Tupakanpolttajat maksakoot itse hoitonsa

haisevanikotinisti

Veronmaksajien ei pidä osallistua itse aiheutettujen sairauksien kuten tupakasta johtuvien sairauksien hoitokustannuksiin. Maksakoon tupakoitsija omasta pussistaan.

24

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kohtuus kaikessa

      Samaa mieltä! Samoin kaikki lihavat, huumeidenkäyttäjät, alkoholistit (kaikki alkoholista johtuvat sairaudet), auringonotosta/ solariumista johtuvat syövät, kännykän räpläilijät (syöpäriski) ym. en jaksa edes luetella, lista on loputon. Niinkuin saatat huomata, niin sinun ajatuksellasi oikeastaan jokainen saisi omakustanteisesti maksaa hoidosta, mikäli tuolle linjalle lähdetään. En muuten itse tupakoi, se on vastenmielisen hajuista.

      • tusga

        Entä jos lihominen ja päihteiden käyttö alkoi viranomaisten töpeksinnän takia ja ihminen diaknosoitiin väärin ja pantiin mielialalääkkeille? Itsellä oli/on elimellinen syy jota hoidettiin melkein 10vuotta mielensairautena. Nyt olen saanut vasta hoitoa oikeaan vaivaani, mutta tuo väärin hoitaminen maksoi minulle elin vuosia, opiskeluni ja heikensi työkykyni. maksoi ja maksaa edelleen yhteiskunnalle. ja kaikki terveyden huollon syytä. Pitäisikö minun nyt alkaa maksamaan heidän töpeksimisiään.


      • eläkeukko

        Tuota aloittamaasi listaa katsellessa ,tulin siihen tulokseen että taidat olla melko terve.
        Kyllä noissa kaikissa luettelemissasi asioissa on niin paljon veroa mukana että minunkin veroprosentti on pienestä eläkkeestä sen ansiosta vain 32%.
        Paljonkohan se mahtaisi olla ilman tupakoitsijoita ja alkoholin suurkuluttajia.
        Tosin en itsekkään ole ikinä polttanut. Enkä rahtaa viinaa sen enempää Virosta ,kuin Suomestakaan.


    • käry

      Tupakoitsijat maksavat joka askista veroa.Paljon!

      • Kessu-Veijon kosto

        Ihan liian vähän se on silti. Ei muuta kuin haittaveroa 1000% lisää ja jos ei rahat riitä niin sitten on ilman.


    • lisää ideoita

      Myös aloittajankaltaiset typerykset saisivat maksaa hoitonsa itse. Tyhmyys ei tosin ole rikos vaikka siitä sakotetaan.

    • .....

      Tupakoijat tosiaan maksavat harrastuksestaan paljon veroja. Lisäksi he eivät rasita vanhuksena niin pitkään yhteiskuntaa. Eli summa summarum, vaikutus on yhteiskunnan kannalta luultavasti positiivinen. Tosin työnantajan kannalta ovat selvästi muita kannattamattomampia työntekijöitä monistakin syistä. En itse tosin kannata tupakointia ihan yksilön itsensä kannalta.

    • ???

      Ja miten tämä liittyy Kuopioon?

      Entä esim. itseaiheutetut liikuntavammat? Polvi sijoiltaan ja tehdään kalliita kuvauksia.

    • maksaja

      Kyllähän tämäkin liittyy Kuopioon kun täälläkin on nikotinisteja, vai eikö ole?

      Myös rattijuoppojen pitäisi maksaa oma hoitonsa kokonaisuudessaan, typerää yhteiskunnan maksaa tahallisten tekojen seuraukset pahimmillaan kymmenien vuosien ajan kun eivät henkeä saa itseltään vaikka kuinka yrittävät!

    • Jorma11

      Armeejassa oltua -87 jouduin tupakkapaikansiivoojaksi monen muun kanssa.
      Koska en polta niin en nostanut yhtään tumppia maasta. Vaikka Isäni kuoli keuhkosyöpään 67vuoden ikäisenä tupakkamiehenä (aloitti 13v.) en voi suositella kenellekkään tupakanpolttoa koska keuhkosyöpään sairastunut kuolee lopulta siihen että hengitys hidastuu ja tulee sama ilmiö kun patteri loppuu kellosta, viisarit pysähtyy.

      • 11smokingyears

        Kaikista "pattereista" loppuu joskus virta. Ei sillä että puolustelisin tupakointia, kiroan vieläkin sitä päivää kun vedin ensimmäiset henkeen.


    • tupakoimatoymmärtäjä

      jatkakaa vaan tupakointianne niin kauan kun pattereissa riittää virtaa!!

    • Tupakoitsijat tyhmiä

      Iso-Ceen ja muiden kauppakeskusten edessä sauhutellaan kielloista huolimatta. Sisällä jo pistetään sätkä suuhun. Onko tosiaan niin kova himo siihen paskaan, että ei yhtään kestetä ilman. Nyt oli yksi päivä alatorilla vedetty tupakkaa sisällä. Haisi koko paikka paskalle. Sanoin vartijalle ja hääti nuorison pois sisältä.

      • ............

        Hanki elämä. On sinulla pienet murheet.


      • Sitä ei moni tiijjä
        ............ kirjoitti:

        Hanki elämä. On sinulla pienet murheet.

        On allergisia, jotka sairastuvat pienestäkin määrästä tupakansavua.


    • Economisti

      Päinvastoin! Kansantaloudellisesti ajatellen, ihmisiä pitäisi kannustaa tupakanpolttoon, koska sen seurauksena säästyy valtavia summia eläkekuluissa. Kaikkein kalleimmaksi yhteiskunnalle käyvät satavuotiaiksi elävät terveysintoilijat, jotka ovat useita kymmeniä vuosia eläkkeellä ja muiden elätettävinä. Kun taas henkilö joka tappaa itsensä vapaaehtoisesti, nopeasti etenevään sairauteen juuri eläkeikänsä kynnyksellä tai jopa ennen sitä, on kansantaloudelle lottovoitto.

      • yarppi

        Samaten näiden himoliikkujien saamat vammat, maksakoot hekin ne omasta pussistaan. On tietysti ihan hyvä liikkua, mutta kun se menee yli alkaa tulla vammoja. Liikunta on samalla tavalla koukuttavaa kuin esimerkiksi päihteet koska lisää aivoissa mielihyvähormoneja. Jotkut jäävät koukkuun ja on pakko esimerkiks lähteä 10km juoksulenkille, vaikka ulkona olisi 50astetta pakasta ja sataisi jääpuikkoja.


      • Fiksu ei polta
        yarppi kirjoitti:

        Samaten näiden himoliikkujien saamat vammat, maksakoot hekin ne omasta pussistaan. On tietysti ihan hyvä liikkua, mutta kun se menee yli alkaa tulla vammoja. Liikunta on samalla tavalla koukuttavaa kuin esimerkiksi päihteet koska lisää aivoissa mielihyvähormoneja. Jotkut jäävät koukkuun ja on pakko esimerkiks lähteä 10km juoksulenkille, vaikka ulkona olisi 50astetta pakasta ja sataisi jääpuikkoja.

        Tupakoijat ovat itsekkäitä ilman pilaajia, myös ulkona tupruttelu haittaa toisia ulkona liikkujia. Puhumattakaan esim. Rivitalojen pihalla polttajat, savu tulee suoraan toisten koteihin!


    • savutonedustusvaimo

      ei kannata täällä ruikittaa,maksakoot keuhkosyöpäkallet ite omat hoitonsa.Rööki haisee pashalle anyway!

    • älyhoiäläjätä6666

      periaatteessa tupakoitsijat maksavat hoitonsa itse korkean verotuksen vuoksi! OTAHAN JÄRKI KÄTEEN ENNENKÖ POSTAAT JÄRJETTÖMIÄ AIHEITA!

    • todellinensalaliitto

      Kolesterolilääkkeiden syöjät muuttakoot elintapojaan! Täysin turhia lääkkeitä, jos osaa syödä terveyttä edistävällä tavalla, eikä sitä turmelevalla! Samoin monet muut lääkkeet täysin turhia itse aiheutettujen sairauksien hoitoon.
      Tästähän eivät lääkärit eikä lääketeollisuus apteekit mukaanlukien tykkää. Piiri suuri pyörii.

    • Rotujalostaja

      Lapsiperheiden pitäisi maksaa lapsistaan aiheutuneet kustannukset. Lapsi on tietoinen valinta. Ehkäisy on keksitty,vahingossa ei lapsia voi tulla. Neuvolakäynnit, synnytys, rokotukset, koulutus, päivähoito, terveydenhoito, kaikki maksullisiksi. Ei ole yhteiskunnan asia maksella holtittomien nautiskelujen aiheuttamia laskuja.
      Työnantajan maksamat sairauslomat lasten hoidosta on poistettava. Olkoon palkattomia poissaoloja. Palkalliset äitiys- ja isyyslomat on lopetettava. Julkisten liikennevälineiden ilmainen käyttö poistettava. Rattaille ja lastenvaunuille oma maksunsa julkisiin. Lapsilisät on lopetettava sekä jo maksetut perittävä takaisin 5 vuoden ajalta taannehtivasti korotettuna 15 prosentilla, eräpäivä heti. Opintotuet, rahat ja lainat lopetettava. Laina annettava vakuuksia vastaan markkinahinnalla. Ilmainen opetusmateriaali ja kouluruokailu lopetettava.
      Raskaus on itseaiheuttuna sairautena korvattava kaikkine kuluineen yhteiskunnalle. Vanhempien on lapselleen itse kustannettava kaikki hoito ja koulutus, eikä sitä kakara saa Mäkkärillä elikkä Hesellä syöttää turvoksiin hampurilaisia sekä suolaisia ranskalaisia. Väärin syöttäen tästä vaan tulee ruma, lihava, pahalle haiseva, sokeritautinen, nivelrikkoinen ja mahdollisestikkin mielitautinen yhteiskunnan elätti.

      • sipsitpoishetilkaikilta

        Olipa harvinaisen selkokielinen viesti. Onnittelut!


    • oletlihava

      Ei minunkaan tarvitse sinun sydänleikkauksia maksaa, kun olet suonesi tukkinut Mäkkärillä ja muilla rasvoilla diabeetikko läski!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5450
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3497
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1622
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1564
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1038
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe