miksi kutsua miestä joka on...

nainen8

On nainen ja on mies.
Mies on ruvennut juomaan 2krt/vk ja joka humalainen ilta /yö kun hän kotiutuu,
hän solvaa naista ja naisen sukulaisia ja kiristää asioilla esim jos en tee tupakkaa 15 minuutin sisällä hän peruu jonku häntä koskevan asian tms, solvaa sanoilla ja solvaa esim mitä nainen on tehnyt tai jättänyt tekemättä.
Käskyttää tekemään naista tupakoita ja syömistä ja tuomaan hänelle esim olohuoneeseen kahvia vaikka itse seisoisi kahvinkeittimen vieressä.

Seuraava aamu kun koittaa ja nainen sanoo kaikesta mikä häntä satutti, mies sanoo "unohda koko juttu", "anna mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos" " en tarkoittanut"

Tämä on aika pientä, onhan he naimisissa ja yksi lapsikin on.,,

9

124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tällaista mietin

      Noh, mun ex-VAIMO oli sellainen, että kännipäissään kävi kimppuun kuin elukka sekä sanallisesti, että fyysisesti. Jos känni oli tarpeeksi syvä, ei sanoja enää tullut, sillon heilui nyrkit, jalat, kynnet, hampaat, tavarat... ja jos vielä puhe luisti, sillon tuli solvauksia, mitätöintiä, syyttelyä, kiristämistä, uhkailua jne jne jne. Vasta noin 10v eron jälkeen tajusin mistä tuossa on kyse, exän käytös ja kaikki muu sopii kuin valettu narsismiin - kokeilepa googletella ja perehtyä!

      • en usko

        Ei se oli juoppo ja sulle jostai katkera!


    • juoppo se on

      Soita sosiaaliviranomaisille

    • Jenniina

      Juopoltahan tuo kuulostaa. Ja vaikka ei olisikaan, niin mitenkään hyvä kumppani hän ei ole. Onneksi naisella on vapaus valita, kenen kanssa elää, joten ei hätää. Fiksuna naisena hän varmaan näkee kokonaistilanteen, ja tajuaa, että ei tuollainen ole hyväksyttävää parisuhteessa, ja ennenkaikkea vie lapsen turvaan.

    • NYT RIITTI!

      Harvalle se alkoholi passaa...paljon sopuisempaa asua toisen kanssa kun kumpikaan ei käytä alkoholia.Jos ei hallitse.Eikä lasten ole hyvä elää perheessä jossa riidellään.Kerronpa omakohtaisen kokemuksen.Minulla on lievästi kehitysvammainen lapsi,joka kärsi riitelystämme pienenä niin että rakensi koulussa hirsipuun pienoismallin.Se pani miettimään...nykyisin ei siedä yhtään että ääntä korotetaan.Riitelystäkin saa tarpeekseen.

    • Selviydyin!

      "Tämä on aika pientä, onhan he naimisissa ja yksi lapsikin on.,,"

      Siis sanot aika pientähän tuo on??
      Tarkoitatko, että toisen alistaminen, nöyryyttäminen, mollaaminen, haukkuminen jne. on "aika pientä"? ja kun kerran naimisissakin ihan ovat ja lapsikin..
      Sitä suuremmalla syyllä se EI ole pientä!
      Miten voit sanoa noin, kun lapsi joutuu kasvamaan kodissa jossa isä tyrannisoi, pelkoja epävarmuus koko ajan haamuna kintereillä?
      Tiedän mistä puhun; kasvoin 7-lapsisessa virkamies-kodissa, isä hyvässä virassa äiti kotirouvana. Kulissit ulospäin moitteettomat. Meitä oli 7 sisarusta, minä nuorin. Vanhin sisar karkasi kotoa 17-vuotiaana ja 18-vuotiaana sai lapsen sekä meni naimisiin lapsen isän kanssa. Veljistä vanhin katosi kotoa heti armeijan käytyään. ei tiedetty missä hän on, kunnes viikkojen kuluttua tuli morsiamen kanssa näyttäytymään. Minua 7 vuotta vanhempi veli teki itsemurhan. Toinen veli joi itsensä kuoliaaksi..
      Mutta sehän oli vain pientä...
      Äiti oli hirviö, sanan varsinaisessa merkityksessä. Talloi ja murskasi isän itsetunnon niin pohjiin, että hänestä tuli itseensä sulkeutunut ja omissa maailmoissaan elävä. Kodin ulkopuolella hänellä on elämää ei kotona.
      Meitä sisaruksia äitimme manipuloi toisiamme vastaan. Kieroilija valehteli, ja me tietysti uskoimme koska eihän äiti koskaan mitään tee väärin! Oli ruumiillista ja henkistä väkivaltaa. Ulospäin hieno perhe; ulkomaanmatkat ja me yhden sisaren kanssa saimme ratsastaa koska se oli hienoja kallis harrastus. Meillä oli aina parhaat vaatteet, äitimme keräsi kehuja kuinka kauniisti ne on aina puettu nuo teidän lapset. Isä oli kiltti mutta niin etäinen. nyt he on kuolleet molemmat. Isän hautajaisissa olin, en äidin.
      Enää en ole katkera. Ennen vihasin äitiäni, nyt katson häntä vain säälien alaspäin.Ihmisparka hänkin omalla tavallaan. Varmasti helvetinmoinen elämä hänelläkin kuitenkin oli itsensä kanssa.
      Mutta tämän purkaukseni tarkoitus on herätellä tajuamaan, että MINKÄÄNLAINEN väkivalta, kuten tuossa aloituksessa esim.kuvasit, ei ole "pientä" eikä missään olosuhteissa hyväksyttävää. Sihen on puututtava. Millä keinoin, siihen en osaa neuvoa antaa.

      .

    • juopot ei kivoi

      Alkoholismi on sellainen tauti joka iskee niihin jotka ei omaa elämänhallintaa ei riittävää normaalia sosiaalista elämää tai harrastuksia.

    • kilttis

      Eli miehen on juoppo sika joka kiristää sinua palvelemaan häntä. Jätä tuollainen mies vai haluatko olla tuollaisen kanssa koko elämäsi.?

    • pönttöseon

      Roskapöntöksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      71
      3319
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      562
      3150
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      39
      2634
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2042
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      311
      1853
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1835
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1745
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      127
      1407
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1251
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1238
    Aihe