Homoseksuaalisuus johtuu kastraation pelosta???

filosofi E. Saarinen

On tarpeellista tuoda asioita esiin, jotta ihmiset ymmärtäisivät homoseksuaalisen persoonasta kärsivän olevan itse asiaan syytön. Suurinosa heistä tuskin ymmärtää itsekkään sen enempää miksi he sellaisenaan ovat kuin osoittava enemmistö. Haluan tuoda tässä asian vähän eräitä vahvoja syitä otaksua homouden synty ja tämän ihmismielen pimeän puolen kehittymisen, koska "jokainen on vaan erillainen"-mantra on suunnattuttu lähinnä taviksille, lapsille ja kehitysvammaisille joita ei kiinnosta katsoa pintaa syvemmälle asioita.

Minä en siis ole homo, mutta asia sellaisenaan psykologisesti on hyvin mielenkiintoinen.

Kuten psykoanalyytikko Edmund Bergler, esitti mielenkiintoisen ajatuksen traumasta vaginaan. Se näyttää tietyssä perspektiivissä katsoen suulta ja lapsen mielikuvitus voi automaattisesti luoda väärän ajatuksen sen sisältävän hampaita ja se täten myös puree ja kastroi.

Paljon kys. segmentin asioita varhain puhunut Sigmund Freud esitti näkemyksen kastraatiosta mm. puhumalla peniksen menettämisen pelosta esim. äidin alasti näkemisen kautta. Lisäksi hän puhui lesboista peniksen kateudesta. Tämä tosin käsittää myös tulevia hetero poikien ja tyttöjen narsistista kasvumaailmaa.

Yksi käytännön esimerkeistä oli venäläinen nuori mies, "susimies" Sergei Pankejeff. Oli jo alusta alkaen odotettavissa mikä hän on, sillä ei lienee sattumaa Freudin valinta kirjoitaa juuri tuosta potilaasta.

1,5vuotiaana hän oli malariassa nähnyt isänsä yhdynnässä takaa päin. Tämä painui hänen tiedostamattomaan mieleensä purkautuen 3,3 vuotiaana eräässä hänen unessa 5 sutta pähkinäpuun oksalla katsomassa häntä tämän "herätessä" unimaailmaan.

Pankjeff oli kokenut hivenen aiemmin ristiidat nähtyään äitinsä vaginan ja sitä aikaisemman kastraation pelon hoitajalta, pelotellessa haavalla penikseen jotta tämä sai hänet pukemaan housut.

Pankjefff ei kolmekymppisenäkään ollut järki-ihmisenäkään toipunut näistä mielen pimeyden syövereistä vaan tullut ristiriitaiseksi itsensä kanssa ja oli neuroottinen. Hän tiesi normaalisti ettei lapsia synnytetä takapuolella ja tiesi varmana insesmin epäkäytännöllisen, mutta halusi mielen pimeyden syövereissään isänsä tyydyttävän hänen seksuaali putteet ja synnyttää hänelle vauvan sekä oli mustasukkainen äitille ja sisarelleen.

Myöhemmin Pankjeffilla alkoi esiintyä ummetusta, joka aukesi vain kiihotustilassa. Tämä halusikin aina että peräruiskeen antaa vain miespuolinen.

Näkemänsä yhdyntä vauvana ja potilaana ajoi hänelle väärät kuvitelmat, joita järkikään ei voinut torjua myöhemmällä iällä ja epämääräiset kastraatiopelot koettelivat häntä.

*****Kastraation pelot ja kasvatus*****

On itsessänikin aiheellista pohtia kasvatusmallia ja sen toimivuutta. Onko relevantti senkin puoleen, että jos itse siitän lapsia joskus, onko nykyinen malli toimiva.

Saako esim poika mennä äitinsä kanssa saunaa ja saako tyttö mennä isänsä kanssa. Eikö nämä aiheuta pienessä kehittyvässä mielessä kompleksisia tunnelatauksia.

Onko relevanttia pelotella, jos poika esim tykkäisi kaiket päivät olla munasillaan ja käyttää korkeintaan liippalakkia, pitääkö häntä joskus pukeutumaankin pelotella viattomankin kuuloislla kastraationpeloilla , esim. ampiaiset, hauki, oven väli.

Eihän esim. lapsiakaan opeteta tekemään tarpeitansa pytyllekään pelottelemalla punasilmäisillä rotilla. Jos toisin olisia, Animalia RY jäsenten kodit haisisivat aivan skeidalle.

Kastraation pelkoa voidaan tuoda myös esineillä. Jos esim. poika haluaisi jonkun nuken, voidaan täten liitää myös "ostetaan samalla sulle myös hame". Samankaltaisia "nukkeja" voidaan aikuistumiseen saakka myös pitää esim skootteria, pikkuautoa tai kermalikööriä. Niiden omaavat sietävätkin kasvatetun mielestä pitää myös hametta. Eivät ole riittävän miehekkäitä... perkele!

Kun sitten hameesta muodostuu sellainen esto ja tekijä, voi pojasta kehittyä transvestiitti. Pukemalla hameen hän saa kiksit, sillä hän on silloin rikkonut lakia. Hameesta on tullut käytännössä "rikoksentekoväline". Näin selittyy transvestiitti.

Haluan muuten mainita että tämä on vain päättelyä sellaisenaan eikä minulla ole käytännön kokemusta, mutta tohdin väittää olevani oikeilla jäljillä.

Transsukupuolisuudessa taas kastraatiosta on tollut todeksi ja siitä on tullut pakkomielle.

Minun mielestäni kasvatusoppia olisi tarkastettava sellaisenaan eikää tuudittautua siihen 90-99% onnistuneeseen seksuaalisen suuntautumisen tulokseen, sillä aina voi parantaa ja malli on sellaisenaan aika konservatiivinen.

On puhuttu vain "erillaistumisesta" ja unohdettu, vähätelty tiedostamaton ja "mielen pimeät puolet" sekä niiden voimat , sosialisen ulosannin näkymättömät sellaiset joihin sellaisenaan yksilö on syytön. Kuten "Susimiehen" tapauksessa mm. uskontokin vaikuttanut positiivisesti hänen neuroosin ja liiallisen kastraation pelon kehittymisen puolesta. Voisinpa polttaa tässä taas yhden raamatun.

6

132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sonne

      Kiva briiffi.

      Näillä mennään.

      (naurua)

    • Pari juttua....

      Mitenköhän selität biseksuaalisuuden? Taustalla ei voi olla lapsuuden traumat, koska tuntee molempia kohtaan mielihyvää. Ja transut ei vaan tunne olevansa oikeassa kehossa... Ei se vaan voi olla mikään pakkomielle. Ja miten selität, että joillakin joilla on vastaavia "neuroottisia" kokemuksia niin heistä ei kuitenkaan tule homoseksuaaleja. Entäs heterot? Onko kaikilla maailman heteroilla traumoja omasta sukupuolesta? Pohdiskella saa, mutta joskus kannattaa käyttää ihan vain maalaisjärkeä :'D

      • Filosofi E.Saarinen

        Ja jotta tämä aikaisempi selonteko antaa sellaisenaan estottomana itsentutkimisen kautta analysoinnin arvon, eikä pelkästään viihteellisen on hyvä antaa käytännön esimerkki.

        Haluan lisäksi huomauttaa että Suomi on sellaisenaan ummehtuneen moraalin väkivaltainen kehto ollakseen sivistysvaltio. Kaikki rohkea toisinajattelut kumotaan automaattisesti väkivalloin ja monet ajatukset ja tutkimukset uhrataa sosiaalisen moraalin, etiikan roviolle keinoja kaihtamatta, elleivät ne palvele sellaisenaan yleismielipidettä tai verottajaa.

        Rohkenen olla anonyymisti eri mieltä yleisen käsityksen kanssa tarvittaessa ja punnita sitä. Onhan jo vanha sanan lasku paljastanut joukon tyhmyyden ja psykoanalyytikot Freud mukaan lukien todistaneet.

        En halua olla mikään joukon osa ilman omia mielipiteitä. Voin tarvittaessa muuttaa niitä. Suomi on "tuhansien konstruktioiden ja tabuje"-luvattu maa, kas kun ei venäjä.

        ****Käytäntö****

        Minulla oli ja kunnia perehdyttyäni psykoanalyysiin avautua kaikista estoista ja huomatta omaavani helvetin hyvän muistin. Oli mielenkiintoisa avautuessaan olevani sittenkin sadomasokistinen luonne, joka aikasemmin väheksyin suunnattomasti kys. ajatuksen omaavia henkilöitä häiriintyneiksi.

        Muistan myös tärkeitä osatekijöitä piirteen syntyyn. Niiden pohjalta loin uuden käsityksen itsestäni. Samalla myös mietin teoriaani "seksuaalivähemmistöisen identiteetin muodostamisesta". Ei lienee sattumaa, koska psykoanalyysissä nimen omaan puhutaan paljon näistä vähemmistöistä. Yhtä hyvin olisin voinnut pohtia vasemmistolaisen roskaidentiteetin muodostumista.

        Se mikä mieleen tuli masokismista, ei juontanut juurtaan mihinkää pornoleffaan tai Myrkky lehden vuosikertaan. Muistin elävästi lapsuuden pahojen tekojen selkäsaunat, jotka vaihtuivat myöhemmin pakko-piimälasiksi. En ehtynyt ennen viimeistä selkäsaunaani saattamaan itseäni siihen vahvaan mielen tilaan, jolla itkemättä olisin ollut kuin mies ja suututtanut faijan tilaamalla pokerinaamoin lisää iskuja. Sitä kertaa jäin odottamaan ja uskon olevani valmis tähän selkäsaunaan koska vaan nyt aikuisena.

        Varsinkin faijan sanominen, itket kuin tytöt sopivat hyvinkin kastraatiopelon kautta yhteen "Homoseksuaalisuus johtaa kastraatiopelosta? kanssa".

        Myös mielenkiintoisia havaintoja elämässä kerran saunassa suihkutellessa onnistuin polttamaan kiukaalla perseeni. Tämän jälkeen huomasi miten kummallisesta infektioitunut iho tuotti perin mielihyvää vaikka olisi pitänyt kärsiä.

        Myöskin ripulit ja rivakka rasva sellainen on valtava nautinto aina sellaiseen napalmin-polttavana. Ja mikäpä siinä myrkyttäessä wc-tilat varsinkin jos ehdin ennen vaimoa.

        Mitä tulee sadismiin muuta kuin zyklon B myrkytettyyn wc-tilaan, Unelmayhdyntääni kuuluisi myös sadistisia, alentavia piirteitä. Muistan olleeni pienenä jo hyvin itsenäine cowboy. Jossain vaiheessa vähän vanhempana, alaikäisenä keksin että pyöräilykypärä on typerännäköinen. Niinpä taioin aina ne jonnekin kadotukseen enkä tänä päivänäkää, kolmikymppisenä pidä.

        Kaiken maailman holhoavissa, perustelluistakin kypäräpakoista tuli alistava ja holhoava näkemys. Olivat sitten järkevästi perusteltuja tai. Opettajien ja vanhempien kanssa aina riitaa niiden kanssa ja lähesyhtä usein lopulta alistuttava. Kys. liikunnoista ei sitten tullut mitään hauskaa,

        Nyt haluaisin holhota ja alistaa kumpaniani. Saada valtaa, mitä vaan suojakypärää, turvakenkiä tai onnenamuletteja sänkyyn mentäessäni, jotta tuntisin olevani mies ja voimakas auktoriteetti. Asioita jotka lapsena koin naisten asioiksi->kastraatiopelko.

        Ei ehkä reppuliivejä sentään, peittäisivät rinnat ja tukkakin saisi olla auki, mutta alistaminen luo turbopotenssia

        Alistaminen ja alistetuksi tuleminen, rikos ja rangaistus

        Jos tästä unelmien yhdynnästäni tekisi taidetta ja vaikka nelituntisen ooperan. se voisi kulkea esim nimellä "Hirmuvaltiaan Nousu Ja Tuho". toiseksi viimeiset puoli tuntia yhdyntää ja viimeinen ruoskaa sekä päätöstupakan.

        Entäpä ennen kuin asetan hiirenpoikaseni sinne johonkin? mahtuisi varmasti alistumista jo toisella tunnilla lipaisemalla esim varpaiden välejä ja "tavaraa". Myös purukalusto ja kanibalismilla pelottelu varpaiden maisteluineen tuntuisi hyvältä, mikä olisi sadomasokismia parhaillaan kaikin puolin vähän niinkuin suuseksi.

        ****Tiivistelmä****
        Kaikki edellä mainitut ovat rehellisellä asenteella syy-seurauksin sijoitettavissa elämän ne aiheuttaneisiin lähtökohtiin. Uskon että myöskin esim homo, trans ja lesbo identiteetin syntyminen on analysoitavissa tarkemmin. Tämä veisi henkilön avoimuudesta riippuen kummin helposti vuosia.


        Vaikka parempi toisaalta olla sillä tavalla suuntautunut, kuin uskoa painovoiman ja fysiikan lakien olevan vapaamuurareiden juoni ja ihmismielen olevan kyvykäs olemaan jokun PeterPan-seksuaali.


      • elämä on laiffiii
        Filosofi E.Saarinen kirjoitti:

        Ja jotta tämä aikaisempi selonteko antaa sellaisenaan estottomana itsentutkimisen kautta analysoinnin arvon, eikä pelkästään viihteellisen on hyvä antaa käytännön esimerkki.

        Haluan lisäksi huomauttaa että Suomi on sellaisenaan ummehtuneen moraalin väkivaltainen kehto ollakseen sivistysvaltio. Kaikki rohkea toisinajattelut kumotaan automaattisesti väkivalloin ja monet ajatukset ja tutkimukset uhrataa sosiaalisen moraalin, etiikan roviolle keinoja kaihtamatta, elleivät ne palvele sellaisenaan yleismielipidettä tai verottajaa.

        Rohkenen olla anonyymisti eri mieltä yleisen käsityksen kanssa tarvittaessa ja punnita sitä. Onhan jo vanha sanan lasku paljastanut joukon tyhmyyden ja psykoanalyytikot Freud mukaan lukien todistaneet.

        En halua olla mikään joukon osa ilman omia mielipiteitä. Voin tarvittaessa muuttaa niitä. Suomi on "tuhansien konstruktioiden ja tabuje"-luvattu maa, kas kun ei venäjä.

        ****Käytäntö****

        Minulla oli ja kunnia perehdyttyäni psykoanalyysiin avautua kaikista estoista ja huomatta omaavani helvetin hyvän muistin. Oli mielenkiintoisa avautuessaan olevani sittenkin sadomasokistinen luonne, joka aikasemmin väheksyin suunnattomasti kys. ajatuksen omaavia henkilöitä häiriintyneiksi.

        Muistan myös tärkeitä osatekijöitä piirteen syntyyn. Niiden pohjalta loin uuden käsityksen itsestäni. Samalla myös mietin teoriaani "seksuaalivähemmistöisen identiteetin muodostamisesta". Ei lienee sattumaa, koska psykoanalyysissä nimen omaan puhutaan paljon näistä vähemmistöistä. Yhtä hyvin olisin voinnut pohtia vasemmistolaisen roskaidentiteetin muodostumista.

        Se mikä mieleen tuli masokismista, ei juontanut juurtaan mihinkää pornoleffaan tai Myrkky lehden vuosikertaan. Muistin elävästi lapsuuden pahojen tekojen selkäsaunat, jotka vaihtuivat myöhemmin pakko-piimälasiksi. En ehtynyt ennen viimeistä selkäsaunaani saattamaan itseäni siihen vahvaan mielen tilaan, jolla itkemättä olisin ollut kuin mies ja suututtanut faijan tilaamalla pokerinaamoin lisää iskuja. Sitä kertaa jäin odottamaan ja uskon olevani valmis tähän selkäsaunaan koska vaan nyt aikuisena.

        Varsinkin faijan sanominen, itket kuin tytöt sopivat hyvinkin kastraatiopelon kautta yhteen "Homoseksuaalisuus johtaa kastraatiopelosta? kanssa".

        Myös mielenkiintoisia havaintoja elämässä kerran saunassa suihkutellessa onnistuin polttamaan kiukaalla perseeni. Tämän jälkeen huomasi miten kummallisesta infektioitunut iho tuotti perin mielihyvää vaikka olisi pitänyt kärsiä.

        Myöskin ripulit ja rivakka rasva sellainen on valtava nautinto aina sellaiseen napalmin-polttavana. Ja mikäpä siinä myrkyttäessä wc-tilat varsinkin jos ehdin ennen vaimoa.

        Mitä tulee sadismiin muuta kuin zyklon B myrkytettyyn wc-tilaan, Unelmayhdyntääni kuuluisi myös sadistisia, alentavia piirteitä. Muistan olleeni pienenä jo hyvin itsenäine cowboy. Jossain vaiheessa vähän vanhempana, alaikäisenä keksin että pyöräilykypärä on typerännäköinen. Niinpä taioin aina ne jonnekin kadotukseen enkä tänä päivänäkää, kolmikymppisenä pidä.

        Kaiken maailman holhoavissa, perustelluistakin kypäräpakoista tuli alistava ja holhoava näkemys. Olivat sitten järkevästi perusteltuja tai. Opettajien ja vanhempien kanssa aina riitaa niiden kanssa ja lähesyhtä usein lopulta alistuttava. Kys. liikunnoista ei sitten tullut mitään hauskaa,

        Nyt haluaisin holhota ja alistaa kumpaniani. Saada valtaa, mitä vaan suojakypärää, turvakenkiä tai onnenamuletteja sänkyyn mentäessäni, jotta tuntisin olevani mies ja voimakas auktoriteetti. Asioita jotka lapsena koin naisten asioiksi->kastraatiopelko.

        Ei ehkä reppuliivejä sentään, peittäisivät rinnat ja tukkakin saisi olla auki, mutta alistaminen luo turbopotenssia

        Alistaminen ja alistetuksi tuleminen, rikos ja rangaistus

        Jos tästä unelmien yhdynnästäni tekisi taidetta ja vaikka nelituntisen ooperan. se voisi kulkea esim nimellä "Hirmuvaltiaan Nousu Ja Tuho". toiseksi viimeiset puoli tuntia yhdyntää ja viimeinen ruoskaa sekä päätöstupakan.

        Entäpä ennen kuin asetan hiirenpoikaseni sinne johonkin? mahtuisi varmasti alistumista jo toisella tunnilla lipaisemalla esim varpaiden välejä ja "tavaraa". Myös purukalusto ja kanibalismilla pelottelu varpaiden maisteluineen tuntuisi hyvältä, mikä olisi sadomasokismia parhaillaan kaikin puolin vähän niinkuin suuseksi.

        ****Tiivistelmä****
        Kaikki edellä mainitut ovat rehellisellä asenteella syy-seurauksin sijoitettavissa elämän ne aiheuttaneisiin lähtökohtiin. Uskon että myöskin esim homo, trans ja lesbo identiteetin syntyminen on analysoitavissa tarkemmin. Tämä veisi henkilön avoimuudesta riippuen kummin helposti vuosia.


        Vaikka parempi toisaalta olla sillä tavalla suuntautunut, kuin uskoa painovoiman ja fysiikan lakien olevan vapaamuurareiden juoni ja ihmismielen olevan kyvykäs olemaan jokun PeterPan-seksuaali.

        Luin pääpiirteittäin kirjoituksesi. Aika kovin ankean kuvan sain sinun elämästäsi, ei ihme että sanotaan hulluuden ja nerouden rajan olevan hiuksenhieno.. se nyt on ainakin varmaa että et osaa nauttia ja elää hyvää elämää.
        Älä kuitenkaan tule tänne palstalle purkamaan turhautuneisuuttasi.


        Pysy poissa täältä, niin on kaikille parempi jopa itsellesikin.


    • epätosia teorioita

      Psykoanalyytikkojen epätieteellisiin teorioihin ei kannata paljon luottaa.

    • off track

      Sä se vasta pimee tyyppi oot,mee muualle vääntää skeidaas ääliön tekstiä,Jätä mun puolesta kaikki elimes ovenvälii dorka.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1916
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe