Pahimmassa tapauksessa Kreikka...

rahaa palaa...

Laittaa ensiviikolla EU-n sekaisin! Pörssit ym alkaa hermostua..

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Metaxa*******

      Parhaassa tapauksessa ME saamme ainakin oman maamme sekotilan vähän paremmalle mallille, kun ........

      On perin outoa, että Suomessa(kin) on päättäjiä, jotka haluavat meille maahanmuuttajia maista, joitten elintason kohottamiseen tarvittaisiin kaikki nekin rahat, jotka nämä parempaan elämään haluavat käyttävät ”matkalippuihin” ja joista rahoista kaikki menevät ilman kuittia toimivien ”risteily-yrittäjien” pimeisiin puuhiin.
      Taitaapi demareitten joukossakin olla muutama tällainen ”ajattelija”, joka itseasiassa ”ajattelee” ainoastaan omaa etuaan, päästessään jakamaan sitten ”täälläpäin” kotouttamisrahoja, jotka itseasiassa ovat duunariparkojen ostovoimaa.
      Onneksi meillä on mahdollisuus saada muutos 2014 ;-) tähän kaikkeen, kun muistaisimme vaaliuurneilla viimeksi kuluneet 4 – jopa 7 – alavireistä vuotta.

      http://marialohela.puheenvuoro.uusisuomi.fi/185254-viela-kerran-turvapaikkajarjestelmasta

      • Vitsipuolue valtaan?

        Voi voi, vai vielä pitäisi saada persut hallitustasolle tappelemaan keskenään ja sekoilemaan? Usko jo, olkoon nykyhallitus miten huono tahansa, ei kenellekään politiikkaa vähänkään seuraavalle pitäisi olla mitenkään epäselvää, että persut olisi vielä huonompi vaihtoehto. Ei heillä ole toimintasuunnitelmia mihinkään, paitsi ikuinen "me ei aleta" ja "me ei ainakaan tehdä mitään".


      • Mr. Mayonese
        Vitsipuolue valtaan? kirjoitti:

        Voi voi, vai vielä pitäisi saada persut hallitustasolle tappelemaan keskenään ja sekoilemaan? Usko jo, olkoon nykyhallitus miten huono tahansa, ei kenellekään politiikkaa vähänkään seuraavalle pitäisi olla mitenkään epäselvää, että persut olisi vielä huonompi vaihtoehto. Ei heillä ole toimintasuunnitelmia mihinkään, paitsi ikuinen "me ei aleta" ja "me ei ainakaan tehdä mitään".

        On aivan sama kuka täällä hallituksessa on, ainakaan heikompaa jälkeä kuin nämä pari viimeistä on aikaiseksi saanut, ei onnistu enää mikään porukka tekemään.
        Toimintasuunnitelmaa ei ole ollut ollenkaan parilla viime hallituksella, ja sitä muutamalla edeltävälläkin vain välttävä. Siis mikä tahansa kokoonpano on parempi kuin nykyinen hallitus.


    • nbnb..

      Kreikalle erääntyy helmikuun 16 päivä 17 miljardia euron laina IMF-ltä. Tuota lainaa ei pysty hoitamaan.
      Kun tiedetään, että IMF on tiukka muuta vaihtoehtoa ei ole kuin Kreikalle ovea.
      Kun uutisia seuraa kuinka kreikkalaiset syyllistävät muita ei haluta nähdä omaa mädännäisyyttä mikä on johtanut tähän tilaan.
      Onneksi on hölmöjä kuten Suomi joka lainoja taannut ja takaaja maksaa. On enää aivan turha jauhaa kuka tulee valtaan laskut tulee jokatapuksessa Suomessa veronmaksajille.

    • Paavo taas

      Kiristetään suolivyätä ä tiukemmalle ja äänestetään vasemmistoa tekeehän Paavo Arhinmäki Kreikassa tätä maailmanparannusta .

    • rahaa palaa..

      Hulluinta tässä on se, että Kiviniemi kepu, Katainen kok, menneet rahakkaisiin virkoihin pakoon, kun alkaa maksunaika. Kepun ex-komissarri Olli Rehn yrittää luikuroida ja selitellä maksuajoilla ja koronlaskuilla. Monet tahot jo todenneet ettei ole enää apua Kreikalle. Vaan rajut lainojen leikkaukset. On mielenkiintoista nähdä on kepun maajussit valmiit tukiaisista maksamaan ja vasemmiston sossu elätit asumistukiaisista ym .. Jostain ne on pakko tappiot maksaa..!

    • Ajattele

      Rikkaat eivät maksa näitten kahden hallituksen mokia vaan taas köyhät ovat maksumiehinä näin se yleensä menee. Nyt tulevat uudet vaalit älkää olko paksupäisiä idiootteja joita nämä vasemmistopuolueet ovat ruokkineet kannatuksensa teidän hyväukoisten taulapäiden avustuksella käyttäkää se vähäinen järkenne siihen missä mennään -

    • eupolitiikka keikkuu

      Syrizalla on toisenlainen ohjelma kuin Soinilla. Soinilla ei oikeastaan ole ollut ohjelmaa lainkaan. Pelkkää suunsoittoa.
      Syrizan voitto avaa demokratiaa laajemminkin Eurooppaan.
      Kun puhutaaan Kreikasta tai Suomesta, pitää muistaa puhutaanko palkkatyöläisen eduista vai ei. Syriza lähtee työllisyydestä, teollistamisesta ja leikkausten perumisesta toisin kuin stubbit, jotka haluavat kasvattaa työttömyttä saadakseen halpapalkkaista työvoimaa.
      Syriza haluaa veronkiertäjärikkaat verolle. Stubbit eivät tee mitään.
      Syrizan voitto on Suomen palkkatyöläisten voitto.

      • Mitähän tämäkin taas

        Omituista ajatuksenvirtaa ja yhdistelmiä.


      • pummit elää..

        Kyllä vasemmistolaiset selittelee, mutta sitä tosiasiaa ei muuta miksikään, että vasemmisto oli Kreikka lainojen takaaja. Ja lasku tulee olemaan suomalaisille palkansaajille vuosia suuri rasite.. Miljardeja menee muille ei omaan maan hyvinvointiin..


      • mitää ole

        Antakaa lisää, me ei olla tehty mitään pahaa, poliitikot syyllisiä. Kuulostaa ihan perssujen lätinältä. Mitä jos maksettaisi se seitsemän miljardia ja muut maksaisivat omansa potkaisten tämän mätäpaiseen lopulta ulos eurosta.


      • surkimus.
        mitää ole kirjoitti:

        Antakaa lisää, me ei olla tehty mitään pahaa, poliitikot syyllisiä. Kuulostaa ihan perssujen lätinältä. Mitä jos maksettaisi se seitsemän miljardia ja muut maksaisivat omansa potkaisten tämän mätäpaiseen lopulta ulos eurosta.

        Sää voit aloittaa, lähetä kaikki rahasi ensimmäisenä tonne kankkulan kaivoon.


      • Vasen, vasen, vasen...
        Mitähän tämäkin taas kirjoitti:

        Omituista ajatuksenvirtaa ja yhdistelmiä.

        Zyrisalla on peloteltu, koska se edustaa politiikkaa, jolla laitetaan raha kiertämään kulutuksen kautta, antamalla köyhillekin ostovoimaa, eikä jatketa enää tätä suurta erehdystä, jossa on sekoitettu makro- ja mikrotalouden toimintalait iloisesti keskenään kuvitellen, että jos perheenäidiltä leikataan tuloista parin maitopurkin verran kuussa, maitokauppias voi työllistää tämän äidin, kun sillä ei ole enää varaa maata kotona (=hoitaa itse omat lapsensa) ja valtio saa verotuloja. Unohdetaan, että jos maitoa ei osteta, maitokauppiaalla ei ole varaa eikä tarvetta työllistää yhtään ketään, ja verotulot pienenevät entisestään.


    • kailask

      Vielähän Suomessa ei ole lähtenyt yhtään euroa Kreikan suuntaan. Ei vielä sitä ensimmäistäkään konkreettisesti ole otettu mistään eikä keltään. Vai löytyy Suomen valtion budjetista miljardien aukko mistä rahat otettu? Milloin rahasiirto tehty ja onko siksi otettu itse lainaa?

      • Selvää rahaakin on..

        On lähtenyt selvää suoraan rahaa . . . oliko nyt 468 miljoonaa. Tukirahastoihin on lisäksi maksettu lainattua rahaa, sekä Kreikan yms. tukiohjelmaan sisältyvien "korkoja" palautettu pidemmällä maksuajalla ja korolla jne. jne.


    • Satku hävisi

      Huomasin, että viime vuoden puolella lompakosani oli oudosti hävinnyt satanen. Kuulemma oli mennyt Kreikkaan, köyhien selkänahasta taas kaikki otetaan. Voi voi.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1368
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1240
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1165
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1125
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1078
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1022
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1011
    Aihe