Täyttä Pas´kan jauhantaa, kaikki tyynni.

marttiluukas

Kreikka nousee, Kreikka pystyy velkansa maksamaan. EKP tuo biljoonan alttarille, Eurooppa nousuun ja uuteen kukoistukseen!

Suomen Talous nousee, uusi työpaikkoja tulee lisää. Maahanmuuttajat Suomen toivo, Soini valehtelee, persut valehtelee. Persut romahtaneet jne.

Tuo kaikki on täällä netissä löytynyt. Tämän palstan kirjoittajat ovat onnessaan, he kuolaavat kokoomuksen ja demarien sekä osaksi myös kepun perään.
Jos perussuomalaisia ei olisi, niin kaikki tämä kirjoittelu olisi kuin poispyyhkäisty.. kyllä se on niin, että alun perin, puhutaan mitä puhutaan, Niin Soini tiesi ja muut eivät, miten tässä käy.
Muut eivät ole "ruudinkeksijöitä"
Ja tietää vieläkin. Repikää siitä. Nyt Kreikka vapisuttaa koko EU rintamaa ja saksakin vapisee, aihetta kyllä on, kävi sitten vaaleissa miten tahansa.

22

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nimenomaan.

      Ja Syriza sai enemmistön parlamenttiin.
      Se tietää sitä, että suomipoika maksaa..

      • ei saanut

        Ilmeisesti sinulla on joku toinen laskutapa, kaksi paikkaa vajaaksi jäi.


      • Totta kai Suomi maksaa, epäilikö kukaan? Ei niin tyhmää maata ole, kuin Suomi, maksaa toisten velkoja, ei piittaa laista mitään. Suostuu maksamaan Englanninkin puolesta EU:lle. Ottaa vastaan maahanmuuttajia, joiden sopeutuminen on jo nähty joissakin maissa, että ei onnistu.

        Päättäjät valehtelevat päivät pitkät. Vannovat EU:n ja euron perään.
        Sitäkään eivät huomaa, kun huutavat pusikosta, että euro devalvoituu, niin se vaan devalvoituu muuallakin, että turha luulo, että se tulisi vain Suomen onneksi.

        EVA:n haave, halpatyövoima ja ei kun tänne! Miehet ja naiset sekä lapset töihin sieltä Somalia nimisestä valtiosta, niin herrat voivat hyvin! ja Suomi nousee.


    • Näin on ja katsotan, mitä tuleman pitää.

    • jees veri gut

      Suomenkielessä ei ole sanaa "biljoona".

    • Käsiteistä biljoona: Biljoona on miljoona miljoonaa (tai tuhat miljardia) eli miljoonan toinen potenssi, 1 000 000 000 000 = 10^{12} = (10^6)^2 (tuhat miljardia). Sana koostuu osista b(i)- ja -iljoona, joista alkuosa tarkoittaa kahta ja loppuosa viittaa miljoonaan. SI-järjestelmässä biljoonaa vastaava kerrannaisyksikkö on tera.

      "oppiko jees veri gut"!

    • se on varmaa

      persukupla puhkeaa..

      • zoraz

        Se puhkes jo. Kävi niin kuin Soini sanoi.


    • Helsingin Sanomat

      "Kreikka ei halua euromailta enää senttiäkään lainaa, sanoo maassa valtaan nousseen vasemmistopuolueen Syrizan johtava talousajattelija Yanis Varoufakis Helsingin Sanomille. Parlamenttiin sunnuntaina valitusta taloustieteen professorista povataan Kreikan uutta valtiovarainministeriä."

      Kuka tähän on syyllinen. Kreikka jo pitkään ilmoitti, että "Älkää auttako meitä enää" Miksi sitten sinne työnnettiin euroja jatkuvalla syötöllä? Kun nähtiin, että Kreikka useista leikkauksista huolimatta, ei noussut, vaikka leikattiin ja leikattiin.

      Tämän koko jutun ydin on siinä, että pelko Kreikan kaatumisesta tai lähdöstä eurosta pois, yritettiin estää. Nyt vain vaalit katkasivat sen.

      Ei tämän ihmeempää asiaa voi enää kuin ihmetellä. Tässä oli kysymys lähinnä Saksan arvovallasta, he tietävät sen, miten heidän kaltaisensa maan käy, jos koko hommaa osoittautuu kuplaksi Saksan arvovalta kysymyshän tässä oli päällimmäisenä.

    • niinkö se menikin

      Onko tämä persupolueen virallinen kanta? Kreikkalaiset on reppanoita jotka eu velkaannutti tahallaan ja siksi velat tulee antaa anteeksi?
      Se on siis Luukkaan kanta mutta mitä sanoo Soini & Co?

      • sekoilet

        " Onko tämä persupolueen virallinen kanta? Kreikkalaiset on reppanoita jotka eu velkaannutti tahallaan ja siksi velat tulee antaa anteeksi?
        Se on siis Luukkaan kanta mutta mitä sanoo Soini & Co? "

        Tekisit itsestäsi edes hieman viisaamman jos vähän lainaisit mihin kirjoitukseen vastaat?

        Jos tuohon Helsingin sanomiin tukeutuvaan kirjoitukseen, niin siinähän kerrotaan kreikan omista näkemyksistä, eikä Luukkaan mielipiteistä joita sinä itse kehittelet?


    • Halla-ahon äänestäjä
    • Tämä Kreikan Show, on joskus loputtava. Kuka uskoo vielä sen, että Kreikka pystyy velkansa hoitamaan leikkaamalla sen kansalta. Koko tämä 4 vuoden aikana, on Kreikan velat nousseet ja bkt kasvanut. Nyt ennustetaan kreikan talouden nousevan jopa 3-4% ensi vuonna. Tämä on suoranainen valhe, kun koko Eurooppa kylpee lamassa, niin miksi Kreikka yhtä-äkkiä saisi taloutensa rattaat pyörimään, se on toiveunta.

      Kun neljän vuoden aikana velka on noussut jo huimiin lukuihin. Kansalta on leikattu, mitä leikattavissa on Korkojen maksukin on jo tuollaiselle maalle vaikeaa, saatikka pääoman maksut. Velka nousee, ja ei se siitä lähde liikkeelle ennekuin jotain, eli velkoja leikataan korot alas ja loppuvelan siirto aikaan tuntemattomaan.

      Tässähän on, ei meidän, vaan Kreikalle aikoinaan rahaa sijoittaneet tahot hädissään. Heiltä se kaikki on pois. Stubbin on aivan turha uhota, kun kansalla ei ole millä velkaansa maksaa, niin, kuten Vahtera tuossa mainitsi, maa on konkurssissa. Kun yritys menee konkurssiin, niin siinä pesän valvoja ja pesästä irrotetaan kaikki mahdollinen pois myytäväksi pakkohuutokaupalla. Tämä ei käy valtiosta puheen ollen. Siinä kyllä voi käydä niin, että myydään Kreikan valtavan suuri kauppalaivasto, mutta epäilen, että sekin on niin velkainen, että tuskin siitä mitään hyötyy ja minkä lipun alla ko. laivasto toimii.

      No se nähdään, mihin Kreikka suostuu, sillä ei se enää ole kuin Kreikan vallassa, Jos kreikka eroaa eurosta ja jättää sijoittajat nuolemaan nappejaan, Kreikka voi nousta hetkessä pois siitä ahdinkostaan. Koska koko tuotanto voidaan käyttä valtion hyväksi.

    • persupena

      Nyt olis oikea hetki lyödä tiskiin toi Suomen jäsenmaksu korotus. Törkeetä että se tuplataan vaikka meillä menee huonosti. Reilu alennus tai teemme kreikat nyt pitäs löytyä miehiä eikä vellihousuja.

    • anttrinnes

      Nyt ei ole edes olennaisinta puhua lainoista ja niiden takaisin maksamisesta. Ei kukaan pysty ennustamaan miten taloustilanteet kehittyy. Kreikka tarvitsee vielä taloudellista apua valtion kassaan että valtio yleensä pyörii, että ne leikatut eläkkeet ja palkat tulevat maksuun. Niitä rahoja Saksa perui kun Kreikka uhosi lainojen maksuista. Jos maa joutuu kassavajeeseen, niin kansalle tulee aivan oikeasti hätä. Sen jälkeen ei olisi kyse lainaamisesta, vaan tarvittaisiin hätäapua.

      Joskin typerää tehdä politiikkaa toisen hädällä ja siitä omaa vaaliteemaa. Se kertoo jo millaisesta puolueesta ja väestä on kyse. Todella roskaväestä.

      • "anttirinnekselle"!

        Tuo rahamäärä, mikä on osoitettuKreikalle, vain käy siellä pankeissa. Se raha, ei Kreikan kansalaista lämmitä, eli ei auteta Kreikan kansaa, vaikka niin monet uskovat. Jos todella tämä rahamäärä jäisi Kreikan omaan käyttöön, niin maa nousisi. Tämä EU maiden "avustus" Kreikalle, menee Kreikan pankkien kautta Saksan ja Ranskan sijoittajille. Kuten näkyy, niin Kreikan velkamäärä kasvaa vuosi vuodelta. tämä Kreikalle lainattu rahamäärä, menee sijoittajien korkomaksuihin.

        "Kreikka tarvitsee vielä taloudellista apua valtion kassaan että valtio yleensä pyörii"
        Miten ajattelet, että talous pyörii, kun velkamäärä nousee! Tämän ajatusmallin on kehittänyt Euroopan Keskuspankki. Uskotellen, että tämä koko summa, mene Kreikkalaisten elättämiseen, näinhän se ei ole.


    • mullergör

      Lainat ovat olleet vain järjestelyjä, jossa EU ottanut vastuulleen Kreikan pankeista saamat lainat. Ne eivät ole auttaneet tosiaan mitään muuta kuin etteivät nuo rahalaitokset olisi menneet nurin ja aiheuttaneet kaaosta. Ja juuri siksi sitä rahaa ei ole esim. Suomesta lähetetty vielä euroakaan Kreikkaan. Emme ole köyhtyneet euron euroa Kreikan vuoksi.

      Saksan raha olisi ollut avustusta, jonka rikas Saksa olisi antanut omasta pussistaan ja ne tukirahat olisivat menneet suoraan pyörittämään valtion kassaa. Ne olivat tukirahoja, eivät lainaa. Niiden ehtoina oli vain suhtautuminen noihin lainoihin, joten aivan mitään kehitysapua se ei rikkaalta Saksalta ollut, vaan niissä oli ehtoja mitä Kreikka rikkoi.

    • Soeni

      Kaikki se raha mitä Suomesta on annettu tai taattu se on mennyt. Ne on menneet Saksalaisille ja Ranskalaisille pankeille, tavalliset kreikkalaiset eivät niitä ole saaneet.

    • schysco

      Suomesta ei ole lähtenyt euron euroa Kreikan suuntaan eikä mihinkään muuallekaan. Joudumme maksumiehiksi vain siinä tapauksessa että nuo lainat nollataan. Silloin joudumme ne maksamaan ja siihen on meillä vielä olemassa jotain takauksia jotka eivät kuitenkaan kata koko lainasummaa ja on hieman ongelmallista lainopillisesti miten yhdelle maalle voitaisiin maksaa velkatakausta ja muille ei.

      Saksan raha olisi ollut suoraa raha Kreikan kansalle ja typerät poliitikot munasivat ne tässä vaiheessa. Todennäköisesti palaavat ruotuun kun tulee hätä käteen.

      • "schysco:lle"
        Suomi antoi omakohtaista lainaa Kreikalle 1.44mrd joista osassa on vakuus. Suomi on taannut omalta osin Kreikalle, mutta siitäkään ei olla varmoja, miten paljon, mutta huhut ovat 3,8 - 7 mrd euroa. Jotka ovat uhattuna, jos Kreikka ei niitä halua tai pystymaksamaan.
        Ihmeteltävää on myöskin se, että Saksa omasta pussistaan lainaa 20mrd euroa hyväntekeväisyytenä. Silloin pitää olla aika pelokas Kreikan suhteen.

        Onhan kysymyksessä ei meidän, vaan sijoittajaien rahat ja suomestahan niitä sijoituksia ole. Toisaalta on jokin pielessä, kun sijoittajat on vapautettu pelosta, että maksaja häipyy ja Suomenkin, jolla ei ole mitään tekemistä ko. asian kanssa, kuin vain sen oman lainan kohdalta. Veronmaksajana minäkin siis joudun kärsimään rikkaiden sijoittajien munauksista. Ajatelkaapa. Kaikkien maiden, Amerikkaa myöden, velat ovat mammuttimaiset. Mistä ne biljoonan biljoonat tulevatkaan, Joku on todella rikas. Voisi ostaa koko maapallon maat.


    • kekkoskakkonen

      Ei nouse kreikka ei !

    • igoors

      Oman lusikkansa soppaan tuo Venäjä, joka on osoittanut halukkuutensa tukea Kreikkaa. Vaikkei maan oma talous ole kovin kummoisessa jamassa, niin se kuitenkin siinä mittaluokassa ettei Kreikan pelastaminen kovin tunnu. Mitään länsimaiden lainoja Venäjä ei lähtisi takaamaan vaan antaisi suoraa talousapua edellyttäen myötämielisyyttä Venäjän asioille. Myös tämä pelkona lännessä ja se yksi syy miksi Kreikan ei annettaisi romahtaa eikä irtaantua EU:sta juuri nyt kun ollaan Venäjän kanssa huonoissa väleissä.

      On jo ennakoitu että valtion autot korvataan ladoilla sekä vedetään kesken jäänyt kaasuputki.

      Mutta olisiko se hieno ratkaisu, olisiko sen jälkeen kiva uhota että me emme Kreikkaa tue tai takaa. Tehkööt ryssät sen.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1148
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1089
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1086
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1068
    6. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1065
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    8. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1062
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1055
    Aihe