Narsisti vai pelimies

donna5

Vai onko heidän toimissaan edes mitään eroa, en tiedä. Tämä mies joka minun kohdalla kyseessä on nettideitiltä löytynyt. Kaikkihan alkoi suurenmoisesti, voi sitä ihanuuden määrää minkä sain osakseni. Osasi puhua ja miksi en olisi uskonut. Tapahtuuhan sitäkin, kait, että suhde voi edetä nopeaankin. Niin se eteni meilläkin. Silti itsellä oli joku kutina että kaikki ei ole sitä miltä vaikuttaa ja aloin asiaa tonkimaan. Monien vaiheiden jälkeen selvisi että miehellä oli sutinoita toiseenkin suuntaan ja sain hänet käräytettyä.

Ja asia meni todella riitaiseksi. Mies ei myöntänyt mitään, ei yhtään mitään. Kielsi kaiken, siis tarkoitan ihan kaikkea. Hänen mielestään me emme seurustelleet, emme edes olleet sellaisesta puhuneet jne...,mitätöi kaiken mitä olimme tehneet ja mistä olimme puhuneet. Itse umpirehellisenä naisena yritin saada vastausta sille miksi, miksi se kaikki feikkaus ja tunteilla leikkiminen. Haukut sain niskaan, ts. kännykkään.

Olen ollut asiasta todella ahdistunut, yrittänyt jopa sähköposteilla saada häneltä selitystä, ei mitään reagointia, ei vastauksia. Yritin soittaa mutta on ilmeisesti laittanut hylkäykseen numeroni koska vaan varattua aina hälyttää. En tiedä paljoa narsisimista, mitä nyt olen netistä lueskellut enkä voi miestä alkaa diagnosoimaan mutta kun olen lukenut täällä juttuja niin yleensähän sellaisten käytös on tuota että kielletään kaikki, ja kuten tässäkin tapauksessa hän sai minut jopa kyseenalaistamaan oman mielenterveyden, että minäkö olenkin kuvitellut kaiken vaikka faktaa on.

Vaikeita päiviä on ollut monta ja lisää tulee. Yöllä heräilen ja mietin hänen raivoaan kun hän huusi minulle puhelimessa kun asia selvisi. Haukkui kaikilla mahdollisilla nimityksillä, käski hakeutumaan hoitoon koska harhoissa elän jne...Voiko tällaista edes tapahtua, sitä olen miettinyt paljon ja koskaan en häneltä tule vastauksia saamaan. Kun vain saisi asian jotenkin järkiperäistettyä itselleni että en ole toiminut väärin, sinisilmäisesti uskonut kaiken vaan. Olen lueskellut jonkin verran asiasta ja aika yleistä tuntuu olevan sekin että uhri on se kenet hulluksi diagnosoidaan tän pelurin toimesta.

Ovatko he oikeesti niin pelkureita etteivät uskalla kohdata totuutta kasvotusten vai vaan niin kylmiä ihmisiä että pelinappuloina pitävät ihmisiä siihen saakka kunnes kiinni jäävät tai tapahtuu jotain muuta miksi uhri lähtee suhteesta...

13

1282

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • iarojhaoepgrjrep

      Ette te seurustelleet jos se ei ollut molempien osapuolien käsitys. Tapailu ei ole sama asia kuin seurusteleminen. Vaikka olisikin narsku, niin mitä järkeä olisi valehdella tuollaisesta asiasta? Yhtä hyvin voi lempata sut kuin kieltää kaikki.

      En usko, että oli narsisti. Jos minulle joku väittäisi että ollaan seurusteltu ja ei oltaisi, voisin itseki käyttäytyä juuri näin. Eihän meillä ole kuin sun sana.

    • Aloee

      Kumpiakin ovat, jääkylmiä ja pelkureita. Mistään ei oteta vastuuta, totuus muuttuu ja muuntuu ihan siihen, mikä kulloinkin hänelle sopii ja toinenhan se siinä on kaiken kuvitellut, vaikka oli ihan livenä läsnä.

      Narsistisen pelimiehen kohtasit. Nettideitit ovat heitä pullollaan.

      Älä jää traumaasi liian pitkään kelaamaan, sillä traumaltahan tuo kuulostaa.
      Terve ihminen ei traumatisoi läheisiään.

      Luojan kiitos, että pääsit siitä eroon jo alkuvaiheessa!!!

      • donna5

        No meillä oli sellanen puhe jo alusta että poistamme profiilit kun ei ole tarvetta ketäan enää etsiä. Ja kuten mieskin sanoi että "kun nyt kuitenkin on tarkoitus päästä kanssasi pitkälle..." Oli se sit pelimies tai mitä vaan nii munaton ja raukka mieheksi se ainakin oli.

        Eipä sitä osannu ajoissa valehtelua tunnistaa kun oletuksena pidän sitä että ihmisiin pitää voida luottaa. Niin ja pettymyksetkin kuuluu elämään.


    • ifioydtidtid

      Narsisti on täysin kykenemätön käsittelemään häpeää.
      Narsisti on valmis tekemään, mitä vain välttääkseen itsensä oikean kohtaamisen.

      Viestisi perusteella kyseessä olisi narsisti, eikä pelimies. Pelimies olisi esittänyt katuvaa, vannonut rakkautta eikä tosiaankaan polttanut siltoja takanaan.

      Itse olen ollut jopa oikeudessa narsistin kanssa. Narsisti menee ihan lukkoon, kun tulee asia, joka käsittelee jotain hänen tekemäänsä asiaa, joka on häpeällinen ja joka hänen pitäisi tunnustaa. Vaikka kyse olisi kuolemantuomion välttämisestä, niin se tunnustaminen on narsistille mahdotonta.

      Häpeäkokemuksen estämiseksi narsisti on valmis vaikka murhaan.
      Yleensä suojakeinona on voimakas verbaalinen hyökkäys (joka on yleensä hyvin samanlainen kuin kirjoitit omista kokemuksistasi), jonka röyhkeydellä ei ole rajaa.

      Olet onnekas, jos hän on valehdellut itselleen, että te ette ole koskaan olleetkaan yhdessä. Joskus narsistin jättäminen aiheuttaa niin voimakkaan häpeäkokemuksen, että sen välttämiseksi hän omistaa loppuelämänsä kostamiseen.

      • woirejoijer

        En nyt ymmärrä, miksi kyseessä olisi narsisti. Mitä pelimies olisi katunut? Tajuatko, että tässä ongelmana oli välien katkaisu ja sitten pelimies olisi katunut välien katkaisua? Häh? Sinulla on kehäpäätelmä tuossa.

        Nimenomaan pelimiesmäistä käytöstä ensiksi antaa olettaa kuuta taivaalta ja sitten poistua takavasemmalle. Se taas ei ole pelimiesmäistä että kun on saanut haluamansa eli pillua tarpeeksi niin yhä edelleen vannoo rakkautta. Pelimies noukkii pillut ja poistuu. Moni pelimies on vähän itseään täynnä eli narsistinen muttei kuitenkaan välttämättä ole narsistista persoonallisuushäiriötä. Muutenhan jokaisella hurmurilla olisi se, vaikka fiksummat naiset tajuaa itsekin että ne sanoo vaa mitä haluaa kuulla.


    • Masa181

      Pelimies tai pelinainen, kukaan normaali ei käyttäydy siten. Narsistilla on vetoja moneen suuntaan ja käy treffeillä niin monen kanssa kuin haluaa. Hän ei ymmärrä, että siinä olisi jotain väärää. Varsinkin nettiaikaan sellainen on mahdollista toisen selän takana. Minäkin aikoinaan kärytin kumppanini deitti-ilmoituksen seurusteluaikana. Hän kertoi, ettei hän ole sitä tehnyt vaan kaverit hänen puolestaan. Ajattelin, että uskookohan hän itse siihen valheeseen. Yleistäen ottaen narsisti haluaa vain valloittaa ja kun ei enää ole mitään valloitettavaa eli alkaa arki, hän alkaa katsella ympärilleen.

    • stuur

      Mielenkiintoista olisi tietää miten aloittajan tapauksen mies toimisi jos nainen vaan menisi miehen luo ja sanoisi vaikka vaan haluavansa puhua asian selväksi tms...Mitenhän ne tollaset tyypit käyttäytyy sellaisessa tilanteessa, juoksee varmasti karkuun että ei vain joudu asiaa puimaan satuttamansa henkilön kanssa. Kuten tuossa joku kirjoitti että fiksummat naiset tajuaa itsekin että ne sanoo vain sen mitä nainen haluaa kuulla. Miten sitten voi erottaa onko mies tosissaan vai ei jos joku on kykenevä niin hyvin valehtelemaan että sitä ei vain huomaa?

      Itsekin kun nykyisen mieheni tapasin vuosia sitten, tapahtui kaikki nopeasti ja kaikkihan oli niiiiin ihanaa alusta saakka mutta mies jäi eikä valehdellut ja on edelleen elämässäni :) Olenhan mäkin tutustunut narsistiseen henkilöön joka oli joskus "ystäväni", mutta onnekseni hän ei ole enää mukana millään tapaa elämässämme.

      Järkyttävintä näissä pelureissa ja narsisteissa on se että he eivät piittaa lainkaan siitä miltä toisesta tuntuu, vaietaan, kuten aloittajankin tapauksessa, ei mitään selityksiä sen jälkeen kun on uhri nimitelty mitä hirveimmillä sanoilla. Onko todella noin selkärangattomia ihmisiä olemassa. Itse suosin aina puhumista jos on jotain epäselvyyttä, asioista voi aina puhua, eikä jättää ketään piinaavaan epätietoisuuteen.

    • Koettuna

      Kuulostaa hyvin tutulta, eli pelimies on kyseessä. Samaistuin täysin kertomaasi vaikka mies olenkin ja tässä tapauksessa kyseessä on pelinainen johon tutustuin netin kautta. Kaikki alkoi syksyllä hienosti ravintolaillallisella. Nainen oli tyrmäävän nätti ja siinä illallisella meni viinipullo ja jotain muutakin. Ravintolaillan päätteeksi nainen oli ensitreffien jälkeen valmis jo lähtemään yöksi luokseni, mutta hänellä oli kotona koira hoidettavana. Seuraavalla viikolla hän kutsui upeaan kotiinsa. Hän valmisti hienon kynttiläillallisen ja teki käden käänteessä todella hienot ruuat ja sanoi samassa että voisi tehdä näin minulle vaikka joka ilta, hän hurmasi minut täysin ! Jossain välissä kävimme kiertämässä tätä hienoa taloa ja makuuhuoneen kohdalla jo arvaatte mihin homma johti. Seksi oli hyvää, mutta jotenkin täysin tunteetonta ja mekaanista. Seuraavana viikonloppuna menimme hänen saaristomökilleen. Mukavan viikonlopun jälkeen hän jo suunnitteli miten suhteemme julkaistaan ystäville jne, Olin hieman hämmentynyt, koska en nyt ihan näin nopeaan asioiden etenemiseen ollut valmistautunut. Lähtiessämme hän sanoi, että voin jättää pyyhkeeni ja varusteitani valmiiksi mökille seuraavaan viikonloppuun. Olin mielissäni että juttumme siis jatkuu. Sitä toista viikonloppua ei mökillä koskaan kuitenkaan tullut. Seuraavana perjantaina tuntia ennen mökille lähtöä hän laittoi viestin, jossa totesi lyhyesti ettei voidakaan mennä, hänen aikuinen poika on kotona vatsataudissa yms. Olin nähnyt vaivaa ruoka ja muine hankintoineen ja järjestänyt minun koiralle hoitopaikan muualta, joten homma tietenkin harmitti ja ihmettelin mielessäni eikö aikuinen poika nyt pärjää yksin. Pian tämän jälkeen hän ehdotti paussia suhteeseen ja huomasin, että hän pyöri aktiivisena kontaktipalstalla. Viikon päästä tuli viesti, että hän on miettinyt asioita ja haluaa ehdottomasta jatkaa kanssani. Olin tyytyväinen ja mietin, että ehkä tästä sittenkin jotain tulee. Nähtiin muutamia kertoja ja pian alkoi tulemaan ohareita. Tässä vaiheessa minulla alkoi jo kellot soimaan, mikä tyyppi tämä nainen oikein on. Jutut tärkeistä ystävistä, suurista rahoista ja sijoitusasunnoista liikkuivat hänen puheissaan jne. mutta tunne tasolla hän ei antanut minulle yhtään mitään. Kertaakaan ei sanonut, että tykkää minusta tms, Jossain vaiheessa ymmärsin, että kyseinen käytös ei ole täysin normaalia ja netistä narsismista lukiessani tajusin, että tämä henkilöhän saattaa olla narsistinen. Vaikka tajusin sen ja kellot soivat nautin niistä loiston hetkistä mitä häneltä sain, hyviä illallisia, seksiä yms. tosin ilman tunnetta, mutta otin sen vastaan vaikka tiesin, että jossain vaiheessa tämä kaunis narsisti nainen kyllästyttyään minuun potkaisee minut ulos elämästään. Se tapahtui viime viikolla enkä sure häntä kovinkaan paljon, koska osasin jo varautua tähän " eroomme ". Pitkän päälle tällainen suhde olisi todella tuhoisa kenelle tahansa.

    • voimia

      Voi rakas ihminen, sinäkin joutunut tuollaisen ihmisen kynsiin. Läheiseni on myös ihan samanlaiselta kuulostavan tyypin "kynsissä", eikä millään meinaa päästä irti. Tosi paljon samanlaisesti käyttäytyy tuntemani narsistimies. Panettelee, haukkuu, vie ihmisarvon, ei puhu, on tosi itsekäs, ei vastaa, hymyilee ja on kohtelias ja hillitty vieraiden ollessa läsnä. Todellisia feikkauksen maailmanmestareita. Voi teitä onnettomia ihmisiä jotka olette joutuneet tällaisen ihmisen kanssa tekemisiin, naimisiin tms. Toivon teille hirveän paljon voimia irrottautua narsististanne!! Ja kaikkein tärkeintä teille uhreille: Älkää missään nimessä uskoko mihinkään haukkumiseen minkälaisia narsistin mielestä olette, mitättömiä, rumia jne.!!Säälittävä raukka on tämä narsisti itse. Älyäisivät nämä narsistit olla keskenään tai sinkkuina eivätkä tulis kenenkään elämää sotkemaan. Voihan se olla niin, että nämä narsistit saavat "ravintonsa"toisen ihmisen alistamisesta, mitätöinnistä jne. Tuntevat itsensä hyväksi kun haukkuvat ja panettelevat toisen maanmatoseksi. Kyllä on hirveä viha ja ja vastenmielisyys kaikkia narsisteja kohtaan. Kyllä vielä joudutte vastuuseen toisen ihmisen "särkemisestä". Voimia teille narsistin uhrit.

    • Anonyymi

      Ihan sama kokemus itsellä mitä kirjoitit. Ei narsisti muutu. Narsisti on pahoinpitelijä joka ei välitä ihmisten satuttamisesta.

    • Anonyymi

      Niin tuttua...

    • Anonyymi

      Tuttua myös mullekin

    • Anonyymi

      Jees sama kokemus. Pahoipitelijä narsistimieheni huutaa että minä elän harhoissa ja levittää sellaista valhetta verkostoissaan. No, kohtapa se selviää kun hän joutuu käräjille. Näytöt on lujat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6353
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4086
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2506
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1478
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe