Tor verkon kotimaiset huume sivut

00-44-66-333-5-66

Kertokaapas mistä sitä kannabista saisi ostettua, kun ei ole kontakteja niinku mihinkään enkä todellakaan ala itse kasvattamaan? Kiitos.

11

3844

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wqwqewqe2
    • !!!!!!!!!!!

      kannabis on laiton huumausaine ja sinä et sitä tarvitse!!

      • jointti

        Laittomuudella ei valitettavasti ole mitään tekemistöä tekemistä haitallisuuden kanssa. Myös tinneri, bensa, eetteri ja liimanohentimet ovat laillisia siitä huolimatta, että ne ovat todistetusti päihteistä päihdyttävimpiä ja vaarallisimpia.

        Alkoholi (myös etanoli) on laajalti teollisuudessa käytetty kemiallinen liuotin ja sen käyttötarkoitus on harvinaisen selvä. Sitä käytetään liuottamiseen ja tappamiseen, mikä sinällänsä jo kertoo kuinka kovasta aineesta on kyse. Lisäksi etanoli on polttomoottorillekin nin kovaa ainetta, että se tuhoaisi bensakoneen jos bensan etanoli-pitoisuuksia nostettaisiin nykyisestä.

        Kannabista on tutkittu iät ja ajat tutkimusten tulokset ovat selvät: kannabis ei ole laitonta sen takia, että se olisi muka jotenkin haitallista. Se on laitonta nimenomaan päinvastaisista syistä. Se on päihteenä paljon alkoholia terveellisempi päihde ja useita lääkärien määrääminä opiaatteja parempaa lääkettä moniin vaivoihin (riippuu vaivasta).

        Kannabiksen laittomuuden syyt ovat puhtaasti kaupalliset. Lääkebisnes ei halua, että ihmiset ovat terveitä vaan lääskebisnes haluaa, että ihmiset ovat sairaita. Alkoholin on haittavaikutuksiltaan ja tuhovoimaltaan anfetamiinia ja kokaiinia vaarallisempaa, samalla viivalla heroiinin kanssa, joten lääkebisekselle on ideaali tilanne, että vain viinan juominen on ainoa laillinen tapa päihtyä. Täten ihmisen sairastuvat niihin alkoholin haittavaikutuksiin ja kannabiksen laittomuuden takia joutuvat lievittämään kipujaan ja hoitamaan vaivojaan lääketahtaiden valmistamien opiaattien avulla. Niillä opiaateilla on puolestaan omat haitalliset vaikutuksensa ja jälleen ihmisten joutuvat hoitamaan niitä uusilla lääketehtaiden valmistamilla pillereillä.

        Tämän on se syy, miksi yksityinen lääkebisnes pitäisi kieltää. Lääkebisneksen etujen mukaista on se, että ihmiset sairastavat. Mitä enemmän maailmassa on terveitä ihmisiä, sitä huonommin lääkebisneksellä menee.

        Kannabis on lääkebisneksen viholinen numerko yksi sen takia ,että kasvia ei voi patentoida ja se on aivan liian monikäyttöinen ja haittavaikutuksiltaan mitätön kipulääke, jonka käyttö ei aiheuta sairauksia vaan ennemminkin estää niitä. Sen takia ne kaikki suurimmat kannabiksen vastaiset kampanjat lähtevät korporaatiososialismin ihmemaasta jenkeistä ja ovat järjestäänsä isojen lääkefirmojen sponsoroimia.

        Alkoholi (etanoli) on paljon kannabista voimakkaampi, tuhovoimaisempi, myrkyllisesi ja sosiaalisilta vaikutuksiltaan vaarallisempi päihde, vaikka tämä onkin tunnetusti liiansuuri pala suomalaistan, viinaa juovien tekopyhien junttien nieltäväksi. Niinpä sitten yhdessä tuumin tungetaan pää perseeseen ja laitetaan hirveä denial päälle, joitta ei vaan tarvitsee myöntää sitä faktaa, että etanoli on päihtymysvaikutuksiltaan kovempaa ja tuhovoimaltaan yhtä kovaa ainetta kuin länsimaissa demonisoitu heroiini (jota kutsutaan diamorfiinin sijaan heroiiniksi, jotta ihmiset eivät ymmärrä heroiinin olevan morfiinia).

        Ignorance is bliss pätee valitettavan hyvin kun kyse on alkoholista, kannabiksesta ja muista päihdyttävistä aineista.


    • !!!!!

      sinä sitten menet lähempään bensa-asemalle kanisteri kädessä ostat lailliset päihteet bensatankista ja nautit!!

    • tästä

      Nythän ei ole toimivia kotimaisia sivuja, en suosittele tuuppaamaan rahaa Silkkitielle koska se ei toimi. On odotettava muutama kuukausi että uusia tulee tai haettava suomi-myyjiä esim. Evolution marketista.

    • Cjjjbb

      Enpä usko että kannabista edes käytettäisiin päihdekäytöstä niin paljon kuin sitä nykyään käytetään elleivät erilaiset auktoriteetit olisi käyneet suunnatonta lukemattomia miljardeja maksanutta mustamaalauskampanjaa sitä vastaan kymmeniä vuosia. Tämä on luonnollisesti herättänyt ihmisissä kapinamieltä ja kyseenalaistamista ja kannabiksesta on tullut symboli väkivallattomalle sortovallan vastustamiselle, ajattelun vapaudelle. Hyvin harva kannabiksesta edes ensikokeilemalla pitää, koska se ei tunnu alkoholin kokonaisvaltaiseen huumevalistukseen verrattuna juuri miltään.

      • Hkbkbkb

        Aina kun kiihkomielisesti halutaan kieltää joku asia ilman että sen totaalikiellolle on aukottomia tieteellisiä perusteita niin se herättää ihmisissä lähinnä mielenkiintoa, vai mitä olisitte mieltä vaikka suuseksin kieltämisestä? Kannabis on kuin keskellä kaupunkia sijaitseva punainen nappi jota kaikkialla kielletään painamasta, mutta nappia salaa painaneet ovat sitä mieltä että sen painamisesta ei tapahdu mitään eivätkä tutkijatkaan ole päässeet vielä ihan perille mitä siitä seuraa, kuin että legenda kertoo että jotkut nappia painaneet ovat joutuneet psykoosiin tai heitä on kohdannut elämässä joku muu kauhea kohtalo.


    • Kylläkansatiesiprkll

      Poliisi löysi just nämä sivut, aika monta pidätettiinkin.
      -)

      • eräs.seksitauti-

        Joo, autisti. Kyllä pidätettiin.


    • Anonyymi

      Puntit tutisee...

    • Anonyymi

      Sais pilvee

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6689
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4330
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2760
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2080
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1633
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1071
    Aihe