Haaveena iso S mallin mersu

Suunnitelmia kevääks

Olen jo jonkin aikaa suunnitellut ison S mallin hankintaa, mutta en ole vielä päässyt oikein selvyyteen että mikä moottori olisi se kaikkein järkevin koko? Haluaisin myös että auto säilyttäisi hyvin jälleenmyynti arvonsa ja että huollot yms olisivat kuitenkin helposti toteutettavissa ilman suuria kustannuksia. Onko näissä korimalleissa parempi se vanhempi vaiko tämä siitä seuraava -99 mallisto?

21

431

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • smanne

      Ainahan uudempi parempi on, mersuissakin. 320 on passeli kone suomen olosuhteisiin.

    • sell

      350 td paras

    • -eemeli-

      Ainahan sitä kaikenlaista saa haaveilla, mutta kun tuollaisen s-mesen laittaa, vaikka jostain onnistuisi edullisesti omasta mielestään hyvänkin yksilön hankkimaan, niin sanonpahan vaan, että ei ole sen ylläpito mitään halpaa hupia. -Tietenkin, jos raha ei merkkaa mitään niin mikä ettei. Ehkä kuitenkin noin niinkuin järkisyyt puoltaisi esim. e-mersun suuntaan ja mielellään vielä ns. v-keula facelift 2006 kesäkuu ja nuoremmat. -Näin siis, jos välttämättä pitää Mersu saada. Ja se passeli kone 200-320cdi automaatilla luonnollisesti. 320 v-kutonen ja 7g-tronic on hyvä yhdistelmä. Ei tosin tämäkään se edullisin vaihto-ehto.

    • -eemeli-

      Sen verran vielä lisäisin, että sijoitusmielessä kaikki autot, etenkin alunperin kalliit, ovat huono ajatus. Mitä kalliimpi auto on hankintahinnaltaan, sen rajumpi on arvon tippuminen ajan myötä. Turha tujottaa pelkkiä prosentteja, kas kun ne ei toimi maksuvälineenä. -Elikkä, ei käytetyt Mersutkaan kovin hyvin säilytä jälleenmyynti arvoaan. Näin se vaan menee valitettavasti.

    • w203

      Jos on valmis maksamaan muutaman kerran kalliimmista huolloista niin siitä vain. Oma ja emännän ahteri mahtuu vielä mukavasti C-sarjalaiseen.

      • Orotus

        On käynä mielessä, mutta kun nuo muutkin orottaa painajaansa.


    • väyryskä

      Itse katselin ja ajoinkin 320 cdi 2000 luvun alkupään malleja viime syksynä,en päätynyt ostoon vaikka alunperin katsoin vain s sarjaa,päädyin ostamaan E sarjan 270cdi farmarin 2002 loppuvuoden mallin, päädyin w210 sen takia koska se on halvempi pitää ja parempi ajaa kuin w211 E sarjalainen.

      Halvin ja parhain ajettava hintalaadultaan on mielestäni väyrynen rivakalla koneella ja farmarina,oltava vaan 2000 vuodesta ylöpäin,alustan osat ei kulu niin kuin w211 korisissa.

      Pääomaa on kiini ykköstonni ja saa suhteellisen vähän ajettuna erittäin hyvillä mausteilla.

      Nyt talven selkää taitettuna webaston kera niin sanonkin että on verraton auto,ei ole tullut mielenkään s sarja enään.

    • Jay
      • pukki

        No kyllä tuolla on hintaa kun saa jo dieselinkin ja ne kestää kilometrejä.

        Ostaisin farmari väyrysen isolla disel koneella.


    • väyryskä

      Vielä kerrottakoon kaikille mersunkäyttäjille,ettei se uusi juuri ole se parempi,mitään muuta parempaa ei ehkä saa kuin ulkonäon mutta joka kerta kun mallisto muuttuu se huononee heikommaksi.

      Ei kai tällä palstalla ole vuosimalli ajajia,mersumies oikea aito kunnin mersu mies ostaa auton kuntoisuuden perusteella ei minkään iän eli mitä uudempi niin sen parempi olisi.

      Yleensä aina vanhempi on parempi nimen omaan mersulla.

      Eihän nyky mersut ole oikeita mersujakaan.

      • E220_CDI

        Perheessä on 1992 ja 2012 malliset, mutta vaikka vanha oli omana aikanaan ylivoimainen suunnilleen mihin tahansa ikäiseensä verrattuna, en hoksaa ketteryyden lisäksi muita asioita, jossa vanha olisi uutta parempi?

        Uusi on toki vanhaa kalliimpi, mutta muistutatko, missä suhteessa se on huonompi?


      • mbman

        Kyllä ne mersutkin on parantuneet joka malliuudistuksessa, taitaa joillakin valikoiva dementia kullata muistot. Olihan W123 tietysti kestävä, mutta kuitenkin melkoinen jyrä nykyisiin verrattuna. W124 oli huomattavasti parempi viimeisiä malleja lukuun ottamatta joissa oli biohajoavat johtosarjat. W210 oli iso harppaus nykyaikaan, loistava peli kauppaan tullessaan, varsinkin 300 turbodiesel. Esikammiokoneiden viimeinen kehitysaskel, ehkä maailman paras henkilöautodiesel koskaan. W211 oli odotettu päivitys ja W212 taas askel uuteen sukupolveen, tähän mennessä parasta E-sarjassa.
        Nämä satalankkuun jämähtäneet eivät osaa kuvitella kuinka paljon mersu on kehittynyt -80 luvun jälkeen.


    • KiiminkiRäikkönen

      Hmm... onko pieniä S-mallin mersuja olemassa?

    • jooooooo

      S sarjan mersu 99/ 2000 malli eli uudempi kori,sehän on sisätiloiltaan pienemmän oloinen kuin E w210 väyrynen,väyrysessä ajaa vielä kun mersua ajetaankin mutta s sarja alkaa muistuttamaan liian matalaa autoa ja on kallis pitää.

      Sitten tuo E sarjan vaikka 2012 mallin auto,ei ole samanlainen mersu ajaa kuin väyrynen,saatikka pitää,väyrysen ongelma on vain ruoste,mutta sekään ei ole ongelma kun autoa on hoidettu.

      Monesti näkee niitä pikkukoneisia uusikoppasia E sarjasia mutta eihän ne ole matkaan tehtyjä niin kuin väyrynen esim:270cdi-320 cdi nehän on vielä laivoja ajaa ja hyvin ketteriä.

      • W221-4matic-2008

        Yrita saada nyt itsesi vakuuttuneeeksi, etta olet tehnyt loistohankinnan. Mutta ala ala puhumaan kokemuksesta, kun et S-sarjalaista omista.
        Huom myos kaikkille muille aloittaja puhui S-sarjasta, joten jatetaan ne Vayryset ja muut e-sarjalaiset toisaalle.
        S on auto isolla A:lla. Eihan se ilmainen ole ostettaessakaan tai huolettaessa. Itsellani on ollut mukavia ja huolettomia kilometreja. On muuten aivan eritasoa, kuin joku W211.


      • lkds

        Millä tavalla se on aivan eritasoa?

        Meinaan ajelin s 320 cdi ja ei ollut kummanen,alusta ei ole niin hyvä kun olettaa,parempi ostaa jos ei halua upottaa tuhansia euroja ilmapusseihin niin ostaa isolla koneella väyrysen ja farmarin niin on kokoa.

        Se tuntuu pieneltä autolta wsim:s sarjan 320 cdi kuskin paikalta,se jotenkin ihmeellinen,väyrynen sen taas kokeen huomattavan paljon oikeaksi mersuksi ja kookkaaksi.

        Olen vakuuttunut omalta osaltani kyllä.


    • muistakinmersu

      Juuri pe hommasin 07 S320cdi
      Kymmenen väykkyä. 3 ceemeliä ja vanhempia mersuja omistaneena sanon että ainut MERSU on S sarja.
      Kyyti ja hiljaisuus ja varusteet ja voima ja ihan kaikki on 10 vuotta E mallia edellä

    • ässämies_henkeen_vereen

      15 vuotta ja satoja tuhansia kilometrejä E-mersuja ja nyt viimeiset 3 vuotta ja 200 tkm S-mersu. Kun S-mersulla käy eemelin jälkeen heittään edes yhden pitemmän reissun niin eemeliin ei kyllä enää palaa. Joka suhteessa iso ero. harmi vain, että tätä parasta ja kestävintä mallia ei saa enää 2005 jälkeen (omani on se). S320 CDI rivi-6:lla. Viimeinen ässä rivikone. 2005 ässässä myös ensimmäinenhammastanko-ohjaus simpukkamurheet taakse jäänyttä elämää). Mittarissa nyt 575 tkm ja on pelannut kuin unelma. Moottoriin ei vieläkään ole tehty mitään ja käy kuin kello, toisin kuin -06 alkaen tuotetut v6-koneet joista vuotoja korjataan jo ensimmäisen 150 tkm:n jälkeen. ilma-alustassa ei mitään ongelmaa ja kyyti on juhlavaa,

    • ParasOnParas

      Jos ostat, niin paluuta ei ole karvalakkimalleihin kuten E-sarjaan ja muihin tavisautoihin.
      S on kokonaan eri auto, sillä ei ole mitään tekemistä muiden Mersujen kanssa.

    • jdaimler

      ässä, se on lippulaiva,, mitä sen jälkeen????????

      • mersuseollapitää

        Arvaa mikä? ja se tulee sitten kalliiksi.

        Maybach


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      375
      4779
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1924
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      68
      1652
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      256
      1509
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1420
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1396
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1377
    9. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1264
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    Aihe