Kaikki hyvännäköiset miehet kadonneet suomi24 treffeiltä...

YÖKKKK

Liian vanhoja,liian nuoria,päällekäyviä,pommittajia,tosikoita ja kaikenlisäksi jokainen on epämiellyttävän näköinen tai läski :/
MISSÄ TE KOMEAT,SÖPÖT,HAUSKAT,RENNOT MIEHET OLETTE??
Onko mitään nettitreffi sivustoa missä olisi tasokkaampia miehiä kun suomi24 rumilukset!?

29

438

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyvännäköinen mies

      Emme ole enää teidän kassialmojen huijattavina

    • Jäänköhän ilman naista??

      Et oo tainnu törmää minuu missään.Oon sopivan ikäinen,komea,rento ja huumorintajua löytyy mitäs muuta vielä.En tarraudu kii suhun osaatko ite olla ees suunillee samanlainen??Oon odottan et joku kaunis nainen tulee hakee minut kotonta mut ei oo näkyn :-)

    • siinäsyy

      Hyvännäköisten miesten ei tarvitse roikkua suomi24 treffepalstalla..

      • tsy3

        Ja onko niitä siellä koskaan edes ollut???


    • pronssiveistos

      Tottakai jouduin poistumaan kun löysin juuri mulle sopivan misun

    • zsdraser23

      Valitettavasti sinä et selkeästikkään ole omaa tasoani, kun en ole sinuun ottanut yhteyttä. Kananttaa ehkä tavoitella jotakuta joka on lähempänä sitä omaa tasoasi.

      • jeppisjoon

        Kyllä siellä vähään päin niitä kauniita naisiakin on


    • ajatus_helsinki

      Luulisin, että ne kaikkein halutuimmat yksilöt (molempien sukupuolien kohdalla) ovat varattuja, eikä heidän tarvitse etsiä seuraa netistä ylipäätään muutoinkaan. Sitten on näitä, ehkä ulkoisesti ja muutoinkin ok, joilla kuitenkin yksi vamma; eivät ole luotettavia. Näitä varattuja löytyy kaikissa kategorioissa, mutta kuka sellaisen haluaa vaivoikseen?

    • ajomieseikiirehdi

      kuule itse olen aika hyvännäköinen ja ravintolasta aina saan naisen mukaan tai pari. mutta se siitä. treffipalstoilla kun olin aikoinaan niin kaikenlaisia jakokoneita oli kyllä tarjolla ja löysäperseisiä jakorasioita, sitten tapasin miehiin pettyneet hyvännäköisen hoikkavartaloisen lapsettoman naisen joka ei käyt' alkoholia, se kelpasi minulle, ja kaiken lisäksi vielä hyvinkin tiukka alapäästä, tiedättehän naiset nuoruudesta että kun vartta vetää ulos niin "pimpsa" venyttelee itseään mukana, melkein yhtä tiukkaa uin ajelisi hanuriin, tiedättehän te treffipalstan vanhat vakiovuorot tämän luonnollisesti kyyti on ihan toisenmakusta kuin useat treffit jo läpiajetulla naisella täällä

      • Kruut

        Tiedän, silloin on liian kuivat paikat jos pimppa mukana tulee ulos vetäessä.. ei siinä tiukkuuden kanssa ole mitään tekemistä tai pitää olla aika pieni vehje, sillä isoimmatkin kolot ovat kuivina tiukkoja keskiverrolle ;)

        Nuoremmat naiset (ja jotkut häveliäät vanhemmat) eivät kehtaa vain sanoa siitä ja kestävät sen hampaat irvessä. Miehestä se voi tuntua mukavalta mutta harvemmin naisesta. Tulee vain ikäviä hankaumia paranneltavaksi.. Mielummin liukkaria kehiin silloin.

        Kun on lihakset kunnossa niin alapääkin helpommin kostuu. Jos ei, niin apuja kehiin.


      • totuudenkertojatar

        Tosiaan ollut kuivana sulle nainen. Oikaisen myös toisen harhaluulon, eli paljon seksiä harrastanut nainen on tiukempi, pimpsa pysyy tutkitusti paremmassa kunnossa kun saa harjoitusta tarpeeksi tiheästi. Vielä kolmas asia, mikä aina miesten jutuissa naurattaa on se kaikkein koomisin kuvitelma, että kumppanien määrä olisi ratkaiseva tekijä pimpsukan löysyydessä. Siis joidenkin mielestä 50 eri partnerin kertapanon tai parin jälkeen tavara olisi paaaljon löysempi kuin jos on yhden miehen kanssa pannut 5000 kertaa. :D


      • urologi

        Se on vain sitä miehistä alemmuudentuntoa, jonkinnäköistä klitoriskateutta, kun pitää uhota tiukkuudella. Ei fiksulla ja osaavalla miehellä ole tiukkuudesta kiinni, hän kyllä saa nautinnon ja osaa antaa sitä toisellekin osapuolelle. nämä täällä uhoovat Helppoheikit eivät tosiasiassa ole naista nähneetkään, saati sitten naisen alapäätä.


      • älänyviitti

        Älä nyt vaan yritä sanoa, että on ihan sama onko alapää tiukka vai väljä :D Kyllä niissä on eroa kuin yöllä päivällä. Urologi vois ruveta gyniksen hommiin, niin tulis noi naisten värkit paremmin tutuksi ;)


    • itsekin_yllätyin

      Kyllä siellä hyvännäköisiinkin voi törmätä, niillä ei vaan ole kuvaa profiilissa. Rohkeasti kirjottelemaan ja vaihdatte sitten kuvia, jos siltä tuntuu.

    • no_joku_vaan

      Minua on pidetty ainakin netin ulkopuolella ihan kohtuullisen komeana ja söpönä, enkä ole päällekäyvä, pommittaja tai tosikko. Olen hyvinkin huumorintajuinen, rento, rehellinen ja luotettava. Ikää on 32 vuotta.

      Olen hakenut jo hyvän aikaa Suomi24 Treffeistä sitä oikeaa ja siinä ohessa myös uusia ystäviä ja yleensä mielenkiintoisia uusia tuttavuuksia, mutta jostain syystä juuri ketään ei ole kiinnostanut tutustua minuun siellä (esim. baareista seuraa on tuntunut löytyvän paljon helpommin, mutta niissä sitten taas käyn aika vähän, ja ne ovat tuntuneet soveltuvan paremmin seksiseuran kuin elämänkumppanin hakuun), vaikka moni nainen väittää hakevansa ainakin luonteeltaan juuri minunkaltaistani miestä. En ole mitenkään epätoivoinenkaan enkä mikään nössykkä.

      Minulla on siellä myös pari kuvaa itsestäni, ja tosiaan ainakin netin ulkopuolella minua on kyllä pidetty ihan komeana. Ei mitenkään poikkeuksellisen komeana, mutta sellaisena tavanomaisen komeana. Minulla on ihan kohtalaisen miehekkäät kasvonpiirteet ja vartaloni on hoikka, mutta en silti ole mikään ruipelo. Melko säännöllisesti harrastamani kuntoilu on tuonut raamikkuutta ja kasvattanut lihaksiani.

      Pituutta minulla on vain 170 cm, mutta kyllä minusta ainakin on aika typerää jos muuten hyvä mies sivuutetaan täysin pelkästään sellaisen takia, ettei pituutta ole jotain muutamaa senttiä enemmän. Tai sitten jostain sellaisesta syystä, että esim. hiusmalli, paidan väri tms. ei miellytä.

      • kolhokinparee

        Ainakaan itserakkautta sulta ei näy puuttuvan. "Kohtuullisen komea ja söpö..." , UH, kierrän tällaiset kaukaa joka palstalla.


      • MiksiVaieta
        kolhokinparee kirjoitti:

        Ainakaan itserakkautta sulta ei näy puuttuvan. "Kohtuullisen komea ja söpö..." , UH, kierrän tällaiset kaukaa joka palstalla.

        Itsetunto ja itserakkaus on kaksi eri asiaa. Taas kerran hyvännäköisen miehen pitäisi pitää suunsa kiinni ja luikkia pää painuksissa häpeillen piiloon. Mies kun ei saisi tuntea olevansa hyvännäköinen tms?

        Minä olen, minä niin tunnen ja niin minulle on sata kertaa sanottu. En siitä meteliä julkisesti ikinä pitäisi, mutta kai nyt asioista voi keskustella edes nimettömällä nettipalstalla niiden oikeilla nimillä?


    • Uuuuuhvyy

      Ei ole niissä naisissakkAan kehumista. Lähinnä ylipainoisia lähihoitduja ja kaupan kassoja

    • nelukuisatkriteerit

      YH-äipät unohtui listasi jotka ei hae lapsillensa isää mutta todellisuus toista.
      Edelliselle vois vastata vaikka aikaa kirjoituksestaan on miksei kelpaa nettimarkkinoilla niin totuushan on tuossa "Pituutta minulla on vain 170 cm..." kun sen miehen vähimmäispituus on 180cm ja olkoon vaikka kuinka lyhyt nainen...kyllä se live-maailmassa onnistuu lyhyemmälläkin miehellä mutta ei netissä kun ne numerot näkyy heti ja valinnat niiden mukaan.
      Naisten kriteerit miesten suhteen menee näin:
      1. kuva ja sen komeus.
      2. ja jälleen kuvat...
      3.miehen pituus.
      4. Koulutus tai ainakin työssäkäynti.
      5. profiilitekstissä joku mikä herättää naisen...
      6. paikkakunta ettei mikään tuppukylä. (mielellään pääkaupunkiseutu)
      7. miehen pitää ja täytyy kirjoitellakkin mielenkiintoisesti.
      8. ....
      Naisillahan ei tarvitse yhdenkään asian näistä täyttyä ja toteutua paitsi iän ja senkin saa valehdeltua 10-15v vanhalla kuvalla.

      • melkohyväton

        Melkoisen hyvät kriteerit olet keksinyt :)


      • vironpottu

        Muuten hyvin listattu, mutta vaan kohdat 1. 2 ja 3 on ne oikeat valintaperusteet.


      • "Naisillahan ei tarvitse yhdenkään asian näistä täyttyä"

        Miksi? yhtä lailla miehillä on oikeus asettaa kriteerejä.


    • santsopantsa

      Minä olen kolme korkeakoulututkintoa omaava hoikka nainen. Pistä paremmaksi, miehenkutale!

      • TahrojaPaperilla

        Ei vois vähempää kiinnostaa sun tutkintosi. Aivan sama. Kunhan tulet taloudellisesti itsenäisesti toimeen. Naisen valinnassa tuo vähiten merkitsevä asia.

        Mä en muutenkaan ymmärrä titteleillä tärkeileviä ihmisiä... vaikka korkeakoulutettu 80k/v tienaava mies olenkin.


      • Jarge

        Aika hyvin toi kolme tutkintoa. Mulla vain yksi ja kohtuullisessa etuajassa, joten miten kolme...? Voisin kuvitella, että toinen tutkinto toistaan tukien eli samaa matskua hyödyntäen...


    • normaaliläskiä

      ja lisäyksenä naiset ovat kaikki normaaleja ja treffeillä kun kävelee valas vastaan niin toivoo että se menee ohi se menee ohi, ei saatana tulee tähän pöytään, kuinka helvetissä naiset ei osaa stekata bmi laskurista oikeaa nimeä vartalolleen. osaanhan minäkin laittaa pituuden ja painon miksette te?

    • naisenpuolikas

      Näitä lukiessa meni viimeinenkin usko uroksiin. YÄK...

    • Jarge

      Mikä hätä... kaikkihan on ihan ok, kunhan ei panikoidu, vaan ottaa rennosti, turvallisesti varautuneesti ja estottoluulottomasti :-)

    • Forderi

      Jos en saa naista ilman nettiä, ostan potkukelkan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1535
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1354
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1321
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1267
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1238
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1146
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1096
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe