttuOn

      Kyläkaupan edustalla oli kesäisin aina kaljäseurue katselemassa kauppaan menijöitä.
      Moni kyläläinen haki ruuat ja muut tarvikkeet muista kaupoista. Ei oo kivaa, kun juopposeurue ottaa vastaan kaupassakävijöitä.

      Onneksi loppu Lokki

    • hahha

      Sisäsiittost väkee koko kylä.

      • ÄhÄhÄhtäri

        Millai tua on mahdollist? Määki tuli tän Ähtärist. No jaa, kyllähän mä sisällä siittelen ihan vaan säädyllisyyden takia. Mutta Haukibaari on siitä hyvä paikka ettei olut ainakaan suuta palella. On se niin lämmintä.


      • PerästäKuuluu

        Ei todellakaan ole !

        Osa ollut merellä töissä ja siten siellä ei seinät tule koskaan vastaan !


    • Hahaae

      Jep... Ahlaisissa on oma pieni alkokööri, joka majailee Hauessa pitäen baaria pystyssä.
      Jos Hauki loppuisi, se on kuin vauvalta vietäs tutti suusta.. poru tulis

    • TinttaLiisat

      Yleensä nämä kaikki räkäläbaarit Porissa pysyvät pystyssä kaljan voimalla. Mut ei ne mittään kultakaivoksia ole. Baarin pitäminen on tuskallista touhua ja moni baari lopettaa, kun juopot ei jua tarpeeksi.

      Siis juopot juokaa lisää, et baarit pysyy pystyssä.

    • Hansapena

      Olen käynyt kolmena lauantaina Hauki-baarissa juomassa muutaman oluen ja ihan tavallista porukkaa siellä olen tavannut, jos ei puitteet ole niin ihmeelliset niin ainakin tunnelma on ollut hyvä. En ymmärrä miksi Porilaiset homot kiukuttelevat Hauki-baarille ja sen asiakkaille, pitää heteroillekin olla paikka missä voi istua iltaa ettei heti joku kiiluvasilmäinen kuolaava hinuri änkeä kiinni, ala lääppiä ja ehdotella "jäsentenvälistä" pikakisaa paskahuusissa. Perustakaa itsellenne vielä yksi homobaari lisää Porin keskustaan jos ette entiseen mahdu.

      • Kyläkyyläjä

        Miksi aina sun mielestä siistit baarit on homobaareja ???? Heh ..??? Vai onko se niin heteroa ja äijää, kun virtsa haisee ja kalja valuu suusta örveltäessä..

        Ja varo vaan..tollanen kaljahuuruinen äijäörveltäjä voi olla homo, kun niin homoja pelkäät...


      • Tepponen

        Ahlainen on kuoleva kylä. Väki vanhenee ja kuolee pois. Uusia ei tule tilalle. Kylässä paljon tyhjiä taloja, joita kukaan ei osta. Kesällä kuiteskin vilkkaampaa, kun mökkiläiset tulee.

        Mutta koko kylä kuolee aikanaan ja baari sen mukana. Eikä tämä aika ole kaukana.


      • ahlaslainen
        Tepponen kirjoitti:

        Ahlainen on kuoleva kylä. Väki vanhenee ja kuolee pois. Uusia ei tule tilalle. Kylässä paljon tyhjiä taloja, joita kukaan ei osta. Kesällä kuiteskin vilkkaampaa, kun mökkiläiset tulee.

        Mutta koko kylä kuolee aikanaan ja baari sen mukana. Eikä tämä aika ole kaukana.

        Minäpä tykkään asua Ahlaisissa. Täällä on mahtava luonto. Hienot lenkkipolut,puhdas luonto. Kaksi vuotta olen asunut ja aion asua hamaan hautaan asti. Kyläkauppa toimii hienosti, yhteydessä posti, alko,apteekki. Porin Linjat kuljettavat Happy Hours tunteina ihmisiä 2€:lla Porin keskustaan.
        Ystäväni osti talon täältä ja sanoi,että ei ole koskaan missään viihtynyt niin hyvin kuin täällä. Haukibaarista en tiedä mitään,mutta täällä on paljon kylätoimintaa.
        Poikkeli avataan kesällä ja siellä ahlaslaiset talkootyöläiset tekevät parhaansa,että ihmiset viihtyvät.
        Viimeisenä iltana viime vuonna oli yli 200 innokasta tanssijaa.
        Että näin täällä Ahlaisissa.


      • Loppuu

        Mut kun väki katoaa vaan Ahlaisista..se kun on aivan normaalia touhua joka kylässä. Ihmiset menevät palvelujen perässä.
        Ahlaisista on lopetettu esim. vanhainkoti, lääkärin ja hammaslääkärin vastaanotot. On loppunut monia kauppoja..on parturi/kampaamo loppunut, huoltoasema loppunut. Koulukin oli joskus lopetuslistalla.
        Siis totuus on ollut, että kaikki loppuu Ahlaisista ajan myötä ja sitä ei talkoovoimalla saada takaisin ja niin nuo Poikkelin tanssit ovat olleet kiikun kaakun viime vuosina. Niin ja siellä Poikkelissa tanssii vain järkkärit keskenään, joten outo paikka on.
        Eikä Ahlaisiin enää kukaan satsaa ja sen näkee jo tiestä, joka on kuoppia täynnä ja täysin ajokelvoton..ollut jo vuosia.
        Yksi onneton baari on kylällä, kun kas kummaa Lokkikin lopetti..heh..

        Mut jos rauhaa haluaa ja omistaa auton ja jaksaa vielä tehdä pihatöitä, niin Ahlaisissa voipi mainiosti asua, mutta näitä on harvassa.

        Summa rumma.. Koko kylä on näivettynyt vuosin saatossa kovaa vauhtia ja senhän näkee lopettaneista toiminnoista.

        Loppu tulee


      • ahlaslainen
        Loppuu kirjoitti:

        Mut kun väki katoaa vaan Ahlaisista..se kun on aivan normaalia touhua joka kylässä. Ihmiset menevät palvelujen perässä.
        Ahlaisista on lopetettu esim. vanhainkoti, lääkärin ja hammaslääkärin vastaanotot. On loppunut monia kauppoja..on parturi/kampaamo loppunut, huoltoasema loppunut. Koulukin oli joskus lopetuslistalla.
        Siis totuus on ollut, että kaikki loppuu Ahlaisista ajan myötä ja sitä ei talkoovoimalla saada takaisin ja niin nuo Poikkelin tanssit ovat olleet kiikun kaakun viime vuosina. Niin ja siellä Poikkelissa tanssii vain järkkärit keskenään, joten outo paikka on.
        Eikä Ahlaisiin enää kukaan satsaa ja sen näkee jo tiestä, joka on kuoppia täynnä ja täysin ajokelvoton..ollut jo vuosia.
        Yksi onneton baari on kylällä, kun kas kummaa Lokkikin lopetti..heh..

        Mut jos rauhaa haluaa ja omistaa auton ja jaksaa vielä tehdä pihatöitä, niin Ahlaisissa voipi mainiosti asua, mutta näitä on harvassa.

        Summa rumma.. Koko kylä on näivettynyt vuosin saatossa kovaa vauhtia ja senhän näkee lopettaneista toiminnoista.

        Loppu tulee

        Minun aikana ei ole ollut lääkäripalveluita. Porin Linjat kuljettaa monta kertaa päivässä Puuvillaan,jossa toimii terveydenhuolto. Pysäkki talon vieressä. Huonompikuntoiset pääsevät invatakseilla kulkemaan. Taksikuskit ovat todella palvelualttiita.
        En omista autoa,en taloa, en mitään. Viihdyn täällä paratiisissa vuokralla mainiosti.
        Kun tänne muutin kerrostalosta,nukuin viikon putkeen,kun on niin hiljaista ja rauhallista.


      • 222l2222222222222
        Tepponen kirjoitti:

        Ahlainen on kuoleva kylä. Väki vanhenee ja kuolee pois. Uusia ei tule tilalle. Kylässä paljon tyhjiä taloja, joita kukaan ei osta. Kesällä kuiteskin vilkkaampaa, kun mökkiläiset tulee.

        Mutta koko kylä kuolee aikanaan ja baari sen mukana. Eikä tämä aika ole kaukana.

        taisit olla väärässä, baari on vieläkin.


    • NukkuHannu

      Juu kaikki nukkuu Ahlaisissa.. mittään ei tapahdu. Ihmiset nukkuu pois. Uusia ei tuu tilalle. Tyhjiä taloja kylä täynnä ja kukaan ei osta. Baarissa istuu kylän viimeiset holistit ja nekin katoaa pian.
      Hyvää yötä Ahlainen

      • Tepponen

        Onko se baari siinä pahassa röteikössä kirkkoa vastapäätä ??
        Luulin, että koko rakennus on purkutuomion alla.

        Ei kait baari siinä sijaitse ??


      • Hahahahaaaaaa
        Tepponen kirjoitti:

        Onko se baari siinä pahassa röteikössä kirkkoa vastapäätä ??
        Luulin, että koko rakennus on purkutuomion alla.

        Ei kait baari siinä sijaitse ??

        Kirkon ympärillä on monta talorötöskää, mutta baari on siinä, missä on jonkinlainen terassikyhäelmä....hahhhhhaaaaa


      • KyläläinenVaan
        Hahahahaaaaaa kirjoitti:

        Kirkon ympärillä on monta talorötöskää, mutta baari on siinä, missä on jonkinlainen terassikyhäelmä....hahhhhhaaaaa

        Ahlainen on kulttuurihistoriallinen kylämiljöö ja kyläläiset ovat ymmärtäneet asian niin, että mitään ei saa korjata tai hävittää.
        Siksi kylässä on paljon taloja, jotka ovat purkukunnossa.


    • kaljaantti

      Tää Tillu on vissiin joku naispuolinen Sulo Vilen "kun sen sai niin halvalla" kyllä tuo paikka aivan varmasti palvelee kaikkia paikallisia elämän "taiteilijoita" kun ahlaisten ainoa juottola! Pari kertaa olen poikennut- ensimmäisen ja viimeisen: -) henkilökunta niin ystävällistä että voisivat käydä useammin vessassa pään tyhjennystä suorittamassa: -) kalja oli kyllä kylmää,joten plussat siitä,ja miljöö on eksoottinen.... todella eksoottinen: -)

      • MökkiläinenVaan

        Tarkoitatko tolla eksoottisella likaisuutta ja lahoa ja kun tuohon vielä lisätään muutama kyläjuoppo, niin siinä se.

        Itse luulen, että koko baari loppuu muutaman vuoden päästä, koska ei kannata. Ei noita maksavia juoppoja kylässä loputtomiin riitä.


      • Frekeisteine
        MökkiläinenVaan kirjoitti:

        Tarkoitatko tolla eksoottisella likaisuutta ja lahoa ja kun tuohon vielä lisätään muutama kyläjuoppo, niin siinä se.

        Itse luulen, että koko baari loppuu muutaman vuoden päästä, koska ei kannata. Ei noita maksavia juoppoja kylässä loputtomiin riitä.

        Heh ..muista ajan, kun baarista piti tulla Porin suosituin gurmeeravintola. Mainostettiin, että jopa linja-autolastillisia ihmisiä tulee Porista syömään hyvää ruokaa. Niin ja piti palkata mestarikokki tekemään sitä kuuluisaa ruokaa.
        Heh.. ja mainosplakaateja oli sähkötolpat täynnä, ette eteenpäin nähnyt autolla ajaa kirkon kohdalla.

        Missähän pilvilinnoissa silloin elettiin ???


    • Saatanaperkele

      Tosi mies käy kerran elämässään haukibaarissa eikä käy missään keskustan homodiskoissa pyllyä näyttelemässä toisille hinteille!

    • Rahhamies

      Onko paistettua haukea? Tulen heti jos on.

      • AlluJallu

        Kulluut oon, että kovin haisee kannabis siellä virtsan ja kaljan seasta.
        Voi pitää paikkansa, ku Ahlaisissa on hyvä viljelmiä. Ei oo pelkoa, etjoku näkee, ku kylässä ei asu ketään.


      • isojano

        Onko olut kylmää siellä?


    • JoonasJp1990

      Hienoa että joku edes yrittää. Pysyypähän "nuorisokin" jossain muualla juhlimassa kuin julkisillapaikoilla tai rivitalon seinän takana.

      Tsemppiä yrittäjille! Kyllä kateellista paskan jauhantaa maailmaan mahtuu.

    • Makias

      Kaljaantti, sinä uusi Porin-Matti, kyllä nyt louskutat leukojasi kun et saanut juotua "piikkiin" yhtään keppanaa Haukibaarissa, myyjät tunnistivat heti sinut kun hampaaton suu vehnäsellä astelit vanhassa kuppaisessa kelsiturkissasi baariin ja aloit selitellä millainen maailmanmies olet.

      • porinmatti

        Onko se makias henkilökuntaa kun niin herneen räkänokkaansa otti?


      • BaariPirkko

        Miksi baarin nimi on Haukibaari ?? Eis se voisi olla Lahnabaari tai Särkibaari. No Madebaari olis komia. Mut toi Haukibaari on kamala nimi.
        Silakkabaari olis ja hieno.


    • Kalvo-sinappi

      Kerran on tullut mökiltä tuolla poikettua, ja kävi mielessä että olenko tullut Syvä joki-elokuvan koekuvausten lämpiöön.

      • TietäjäLiisa

        Yleensä tuollaisiin kyläbaareihin pesiytyy tietty porukka. Tämä porukka on sivistystasolla alinta kastia, jotka ovat kiinnostuneet vain humalahakuisesta juomisesta ja örveltämisestä.
        Jos kyseiselle baariporukalle tehtäisiin älykkyystestit, niin olisivat lapsen tasolla.


    • EihänSuojella

      Nyt oli haukibaarin facebook-sivulle ilmestynyt mainos vastuullisesta ajamisesta, että ei ajeta humalassa.
      Onko siis henkilökunta tietoinen tästä ongelmasta ? Jos on, miksi ei puututa ? Niin ja miksi toiset asiakkat ei puutu asiaan ?
      Asia herättää paljon moraalisia kysymyksiä. Siis tehkää nyt ihmiset jotakin, ennekuin jostakin tulee rattijuopon uhri.

    • KaljaveikotPois

      No nyt saa Haukibaari taas kilpailijan, kun Norren viereen tullee pizzakahvila.. mut toivottavasti tuosta uudesta kahvilasta ei tule räkälää. Ei oo kivvaa käydä kaupassa, ku ovella ottaa vastaa kaljahuuruinen juoppoporukka.

    • UuUuUuUu

      Myyräänkö baarissa myös kalaa ??? Ajattein ostaa muutaman kilon silakoita ???

    • Bitedecheval

      Haukibaarissa vallitsee tosiaan melko jäljittelemätön, etten sanoisi suorastaan mannermainen tunnelma. On epäolennaista onko kiinteistön ulkomaalaus tai räystäslauta tiptop vai ei. Musiikki ja varsinkin esiintyjät ovat myös sellaisia, joita ei muualla kuule. Huumorintajuinen, ymmärtäväinen ja vapaamielinen asiakas viihtyy varmasti!

      • KonkurssiKypsä

        Tämän kirjoitti baarin omistajako ????


    • EiAhlaisista

      Tuli poikettua haukibaaris viikonloppuna, aina joskus piipahdamme siellä iltaa istumas ja karaokea laulamas sekä seurustelemassa mukavien iloisten ihmisten seurassa kuten niitä olivat nytkin kaikki läsnäolijat paikan henkilökunta mukaan lukien, tämä oli meidän kokemus, kiitos, sekä hyvää tätä vuotta 2017 kaikille !

    • KukkaReski

      Tälläiset maalaisbaarit ovat katoavaa kansanperinnettä, käyn mielelläni aina niissä ottamassa muutaman huurteisen kun vain on mahdollisuus. Niissä tavallinen ihminen on omiensa parissa, hyvä tunnelma kun ei tarvitse esittää mitään muuta kuin mitä on.

    • 00000000000000

      Baarissa haisee muuten kala ... miksi ??? Vai tuleeko se haju naisten no en sano.

      • syöneetkalaa

        Sano suoraan vaan. Hengityksestä se tulee.


    • Mökkiläisiä

      Haukibaari on hyvä, siellä on puutteita mutta missä ei olisi. Henksu on huumorintajuista ja varmasti tietää että ei ole töissä porin gurmeepaikassa, palvelu on ihmisläheistä. Arvostan ja karaoke on siellä todella hyvä, äänentoisto on hyvä. käydään silloin tällöin ja taytyy sanoa että jaksakaa painaa. maalaisbaareja on liian vähän.

    • 11111122222222

      Koska baari panostaa myös talon ulkokuoreen ??? On sen verran lahoa lautaa .. et huh huh..
      Ja vois vähän siivota nurkkia...jep

    • Baaaariiii

      Baari ei omista sitä kiinteistöä vaan Sorila joka ei ilmiselvästi välitä rakennuksesta yhtään.

    • Ahvenbaari

      Ei niin..mut antaa tosi huonon kuvan baarista, kun ulkokuori on vieri vieressä lahoa lautaa..
      Ihmiset kun mieltävät, että myös ulkokuori kuuluu myös baarille...

      • MonteCarlo99

        älä anna ulkokuoren hämätä


      • Makuseeikka

        Se on sisäinen kauneus joka jyrää.


    • Tähhhhhhh

      Sisäinen kauneus ...sano suoraan kalja vaan.

    • HaiSiie

      Mistähän toi Hauki-nimi on oikein tullut ??? Miksei esim. Sillibaari tai Lahnabaari tai Haibaari ???

      Minusta toi to Haibaari oli ollut kova nimi.. eikun Delfiinibaari ???

      No piru vie....en mä osaa päättää. On tää niin vaikeaa.

      • muistelisin

        eiks se ollu Ahlaste Heiki omistuksessa ja Heikkihän oli kova kalamies, kävi hauen kutuaikaan merellä ahkeraan


    • HeikkiVaanOon

      Jep Heikki omisti baarin joskus, mut ei Heikki kalamies ollut. Heikki oli isänmaan miehiä.

      • hepskeikkaa

        jaa, se on sitten joku toinen Hessu


    • Joooooooooo

      Joku kalamies omistaa Hauki.baarin ja siitä nimi on tullut.

      • Juntitar

        Omistaja ei ole mies eikä kalastaja


    • AhlastenHessu

      Baarilla on kuulemma oma juhannussalko. Näin joku viestiketju tiesi asiasta.

    • Pääkaupunkilainen

      Onko baarissa kalainen noutopöytä ??? Olemme tulossa ensi viikonloppuna ihailemaan historiallista kylämiljöötä ja ajateltiin käydä syömässä ko. baarissa.

    • Usikaupunki

      On noutopöytä luulisin. Kaikilla herkuilla.

    • Nimimerkissä

      Jep. Kävin syömässä. Oli maittava annos ja morsmaikku kaupan päälliseksi.

    • eeeeeeeee

      Kovin hiljaista on ko. baarissa. Auki muutaman päivän viikossa ja porukkaa silloin kourallinen.
      Taitavat kaljasiepot hakea Norreltä nyt a-oluet.

    • LasseLuvialta

      Oliko baarissa nyt syöjiä, kun bussi oli paikan edessä ????

      T. Mökkiläinen

    • calsium

      Nyt se on totta. HAUKIBAARI loppuu. Keväällä lappu luukulle.
      Ei kannattanut oluen myynti.

      Poru tästä tulee..

    • KesänLegneda

      Kuulin kaverilta ( itekkin - kaikki tuntee ) että Legendojen - kohtauspaikka - lopettaa ?

      Miten nyt tulevana kesänä - vai vasta sitten kun juomat juotu ?

    • HaukiBaari

      HaukiBaari RIP.

    • Kyselijät

      Ahlasten kaljokansa on raitistunut, kun ei baarin antimia ole käyttänyt.

      Toivottavasti kylään ei pystytetä uutta baaria.

      • eellistenki

        Pitäjien taru on loppunut paljonkin ikävämmällä tavalla.
        Hyvinkin paljon


    • OiVoit

      Tuo sk:n juttuu oli aika koominen. Ei toi baari mitenkään legendaarinen ole. Koko talo on mielestäni purkukunnossa tai ainaskin kaipaisi maalausta ja peruskorjausta.

    • Mökkiläiset

      Miten käy nyt Haukibaarin oman juhannussalon, kun tuota baaria ei kesällä ole ennää.

    • TillunTallin

      Haukibaari on ollut kylän suuri limudisko. Viikonloppuiltaisin on pihassa ollut muutamia autoja ja diskon lopettua ovat autot hävinneet pihamarketista. Limpsaa siellä on vain juotu, kun auton rattiin on menty.
      Ei limubaarit enää kannata.

    • KunnianAnnoin

      Hauki Baarissa on tapahtunut asioita joita ei misään muualla ole tapahtunut !

      Keskusteluja / väittelyitä / tapaamisia / eroamisia / jopa tarjoamisia !

      Ihmiset ovat tuoneet henkeä sekä viilistä / tunnelmaa / kaikki nämä vuodet !

      Toivon että kootaan yhteen " valokuvia ja tarinoita " - niin saadaan tämäkin

      HOIDETTUA sillä

      ARVOKKUUDELLA - mitä nämä yhteiset vuodet ANSAITSEVAT !

    • Varmatieto

      Haukibaari listautuu pörssiin.

    • EpävarmaTieto

      Syy baarin loppumiseen on se että kylässä ei ole tarpeeksi kaljan ystäviä. Muutama kourallinen kaljan lipittäjiä ei pidä baaria pystyssä. Baarihan on ollut auki viikolla muutaman päivän ja se ei riitä. Baarin pitäminen on liiketoimintaa, ei sosiaalityötä kaljaporukalle.

      Tälläinen toiminta loppuu ennen tai myöhemmin. Hyvä, että loppui. Ei se baarin julkisivu ole kaunista katseltavaa.

    • Rakensinnaapurintontille

      Kun baari menee kiinni niin julkisivu kaunistautuu, öö miten?kuka maksaa?

      • Juokotonakaljasi

        Ei se mitään maksa.


    • Nimemerkki

      Ahlainen on museokylä ja siellä kuuluu kaikki talot olla vähän niin ja näin. Tämä riipinraapin meininki alkaa jo Lampissa, kuten kaikki on varmaan huomanneet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1690
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1329
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1132
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1075
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1023
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      5
      1009
    Aihe