Keskiyö ja Nina Kallio?

mikael4

Onko näiden nimien takana yksi ja sama rahastaja? Kuka tietää? Keskiyö ei ainakaan maksa veroja senttiäkään, tekee kuutamokeikkaa. Kuka tahansa voi netin avulla luoda itsestään "hyvän näkijän". Anonyyminä voi luoda itsestään hyvän kuvan ja sitten tarvitaan vain kyky kirjoittaa pehmoisia. Laitonta rahastusta se on, mutta kuvittelevatko he itse olevansa paljonkin avuksi, sitä mietin.

Eli uskovatko nämä sähköpostinäkijät itse saavansa jostain nämä tiedot vai ovatko ihan rehellisesti satutätejä? Voihan joku saada sitä tietoa myös pimeyden hengiltä, vaikka itse uskoo olevansa valon lähettiläs. Mikä näistäkin ottaa selvän. Toisaalta rahastus voi viedä mahdollisen näkökyvyn. Onko lopulta yhtään oikeaa näkijää olemassa. Kaikki rahastavat, osa hyvinkin röyhkeällä tavalla. Näkijöillä pitäisi olla takuu. Jos asiat eivät tapahdu tai ole totta, rahat takaisin. Niinhän on muissakin palveluissa. Ei tyhjästä tarvitse maksaa. Jos tuote on rikki, voi lähettää reklamaation. Eli selvänäkö on näihin perustuen vähän tyhmien huijaamista.

Vähän kuin hakkaisit hedelmäpeliä... kyllä sieltä joskus jotain tulee, mutta vain 20 prosentin todennäköisyydellä. Aikas naputat ja jäljellä on vain tyhjät taskut ja surkea olo.

59

2605

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asioinut10

      En usko että sama hlö, kirjoitustyylit ja kommunikointi niin erilaiset. Ninasta ei olekaan kuulunut mitään palstoilla vähään aikaan.

    • Hei

      no en ole sama henkilö kuin Nina Kallio tai kukaan muukaan. olen minä itse.
      minun olisi vaikea tehdä kuutamokeikkoja, koska kaikki maksut tulevat tililleni. sen tilin tulot näkyvät verottajalle, joka laskee ne tuloikseni. niin se menee ja kaikki verot on kiltisti maksettu. tässä ei siis ole mitään laitonta, eikä anonyymiä mitä verotukseen tulee.

      niinhän se on, että jokainen käyttää rahansa siihen minkä tarpeelliseksi katsoo. en ole myöskään koskaan kuullut, että kampaaja, kosmetologi, pappi, hieroja tai vaikka opettaja antaa takuun tekemästään työstä.
      kilpailu on kovaa :-)

      t. Keskiyö

      • NinaKallio

        Heippa

        Ja minä en ole sama henkilö kuin Keskiyö. Ne henkilöt ketä ovat meiltä ottaneet tulkinnan näkevät sen kyllä varmasti tilinumerosta. Ja kyllä samoin tilin tulot näkyvät verottajalle.
        hyvin suuresti ihmettelen näitä ihmisiä ketä jaksavat näistä asioista nähdä vaivaa.
        Jos jollakin on palautettavana annettavana niin ihmettelen miksi ette ota yhteyttä.

        Tätä on hyvin vaikea tehdä "pimeästi" silloin kun maksu tulee tilille, näin tulkinnan ottajalle jää siitä myös kuitti.

        Kun minulle tuli eräältä asiakkaalta viestiä, että tälläistä epäillään että olemme Keskiyön kanssa sama henkilö ja ollaan minun väitetty olevan moni muukin. Ajattelin että on aika tulla kirjoittamaan tänne.

        Mikael4: takuu siis pitäisi antaa. Vähän sama asia kuin menee kampaajalle vuoden päästä ja sanoo etten ole tyytyväinen-rahat takaisin. Kun tekee tulkintoja sähköpostitse- on hyvin yleistä, itselläni on tapana että lisäkysymykset kuuluvat tulkinnan hintaan. Mutta on henkilöitä jotka laittavat 20-50 viestiä päivässä. johonkin ainakin minun on vedettävä raja. sillä tuollainen määrä viestejä, syö energiaa todella paljon.

        On myös asiakkaita joiden kanssa se energia ei kohtaa- heille en edes tee tulkintaa. On asiakkaita jotka elää ns. haavemaailmassa-juttu on lennokasta, rikkaita miehiä, mammonaa ja vaikka mitä. Etsitään treffipalstalta kumppania ja jokaikisestä laitetaan viestiä että mitä tästä näet. se on raskasta ja minulla on se periaate, että sellaisten ihmisten asioita ei katsota jotka eivät kuulu kyseisen ihmisen elämään. Pitää olla joku raja siinäkin. On myös asioita joita ei näytetä, sillä elämässä pitää olla myös niitä ennustamattomia tapahtumia- kaikkia ei näytetä, silläkin on tarkoituksensa.

        Minä en ole robootti, eikä varmasti kukaan muukaan näkijä. On asiakkaita jotka laittavat viestiä ja jos siihen ei heti vastaa tulee monta peräkkäin että tuliko viesti perille. Itse kerron tulkinnan ottajalle että teen tulkinnan 1-4vrk aikana.

        Se mikä näissä keskustelupalstoissa ihmetyttää on se, että heti tulkinnan saatua kyseenalaistetaan että ei tämä koske minua, se varmasti tuntuu siltä koska kyse on tulevaisuudesta, sitä ei siis ole tapahtunut vielä. Kannattaisia odottaa että asiat alkavat tapahtumaan ja sitten vasta antaa palautetta.

        Keskiyö: toivoisin että pistät minulle viestiä- vaihdettaisiin muutama sananen. sposti on [email protected]


    • pettynytkumpaankin

      En tiedä, mutta kumpikaan ei ainakaan näe mitään eikä osaa ennustaa.

    • Tyytyväinen

      Kyllä ovat ihan eri henkilö, olen ottanut tulkinnan molemmilta ja molemmat tiesi hyvin ainakin minun kohdalleni. Molemmat myös ovat kovin ystävällisen tuntuisia ja käyttävät aikaa myös siihen että lohduttaa ja antaa toivoa tulevaan.

      • pettynytkumpaankin

        On eri asia tietää jotain tästä hetkestä kuin oikeasti nähdä tulevia tapahtumia. Aikamoista lottoamista se näyttää olevan.


      • Hei

        millä nimimerkillä kirjoitit? miten niin on eri asia nähdä tästä hetkestä kuin oikeasti nähdä tulevia tapahtumia?

        t. Keskiyö


      • pettynytkumpaankin

        Minun kohdallani on ilmeisesti luettu toiveita ja ajatuksia ja siten osattu kuvata nykyhetkeä jollakin tavalla. Tulevaisuus ei ole mennyt yhtään siten kuin on ennustettu, ei edes sinne päin. Tämä on kai ihan normaali toimintamalli ennustajilla, että päättelevät ihmisen kysymyksistä keskivertohenkilön elämään sopivan tapahtumamallin.


      • Zhau
        pettynytkumpaankin kirjoitti:

        Minun kohdallani on ilmeisesti luettu toiveita ja ajatuksia ja siten osattu kuvata nykyhetkeä jollakin tavalla. Tulevaisuus ei ole mennyt yhtään siten kuin on ennustettu, ei edes sinne päin. Tämä on kai ihan normaali toimintamalli ennustajilla, että päättelevät ihmisen kysymyksistä keskivertohenkilön elämään sopivan tapahtumamallin.

        jos kyse on ajatuskäyrästäsi mitä selvänäkijä on sinulle kertonut niin näkisin niin, että kyse on enemmänkin siitä, että sinulla on oppiläksyä selvänäkemisasioissa.. etkö ole huomannut sitä, että sinulle on kerrottu niitä asioita joita toivot itsellesi, selvänäkijä siis näki sinulle asioita.
        Syitä voi olla monia miksi ei toteudu, et ehkä usko siihen, että omat toiveet voivat myös toteutua tai et usko ehkä itseesi niissä asioissa ja silloinhan sieltä tulee oppiläksyä mitä varmemmin asioissa.
        Tulevaisuuteen vaikutaa oma ajattelutapa, tuossa kuulostat erittäin pessimistiseltä joten voisiko olla niin ettet anna itse mahdollistaa niitä asioita tapahtuvaksi liiallisella pohtimisella minkä myötä kenties elät menneessä, siis siinä ajatelmassa "tota ei tapahdu koskaan".. silloin tuskin tapahtuukaan mitään kivaa jos on negatiivinen tapa asioita ajatella.
        Ilo ja onni tuovat hyviä tapahtumia ja tuo lähtee aina itsestä ja omasta ajattelutavasta kuin myös siitä miten elämäänsä elää. Käänne voi tapahtua nopeastikin ja vain yhtäkkiä huomaat eläväsi täysillä ja yhtäkkiä palaset ovat loksahtaneet paikoilleen kuten kerrottu.
        Omilla ajatuksilla ja toiminnalla, siinä on avain näihin asioihin. :)
        Kiinnostava ketju teillä on ollut kun monia ajatuksia herätti minussakin niin oli pakko kommentoida :) Nyt mattopyykille nauttimaan juhannuksen jälkeisestä auringosta kun se vihdoin tänä aamuna tuli.. upeaa kesää kaikille :)


      • pettynytkumpaankin

        Jotenkin olen kyllä ajatellut, että selvänäkö olisi jotain muuta kun asiakkaan ajatusten tai toiveiden lukemista.


      • Zhau
        pettynytkumpaankin kirjoitti:

        Jotenkin olen kyllä ajatellut, että selvänäkö olisi jotain muuta kun asiakkaan ajatusten tai toiveiden lukemista.

        juu niin minäkin, olen tuosta täysin samaa mieltä.

        Lähinnä olen ajatellut tuossa sitä, että selvänäkijä lukee ajatuskäyrää mikäli ei ole oikein mitään uutta kerrottavaa.. tuota tuntuu tapahtuvan varsinkin silloin jos ihminen on soitellut useamman kerran mutta tuota voi tapahtua kyl muutenkin jos toiveet myöhemmin tulee tapahtumaan joten ei se aina sitä tarkoita ettei ne tapahtuisi mutta ehkä siinä on jokin tarkoitus opetuksena juuri KOKEA se tunne mikä siitä syntyy kun se tuodaan tietoisuuteen, että ne onkin omia ajatuksia kun sitähän ei tajua yleensä siinä vaiheessa kun sitä kerrotaan.. enkelit tekee joskus tepposiaan myös, ajattele asiaa vaikka niin et joku odottaa kuin kuuta nousevaa jotain tapahtuvaksi mutta ei silti itse mahdollista sitä toimimalla niin tai soittaa liian usein niin tuohan on yleensä enkeleiden tapa lopettaa se soittelu jos mikään muu ei auta tms :)
        Luottamusta elämään, että se kantaa ja mielestäni jos niin käy et luetaan ajatuksia, silloin on viisainta keskittyä parantamaan elämäänsä tuomalla itselle hyvää mieltä arvostamalla itseään.. siinä on yleensä paras tie saavuttamaan hyviä asioita. Luota siis tulevaan ja nauti elämästä <3


      • oiaikojaoitapoja
        pettynytkumpaankin kirjoitti:

        Minun kohdallani on ilmeisesti luettu toiveita ja ajatuksia ja siten osattu kuvata nykyhetkeä jollakin tavalla. Tulevaisuus ei ole mennyt yhtään siten kuin on ennustettu, ei edes sinne päin. Tämä on kai ihan normaali toimintamalli ennustajilla, että päättelevät ihmisen kysymyksistä keskivertohenkilön elämään sopivan tapahtumamallin.

        Miten on tapahtunut se että kohdallasi on luettu toiveita ja ajatuksia??? eli ennustaja on nähnyt sinulle asioita. ja osattu kertoa nykyhetkeä...haloo mietis nyt vielä mitä kirjoitat eli sinulle ON nähty. Minulle on molemmat nähnyt hyvin, eikä todellakaan ole sama henkilö


    • ottaisinmielelläni

      Vieläkö nämä ottaa asiakkaita? tai siis tekevät tulkintoja???

      • tyytyväinenolen

        Kallio tekee ainakin tulkintoja. Hyvä tyyppi, tulkinnan jälkeen vielä vastailee lisäkysymyksiin


      • tyytyväienasiakas

        Kallio tekee ainakin,


    • molemmathyviä

      Molemmat näkijät on todella hyviä ja minulla on kokemusta molemmista. Ei ole sama näkijä. Nyt enemmän olen ottanut Kalliolta tulkintoja ja minulle sekä muutamalle ystävälle on nähnyt todella hyvin

      • fanitankyllä

        Nina on kyllä paras kaikista niistä ketä olen kokeillut. Suosittelen


    • huipullatuuleeee

      Nina Kallio on ihan huippu ja vastaa vaikka moneen lisäkysymykseen. suosittelen lämpimästi

    • Uteliaskooon

      Mitä tämä Nina Kallio veloittaa ja miten laaja tulkinta?

      • onhyvänäkijä

        ei tänne saa vastata, ne poistetaan heti, mutta tässä ketjussa on Kallion tiedot mistä saa kiinni ja voit kysyä. (neljäs keskustelu ylhältäpäin)


      • onhyvänäkijä

        todella laaja noin 3 A4:sta


    • juupajaaps

      nina on taas vauhdissa, aika läpinäkyvää.. mutta saajan sitä itseään täällä kommentoida :D

      • olenkovinkiinnostunut

        En kylläkän ole Nina, mutta olen kiinnostunut hänen yhteystiedoistaan. Onko se niin, että Ninaa ei saa mitenkään kehua, että on hyvä, vaikka muita saa kehua? Moni on tyytyväinen ja hänen tulkintansa on kyllä osunut kohdallalleen . Siltinkään en ole Nina


      • hankkisitelämän

        Sä olet kyllä joka kerta kommentoimassa jos jotakin kehutaan, mikä sun ongelma on? oletko mahdollisesti ennustaja jolla on aikaa täällä morkata kolleegoita? vai muuten tyytymätön elämääsi. Onneksi kukaan ei enää mitenkään reagoi sun kirjoituksiin, olet tuota harrastanut jo 6-7 vuotta


    • Todayshope

      Kyllä tää munkin mielestä haiskahtaa mainokselta, ei voi mitään. Ninalta ottamani tulkinta ei pitänyt lainkaan paikkansa, eikä seuraavakaan. Kokeiltu on..

      • tiluliluleivaan

        niin, ainahan sitä voi noin sanoa, se on tyypillistä tällä palstalla, sulle ei ole nähnyt ketään mitään


      • voivoihenk.kohtvoivoi

        Myös minä en saannut sellaista tulkintaa mikä olisi pitänyt edes jollain tavalla paikkaansa...


      • sotkeutuunäppäryyteen

        Jos tulkinta ei pitänyt lainkaan paikkansa niin miksi ylipäätään otit sen seuraavan? eihän silloin ota toista jos eka ei pitänyt paikkansa????


      • voivoihenk.kohtvoivoi2

        Ymmärrä vähän lukemaasi, otin yhden ainoan tulkinnan ja se ei pitänyt millään tavalla paikkaansa...EN OTTANNUT SEURAAVAA...ootko vähän tampio?


      • älkääviittikötapella

        kirjoitit näin: . Ninalta ottamani tulkinta ei pitänyt lainkaan paikkansa, eikä seuraavakaan.kieliopillisesti tuo tarkoittaa että olet ottanut tulkinnan joka ei pitänyt paikkansa eikä seuraavakaan. en ole tampio, miksi sitten kirjoitit noin? et ole tainnut koskaan ottaakkaan.
        Minä olen ja olen myös tyytyväinen ensimmäiseen,toiseen ja kolmanteenkin, hyvin on toteutunut


      • ööööffffjjj
        voivoihenk.kohtvoivoi2 kirjoitti:

        Ymmärrä vähän lukemaasi, otin yhden ainoan tulkinnan ja se ei pitänyt millään tavalla paikkaansa...EN OTTANNUT SEURAAVAA...ootko vähän tampio?

        Kyllä tää munkin mielestä haiskahtaa mainokselta, ei voi mitään. Ninalta ottamani tulkinta ei pitänyt lainkaan paikkansa, eikä seuraavakaan. Kokeiltu on.. kuka tässä tampio on, selvästi kirjoitat että ei seuraavakaan pitänyt paikkansa


    • symppistyyppi

      Nina on ihana ennustaja, suoisttelen kovin. Ei ole kallis 30-50€ ja tulkinnat ovat pitkä' sekä samaan rahaa saa lisäkysymykset-ei ole rajoittanut sitä. Suosittelen kovasti häntä hyvää joulun odotusta kaikille <3

      • oikeanäkijäkö

        vai ihana ennustaja...ottaa VAIN 30-50e hahahahahaaaaa höpö höpö,Kaikkeen te uskotte,mutta ei siinä mittään jos on rahaa liikaa,voihan sen antaa vaikka tälle ninalle,joka ei tiedä höykäsen pölähtämää.Mainostaa itse näillä sivuilla eri nimimerkeillä kuinka oikeaan on osunut hahahahaaaaaa.Järki käteen nyt oikeesti.....


      • hehhahhoh

        Symppistyyppi on itseasiassa tämä nina.....=))))))))))))))))))))))


      • symppiksiätarvitaan
        oikeanäkijäkö kirjoitti:

        vai ihana ennustaja...ottaa VAIN 30-50e hahahahahaaaaa höpö höpö,Kaikkeen te uskotte,mutta ei siinä mittään jos on rahaa liikaa,voihan sen antaa vaikka tälle ninalle,joka ei tiedä höykäsen pölähtämää.Mainostaa itse näillä sivuilla eri nimimerkeillä kuinka oikeaan on osunut hahahahaaaaaa.Järki käteen nyt oikeesti.....

        Hei "Oikeanäkijäkö", Minulle on Ninan ennustukset toteutuneet jossakin on ajallisesti heittoa semmoin 1-2kk. Olen ollut erittäin tyytyväinen, tuo 30-50€ riippuu tulkinnan pituudesta minkä ottaa. Tiedän muutamia ketä on myös ottaneet ja pitäneet hyvinä. Tulkinta jakson aikana saa laittaa lisäkysymyksiä juurin niin paljon kuin tahtoo

        Sanoisin juuri samaa että symppis tyyppi


    • PettynytMonesti

      Oma kehu haisee ja samalaisia tulkintoja noitlta saa. sellasta liipalapaa et huh huh.

    • symppistyksiätarvitaan

      No ainakin minä ja ystäväni sanssa saatiin hyvät, oli todella pitkä kirjoitus, ja autteleekin jos jotain ei ymmärrä

    • Hämmästyttääkummastuttaa

      Itseäni nykyään lähinnä vain hämmentävät nämä kehumiset jossakin muodossa. Soittelin aikonaan kaikki kehutut näkijät läpi ja kukaan heistä ei ainakaan minulle nähnyt juurikaan mitään tulevaa, eikä täsmä kysymyksiinkään tullut oikeita vastauksia. Niitä asioita, jotka minulle ovat vastaan tulleet ei ole kukaan kertonut. Satuin soittamaan eräälle näkijälle, joka oli toiminut jonkin aikaa ja tajusin jo puhelun lopussa, ettei kyseinen näkijä nähnyt minulle mitään. Hämmästykseni oli suuri, kun jonkin ajan päästä lueskelin tuosta näkijästä kovasti kehumisia, kuinka erinomaisesti oli monellekin nähnyt. Kolmelta ei 0700 olen aikoinaan saanut jotakin onnistuneita ennustuksia. Eräältä vähän useamman ja pari onnistui muutamassa asiassa.

      • järkikäyttööööön

        Aika sontaa tuo juttusi että kukaan ei muka näe mitään sinulle. Enkä usko että kellään on rahaa soittaa kaikki näkijät läpi, siinä menee joitakin tunteja. Miten tiesit lopussa ettei näkijä nähnyt mitään? ellet sitten kysynyt pelkästään menneestä ja nykyhetkestä


    • Hämmästyttääkummastuttaa

      No sanotaanpa näin että kymmenisen vuotta sitten puhelinlaskut olivat noin viiden sadan luokkaa kuukaudessa pari vuotta. Vielä kolmisen vuotta sitten testailin monia uudestaan. Voin sanoa, että hyvin monelle on tullut soitettua ja tietenkään en kerrasta luovuttanut vaan kun oli kehuttu niin soitin useampaankin kertaan ja laitoin muistiin mitä oli tulevaksi kerrottu. Tietenkään ei voi samantien soitettuaan sanoa että näkijä ei näe, mutta itselläni tuo haitari on kymmennestä kahteen vuoteen. Kyllä luulisi tuossa ajassa jo jonkun näkemisten toteutuvan. Voin aika vankalla kokemuksella sanoa että 0700 numeroista löytyy ehkä muutama, jotka jotain saattavat joskus nähdä mutta heitäkin on todella vähän. Kaikki muu on vain rahan keräystä. Vallankaan kukaan noista kehutuista ei itselleni ainakaan nähnyt mitään. Nykyään en enää soittele näille kehutuille enkä muillekaan. Eräälle ei 0700 näkjälle soittelen tarpeen vaatiessa ja saan osuvia ja paikkansa pitäviä ennustuksia.

      • kalliovaikeskiyö

        Siis eihän Keskiyö ja Kallio ota edes puhelimitse vastaan vaan tekee tulkintoja sähköpostitse, mikset voi puhua rehellisesti kun täytyy tänne haukkua kaikki, olisit ottanut edes selvää ennen kuin puhut ittes pussiin


    • koviakokenutiina

      Nina Kallio on kyllä minulle nähnyt juurikin niin kuinka asiat on menneet, otan häneltä aina vuoden tulkinnan niinkuin ensikin vuodella. Suosittelen häntä lämpimästi

      • ihanaasia

        samoin ja olen ottanut häneltä tulkintaa ihan alusta saakka ja olen huomannut että hän on kehittynyt todella paljon ja näkee asioita tarkemmin nykyään :)


    • tyytyväinenmäolen

      Eivät ole samoja ja molemmat on kyllä hyviä. Kiitos heille

    • yyxxx

      ihanii molemmat, soittakaa äkkii niille <3 <3 <3 ne on niin hyvii

    • ihmettelenvaan

      täällä yhteystietoja ellei sitten ylläpitäjä poista tätäkin

    • Anonyymi

      ylös

    • Anonyymi

      Ei tämä nina vastaa meiliin. Ei ilmeisesti tee hommaa enään.

      • Anonyymi

        Hei

        Kyllä minä teen vieläkin tulkintoja. sinulta ei ole tullut sähköpostia juuri tarkistin sen

        N-K


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei

        Kyllä minä teen vieläkin tulkintoja. sinulta ei ole tullut sähköpostia juuri tarkistin sen

        N-K

        Tuohon yllä olevaan gmailiin laitoin tulkinta pyynnön jouluna. Voin laittaa uuden jos osoite on oikea?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuohon yllä olevaan gmailiin laitoin tulkinta pyynnön jouluna. Voin laittaa uuden jos osoite on oikea?

        Nina tavoitettu ja yllä oleva osoite toimii. Kiitos vinkistä tälle palstalle. Tulkintaa odotellessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuohon yllä olevaan gmailiin laitoin tulkinta pyynnön jouluna. Voin laittaa uuden jos osoite on oikea?

        Sähköposti osoite on sama ja löytyy tästä ketjusta.
        Laita vaan pyyntö

        t: N K


    • Anonyymi

      onkos Ninan karkkirahat loppu?

    • Anonyymi

      En osallistu tähän tappeluun täällä vaan jaan omia kokemuksiani. Näille naisille en ole kirjoittanut, vaan minulla on positiivista kokemusta eräästä muusta näkijästä. Katsoo sähköpostitse ja näkee ja tietää kyllä. Elämä[email protected]. Ei ole kallis ja vastaa asiallisesti ja jossittelematta, joskin antoi minulle myös paljon lohtua tulevaan.

    • Anonyymi

      Ja tein täsmäkysymyksiä, kaikkiin vastasi. Hänelle olen sydämestäni kiitollinen.

    • Anonyymi

      Älkää tilatko NK.lta mitään tulkintaa. Sain sanasta sanaan saman kuukausitulkinnan kun olen saanut aikaisemminkin toisesta osoitteesta. Samat värähtelytekstit eri kuukausille. Laitoin asiasta molemmille viestiä, eikä kumpikaan vastaa. Sydämmestäni toivon että rahoistani on iloa ja hyötyä teille molemmille.

      • Anonyymi

        Susanna Ylinen. lopeta tuo vainoaminen hyvänsä aikana ja valheiden levittäminen. Jos sinulle ei vastaa minuutin sisällä tulet juoruilemaan tänne valheitasi


      • Anonyymi

        Minulle kävi aivan samoin. Otin NK:lta 6 kk:n tulkinnan ja kun vähän reilu puoli vuotta oli mennyt otin uuden tulkinnan. Sain sanasta sanaan samanlaisen tulkinnan ja samasta osoitteesta kirjoitin. Hämmästelin täysin samanlaista tulkintaa, niin kertoi syyksi ”vahingossa kopioinut vanhan tekstin” Uutta tulkintaa ei ruvennyt kuulumaan ja useamman kerran tiedutelin sen perään ja tuli vastaukseksi ”terveysongelmat” ja ei voi nyt tulkintaa tehdä.
        Pyysin rahojani takaisn tilinumeron kera eikä rahoja ole palauttanut eikä kyllä uutta tulkintaakaan ole tullut.
        Minä myös sydämestäni toivon, että ihmisiltä huijaamat rahat tuovat hänelle hyvän mielen ja että karma ei vain astu kuvioihin.


    • Anonyymi

      Mistähän saisi Keskiyön osoitteen. Kirjoitin suomi24 sivulla joskus 2000 luvun alussa ja sain häneltä paikkaansapitävän tulkinnan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6629
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4283
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2700
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1588
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1084
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe