Avaruusoliot valloittavat maailman!

greenman

Kauan uskottiin että tähtien väliset etäisyydet estäisivät avaruusolentojen pääsyn maapallolle. Vasta viime vuosikymmeninä kasvava joukko ihmisiä on alkanut kannattaa ajatusta, jonka mukaan humanoidit ovat oikeastaan vierailleet Maassa.

Suhteellisuusteoria sallii tällaiset vierailut, koska aika kulkee liikkuvassa koordinaatistossa hitaammin kuin ympäröivässä lepokoordinaatistossa. Lähes valonnopeudella liikkuvan aluksen matkustaja ei juuri vanhene matkan aikana. Näin ollen ainoa matkustamista rajoittava tekijä on maailmankaikkeuden laajeneminen, jonka huomioonottaminen jättää Maan ympärille satojen valovuosien vyöhykkeen, jolta tänne on mahdollista päästä yhden eliniän aikana.

Tiedeyhteisö on viimeaikoina herännyt ajatukseen, että Maa ei olekaan ainutlaatuinen planeetta. Eksoplaneettoja tunnetaan jo satoja ja Maan kaltaisia planeettoja kymmeniä. On hyvin todennäköistä että satojen valovuosien säteeltä löytyy planeettoja, joissa on elämälle suotuisat olosuhteet. Niissä olosuhteissa muukalaisten sivilisaatioilla on ollut miljoonia vuosia aikaa kehittyä.

Hiljattain tehty keksintö, aurinkopurje, sallii teoriassa lähes valonnopeudella matkustamisen. Purjeen kiihtyvyys on pieni, mutta ajan kuluessa se voi saavuttaa huomattavan suuria nopeuksia. Meitä kehittyneempi sivilisaatio käyttäisi ehkä fuusiota kiihdyttimenä, jolloin suuret nopeudet olisivat saavutettavia lyhyemmässä ajassa. Ainoa ongelma on kiihtyvyys, joka aluksen matkustajien on kestettävä.

Ihmiskunta käyttää kasvavan määrän varojaan geenitutkimukseen. Ihminen ja teknologia yhdistyvät ja ihmisten geenejä opitaan muokkaamaan. Tällä hetkellä moraali on ainoa este muokkaamiselle, mutta tulevaisuuden totalitäärisissä yhteiskunnissa saatetaan hyvin mennä pitemmälle. Periaatteessa geenien muokkaaminen ja teknologian liittäminen osaksi ihmiskehoa mahdollistavat haluttujen ominaisuuksien "asentamisen" ihmiselle. Avaruusmatkaaja voidaankin jalostaa kestämään maailmankaikkeuden hurjat olosuhteet, jopa fuusiota polttoaineena käyttävän raketin kiihtyvyydet.

Ideaalinen avaruusmatkaaja on älykäs, mikä vaatii suuret aivot. Hänen päänsä on oltava riittävän suuri. Suuret kiihtyvyydet suosivat pientä ja hentoa ruumiinrakennetta. Avaruusmatkaajan kannattaa siis näyttää siltä miltä amerikkalaisissa TV-sarjoissa, hän on pieni mies, jolla on suuri pää. Hänen ihonsa on vihertävän harmaa samasta syystä kuin afrikkalaisen on musta. Avaruuden säteilyannosten kestäminen vaatii pigmenttiä, joka estää vaarallisten säteilyannosten saamisen. Älykäs humanoidirotu saattaisi ottaa mallia kasveilta ja jalostaa oman ihonsa tuottamaan energiaa auringonvalosta, jolloin iho näyttäisi vihreältä klorofyllin takia. Avaruusolennolla ei ole korvia, koska optimaalinen tapa kommunikoida ei ole puhe vaan sähkömagneettinen kenttä. Jalostuksella avaruusolennot ovat saavuttaneet telepaattisen kyvyn, joka perustuu sähkömagnetismiin samalla tavalla kuin hiljattain tehdyssä kokeessa (http://yle.fi/uutiset/telepatiaa_toteutettiin_kaytannossa__aivoista-aivoihin_-viesti_kulki_intiasta_ranskaan/7453945). Avaruusaluksessa ei ole paljon ruokaa käytettävissä, joten optimaalista on jos jokainen olento on oma pieni ekosysteeminsä. He juovat ravintoliuosta kärsän kautta, koska nesteestä ravinteet liukenevat helposti ja kiinteää ulostetta ei synny. Nestemäinen uloste on helppo kierrättä ja siitä ei koidu ongelmia avaruusmatkalla. Suuta, nenää ja korvia ei tarvita. Jotta aivokuoresta suurin mahdollinen osa tukisi abstraktia ajattelua, kannattaa karsia turhat aistit pois. Alkeellinen, verkkosilmiin perustuva näkö, vaatii hienostunutta ihmisnäköä vähemmän kapasiteettia, joten muukalaisilla on suuret verkkosilmät, joiden koko ainakin hyönteismaailmassa on suhteessa ruumiin kokoon.

15

183

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • greenman

      Muukalaiset tulevat tänne lentävillä lautasilla joltain lähitähdiltämme. Lautasen muotoinen alus on hyödyllinen suurilla nopeuksilla, koska sitä on helppo pyörittää. Pyörimisliike suojaa alusta, sillä edessä oleva asteroidi voi lentää syrjään vain jos se saa alukselta kulmaliikemäärää. Pyörivään alukseen luodaan keinotekoinen painovoima ja sisällä voi seisoa. Saapuessaan ilmakehään alukset kohtaavat typpi- ja happimolekyylejä, jotka törmäävät niihin suurella nopeudella. Törmäämisestä syntyy lämpöä ja sähkömagneettista säteilyä, joten alukset kuumenevat hehkuen yötaivaalla valotäplän tavoin. Yleensä taivaalla nähdään muodostelmia, kuten kolmioita, ympyröitä ja viisikulmioita, koska maahan suurilla nopeuksilla syöksyvien alusten on tiedettävä etäisyys planeetan pintaan. Etäisyys on helpointa mitata useista pisteistä, vähän samaan tapaan kuin karttaa tehtäessä.

      Matkustajat saapuvat Maahan ja koko heidän sivilisaationsa on jäänyt iäksi taakse. Se on vanhentunut satoja vuosia, eikä edes sen olemassaolo voi olla varmaa. Samaan aikaan ei voi tulla massoittain humanoideja, koska se vaatisi liikaa energiaa ja resursseja, vain muutamia aluksia saapuu lyhyen ajan sisällä. Lajin sisäinen lisääntyminen olisi pienessä populaatiossa verrattavissa sisäsiittoisuuteen, johtaen geneetisten virheiden kasvuun ja sairauksiin. Siksi humanoidit keksivät hyödyntää paikallista elämää ja muokata sen itsensä kaltaiseksi. Sieppamalla ihmisiä ja korvaamalla heidän geenejä omillaan, jalostamalla ja risteyttämällä itsensä kanssa, he tekevät ihmisistä kaltaisiaan. Kaikki tämä vaatii onnistuakseen kokeita, joissa selvitetään mitkä ihmisten geenit voivat korvata humanoidien omia geenejä puuttuvissa kohdissa. Koehenkilöiden populaatiota seurataan ihon alle asennettavilla siruilla, vähän samaan tapaan kuin me pidämme kirjaa lintujen liikkeistä. Humanoidit eivät tee tätä pahuuttaan vaan koska he haluavat säilyttää kaiken itselleen tärkeän, kuten lajillensa tunnusomaiset piirteet.

      Kohta sinut siepataan!

      • Mutkilainen

        Kirjoittajan jutut sopisivat parhaiten Uskonnot ja uskomukset - Rajatieto - Ufot -palstalle.


      • 19+3

        Tai sitten sinut siepataan valkotakkisten toimesta..


    • Beam me up Mauri!

      "Avaruusmatkaajan kannattaa siis näyttää siltä miltä amerikkalaisissa TV-sarjoissa, hän on pieni mies, jolla on suuri pää."

      Eli Mauri Pekkarinen. Ilmankos se tekotukka...

    • 10plus15

      Ei ole olemassa avaruusolioita, koska ei ole ylipäätään olemassa avaruutta sellaisena, kuin se esitetään NASA:n "kuvissa". Ne kuvat ovat todellisuudessa ovat tietokoneella luotua virtuaalitaidetta, ei ole mitään galakseja ja kaukaisia tähtiä.

      "Suhteellisuusteoria sallii tällaiset vierailut, koska aika kulkee liikkuvassa koordinaatistossa hitaammin kuin ympäröivässä lepokoordinaatistossa."

      Suhteellisuusteoria on relativistista (pun intended) hölynpölyä, joka keksittiin sen jälkeen, kun kaikki empiiriset tieteelliset kokeet sen todistamiseksi, että maa liikkuu, olivat epäonnistuneet. Ts. maa ei liiku, vaan on paikallaan.

      "Tiedeyhteisö on viimeaikoina herännyt ajatukseen, että Maa ei olekaan ainutlaatuinen planeetta. Eksoplaneettoja tunnetaan jo satoja ja Maan kaltaisia planeettoja kymmeniä. On hyvin todennäköistä että satojen valovuosien säteeltä löytyy planeettoja, joissa on elämälle suotuisat olosuhteet. Niissä olosuhteissa muukalaisten sivilisaatioilla on ollut miljoonia vuosia aikaa kehittyä."

      Täyttä hölynpölyä, maa ei edes ole planeetta, vaan se on liikkumaton ja litteä kiekko. Se, mitä sanotaan Etelänavaksi, on todellisuudessa litteätä maata ympäröivä jäävalli. Tuossa mallinnus, jotta ymmärrätte, mitä sillä tarkoitetaan:

      http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2f/Flat_earth.png

      Ja YK:n lippu, joka jäljittelee sitä:

      http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2f/Flag_of_the_United_Nations.svg/640px-Flag_of_the_United_Nations.svg.png

      Antarktiksen sopimus valvoo sitä, että sinne pääsee vain YK:n ja hallitusten alaisuudessa toimivat viranomaiset, eli matti meikäläisellä ei ole sinne mitään asiaa.

      http://en.wikipedia.org/wiki/Antarctic_Treaty_System

      http://youtu.be/MQRp9KAOBHA
      http://youtu.be/xHwfVn4xZFY
      http://youtu.be/5LIcWcnSOtY

      • 11plus4

        Niin siis ne tähdet, jotka nähdään yötaivaalla, kiertävät litteää maata sen yläpuolella, ovat pieniä ja hyvin lähellä, samoin aurinko ja kuu. Mutta ne kuvat "kaukaista galakseista" ovat lähinnä tökeröä virtuaalitaidetta.


      • outoa
        11plus4 kirjoitti:

        Niin siis ne tähdet, jotka nähdään yötaivaalla, kiertävät litteää maata sen yläpuolella, ovat pieniä ja hyvin lähellä, samoin aurinko ja kuu. Mutta ne kuvat "kaukaista galakseista" ovat lähinnä tökeröä virtuaalitaidetta.

        Taidat olla virtuaalia ite,ootkos kuullu tai nähny sellaista
        kun kaukoputki,kannattais kattella,sillä kun näkee vähän
        kauemmas nokanvartta.


    • kyöpelit_rulaa

      Minusta avaruusoliot pitäisi jättää erittäin snadille huomiolle, pieniä irvisteleviä vihreitä äijiä, rumia kuin synti.

      Sen sijaan kotoiset kyöpelit (tunnetaan myös nimillä aave ja kummitus) ovat lussukkaisia ja luppakorvaisia. Ennen aikaan kyöpelitkin tekemisen puutteessa vähän ilkikurisesti säikyttelivät ihmisiä, mutta nykyisin muuta puuhaa riittää. Kyöpelit avaavat ovia, sytyttelevät valoja, valmistavat valokuvia ja vaikka mitä. Pitävät tavaratalossa Hulluja Päiviä. Jos kyöpelit eivät olisi tulleet apuun, koko ns. automaatio olisi jäänyt haaveiluksi.

    • SuuriValkoinenMies

      Pienet vihreät miehet, nykyään harmaat, on sarjakuvataiteilijoiden luomia olentoja. Avaruusmuukalaisen yleisesti hyväksytty ulkonäkö perustuu muinaisiin taikauskotaiteisiin. Hörhöt ovat keksineet, että niissä esiintyvät suurisilmäiset jumal-olennot on itseasiassa avaruusolentoja, jotka tulivat tänne lentävillä lautasilla ja loivat ihmisen omiksi orjikseen. Joskus myös ihmisiä on kuvattu kullankaivajaorjiksi, koska muukalaiset tarvitsevat kultaa.

      Maassa ei ole koskaan käynyt olentoja vieraalta planeetalta. Mitään viitteitä tai todisteita sellaiseen ei ole.

      • outoa

        Just,just,aatteleppa ny aivoillas.Tää "SuuriValkoinen Mies"missä sää
        nyt asustelet,mä voin vähän valaista jollet satu tietään.
        Tää pyörylä,minkä päällä sä viisastelet,on myöskin tähti muiden
        tähtösten ympärillä,on planeetta Maa,jotenka olemme siis myös
        tähti-ihmisiä,kaikkien niiden miljardien planeettojen joukossa.
        Tuskimpa,jos mennään jollain härvelillä ylöspäin halki avaruuden
        jos sellainen härveli keksittäis,ei sieltä kyllä seinää vastaan
        tulis,ja jos tuliskin,kukas sen ois rakentanu kait sen seinänkin
        takana jotain olis.
        Katos Valkonen miäs,totuus on kai tuolla planeettojen tuolla
        puolen,onhan se ny merkillistä ettei sieltä jonkunnäköistä
        eläväistä ja olevaista löydy tsa,todisteita ei meikämanneille
        kerrota tuskin koskaan jos sieltä jotain löytyskin,avaruudesta
        meinaan.Suuria olivat Dinotki ja kummallisia,OUTOA


    • ajattomaton

      Tutkimustyen mukaan 50 milj. amerikkalaista sanoo olevansa tekemisissä avaruusolioiden kanssa, joten mistä tässä on kyse.

      Nuo avaruusoliot taitavat tulla sisältämme kuin ulkopuolisesta avaruudesta

      Hänellä on tuttu joka sanoo olevansa yhteydessä noiden olioiden kanssa.
      Olen kysellyt miten tietviä ne ovat, ja vastausten perusteella tullut siihen tulokseen, että he eivät ole sen viisaampia kuin näkijäkään

      Joten ne taitavat olla näkijän tiedostamatonta perimää menneisyydestä, eli psykologista perimää, eli perisyntiä

      Uskovaisille ne nkyvät enkeleinä ja muille avaruusolioina, joista on alettu puhumaan ufojen yhteydessä

      Ainut todellinen planeetalta toiselle oleva liikkumismuoto on ns, kvanttihyppy, jolla voimme silmänröpäyksessä siirtyä planeetalta toiselle, koska se tapahtuu ajattomuudessa

    • Avaruusolioista
    • tutkittuon

      -- eiole mahdollista ,sillä tarkalleen samallainen seos ilmakehässä kahdella planeetalla on täysi mahdottomuus - siis jos vähänki eroja ,tulee heti komblikaatiot hengityksessä.

    • tutkimusta

      Taitaa ollakin eri taajuudelta , eli ei ilmakehän käyttäjiä. Henkivalta , demoni ja ilmeisesti tulee ns. ufoilmestyksessä Antikristuksen tuoden ..666 raamatun ilm.kirja luku 13

    • 76844967394

      Ei se antarktiksen ufo mikään ufo ole. Venäläisen tutkimusryhmän peltipailakka on vain hyytynyt pakkasessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      119
      1858
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1620
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe