Teneriffalle

kebu

Hola! Matkustan ensimmäistä kertaa Teneriffalle Helmikuun alussa kuukaudeksi. Matkustamme Playa de las Americasiin. Minkälaisia kokemuksia paikasta on? Minkälaiset lenkkeily ja urheilu mahdollisuudet ? Onko kukaan käynyt surffaamassa? Kaikki matka kertomukset ja kokemukset kiinnostavat.

51

2079

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ......,,,,,,,,,,....

      Americas on erinomainen paikka lomanviettoon.. alue on laajalle levinnyt, käytännössä los cristianos-playa de las americas- costa adeje on yhteen kasvanutta suurta kaupunkia. Mtään peri-kanarialaista sieltä on vaikea löytää, koko kaupunki elää turismilla. Jonkun mielestä hyvä, jonkun mielestä huono asia.

      Urheilu riippuu mitä haluat harrastaa ? Americasista löytyy surffaajia aika paljon (googleta lisää, en hirveästi aiheesta tiedä), samaten lenkkeilyyn ja pyöräilyyn löytyy hyvät paikat. Lenkkeilyyn pitkä rantabulevardi on omiaan. Polkupyörävuokraamoja on useita, riippuu hakeeko ihan vaihteetonta kaupunkipyörää, täysveristä kilpapyörää tai jotain siltä väliltä.

      Käymisen arvoinen on Siam Parkin vesipuisto, Teiden tulivuori.. jos haluaa shoppailla niin saaren pääkaupunki Santa Cruz on paras shoppailupaikka. Tosin Americaksestakin löytyy shoppailumahdollisuuksia paljon.

      Yöelämä on kohtuullisen vilkasta, vähän taas rippuu mitä hakee. Samaten ruokailu on edullista, kiinalaisten ravintoloiden noutopöydät luokkaa 7-8eur/hlö (kannattaa valita ravintola misää pelkkä noutopöytä, ei a la cartea) jne.

    • Kari K

      Moi! Playa de las Americas on hyvin hoidettu ja siisti loma-alue. Hiekkarantaa riittää ja palvelutarjonta on runsasta. Alue on myös melko turvallinen. Vuoristoteillä on mahtavat maisemat lenkkeilijöille. Toki kannattaa huomioida etta ajoneuvot saattavat ajaa melko kovaakin vauhtia ja eivätkä aina välttämättä huomaa lenkkeilijää pientareella. Suosittelen tutustumaan myös saaren pohjoisosiin, joista löydät aitoa kanarialaista kulttuuria. Mikäli kaipaat hieman lisätietoa saaresta ja sen eri osista, niin pienen tietopaketin saaresta löydät esimerkiksi täältä.

      Tietoa ja kuvia Teneriffasta:

      http://www.teneriffa.suomalaisille.com

    • Sim01

      Hyviä vinkkejä! Paljonko muuten maksaa kalja? Löytääkö helposti baaria missä voi katsoa futista. Kannatan Liverpoolia!!!!

      • jokumuumuka4923820

        Viikko sitten 0.95e oli halvin tuoppi.


    • Hiljan Los Cristiano

      Rantakadulla on useitakin englantilaistyyppisiä pubeja ja sillä pelaa.

    • .........-----------

      päiväsaikaan on rantakatu täynnä paikkoja missä on euron tuoppi.. illaksi sitten nostavat hintoja jonkin verran. Brittipupeja tosiaan löytyy.. jonkun mielestä vähän liikaakin.. :D Noissa sporttipubeissa on ulkopuolella kyltit mitkä pelit näkyvät minäkin päivänä.

    • hop3

      Hyvä lenkkeilyreitti golfkentän ympäri, varsinkin sen kaupungin puoleinen osuus on kokonaan hiekkapohjaista.

    • Sim01

      Loistavia vinkkejä! Kiitos paljon!

    • Gunne

      Onko tuolla vielä Suomi baareja mistä saisi Lapinkultaa. Noi Lontoon ja Epsanian oluet tuppaa pistää mahan sekaisin....

      • Kanarianlintu

        Hahh, hahh! "Epsanian" oluet.... Lapinkultahan se vasta vatsan sekaisin vie, jos sitä yleensä olueksi voi kutsua...;) Juokaa saksalaista jos löydätte!


    • teide.

      Hola !

      Meilläkin on matkasuunnitelmat Teneriffalle lokakuussa kahdeksi viikoksi. Vanhemmat ja kaksi varhaisteiniä lähtisi reissuun.

      Vaikeinta on osata päättää kohteesta kun Playa de las Americas/Puerto de la Gruz on vaihtoehtoina. No paikanpäällä ei tietystikään olla kokoajan samassa paikassa, vaan kierreltäisiin saarta ja sen must nähtäviä paikkoja pitkin viikkoja, joten silleen ollaan kallistumassa Americaksen puolelle tukikohtana.

      On tää vaikeeta kun ekaa kertaa ollaan Teneriffalle menossa.

      Asiallisia kommentteja kiitos :-)

    • -----...............

      Ehdottomasti lasten kanssa Americas, ei kahta sanaa. Jos haluatte huonommat ilmat, vähemmän hiekkarantoja (tai ei siis ollenkaan) ja enemmän eläkeläisiä niin pohjoiseen.. Jos haluatte enemmän tekemistä/näkemistä/kokemista, enemmän vaihtoehtoja, vesipuistoja ja paljon paremmat ilmat niin Americas :D

      Kannattaa lasten kanssa vuokrata auto, Teide on upea, cruzissa voi käydä, varsinkin Loro Parque on mahtava paikka.. jos haluaa shoppailla ja kokea aitoa kanariaa niin suurkaupunki Santa Cruz on hieno paikka. Myös Los Gigantes tie Los Gigantes-Puerto de la Cruz on hieno.

      Pohjoinen on hyvä pitkään asuvalle jotka eivät jaksa suuria turistimääriä ja haluavat että kaikki on kohtuu lähellä.. vanhemmat ihmiset ja ei niin uimisesta/auringosta pitävät suuntaavaat yleensa Puerto de la Cruziin... Perheille ja nuorille Americas on saarten ykkönen. (paitsi jos tykkäät suomi-humpasta, suomi-baareista ja suomi-karaokesta niin sitten inglesiin...)

      • teide.

        Hola !

        Hei kiitos kommentistasi.

        Americas on ollut korkealla suunnitelmissamme, ja todennäköisesti sen valitsemme kohteeksemme. Tosiaan välimatkat lienevät sopivat, ja paikallisillakin liikennevälineillä paikasta toiseen pääsee, jos ei autoa uskalla ottaa vuokralle.

        Kokemusta meillä on vain 2014 lokakuun Gran Canarian matkasta Puerto Ricoon, jossa oltiin viikko.

        Mietitään nyt vielä "yön yli" ja sitten.....


    • ...........,,,,,,,,,

      Paikallisilla pääse mutta varsinkin isommalla porukalla ehdottomasti auto vuokralle. Tiet ovat erittäin hyviä eikä liikennekkään kovin paha ole, siellä pärjää suomalainen ongelmitta. Santa Cruz on ainoa paikka missä on ollut pakko ajaa parkkihalliin, muualta löytyy parkkipaikkoja pilvin pimein. Ja auton kanssa parasta on oma tahti.. voi mennä miten haluaa aikatauluista välittämättä.

    • siellä urheillut

      Niinkuin jo mainittiin niin hyvä hiekkapohjainen lenkkeilyreitti menee golfkentän ympäri,toisaalta lähellä golfkenttää on myös urheilukenttä jonne voi turistikin mennä,voi hieman tehdä vetoharjoituksia kellon kanssa

    • Hei!2 viikkoa sitten palasin Teneriffalta. Las Americaksessa viikko vierähti,tosin vuokrasimme auton kolmeksi päiväksi ja kiertelimme saarta.Eka kerta sillä saarella ja harmittaa,kun piti lähteä pois.Aika kului tosi nopeasti.Tosi hyvät patikointi lenkkeilymahdollisuudet.Aamulenkillä rantabulevardilla jo tungosta oli kahdeksan jälkeen.Oikein yllätyin kuinka paljon lenkkeileviä turisteja on!Surffareita oli jo aamuisin ja ainakin aloittelijan kannattaa aamusta ollakin liikkeellä,koska aallot olivat melkoiset päivällä.Sukeltajia myös oli liikkeellä joka päivä.
      Uudestaan varmasti menen,sillä paljon jäi näkemättä!

    • Kiviä

      Mutta ne hiekkarannat, kivisiä kun ovat

    • xD :D

      Täältä löytyy postauksia Teneriffalta, jos jotain kiinnostaa lukea. HUOM! En kaipaa valituksia tai mitään, tämä oli ensimmäinen etelänmatka, osa päivistä ehkä tylsempää luettavaa, mut jos jotain ei kiinnosta voi pitää sen oman pääsä sisäl ;)

      http://maallajamerellaa.blogspot.fi/

      • Doublecheck

        Kiitos postauksestasi, oli mukava lukea tekstisi ja katsoa kuvia tutuista paikoista. Olimme pari päivää samaan aikaan Playa de las Americaksessa kanssasi, mutta eri hotellissa. Meidän loman kaksi viimeistä päviää (teidän ekat päivät) olivat huonointa keliä, mitä olen koskaan etelä-Teneriffalla kokenut, eikä ne kuitenkaan niin kauheita ollut. Kiva kuitenkin, että keksitte tekemistä noillekin päiville. Parque de la Paz-hotelli on tuttu aiemmalta matkalta. Jos joskus menet uudelleen tuonne seudulle, niin siinä hotellin lähellä olevassa ostoskeskuksessa on tosi kiva minigolf-paikka. Missä tuo El Rincon del Pescador-ravintola sijaitsee? Ihan tutun näköinen paikka, mutta en nyt muista sijaintia.
        Kiitos vielä kerran, että olet nähnyt vaivaa päivittämällä lomakokemuksesi meidän muiden luettavaksi.


      • minätaas

        Kiitos, kiva et tykkäsit postauksest. Joo olihan noi pari ekaa päivää aika tuulisii, mut ei se haitannu kauheest. Saa nähä mitä tänä vuonna ku lähetää pari viikkoo aikasemmi mut Lanzarotelle ja kyl me aika varmasti viel mennää Teneriffalle joskus uuestaa, ihana paikka. :)
        Missä hotellis te olitte? Ja olitteks teki Aurinkomatkojen matkal? Me oltii. :)

        Ei mitää jaoin noita lähinnä kavereille, mut aina on kiva jos saa blogiin uusiakin lukijoita ni sitten on aina kivempi kirjottaa ja yrittää panostaaa postauksiin paljon enemmän. :)


      • Maybelin

        Minuakin kiinnostaisi missä tuo teidän lemppariravintola sijaitsee :)


      • minätaas

        Oho, sori unohdin tuohon ravintola kysymykseen vastata, mutta se oli sellaisen olisiko ollut rantakadun varrella, mutta jos tietää missä on Parque de la Paz hoteli niin sitä katua suoraan merelle päin ja (jos tulee Parquen suunnalta) niiin kääntyy vasemmalle kun tulee sellainen liikenne ympyrän tapainen missä on takseja parkissa.

        Anteeksi olen huono selittämään paikkoja. :/ Toivottavasti edes joku tajusi tästä :)


    • Watch your step

      Sanotaan niin että Los Cristianos on "helmi paskan keskellä", niin se kertoo aika paljon. Americas pelkkää turistiroinaa kaikkine huonoine lieveilmiöineen ja brittipubeineen, Los Cristianos aidompaa, parempaa ja huomattavasti viihtyisämpää.

      • teide.

        Hola !

        Ollaan siis vieläkin empimässä kohteen kanssa.

        Osaako joku kertoa onko vuokra-autolla näppärämpää kiertää saarta vastapäivään moottoriteitä pitkin kohti Loro parkia, vai ajella pikkuteitä myötäpäivään, ja nähdä saarta vähän eri kulmasta?

        Olettaisin että aikaa matkaan Los Cristianoksesta-Loro parkiin menisi suunnilleen sama pari tuntia????

        Olenko oikeilla jäljillä?


      • Näi o

        Puhut vähän mutta asiaa!


      • ....,,,,,,,,,,......
        teide. kirjoitti:

        Hola !

        Ollaan siis vieläkin empimässä kohteen kanssa.

        Osaako joku kertoa onko vuokra-autolla näppärämpää kiertää saarta vastapäivään moottoriteitä pitkin kohti Loro parkia, vai ajella pikkuteitä myötäpäivään, ja nähdä saarta vähän eri kulmasta?

        Olettaisin että aikaa matkaan Los Cristianoksesta-Loro parkiin menisi suunnilleen sama pari tuntia????

        Olenko oikeilla jäljillä?

        Olet oikealla jäljillä. Ajoaika vastapäivään taitaa olla nopeami mutta auttamattoman tylsä. Myötäpäivään on hitaampi mutta huomattavasti mielenkiintoisempi reitti. Ehdottomasti itse ajaisin myötäpäivään ja varaisin hieman enemmän ajoaikaa. Ainoa poikkeus on pimeän aika.. eli jos takaisintulo menee auringonlaskun jälkeen niin sitten se motarireitti.. Päivällä myötäpäivään on hieno reitti ja löytyy paikkoja pysähdellä ja näköäalatasanteita mutta pimeällä voi olla kokemattomalle kuskille.. hmm.. haastava. Sanotaan näin. Vaikka itse olen ajanut sekä Teneriffalla että manner-espanjassa useamman tuhat kilometriä ei toi pikkuteiden reitti pimeällä ollut mitenkään mukava. Myötäpäivään kun ajaa (ajan kanssa) voi käydä katsomassa mm. Los Giganteksen kalliot.


      • ........,,,,,,......

        toisaalta Americas-Costa Adeje on erinomainen paikka nimenomaan helppoon lomanviettoon. Siistiä, paljon valinnanvaraa joka lähtöön, hyvät mahdollisuudet urheiluun, ranta-elämään, shoppailuun,biletykseen jne., Erinomainen vesipuisto, paljon järjestettyjä retkiä (jos englanti taipuu) ja vuokrausmahdollisuuksia. Kaikkea paitsi aitoa kanarialaisuutta.

        Puerto de la Cruz on taas eläkeläisten valtaama entinen kalastajakylä jossa sielläkin sitä aitoa kanarialaista elämää saa etsiä keskustan ulkopuolelta.

        Jos Teneriffalta sita aitoa ja alkuperäistä haluaa etsiä niin joko pääkaupunki Santa Cruz tai sitten joku pienempi kaupunki.


    • Matkailija11

      "Vaikeinta on osata päättää kohteesta kun Playa de las Americas/Puerto de la Gruz on vaihtoehtoina"

      Osan lomasta toisessa ja osan toisessa paikassa. Minä ainakin varaan jo viikon lomalle esim 4 yötä toisessa ja 3 toisessa.
      Nyt tulin viikko sitten Canarialta. Olin sekä Gran Canarialla että Teneriffalla...laivalla liikuin.

    • paritelleNM

      Ja me ollaan vasta menossa, Teneriffalle viikko 6 :) :)

      • Lähtijä

        Tervetuloa takaisin! :) Me lähetään 13.2. Oi tätä elämää...


    • Webkamera
    • Kylmää on helmikuun alussa eli villasta mukaan. Ja hirveän kallis paikka ja ei voi ymmärtää miksi. Lähes kaikki maksaa saman kuin Suomessa esim. kunnon pihvi maksaa 20 euroa ja olutkin ravintolassa 3-5 euroa. Kyllä tulee ikävä 1900 luvun Kanariaa.

    • Lynettes

      Lenkkeily, surffaus, golf...

      Lasten kanssa ollaan oltu aina (neljästi) Americasissa. Siellä on talvella paljon lämpimämpää ja Vistasin biitsi on meistä vaan paras :) Vehreämpään Puerto de la cruziin pääsee nopeasti pyörähtämään autolla tai bussilla, titsat, jotka ovat myös edullisia.

      Americasiin oli tullut uusi magea kuntosali (jollei sinun hotellissasi ole omaa): https://www.facebook.com/pages/Minimal-Fitness-Club/423106917748757
      jos sellaista liikuntaa lomaasi kaipaat.

      Mukavaa matkaa ja lämmintä lomaa ihan jokaiselle kanarialle suuntaajalle :)

    • GRANILLE

      Miksi sinne menette? Samalla rahalla olisitte päässeet kanarialle, vaikka Inglesiin tai Puerto Ricoon jossa olisitte voineet nauttia lomasta. Noh, omapa on asianne jos haluatte maksaa roskamatkasta kanarian sijaan. Ottakaa sandaalit kotoa mukaan.

      GRANI !

      • Tene

        Gran Canarian kävijä ei ole ilmeisesti oleskellut Teneriffalla. Kannattaa kokeilla tätäkin. Kun asuu muualla kuin turistipaikoissa, niin eläminen on aika edullista. Täällä Puertossa kaksio, jossa on oma piha ja uima-allas, maksaa 600 euroa kuukaudessa,kun vuokra-aika on 6 kuukautta. Pippuripihvi 9..12 euroa. Muita hintoja "lomailijoille": Kalja marketissa 21..30 senttiä purnukka, riippuen vahvuudesta. Litran paikallinen ginipullo 5 euroa. PataNegra-punkku 2.6..3 euroa. Limsapurkit kaljan hintaisia. 8litran vesipullo 90 senttiä. Kalkkunan rintaleike 4..5 euroa kilo. naudan ulkofile 10 euroa kilo. Sikanauta ja nautajauheliha saman hintaista kuin Suomessa, 4..6 euroa kilo. Omenat, mandariinit vajaasta eurosta euroon. Avocadot kalliita, 2.5 euroa kilo. Makronit kalliimpiakuin Suomessa, jopa 60 senttiä puolen kilon pussi. Riisi 60 senttiä kilo. Potut saman hintaisia kuin Suomessa. Lanttua ei ole, muita juureksia on riittävästi.
        Tomaatit 1.5 euroa, Puolen litran Fairy 2 euroa. Maasdam-juusto kympin paikkeilla, serraanon kinkku 20 kilo. Kitokinkku 10 kilo.
        Lyhyeksi menevä sontikka 2..3 euroa.
        Ja ne sandaalit 2.5...3.5 euroa.
        Älä häiriinny kirjoitusvirheistä.


      • lomalle_menevä

        Kiitos kattavasta kommentista! Tämä auttaa kun miettii "aitoa hintatasoa" kohteessa.


    • uuhaah

      Täytyypä vähän mennä tiirailemaan kissoja tonne Clubille ;)

    • jokumuumuka48694873

      Kolmas kerta Teneriffalla on nyt takana. Aikaisemmin ollaan oltu vain viikko (v. 2013 ja -14) mutta tänä vuonna 4 viikkoa. Matkassa mukana oli vanhemmat kolme alle 6 vuotiasta lasta ja mummi. Hienosti meni. Suurin rasitus oli lentomatkat, mutta niistä selvittiin hyvin kun varattiin etukäteen lennoille vähän isommat tilat.

      Kerran ollaan käyty saaren pohjoispuolella ja silloin kävi ilmojen kanssa huono tuuri. Vuokrattiin auto ja tultiin silloinkin (vuosi 2009) Americanosiin ottamaan aurinkoa.

      Tälläkin kertaa käytiin Loro Parkissa. Vuokrattiin auto 68 euroa sis. kolme lastenistuinta ja vähän isompi auto, jotta lasten istuimet mahtuivat hyvin vierekkäin. Ajettiin moottoritietä Loro Parkkiin suoraan. Matka kesti ehkä tunnin verran ja oltiin hyvävoimaisina eläintarhassa. Kierreltiin siellä ja syötiin siltä ostetut sämpylät. 14 jälkeen lähedettiin ajamaan saaren länsipuolen kautta takaisin Americanosiin. Jylhät oli maisemat ja kaksi nuorinta otti takapenkillä tirsat. Näemmä ovat alkaneet rakentaa moottoritietä Americanosista Gigantesiin asti. Oli jo paikoin aika valmistakin.

      Ilmat olivat tänä vuonna kylmemmät kuin aikaisemmin. Toki joka päivä yli 20, mutta välillä oli todella pilvistä. Huonoin sää oli juuri tammi-helmikuun vaiheteessa. Ei sentään satanut. Cruzissa oli tainnut olla tällöin parempi onni ilmojen suhteen. Harvinaista että välillä näinkin päin.

      • o-o-o

        "Americanos"..., ???


    • kokemustaON

      Pakolliset lähtövarusteet hernekeittoa jossa on palvilihaa joukossa. Villasukat, pilkkihaalarit ja pipo. Yöt ovat tosi kylmiä siksi lämmin vaatetus kun lattiat ovat kylmiä laattoja. Päivisin tarkenee sadeviitalla ja suomen talvivaatetuksella. Kateellisille naapureille voi lähettää valmiiksikirjoitettuja postikortteja lämpöä yli 20 astetta ja lapset viihtyvät uima-altaalla.

    • TiinaMaija

      Tuo minusta on nyt liikaa. Ei siellä pilkkihaalareita etelän lämmössä tarvita. Normaalit toppahousut riittää iltaisin ja kevyet huopatossut. Tuo hernekeittovinkki on ihan käyttökelpoinen. Meillä isäntä ottaa aina omat pontikat mukaan kun pelkää niitä etelän basiliskoja. Humppapaikkoihin mennään sitten pussihousuilla ja uusilla jatsareilla. Nahkatakki antaa hyvän tuulensuojan.

    • koettua

      Hieno homma Teneriffalle ekaa kertaa ja vielä urheilullinen pari. Siellä on se kuuluisa Teide tulivuori. Sinne kannattaa lenkkeillä 80 km ylämäkeä. Sitten kun tulee mustaa laavakiveä kannattaa pysähtyä. Nyt olette oikealla paikalla. Älkää välittäkö kieltokylteistä, kannatta nuuhkaista 1000 asteista pirun hajuista häkää suoraan maan uumenista. Ottakaa vesipullo mukaan jos alkaa janottaa. Jos vuori purkautuu, laava tulee 80 km/h nopeudella perässä. Silloin ei auta kepun Sipiläkään. Toisaalta Stubidon positiivisuus auttaa, ottakaa selfie-kuva minä ja laavavirta.

    • k0k00musRules

      Täällä te köyhät laskeskelette montako senttiä mikäkin purnukka maksaa Kanarialla :D Taidan mennä takaisin Thaimaa palstalle. Buhahahaa :D

      • 977687

        Thaikkulassa alkaa olla jo kanarian hinnat, harmi.


      • kanarialle

        Eikös ne köyhät just thaikkulaan mee halpojen hintojen takia. Kanarialle jotka menee tietää että hinnat samat ko kotona. Lennotki saa samaan hintaan kumpaanki paikkaan....


      • sillaikainiin

        Thaikuissahan ei maksa mikään mitään. Tarjontaa on.


    • kaljamies

      Mistä saa halpaa kaljaa? Onko Teneriffalla Lidliä?

      • kaljakaijat

        Miksette te kaljan kittaajat pysy kotimaan pubeissa ja lidleissä. eikös sillä matkan hinnalla jo muutaman tölkin kaljaa saa? en tajua kertakaikkiaan niitä joille tärkein kriteeri lomaillessa on kaljan tai viinan hinta...huoh.


      • timppajapirjo
        kaljakaijat kirjoitti:

        Miksette te kaljan kittaajat pysy kotimaan pubeissa ja lidleissä. eikös sillä matkan hinnalla jo muutaman tölkin kaljaa saa? en tajua kertakaikkiaan niitä joille tärkein kriteeri lomaillessa on kaljan tai viinan hinta...huoh.

        Olen samaa mieltä. Jos kerran on varaa matkustaa Kanarialle, niin pitääkö sitä kaljaa ja varsinkin "halpaa" kaljaa oikein täällä kysellä!!! Haloo, me emon kanssa tultiin ihan hyvin toimeen On se joillakin tuo kalja ja sen hinta , varsinkin " halvan kaljan " tärkee. Ei oo järkee :)


    • kakkela

      Kanarialla on halpaa. Suomalaisella tuulipuvullakin varaa ostaa happy hour kaljaa ja pizzaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe