Saako Suomi rahaa EU:sta pakolaisia varten?

palsta4

En voi ymmärrä, miksi Suomi ottaa pakolaisia? Miksi suomalaisten on pakko elättää heidät?

6

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voiElämä

      Ymmärrän. Ajateellanpas mukavaa naapuriamme Venäjää. Venäjä hyökkää Suomeen, mihin naiset, lapset? Kuka maksaa?! Itse toivoisin jos näin kävisi että joku maa ottaisi meidän naiset ja lapset.

      Toinen ajatus: Suomen laki kieltää kristin uskon. siitä saa kuoleman rangaistuksen. Luulen että aika moni kristitty toivoisi että joku maa ottaisi heidät vastaan, ettei henki menisi.

      Riittivätkö?

      Toivottavasti sinua hoitaa vanhain kodissa liuta PAKOLAISIA, jotka ovat päässeet Suomessa kouluuun ja elävät normaalia elämää. eikä maahanmuutajia, nämähän ovat kaksi aivan eri asiaa. EU sisältä voi tulla korkeasti kouluteetu MAAHANMUUTTAJA Suomeen.

      • jurva

        Jos tulisikin, vaikka ei tule, niin luuletko, että ne rupeaisivat huonolla palkalla hoitamaan vanhuksia. Älä unta näe.


    • asldföasfölkj

      monikulttuurinen perhe palstalla kysymys miksi suomi ottaa pakolaisia? Onko kaikki maahanmuuttajat pakolaisia? Vai etkö tiedä mikä pakolaisen määritelmä on?

    • Chomchom

      Pakolaisia tulee Suomeen kiintiöiden kautta ja itsenäisesti turvapaikanhakijoina. Kiintiöpakolaisille on jo myönnetty pakolaisstatus (UNHCR). Turvapaikanhakijoille voidaan myöntää turvapaikka/oleskelulupa suojelun tarpeen perusteella. Käytäntöjä säätelevät kansainväliset sopimukset, joihin Suomi on sitoutunut. Pakolaiskiintiön määrittelee eduskunta vuosittain.

      Mieheni on tullut Suomeen pakolaisena, mutta sinun ei tarvitse elättää häntä. Alkuvaiheessa hän opiskeli opintotuen avulla, mutta toisaalta hänellä oli Suomeen tullessaan jo peruskoulutus ja -terveydenhoito. Nyt hän on työelämässä ja maksaa veroja suhteessa käyttämiinsä yhteiskunnan palveluihin reilusti enemmän kuin minä tai lapsemme.

    • Merkityksetön

      Kun suomesta lähdettiin muualle elintasopakolaisiksi oli vastassa ankara työ. Työtä tehtiin alipalkattuna vähintään 12-14 tuntia päivässä. Työ uuvutti ja oltiin valmiita vuoteeseen ja suraavaan työpäivään. Palkan kyllä sai säntillisesti mutta työ oli tosi rankkaa ja tyhminä suomalaisina sitä tehtiin kunnian ja maineen vuoksi vielä enemmän. Se oli länttä se. Sitten kun lähdettiin itään oli vastassa vankileirit ja pakkotyö nälkäruokapalkka ja lopuksi ammotti takana maakuoppa ja oli kuula kallossa. Rankkaa mutta totta. Kukaan ei paaponut eikä päivitellyt. Jos ei pärjännyt oli oma vika. Kunta tai soisiaalihuolto oli tuntematon käsite. Nyt juuri näitten vanhempien lapset ja lastenlapset saavat kustantaa mitä mirkillisimmistä syistä suomeen saapuvia pakolaiia jotka eivät tee työtä eivätkä aio ikinä tehdä koska lapsiperheinä tuet ovat päätähuimaavia. Ei kukaan halua pahaa knellekään mutta silloin kun oman maan kansalaiset ovat huonommassa asemassa ja suomesta annetaan valheellinen kuva missä kaikilla on kaikkea pitäisi hälytyskellojen soida. Tätä kansaa voi nöyryyttä mutta vain määrättyyn rajaan asti. Se pitäisi ottaa huomioon myös lakeja ja aseuksia väsättäessä.

    • filosofointi

      Koska käsitteen Suomi on tarkoitus olla sivistynyt yhteiskunta. Sivistyksen tasoa voidaan myös mitata sillä, miten kohdellaan heikommassa asemassa olevia tai köyhempiä. Se on sitä nykyaikaa. Voisi tietenkin pohtia myös sitä, mikä on Suomi tai suomalaisuus ja miten se rajataan tai määritellään. Miten muuten perustelet tuon elättämisen?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5957
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3764
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      230
      2053
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1810
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1249
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      990
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      919
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      868
    Aihe