liian kiinnostunut

kokematon deittailija

Olen tavannut tämän miehen netissä. Olemme tunteneet noin kuukauden. Alusta asti ollut hirvittävän kiinnostunut ja intensiivinen. Olemme huomanneet että mielipiteet ja ajatukset menevät aika hyvin yksiin. Ei juo, eikä harrasta ravintoloita. Tykkää käydä tanssimassa ja harrastaa liikuntaa. Keskustelu on ollu syvällistä ja vaikuttaa empaattiselta ihmiseltä. Jotenkin vaan mielestäni haluaa edetä liian nopeasti. Kysyi kuinka paljon minulla on ollut suhteita elämäni aikana. Ja aika suoraan on sanonut että on tosissaan liikkeelle. Seksistä ei ole puhunut sanaakaan. Kyinkin heti mistä mieltä on mustasukkaisuudesta. Ei ole mustis mutta on kyllä tullut selväksi ettei siedä jos toiset koskisivat minuun. Yksi jännä piirre oli,se että mies ei alkuun uskonut että minä ole oikeasti se jonka kuvia netissä katseli. Tuntuu että puhuu tulevaisuudesta pikkusen liian optimistisesti. Treffit on sovittu ja oikeestaan odotan innolla mutta pelottaa jos se onkin joku luuseri.......vai onko niin että jos haluaa jonkun niin sitten sen vois suoraan sanoa ja turhat kuviot pois.

18

234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 7ja3

      Olehan varovainen. Itselleni kävi ikävästi kun saman tyyppinen miesehdokas kuin sinulla on nyt, osoittautui narsistiksi ja pahemmasta päästä.

      Narsisti pystyy puolisen vuotta näyttelemään, mutta sitten tyyli muuttuu. Tapaile häntä, menen hänen luokseen ja pyydä sinun luoksesi. Mutta älä missään nimessä tee mitään siirtoja elämässäsi, ennen kuin vuosi on kulunut.

      • appp

        Sepä kävi mielessäni et onkohan tää nyt sitä.


      • 6 ja 0
        appp kirjoitti:

        Sepä kävi mielessäni et onkohan tää nyt sitä.

        Sitä se on...narsisti käyttäytyy juuri noin.


      • sallimunnauraa
        6 ja 0 kirjoitti:

        Sitä se on...narsisti käyttäytyy juuri noin.

        Suoli24:n psykologit taas ääneessä.


    • Naisten mielikuvat?

      "puhuu tulevaisuudesta pikkusen liian optimistisesti. Treffit on sovittu ja oikeestaan odotan innolla mutta pelottaa jos se onkin joku luuseri..."

      Luulin jo että olin nähnyt kaiken mitä tulee naisten logiikkaan mutta tämä on jo täysin käsittämätöntä!
      Miksi se on negatiivista että mies on innostunut ja haluaisi sitoutua? Te naiset siis haluaisitte mielummin sellaisen petturimiehen joka pyörittää monia naisia samaan aikaan ja ei sen takia halua sitoutua :D? Sellainen ei sitten olisi "luuseri"?

      Miksi muutenkin pitää olla noin epäluuloinen? Tutustu mieheen ilman ennakkoluuloja.

      • 12+16

        Naiset tykkäävät jännämiehistä. Palstatotuuksia, jotka aina kiistetään mutta kuitenkin ovat niin totta.


      • 30 v nainen

        En itsekään etsi ns.jännämiestä mutta jos mies on valmis sitoutumaan ja suunnittelee tulevaisuutta edes tapaamatta mua ensin, tulee väkisinkin kuva epätoivoisesta miehestä,jolle kelpaa kuka vain hänet huolii.

        Ei se riitä,että mies haluaa sitoutua vaan haluan miehen haluavan sitoutumista juuri minun kanssani.


    • Ennen tapaamista on turha miettiä yhtään mitään. Käy treffeillä ja katso, mikä on miehiään. Turvaa kuitenkin selustasi eli älä kerro osoitettasi, koko nimeäsi, puhelinnumeroasi yms (ellet vielä ole sitä tehnyt). Ja liian tungetteleviin kysymyksiin ei ole mitään velvollisuutta vastata, sinulla on oikeus todeta, ettet pidä tarpeellisena kertoa.

      • pöhkö

        Pöhkö.

        "Turvaa kuitenkin selustasi eli älä kerro osoitettasi, koko nimeäsi, puhelinnumeroasi yms"


    • 16+11

      Onhan noita jotka rakentelee ties mitä pilvilinnoja ennen ensitreffejä mutta eniten olisin huolissani tuosta suhteiden lukumäärän tenttaamisesta. Ihan varmasti omistushaluinen ja mustasukkainen tapaus siellä päässä.

      • Sulle totuutta

        Niin, tosiaan!

        Entisten suhteiden kysely on merkki "mustasukkaisuudesta"?!
        Miten vitussa se on mahdollista? Tarkoitatko jotain aikakone-hommelia? :D

        Eiköhän hän vain varmistanut ettei aloittaja ole huo-ra.


      • 29*54
        Sulle totuutta kirjoitti:

        Niin, tosiaan!

        Entisten suhteiden kysely on merkki "mustasukkaisuudesta"?!
        Miten vitussa se on mahdollista? Tarkoitatko jotain aikakone-hommelia? :D

        Eiköhän hän vain varmistanut ettei aloittaja ole huo-ra.

        Jollekki kaikki muut kuin neitsyet on huoria. Ja joskus nekin. Itseä ei juurikaan haittaa vähän kokeneempikin nainen. Kunhan nyt jatkuvasti ei kumppania olisi vaihtamassa. Sillä ei taas ole mitään tekemistä huorien kanssa.


      • 10+11

        Ahaa, eli kunniallinen siveellinen mies (emme tiedä onko mutta niin voisi arvella), joka arvostaa hyviä arvoja ja käytöstä enemmän kuin satunnaista seksipartnerin vaihtelua, onkin nykyään kaikkea negatiivista. Mies, jonka mielestä nainen saa paneskella ympäriinsä villisti, on hyvä mies. Okei, tämä selvä.


      • 4+4
        10+11 kirjoitti:

        Ahaa, eli kunniallinen siveellinen mies (emme tiedä onko mutta niin voisi arvella), joka arvostaa hyviä arvoja ja käytöstä enemmän kuin satunnaista seksipartnerin vaihtelua, onkin nykyään kaikkea negatiivista. Mies, jonka mielestä nainen saa paneskella ympäriinsä villisti, on hyvä mies. Okei, tämä selvä.

        Jotkut vaan ei tykkää panna tai laadukkaasta seksistä. Heille sopii kokematon, passiivinen lahna.


    • 9+19

      Itse olen samanlainen kuin aloituksessa kuvailtu mies, ja näen mainituissa asioissa lähinnä hyvää. Mies vaikuttaa hyvältä, on kiinnostunut suhteesta eikä pelailusta, arvostaa naisen siveellistä taustaa, on ihastunut mutta terveen varovainen, on tulevaisuuden suunnitelmia... Mutta naiset ilmeisesti haluavat mieluiten pelimiehen, joka lähtee treffeille huvikseen katselemaan josko saisi panoseuraa.

      • 7ja11

        Valitettavasti 9 19 juuri tollaisesta miehestä saa kuvan, että on joko a) narsisti tai b) pelimies.

        He ovat juuri näitä, jotka etsivät ns. Kilttejä naisia, että voivat itse touhuta mitä tykkäävät.

        Ja haloo, ei sitä nyt kotia ruveta rakentaan parin treffin jälkeen!


    • 13+4

      Siis mikä tuossa nyt tekee 9 19 miehestä narsistin tai pelimiehen kun mieskin varmistaa omalla tavallaan onko nainen joku kiertopalkinto?

      Kuka se oikein heti parien treffien jälkeen sitä "kotia" alkaa rakentamaan ja siinä luulossa eläisi ja tekisi kun enimmäkseen tämä nettideittaillu on mennyt naisten puolelta seksideittailuksi.

    • miekkone_82

      Eipä siinä mitään väärää ole, jos ilmoittaa että on tosissaan liikkeellä. Varsinkin jos itsekkin olet tositarkoituksella liikkeellä. Mutta tuo mustasukkaisuudesta puhuminen ennen kuin on tavattukkaan, kuulostaa vähän kummalliselta. Siis se että ei sietäisi sitä jos joku sinua koskisi. Eiköhän se ole sun asiasi päättää siitä, kun et ole koko henkilöä edes tavannut. Mutta ehkä se oli vaan huonosti muotoiltu. Parisuhteen sääntöihinhän toi yleensä useimmilla kuuluu. Mutta kuulostaa noin sanottuna huolestuttavalta.

      Tapaa kaveri jossain julkisella paikalla, ja jos vaikuttaa kovin omistushaluiselta, niin eihän siitä seuraa kuin ongelmia, vaikka muuten olisikin mukava tyyppi. Mutta vasta livenä / tutustuessa tuo selviää. Tuo edellisistä suhteista kysely on mielestäni siinä mielessä normaalia, että kysytään minkälaista suhdehistoriaa löytyy. Yleensä kun vaikka 8 vuotta yhden kanssa naimisissa olleen, ja saman ajan sinkkuelämää / lyhyitä suhteita, ilman yhteisasumista toimintatavat parisuhteessa ovat vähän erilaisia. Tai jos on ollut vaikka sen 8v selibaatissa luostarissa / eikä ikinä seurustellut kenenkään kanssa. Ei sillä että niissä missään olisi mitään väärää. Mutta sen takia itseäni voisi suhdehistoria tuolla tasolla kiinnostaa.

      Aikaisempi seksielämä ei mulle kuulu pätkääkään, tietenkin olettaen että on terve / testeissä käynyt ennen kuin aletaan petipuuhiin ainakaan paljaalla. Mieluiten kuitenkin niin, että se seksielämä on ollut aktiivinen / tykkäisi tuurilla jopa samoista jutuista kuin minäkin. Jokaisen kumppanin kanssa se muotoutuu omanlaisekseen, mutta yleensä vähän kokeneempi tietää vähän paremmin mistä tykkää / mitä haluaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1148
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1089
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1086
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1068
    6. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1065
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    8. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1062
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1055
    Aihe