Mikä TÄNÄÄN ilahduttaa?

Alter ego

Kokeiltaiskos ylläpitää tällaista ketjua jonne jokainen voi kertoa ilahtumisensa aiheen?

Itselleni se oli se, että sainpas itsestäni irti niin paljon että kävin 4 km kävelylenkillä heti herättyäni (olen aina ollut vapaapäivinä patalaiska tyyppi, jonka on todella vaikea liikahtaa mihinkään ennen iltapäivää).

42

102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rattus sp.

      Itseäni ilahduttaa se, että energisyys näyttää palautuvan sitä mukaan, kun saan koipeni kuntoon. Liian pitkän ajan ovat yöunet häiriintyneet säryn tähden.

      Laitan linkin radio-ohjelmiin. joita olen kuunnellut samalla, kun olen puuhaillut kotona.

      http://www.terveydentukipilarit.fi/radio-ohjelma/mediasali/

      Tässä iässä terveys on yksi tärkeimmistä asioista, kun asian edistämiseksi tekee jotain, niin se parantaa oloa.

    • .Siilimuori

      Minä ilahduin ja sain energiaa tänä aamuna ihanasta aurinkoisesta kukkakimpusta, tosin kuva vain mutta NIIN voimaannuttava :).

      • Rattus sp.

        Minua ilahduttaa nimimerkkisi. Syksyllä hoidin alipainoisen siilinpoikasen talvehtimiskuntoon ja nyt viettää ensimmäistä talveaan oikeaoppisesti valmistetussa siilinpesässä.


      • .Siilimuori
        Rattus sp. kirjoitti:

        Minua ilahduttaa nimimerkkisi. Syksyllä hoidin alipainoisen siilinpoikasen talvehtimiskuntoon ja nyt viettää ensimmäistä talveaan oikeaoppisesti valmistetussa siilinpesässä.

        Ihana sinä. Sinulla on sydän paikallaan.
        Meidänkin pihassa lyllersi pieni siilinpoikanen viime kesänä. Aina samaa reittiä ja aika kesykin, pääsi läheltä kuvaamaan.


    • Kiva aihe. Minä iloitsen tänään siitä että saan matkustaa tyttären ja lapsenlapsen luokse helmikuusssa. Tilasin ja maksoin junaliput tänään. Muutaman kuukauden välein nähdään ja viimeksi olin heillä käymässä joulukuussa.

    • ...

      Kävin autoilemassa arjalaisella muskeliautolla.

      Hain keskaria Alepasta. Ei ehkä hirveän pitkä matka, ois voinut kävelläkin. Mutta pidän autolla ajamisesta. hankala kai selittää. ei mulle auto ole mikään peniksenjatke, statussymboli, ei mitään sellaista.

      Auto on mulle jotenkin kai sama, kuin amerikan lehmipaimenelle hyvä hevonen. Tuntuu hyvältä omistaa sellainen, on ylpeä sen kunnosta, kun tarvii, toimii heinosti, ei ihme sivuääniä, kehrää kuin kissa. Ja ehkä tärkeintä, autoa ajaessa tuntee itsensä jotenkin vapaaksi mieheksi, voi päättää omista ajamisistaan ja ratin takana jotenkin hermot lepää ja voi mietiskellä asioita itsekseen. Lisäksi tietenkin, se on tarkkuutta vaativaa hommaa, erittäin paljon keskittymistä tekemisiinsä, eri asia, kuin seinän maalaaminen telalla ja valkoisella lateksilla.

      Öf. Noh, meitsistä kuitenkin tälle päivälle paras kokemus oli ajaa autoa. Muuten aika tavanomaista.

      =DW=

      • 8+12

        Se voi autoreissu alepaan olla ihmiselle suuri hetki jos kaikki muu aika elämästä kuluu suolipalstalla. Kiva että elämässäsi on tapahtumia.


      • ...
        8+12 kirjoitti:

        Se voi autoreissu alepaan olla ihmiselle suuri hetki jos kaikki muu aika elämästä kuluu suolipalstalla. Kiva että elämässäsi on tapahtumia.

        ?

        Miten kommentti liittyy aloitukseen ja aloituksen aiheeseen ? Et kertonut mikä sinua ilahduttaa. Tosin välillisestihän sen kaikki ymmärsi, päivystät suoli24 palstalla trollaamassa, eikä ole muuta iloa :D

        =DW=


    • .Siilimuori

      Ensimmäinen hiihtoretki uusilla välineillä ennen lumisateiden alkua.

    • Alter ego

      Täällä on lunta hirmuisen vähän mutta sainpahan kolattua sen verran, että väsäsin puolimetrisen lumiukon tuohon roskiksen viereen pönöttämään. Edellisestä lumiukon teosta onkin aikaa... hmmm.....hirveästi.

      • .Siilimuori

        Meillä on lunta ja juurikun tulin sisään hiihtämästä, alkoi sataa kinttaankokoisia hiutaleita.


    • Cloetta...

      Tänään 26.1. on maanantai ja jo se ilahduttaa. Mukavan viikonlopun jälkeen on kiva mennä töihin. Päivä kului nopeasti. Mielenkiintoisesta työstä saa olla kiitollinen.

    • Vapaa päivät kaks sellasta tulossa:))))) Mainio hiihtosää ja ladut huippukunnossa:))

    • .Siilimuori

      Tiistai aamu. Kahden viikon loma takana ja työt alkaa. Lumiaura puhdistaa tietä ikkunan alla, kahvit höyryää kupissa ja kaurapuuro- raeujusto-mehukeitto odottelee lautasella syöjäänsä. Aamutv ketoo uutisa maailmalsta. Kyllä meillä vaan asiat on hyvin tänäkin aamuna.

    • Olen niin iloinen tänää siitä kun tilaamani Knitting ponchos kirja on tulossa. Sain ilmoituksen että se on lähetetty ja niin halpa että 7,90 euroa ja ei edes postimaksua. Vau. Ihanaa odottaa kivaa kirjaa ja eipä enää kannata mennä kauppaan etsiskelemään käsityökirjoja kun on Adlibris olemassa.

      • Alter ego

      • Alter ego kirjoitti:

        Onko tämä tuttu kirja? Siinä tekijä opettaa toisenlaisen tekniikan ettei neuletyöhön tule reikiä kun kudotaan kuvioo. Joka mallissa on myös historiallinen tausta, yleensä jokin museoesine.

        http://www.antikvaari.fi/naytatuote.asp?id=1389760

        Ei ole tuttu. Ja en ole ammattilainen kutomisessa enkä käsitöissä vain harrastaja. Arvelen kuitenkin sinun tarkoittavan intarsia neule nimistä tekniikkaa. Tykkään kovasti irlantilaiskuvioista, palmikkoja yms. kohokuvioita, ns Aran neuletta.

        Nyt olen opetellut neulomaan englanniksi, ennen neuloin suomeksi tai ruotsiksi. Hyvät ohjeet on englanniksi.


      • Alter ego
        miljoona kirjoitti:

        Ei ole tuttu. Ja en ole ammattilainen kutomisessa enkä käsitöissä vain harrastaja. Arvelen kuitenkin sinun tarkoittavan intarsia neule nimistä tekniikkaa. Tykkään kovasti irlantilaiskuvioista, palmikkoja yms. kohokuvioita, ns Aran neuletta.

        Nyt olen opetellut neulomaan englanniksi, ennen neuloin suomeksi tai ruotsiksi. Hyvät ohjeet on englanniksi.

        Samoin, harrastelija minäkin :)

        Yhden lapsen puseron tein sekoittaen tuon viikinkineulekirjan eri kuvioita etu- ja takakappaleisiin, hihoihinkin juoksutin hannunvaakunoita ja palmikoita ja oli muuten sitten järkyttävän tarkka työ, tai siis vaati tarkkuutta. Ärräpäät lenteli välillä ja purkaakin joutui melkoisen usein kun vaikean kuvion aikana ei olisi pitänyt yrittää seurata jotain videofilmiä samalla....
        Olen kuitenkin säästänyt oman kirjani, jos joskus vielä innostuisin. Edesmennyt anoppini oli niin hyvä noissa neuleasioissa, että hän teki joskus 80-luvulla mallejakin lehtiin, olikohan jokin Suuri suomalainen käsityölehti tai sitten Novita? Olen säästänyt kahdet hänen kutomansa villasukat, toiset ovat jalassani nytkin, mutta kenkiin en niitä laita että säilyisivät kauemmin ehjinä.



      • EntinenAlterEgo

        Wautsi, hienoja olet kutonut! Nuo vihreät sopivat hyvin molemmille sukupuolille ja ikään katsomatta. Kumpia pidit vaikeampina? Vai oletko haastavien ystävä?


      • Ruususukat ovat huomattavasti vaikeammat ja hitaammat koska kuvion lankoja pitää pyörittää ja juoksuttaa mukana työn takana. Ja sukista tulee paksut, sopivat sellaisille jotka tykkää pitää sukkia kotona.

        Noi vihreät on helpot ja kivat tehdä. Ruutukuvioa voi hieman itse muuttaa. Sukista tulee ohuet ja voi käyttää kengissä. Tykkäsin tehdä niitä ja aion tästedes tehdä noita usein.


    • Vielä en tiedä, mikä ilahduttaa? Päivä on vasta aluillaan ja tähän väliin täytynee käväistä vierailulla sängyssä eli nukkumassa, muutama tunti.

    • hautajaisvieras

      Naapurini kuoli täysin yllättäen karvaa vaille viisikymmenvuotiaana. Minä elän, vahvasti. Fantastista!
      Kun vielä saisin itseni kuudellakymmenellä alkavaan vaakalukemaan, ettei iske sokuritauti. Ilahduttaa ajatus että kesään mennessä se on täysin mahdollista.

      • Fanttanttista

        Iloitset naapurisi kuolemasta?


    • Ilahduttaa, että energisyyteni ja hymyni ovat palanneet vuoden piilossa olon jälkeen.

      Neuvomme usein läheisiämme elämään tässä hetkessä. Ei se aina helppoa ole, koska on pakko suunnitella huomista päivää ja paljon pidemmällekin. Ei muuten riitä ruokaa pöytään tai löydy nuorisolle kesätyöpaikkoja. Tänään ilahduttaa myös kävellessä kirkastunut oivallus: hetkessä eläminen tarkoittaa minulle hetkessä "lepäämistä". Kun tänään reippailin 8 kilometriä musiikit korvilla, ilman puhelinta, ilman tietoa tai edes ajatusta ajan kulusta - se oli täydellistä lepoa mielelle.

    • pihanraivaaja

      Aamupäivällä oli kiva tehdä lumitöitä, kolasin tien mmyös naapurin mummun pihaan - heillä ikä jo korkea ja syksystä asti on ollut toipilasaikaa vanhuuden vaivoista ja vammoistakin. Lunta sataa edelleen mutta keli ei ole viimainen.

      Keltasirkku- ja punatulkkuparvia lentelee .- naapurin pihlajassa istui aterialla ainakin kolmekymmenta. Eilen ilahdutti myös ulkona naapurin pienet lapset, jotka auttoivat äitiänsä pienten lumikoliensa kanssa lumitöissä.
      Taitaa hommia piisata illaksikin.

    • tumpelomummu

      Maisema kuin postikorttikuva ja aurinko hymyilee taivaalla.
      Lintujen vierrys kuuluu sisälle asti.
      Tässähän ihan unohtaa, että makaa sohvalla flunssan kourissa.

    • Päiväkerrallaan

      Päivyriä katsoen ilahduttaa se että on 5.2.2015, yksi hankeen kusaistu keltainen reikä lähempänä kevättä.
      Päivä kerrallaan vaikka lumisateessa.

    • att2

      Kasvava talous ja rakkaus, näin Teille nuorille onnellisille suomalaisille. Suomi on hyvä ja hellä maa sen kansalaisille, vaikka talous on heikko. Kuitenkin maa osaa pelata rahalla maailmalla kaikissa pörsseissä hyvällä tuloksella, siksi kansalaisilla ei ole huolia oli töitä tai ei kuin englantilaisessa lehdessä oli kuva--suomipojat tanssii ja juo olutta kun tuli lopputili.

    • tumpelomummu

      Aurinkoinen päivä,lumiukkokeli ja lapsenlapset...pienistä asioista iso ilo.

    • makeujo

      Tänään paistoi aurinko

    • entinenmiäs

      Tänään ilahduin uutisesta, jonka mukaan detroitilaiselle James Robertsonille lahjoitettiin uusi auto, eikä hänen enää tarvitse kävellä 33 km matkaa töihin ja takaisin kotiin.

      On se niin väärin, että työ ja työ on niin eriarvoista.

      http://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/201502070094359_v0.shtml

    • tumpelomummu

      Auringonpaiste ja viestittely ystävän kanssa sai tänään hymyn huulille.

    • tumpelomummu

      Aikamoisia mutruhuulia me ihmiset, näköjään.....tai sitten emme vaan osaa jakaa ilon aiheita.
      Jaettu ilo kaksinkertainen ilo :)

    • jakolasku

      Tuli huollettua koirat, kynnet leikattu, korvat putsattu ja vielä äsken hampaat harjasin molemmilta. Ei nyt ihan onnellinen mutta tyytyväinen nyt.

    • reppuriika

      Minua ilahduttaa kun päivää ja valoa on taas. Aurinkokin näyttäytyy ja ollaan menossa kevättä kohti. Elämä on muutenkin kaikin puolin hyvin.

    • tumpelomummu

      Auringonpaiste, neljä oravaa samanaikaisesti saman pihapuun rungolla kipittämässä edestakaisin,ylös,alas.
      Väkisinkin saa hymyn huulilleen :)

    • vaihdevuosikas

      Minua ilahdutti, kun sain nukuttua edellisyönä 12,5 tunnin unet putkeen!
      Vaihdevuosioireet ovat valvottaneet jo pitkään ja olen ollut todella väsynyt ja univelkaa on tullut. No, eilisen päivän olin siis pirteä ja reipas. Tänä yönä sitten valvottaa taas, höh. Muttei se haittaa, otan pienet päikkärit sitten iltapäivällä :)

      • tumpelomummu

        Hienoa, että joku toinenkin ilahtuu jostain :)
        Minun eilistäni ilahdutti taivaalla kirkuvat lokit.
        Vaihdevuosivaivat ei onneksi öitäni liiemmin haittaa, silloin tällöin hiukan hikoiluttaa.
        Siispä olkoon se ilon aiheenani tänään :)


    • att2

      Esille Suomi-apina ilman järkeä!!!!

    • kaikkimulleheti

      Olin keilaamassa pitkästä aikaa ja kuin vahingossa rykäsin180 pistettä. Ei huono!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5700
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      212
      1765
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1722
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      93
      1188
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1145
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      876
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      849
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      838
    Aihe