Jämsä menestyi hyvin Suomen epämiellyttävin kunta kisassa

TarkkailkaaToisianne

Vielä jäi silti kirittävääsillä yli 70 osanottajan joukosta 10 oli jämsääkin epämiellyttävämpiä paikkoja asua. Missä pitäisi vielä petrata, jotta voisimme nostaa sijoitustamme tällä merkittävällä listalla kärkikolmikkoon ja sitä kautta taistelemaan suomen surkeimman kunnan merkittävästä tittelistä. Löytyisikö virkamiehistöltä tähän lääkettä? Ja kuntalaiset voisivat ehkä lisätä keskinäistä kyttäämistä ja kaikentietämistä toisistaan vieläkin paremmalle tasolle.

Itkemistä ja valittamista kaikesta mahdollisesta pitää myös kohttaa uudelle tasolle ja voitaisiin ehkä alkaa tutkimaan kauppojen työntekijöiden sukkamehujen tuoksujen eri asteita. Kaikki vaan kontalleen tutkimaan kenen sukkamehut haisevat aromikaimmilta. Kyllä se siitä. Me voimme vielä tehdä paljon asioita oiken. Keskenäisen kyräilyn saralla emme varmastikkaan ole vielä tehneet kaikkeamme joten nyt kaikki tarkkana itsensä kanssa miten tätä tärkeää epämiellyttävyyden osa-aluetta voimme nostaa uudelle voittoon vievälle tasolle.

Tässä olisi jotain alkajaisiksi kilpailukykymme nostamiseen tässä merkittävässä ja kunniakkaassa kilvassa.

10

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HymytPerseeseen

      Kannatta vielä kokeilla hampaiden kirskuttelua ja kitkrämpiä ilmeitä katukuvaan.

    • KorruptioVirasto

      Olisikohan paikalliset sen verran mielikuvituksettomia, että eivät oikien keksi mitään kehittävämpää tekemistä. Se on huono juttu, jos innovaatioita ei synny. Onko Jämsässä minkäänlaista projektia millään firmalla, joka olisi keskittynyt johonkin uuteen tekniikkaan, hardware tai software puolella.

      Kunnallahan ei luonnollisesti ole mitään muuta innovaatiota kuin "PuoluetoverilleKivaKorkeaPalkkainenVirka™" projektit ja tietenkin "KorotetaanVeroja™" projekti.

    • Minkä takia

      "Ja kuntalaiset voisivat ehkä lisätä keskinäistä kyttäämistä..."

      Nämä ruikkuperseet aina jauhaa kateudesta ja kyttäämisestä. Minkä takia minua ei ole kukaan koskaan kytännyt tai kadehtinut? Se olisi mukavaa, kun edes joku joskus.

    • Jämpsekki

      "Olisikohan paikalliset sen verran mielikuvituksettomia, että eivät oikien keksi mitään kehittävämpää tekemistä. Se on huono juttu, jos innovaatioita ei synny"

      Kertoisitko muutamalla sanalla omista innovaatioistasi ja aikaansaannoksistasi. Olisi todella kiinnostavaa niistä kuulla.

    • KorruptioVirasto

      Virkamiehen odotettu vastaus irtosi kiitettävän nopeasti. Tämä on kai juuri sitä jämsäläistä nousuun johtavaa innovointia. Omista innovaatioista ei voi valitettavasti kertoa missään huutelupalstoilla. Sen jälkeen ne ovat entisiä innovaatioita, mutta luonnollisesti virkamies ei tätä kykene käsittämään kuten jo aiemmin hieman kuvailin kun heillä on nämä omat tavaramerkki innovaationsa joka vaalien jälkeen ja aina jotain kivaa voidaan verovaroilla omille puoluetovereille järjestää. Muualla se tunnetaan Korruption nimellä, mutta suomessa se on luonnollista ja normaalia toimintaa.

      Ei kannata ihmetellä miksi suomi uppoaa uppoamistaan. Suomi saadaan uppoamaan kaikista nopeimmin kun äänestäjät tajuaisivat kaikki äänestää SDP:tä ja Vasemmistoliittoa. Viherilläkin on loistavia ideoita ajaa maa lopulliseen konkurssiin. Eli työttömyys ylös ja firmat nurin. Kyllä se siitä sitten ilo ja onni alkaa kun kaikki on ilman työtä perseaukisina.

    • Jämpsekki

      "Virkamiehen odotettu vastaus irtosi kiitettävän nopeasti."

      Missä sinä virkamiehen vastauksen näet? Ei pidä uskotella itselleen joutavia. Että joku muu kuin tavallinen tallaaja vaivautuisi joutaviin vuodatuksiin vastaamaan. Ei taida sinun innovaatioidesi kanssa olla pelkoa, että joku niitä varastaisi. :-.D

    • KorruptioVirasto

      Arvoisa Herra Jäpsekki. Oletko ihan tosissasi sitä mieltä, että joku kertoisi innovaatioistaan suomi24 jämsän palstalla tai missään muuaallakaan huutelupalstalla. Omalle innovaatiolleni ei löydy jämsästä osaajia valitettavasti. On ihan sama mitä mieltä joku jäpsekki on innovaatiostani kun sen toteuttamiseen tarvitaan aivan erilaista asennetta ja osaamista kuin mitä esim jämpsekiltä löytyy. Onko jämsän paras innovaatio todellakin kyttäys, kateus, katkeruus, paskan heitto seläntakana kaikkien mahdollisten niskaan naapureista lähtien.

      Onneksi teillä on edes Himos. Muuten voisi jo kieletkin olla kuivina ja hampaiden välistä kuuluisi vain kitkeränkuivaa rahinaa.

      Toki onhan tämä 11 sija jo kohtalaisen hieno saavutus vaikka jämsä ei vielä ihan 10 sakkiin mahtunut, mutta ehkä jo ensivuonna....

      Ehkä tätä kauppojen kassoista kitisemistä voisi vielä hioa. Siitä voisi tulla todellinen kitinä ja ikenien kirskuttelun superinnovaatio jota tultaisiin kauempaakin katsomaan. Uusi matkailuinnovaatio jämsään. Voit rauhassa käyttää tämän innovaation...

      • Jämpsekki

        Kyllä kovasti riittää kun kerrot minkälainen tehdas tai "virasto" niiden sinun innovaatioidesi ansiosta pyörii ja paljonko väkeä on töissä. Ei tarvitse mennä teknisiin yksityiskohtiin. Jos mitään ei ole esittää, niin turha on sitten vaatia muiltakaan.


    • KorruptioVirasto

      Arvoisa Kunnianarvoinen Herra Jäpsekki. On aivan sama, työllistänkö 0 vai 1000 ihmistä kun arvosten läpimätää viranomaiskorruptiovaltiota nimeltä suomi finland sisu perkele jne jne. Virasto harvoin on minkäänlaisen muun innovaation kuin korruption pesä. Kyllä sinä saat esittää aivan minkälaisia vaatimulksia mistä tahansa asiasta täällä netissä. Se on jopa hyödyllistä jos se auttaa kehittämään uusia toimintatapoja suomen menestymiseen. Turvat kiinni aasenteella ei enää nykyään pitkälle ratsasteta.

      Meillä on tuossa naapurissa siitä läpimätä esimerkki. Aseita kalistellaan, mutta tunetko mitään merkittävää brändiä siitä valtiosta muutakuin vodka? Se on esimerkillinen viranomaisvaltio. Loistavia keksijöitä ja tiedemiehiä on, mutta yksikään ei ole koskaan hyötynyt yhdestäkään keksinnöstään. Se maa ei ihan helpolla nouse menetyjäksi, koska ei ole mitään kulttuuria (perinteitä) toimintatavoista millä keksinnöt tuotteistetaan ja luodaan menestystä ja rahavirtoja omiin liiveihin. Eipä sitä suomessakaan ole vielä rittävästi.

      Onneksi emme sentään vielä ole tuossa jamassa.

      Kyllä kai tuo kyttääminen on sitten se jämsän paras innovaatio, jossa on kyllä vielä sentään jonkin verran kirittävää jos aiomme itäisen naapurimme tason saavuttaa.

      Laitetaan nyt tähän loppuun vielä uudestaan jos ei mennyt kerralla perille, että kuka tahansa voi netissä esittää arvostelua tai kehitysehdotuksia (arvostelukin on kehitysehdotus tavallaan) anonyyminä ilman minkäänlaista titteliä yms. Netissä kaikki ovat tasa-arvoisia. Älykäs bisnesmies tai nainen poimii arvostelusta sen idea ja käyttää sen hyväkseen oman bisneksensä kehittämisessä jos näkee siinä hyödynnettävää. Virkamies taas luonnollisesti kokee sen palinsa heilutteluna ja kieltäytyy tutkimasta olisiko olemassa jotain uusia toiminta malleja millä voisi paremmin ja tehokkaammin palvella kansalaisia.

      Heitä nyt tähän sitten uudestaan se vaatumus kuinka paljon työllistän tms, koska ilman lukuja ja tittelitä ei ole syytä keskustella mietään kuten aiemmin olet antanut ymmärtää...

    • Jämpsekki

      "Olisikohan paikalliset sen verran mielikuvituksettomia, että eivät oikien keksi mitään kehittävämpää tekemistä. Se on huono juttu, jos innovaatioita ei synny. Onko Jämsässä minkäänlaista projektia millään firmalla, joka olisi keskittynyt johonkin uuteen tekniikkaan, hardware tai software puolella. "

      Tämä oli ensimmäinen viestisi. Sitten:

      "Laitetaan nyt tähän loppuun vielä uudestaan jos ei mennyt kerralla perille, että kuka tahansa voi netissä esittää arvostelua tai kehitysehdotuksia (arvostelukin on kehitysehdotus tavallaan) anonyyminä ilman minkäänlaista titteliä yms."

      Edelleen kaipaan sitä, että mitä ovat ne sinun kehitysehdotuksesi ja mielikuvitukselliset innovaatiosi? Se että arvostelee muiden innovaatioiden puutetta, ei ole innovaatio eikä edistä kehitystä. Muiden arvostelemisen osaa kuka tahansa.

      "Kyllä kai tuo kyttääminen on sitten se jämsän paras innovaatio"

      Ketä kytätään? Ja jos, niin mitä se haittaa? Ei minua ainakaan, jos semmoista on tapahtunut. En vaivaudu uhraamaan ajatustakaan tuommoisten asioiden miettimiseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      138
      1955
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1650
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe