Demarit leikkaa vielä eläkkeitä!

Ekaeka

Rinne lupasi leikata eläkkeitä vielä ensivuonnakin.

Historiaa: Kansaneläke pois indeksi rupesi 50% seuraamaan kuluttajahintaindeksiä sitten enää 20% palkkaindeksiä ja nyt tältä vuodelta 1% pois.

Rinne lupaa jatkossa ottaa vielä pois. vaikka km eläke on vain 1500 bruttona ja eläkkeitä verotetaan enemmän kuin palkkaa.

30

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Otsaa on

      Saatanan oligargi, arvaa pääsetkö eduskuntaan?

      • Demarimeininki

        Demareiden Rinteen puoluekaveri Urpilainen lainoitti Kreikkaa ja jo vuosi sitten Rinne sitten totesi, että hänen puolestaan Kreikalle voidaan antaa lainoja anteeksi.

        No sinne ne rahat sitten näyttää menevän. Joten jostain ne on otettavakin! Vuoden vaihtuessa Rinne ja kaverit korottivat taas meidän kansalaisten veroja, kun ei rahat muuten riitä. Ja kun tarvitaan lisää, niin pudotetaan eläkkeitäkin.


      • Oikeistohallitus

        Paljon parempi verosuunnitelma on onneksi jo tehty seuraavan Porvarihallituksen toteutettavaksi. Kaikki ratkaisevat ministerit tulevat oikeistopuolueista ja vihdoin tehdään tarvittavat askeleet tasaveroon siirtymiseksi ja osinkojen 0% verotuksen palauttamiseksi. Edelliset porvarihallitukset jakoivat jo eliitin ja tavallisen kansan menestyksekkäästi A- ja B-veroluokkiin. Lue tästä kumpaan sinä kuulut: https://sites.google.com/site/oikeisto/


      • kokoo
        Demarimeininki kirjoitti:

        Demareiden Rinteen puoluekaveri Urpilainen lainoitti Kreikkaa ja jo vuosi sitten Rinne sitten totesi, että hänen puolestaan Kreikalle voidaan antaa lainoja anteeksi.

        No sinne ne rahat sitten näyttää menevän. Joten jostain ne on otettavakin! Vuoden vaihtuessa Rinne ja kaverit korottivat taas meidän kansalaisten veroja, kun ei rahat muuten riitä. Ja kun tarvitaan lisää, niin pudotetaan eläkkeitäkin.

        kokoomuksen vaalijuliste


      • Virtan

        Johan tässä joutuu maksamaan siitä että saa olla eläkkeellä kun vuosia jo ostovoima eläkkeestä on ollut miinuksella. Hinnat on nousseet aina vain enemmän kuin eläkkeet. Tietysti en ihmettele yhtään demareiden linjaa joka on johdonmukaisesti ollut elekeläisiä vastaan. Aina kun eläkkeitä on leikattu demarit on hihkunut ilosta.

        Todella suututtaa että aikoinaan maksoi Sak:lle jäsenmaksut kun oli työssä joka tukee demareita. Tuli aikoinaan äänestettyäkin demareita aina kun oli olevinaa työläisten ja köyhien ystävä. Vanhempana sen näkee oikean laidan ja demarit on ollut Lipposesta saakka porvaripuolue pahimmasta päästä Kokoomuksen malliin.


    • jyrkkä alamäki

      Rinne on nimensä mukainen. Suomen talous pitää olla kaltevalla pinnalla eli alamäessä (rinteessä).

      Duunarieläkeläisten tuleekin olla jyrkässä alamäessä. Yhteiskunnan vaurain eliitti kyllä saa nauttia omista supereläkkeistään.

      Tämä on sitä "tasa-arvoa" suomalaisessa kasvu-ura yhteiskunnassa.

      • S. 76

        Pitää nyt ensin sanoa, että en ole kokkareiden, mutta en kyllä myöskään kepu-demu-persu -idioottikvarteton himokannattaja...

        Otan tähän eläkeasian rinnalle sen, mitä demarit tekivät jo alamäki-Rinteen johdolla Suomen taloudelle. Siis tämän Kreikka-jutun, joka näyttää nyt uutisten perusteella toteutuvan pahimmalla mahdollisella skenaariolla.

        Poliittista muistia kannattaa olla paria viikkoa pidempi pätkä. Tosiasia on se, että nykyinen hallitus meinasi jäädä muodostumatta sen takia, että kokkareille (tuolloin Katainen) ei meinannut sopia demujen (tuolloin Urpilainen) halu pumpata rahoja tuonne Kreikkaan. Näin jälkikäteen olisi saanut jäädäkin hallituksen muodostuminen tuohon; jos kokoomuksella olisi ollut munaa, ei olisi hallitusta muodostettu tuon kynnyskysymyksen takia.

        Persuilla taas asiassa oli totaalinen vastuunpakoilu, Soini tajusi, että puolueesta ei ole hallitukseen. Siksi verukkeella mentiin oppositioon ja pakoiltiin vastuu. Se on helppo ymmärtää, hän tajusi, ettei pysty pitämään poliittista ongelmajäteämpäriään kurissa ja joukosta ei Soinin lisäksi olisi löytynyt ainoatakaan toista ministeriksi kelpaavaa.

        Koska demarit saivat aikaan verorahojemme pumppaamisen Kreikkaan, olisi nyt heidän syytä kotimaassa toteuttaa vaalilupauksia todellisina ja nykyisen demareiden valtiovarainministerin sitten huolehtia vastapainoksi vaikka lisää työpaikkoja. Parhaiten toimisi sama metodi mitä Kreikka haluaa, joten puolittakoot valtiovarainministeri Rinne vaikka kotitalouksien asuntolainat ja yritysten velat. Näin lisääntyisi kummasti ostovoima ja yritystenkin toimintaedellytykset! Ottakoot demarit vaikka valtiolle sitten lisää lainaa, ehkä voidaan sitten joskus samalla tavalla hakea EU-anteeksiantoa tai muuten vapautusta, kuin Kreikat ym. ovat tehneet. Mutta työllisyys paranisi ja talous maassamme elpyisi kummasti!

        Toisena ehdotuksena vaikka arvonlisäveron puolittaminen ja kaikkien energiaverojen poistaminen, niin auttaisi kotimaista kysyntää ja parantaisi mm. teollisuuden toimintaedellytyksiä. Kyllä muutenkin energiaverojen laskeminen lisäisi kotitalouksienkin ostovoimaa, kun niin suuri osa tuloista ei menisi asumiseen ja liikkumiseen.

        Surullisin tosiasia taitaa olla, että näin ei tule tapahtumaan. Demareiden ajatukseen kun kuuluu tehdä vain veronkorotuksia... Muutenkin tähän kansanluonteeseemme kuuluu joku ruskeakielisyyden sekä nöyristelyn asenne. Ei tarvitse kuin katsoa historiaa, ensin nuoltiin Ruotsin takamusta ja kun ei sitä, niin sitten Venäjän. Venäjän muuttuessa Neuvostoliitoksi jatkui erityisesti Kepun ja punaryhmittymän johdolla nuoleskelu sinne. Kun Neuvostoliitto kaatui omaan mahdottomuuteensa, piti Kepun Esko Ahon johdolla taluttaa Suomi EU:iin (taustalla taisi olla ajatus lisämaataloustukijaisista, mutta kalliiksi tuli tämä veronmaksajille; kuuluu samaan sarjaan kuin saman puolueen tuulivoimatuet Pekkarisen johdolla tai sitten haja-asutusalueiden jätevesijuttu, kun haluttiin maatiloille edelleen oikeus pitää tietyt päästönsä). Mutta nyt siis nuollaan koko Euroopan takamusta... Niin, ja olihan tämä Suomi ainoa maa, joka 2 maailmansodan jälkeen maksoi sotakorvaukset eikä ollut uskallusta vaikka Neukkulan hajottua vaatia luovutettuja alueita takaisin saati maksettuja korvauksia, siis vaikka paljastui, että itse aloittivat sotimisen jne. ja näkyyhän se jokaisen kansalaisenkin toiminnassa, virkamiehien näyristely on mahdotonta ja Suomi on luvattu virkamiesten/säädösten ja määräysten maa. Kyseenalaistaa ei edes haluta, vaan suunnilleen toivotaan lisää samaa! Korkeintaan jotain jupinaa kahvikupin ääressä, mutta siihen se munattomalla kansalla jääkin.

        Surullisinta minusta on, että osa kansalaisista jopa iloisena ottaa ja vaatii lisäveroja. Mielestäni olisi annettava vaikka verovapautus kansalaisille, kerran poliitikoilla näyttää olevan irtorahaa miljarditolkulla lahjoittaa niin Kreikkaan kuin toisaallekin.


    • sosdem

      Ei sossuja eduskuntaan
      sossut venäjälle,omien joukkoon.

    • Kylän kansa tietää

      Rinne menee alaspäin ja tupsahtaa Stuppiin. Lutherkirkossa Kari Mäkinen ajoi kirkkolaivan sateekaareineen pahasti karille, josta säpäleet lentelevät mikä minnekin. Näin ovat asiat armaassa Suomenmaassa.

    • se teke

      Näin, kokoomuksen apupoika.. puhuu ohi suunsa suunnitelmat uuden hallituksen, jos on kokoomus ja demukat siinä!

    • orjatyö

      Samoin SDP:n ja kokoomuksen yhteistyönä syntynyt orjatyö 9 €/pv ei kasvata eläkettä, joten orjatyötä ei kannata tehdä. Siihen tarvitaan TES:n mukainen tuntipalkka, ei pilipalipäiväpalkka.

    • -...............-

      Demarein alamäki jatkuu entistä suurempana. Hyvä muuten,mutta valitettavsti ne äänet menevät kokoomukselle valitettavsti.

      • ei ikinä demaria-A,

        Demripuoleueessa on yksi kanto kaskessa, eli ylijohtaja Juhana Vartiainen.Hänet pyysi Ruotsista asti Jutta Urpilainen.
        Hän on työläisiile piru,en paremnmin voi sanoa. Näen hirveää punaista kun hän ilmaantu kuvaruutuun änkyttäkseen jatain josta ei erkkikään saa selvää.


    • Odotellen 2015

      Toivottavasti leikkaa myös suureläkkeitä pienemmiksi. Suureläkkeihin kattoraja heti.Maximi euromäärä kk:ssa olisi 4000 e/yksi iso kenkäinen. Rintin voisi leikata näistäkin eläkkeistä, miten ois?.Koskas on isokenkäisten vuoro?.Vai ummistetaanko vieläkin silmät?.

      • kallepekka1

        Ei Kreikassakaan isotuloisilta leikata


    • kuulalaakeri

      sari baldaulle korotus 15000€
      kaksi kokousta vuodessa fortumilla 45000€/kokous
      Onhan meillä vielä kuula muutaman kuukauden.

    • nyt roistot

      Eläkeleikkaajat, kokoomus ja demarit oppositioon!

    • koston aika!

      Tollodemuille ja koirakokareille indeksileikkaus. Eivät pääse rankaisematta!

    • muistissa pysyy

      Vaalit kohta!

    • opilasf

      Juhana Vartiainen
      Navetan taa ja opettaa

    • Hmhmhmhmnmnnmnm

      Demari Juhana Vartiainen on oikein työntekijän syöjä. En halua enää sen pärstää nähdä. Kuinka voi joku olla niin vastenmmielinen? Ehkä siksi kun hän on niin vittumainen, paraskin ylijohtaja? Hänet pitäsi passittaa vaikka Siperiaan oppimaan käytöstapoja, ilman takaisin paluuta. Hän sanoo työntekijöitä heinäsirkoiksi.

      • hyysss

        Puhanalla on päässä vain kustaa.Älä tule enään tv:hen jotta typeryksiä ei tarvitse kenenkään kuunella. Pysy vaan siellä ruotsissa, mieluiten hiljaa.


    • eläkkeelä

      Piilukirves pois demareilta. Muuten on kaikki eläkeläiset leipäjonossa

    • eläkeläi

      Demarit havittelee tuhota eläkeläisten talous!

      • paavoton

        evät havittele ne on tuhonneet jo talouden eläkkeensaajilta.


    • terävät_terät

      SOTE = Sosiaalisesti Osattomien TEholeikkuri. Kasvu-ura ideologia vahvistaa sen, että tämän teholeikkurin terät pysyvät terävinä pitkään.

    • vaaraon

      Jos ansiot indeksitarkastuksista kiini. Demut suuri vaara!

    • n------------

      Kri
      Kreikaan viemään lisää rahaa kuten aikoinaan Urpilainen.

    • Herraviha

      Piiloporvari Lipponen oli aikoinaan kaiken pahan alku ja juuri. Lipposlaista politiikkaa tehdään vieläkin SDP:ssä joka näkyy juuri eläkeläisten sortamisena. Liian moni eläkeläinen muistaa SDP:n niiltä ajoilta kun he todella olivat köyhimpien puolella eikä porvaripuolue kuten nyt. Nyt pitäisi unohtaa eläkeläisten ja tulevien eläkeläisten vanhat mielikuvat SDP:stä ja äänestää heitä vastaan.

      Tiedä sitten mikä puolue olisi paras vaihtoehto mutta ei ainakaan Kokoomus joka SDP:n kanssa ovat nykyään kuin veli ja sisko. Itse ajattelin laittaa ääneni tällä kertaa Vasemmistoliitolle vaikka en kaikessa heidän kanssaan samaa mieltä ole. Ajavat ainakin köyhimpien etuja joka riittää minulle köyhälle eläkeläiselle. Pääasia että äänestää jotain muuta puoluetta kuin SDP:tä tai Kokoomusta jotka on tämän maan tuhonneet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      241
      3744
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2274
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe