Tyhmä lääkäri

Ei tsiisus

http://areena.yle.fi/tv/2233071


Ei voi määrätä pientä bentso reseptiä, kun se voi aiheuttaa riippuvuuttaa hah ei voi muuta ku nauraa mistä vitusta ne repii noita juttuja....Toihan on ihan täyttä ******. Vaikka toi lääkäri olisi määrännyt diapameja tolle läskille ukolle 30kpl niin ei se niistä riippuvaiseksi olisi tullut. Ämmä vaan pelkää oman perseensä puolesta. Yksityisillä sentään on joku järki päässä näissä asioissa. Itse olisin kyllä hakeutunut lähimmälle A-klinikalle missä ymmärrys on huomattavasti parempi.

3

105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Addiktio on valinta

      Pitää muistaa, että ohjelmassa esiintyy kandeja, jotka ovat ensimmäistä kertaa kentällä ja yliopistopropaganda on vielä heissä tiukasti kiinni eikä oma ajattelu ole vielä ehtinyt kehittyä. Uudet opiskelijat terveydenhuollon puolella noudattavat yliopiston professorien propagandasepityksiä mm. näissä riippuvuusasioissa kuin uskonkiihkoinen koraania tai raamattua.

      Huvittavintahan näissä bentsoasioissa on, että lääkärit ja psykiatrit määräävät bentsojen tilalle SSRI-aineita väittäen, että ne eivät aiheuta riippuvuutta, mutta todellisuudessa kaikki, varsinkin vahvasti psykoaktiiviset aineet, aiheuttavat riippuvuutta, SSRI:stä bentsoihin ja nikotiiniin ja jopa lievää riippuvuutta tulee kofeiiniin.

      Riippuvuushan on ainoastaan ilmiö, ei sairaus. Riippuvuudella tarkoitetaan ihmisen tendenssiä ottaa jotain ainetta, koska houkutus siihen on liian suuri, joko psyykkisistä syistä, joilla tarkoitetaan sitä, että aineesta tulee niin kiva fiilis vähän kuin suklaata söis, tai fyysisistä syistä, joilla taas viitataan siihen, että jos ainetta ei ota seuraa tuntuvia puutos-/vieroitusoireita. Yleensä ottaen molemmat menevät käsikädessä ja ainoastaan niiden suhde on erilainen eri tapauksissa.

      Kansan ja lääkärikunnan keskuudessa elävä ajatus riippuvuudesta perustuu siihen, että henkilö ei mukamas hallitsisi omia tekojaan tai päätöksiään, mutta tämä on täysin virheellinen ja harhaanjohtava päätelmä. He tarkoittavat hallitsemattomalla teolla sitä, että henkilö valitsee ottaa esimerkiksi heroiinia, bentsoa tai SSRI:tä uudelleen, koska ottamatta jättäminen aiheuttaa niin hirveät (vieroitus)oireet, että eivät voi toimia (käydä töissä/koulussa, sosialisoida jne.) mikä ulkopuoliselle ymmärtämättömälle henkilölle voi näyttää "hallitsemattomalta." Kuitenkin esimerkiksi "alkoholismi" ilmiössä (HUOM. Alkoholismi ei ole sairaus, kuten vaikkapa koko kansa Sarasvuo väittää!) jokainen on oman päätöksen tekonsa herra. Jos otttaa, on se oma päätös. Kädet eivät vie pulloa huulille ja jalkoja alkoon itsestään, saatika ojenna kassatädille sopivasti rahaa kossupulloa varten. Ne ovat kaikki omia valintoja.

      En kuitenkaan tarkoita tuomita ihmisiä, jotka ovat "koukussa" aineisiin, kuten psyykenlääkkeisiin tai katuhuumeisiin. Haluavan vain osoittaa, että päätös on aina ihmisen ja oma. Valitettavasti monet aineet aiheuttavat niin kauheaa jälkeä esimerkiksi keskushermostossa, että niiden vähentäminen tai lopettaminen voi olla kauheaa tuskaa ja siten "mahdotonta," joten useat esimerkiksi "masennuslääkeitä" käyttäneet/käyttävät ovat päätyneet ottamaan aineita loppuelämänsä, koska eivät yksinkertaisesti onnistu lopettamaan ilman, että toimintakyky ja elämänlaatu romahtaa. Tämä kokonaisuus, ILMIÖ, on nimeltään addiktio tai riippuvuus. Addiktio tai riippuvuus eivät ole sairauksia lääketeollisuuden, valtion ja psykiatrian jatkuvasta propagandasta huolimatta! (Sen vuoksi addiktioita ei löydy virallisista sairausluetteloistakaan sairauksien kohdalta.)

      Osanottoni kaikille, jotka yrittävät irti aineista, joita eivät halua käyttää, olivat ne sitten kadulta saatavia huumeita/lääkkeitä tai reseptillä apteekista noudettuja lääkkeitä/huumeita.

      Riippuvuus ilmiöstä on kuunneltavissa hyvä psykologian professorin radiohaastattelu, josta perusasiat selviävät nopeasti vasta-alkajallekin. Radio-ohjelman kuunneltuanne ymmärrätte addiktion/riippuvuuden luonteesta ja todellisesta ytimestä enemmän kuin 99% kansasta ja varmasti enemmän kuin valtaosa lääkärikunnasta.
      https://www.youtube.com/watch?v=sNIz4lyJoxs

    • 65v

      Olen kärsinyt vuosia tosi vaikeasta unettomuudesta. Nokialla psykiatri antoi 30 kpl vuodeksi imovanea. Minä yritin perustella lääkkeen tarpeellisuutta, mutta ei, vaan alkoi kauhea peloittelu että niistä tulee riippuvaiseksi.
      Mieheni kuoli ja oli järjestettävä hautajaiset yksin. Olin täysin loppu, enkä saanut unta. Minulle lopulta määrättiin 10 nukahtamislääkettä.
      Olen 65v mummo, ehkä olen riskirajalla tulla pilleristiksi.

    • jsx1

      Mielestäni toi lääkäri teki ihan oikean päätöksen tuossa, koska...
      a)Bentsojen määrääminen avohoidossa krapulaan ei auta alkoholiongelmaista millään tavalla, vaan päinvastoin pahentaa ongelmaa. Juominen usein lisääntyy, kun tietää, että krapulaan on pika-apu käden ulottuvila, ja samalla kehittyy pikku hiljaa vielä bentsoriippuvuus ja sekakäyttöongelma.
      b) Voimakkaisiin alkoholin vieroitusoireisiin tarvitaan kyllä joskus bentsoja, mutta silloin tarvitaan yleensä muutenkin laitoshoitoa/muuta tiivistä hoitoa, eikä tästä ollut miehen kohdalla kyse.
      c) Mies ei tullut avoimin mielin hakemaan apua uni- ja alkoholiongelmaansa, vaan selvästikin nimen omaan bentsoreseptiä.
      d) Unettomuutta ja tässä tapauksessa ilmeisesti suht lieviä vieroitusoireita voidaan hoitaa muillakin lääkkeillä.

      Bentsot ovat kyllä toisinaan tarpeellisia ja hyvinkin käyttökelpoisia lääkkeitä, eikä niitä pitäisi liikaa vältellä oikeisiin käyttöaiheisiin. Esim. tuo yllä oleva 65 v. mummon tapaus on esimerkki turhasta bentsohysteriasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3791
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      593
      3585
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3522
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      53
      2209
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2201
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      321
      1957
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1937
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      180
      1728
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1403
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1342
    Aihe