Hätkähdyttävän tarkka profetia on toteutumassa

Huom!

William Boothin profetiassa, jossa hän kuvaa maailmaa ja kristikunnan hengellistä tilaa ”päivää ennen Jeesuksen tulemusta”, on kuusi kohtaa:

1. Noina aikoina politiikka ei tunne eikä tunnusta Jumalaa. Koko läntisen maailman virallinen valtiopolitiikka on sellaista, että hallinnon eri tasoilla ei enää pelätä Jumalaa. Eurooppaa hallitsee uusi poliittisten johtajien sukupolvi, joka ei pienessäkään määrässä ota päätöksissään huomioon Jumalaa.

2. Silloin julistetaan taivasta ilman helvettiä. Tulee päivä, jolloin tapahtuu suuri irrottautuminen siitä, mitä Raamattu nimittää täyden totuuden evankeliumiksi. Silloin Raamatun profetian mukaisesti saarnataan korvasyyhyyn. Kuulijat määräävät, mitä saarnatuoleista julistetaan: ”Puhukaa lempeitä, makeita sanoja. Puhukaa taivaasta, jättäkää meidät vapaiksi, jotta emme joutuisi rasittumaan, kun saarnaatte helvetistä.” (2 Tim.4:3)

3. Tuolloin kristikunta on täynnä anteeksiantamusta ilman parannuksen tekemistä. Kristikunnasta katoaa se Raamatun oppi, että anteeksisaamista ei voi olla ilman parannuksentekoa synnistä. (Luuk.13:3, 15:10, Ap.t.2:38)

4. Päivinä ennen Jeesuksen tuloa monet ovat täynnä pelastusiloa, vaikka eivät ole uudestisyntyneet ylhäältä (Joh.3:3-8).

5. Noina aikoina tulee olemaan paljon uskontoa ilman Pyhää Henkeä (2 Tim. 3:5)
6. Kristikunta elää ikään kuin ilman Kristusta. William Booth kiteyttää asian: ”Kristus ei ole siellä, missä veri ja tuli eivät ole voimassa - kieltäkää noista sanoista toinen, ja teillä on kristillisyyden muodot, mutta teillä ei ole Kristusta." (Matt.10:33, Luuk.9:26, Luuk.12:49, 1 Kor.1:21-24, 1 Kor.2:2)

(Kuuden kohdan perässä olevat raamatunkohdat ovat minun lisäämiäni. Laitoin ne helpottamaan profetian koettelemista Raamatun tekstillä)

Mistäkö William Boothin profetia nousi juuri nyt mieleeni?

Seurasin televisiosta Helsingissä Narikkatorin kupeessa sijaitsevan Kampin kappelin vihkimistä. Väkeä oli paikalla runsaasti piispasta tavallisiin kaduntallaajiin. Puheita ja rukouksia kuultiin paljon. Yksi oli kuitenkin joukosta poissa. Hänen nimeään ei mainittu kertaakaan. Kirkon Herraksi ja seurakunnan pääksi sanottu Jeesus oli siivottu syrjään.

Jumalasta puhuttiin niin yleisellä ja väljällä tasolla, ettei oikein saanut tolkkua, minkä uskonnon jumalakäsityksestä oli kyse. Kappeliinkin mennään kuulemma lähinnä hiljentymään, rauhoittumaan ja kohtaamaan oma itsensä. Vihkitilaisuuden puheiden perusteella turistien vetonaulaksi jo nyt muodostunut kappeli vaikutti jonkinlaiselta kristillisellä uskonnollisuudella höystetyltä humanistisen ihmiskeskeisyyden ja uskontojen välisen dialogin temppeliltä.

Tuo ei suinkaan ole ainoa tapahtuma, joka kertoo William Boothin profetian toteutumisesta. Yhä enemmän kuulee julistusta ilman Jeesusta. Tarjolla on armoa ilman parannuksentekoa ja Jumalan rajatonta rakkautta ilman Jeesuksen sovitustyötä. Kulttuurikristillisyyttä ilman parannuksentekoa, Jeesuksen seuraamista ja hedelmän tuottamista.

Raamattu ilmaisee asiat toisin. Sen mukaan hienoimmatkaan Jumalalle kohdistetut rukoukset eivät ilman Jeesusta kohoa kappelin kattoa korkeammalle. Ilman Jeesusta me tosiaankin jäämme kohtaamaan vain oman itsemme, oman raadollisuutemme ja epätoivomme. Ja sen mitä siitä seuraa, kertovat aikamme masennus-, väkivalta- ja itsemurhatilastot.

Raamattu ilmaisee asiat toisin. Sen mukaan hienoimmatkaan Jumalalle kohdistetut rukoukset eivät ilman Jeesusta kohoa kappelin kattoa korkeammalle. Ilman Jeesusta me tosiaankin jäämme kohtaamaan vain oman itsemme, oman raadollisuutemme ja epätoivomme. Ja sen mitä siitä seuraa, kertovat aikamme masennus-, väkivalta- ja itsemurhatilastot.

Haalea kristillisyys vaikeuksissa?

http://www.reijotelaranta.fi/reijon_blogi/hatkahdyttavan_tarkka_profetia_on_toteutumassa/

6

99

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yrtw

      Amen.

    • Sieltä kirkon saarnaspöntöistä on saanut saarnata hempeitä tai vähemmän hempeitä kun ei niissä penkeissä ole kuin muutama kuuro mummo.
      Hellareiden ja muiden vastaavien pidoissa taitaa meno olla entinen eli mitään uutta auringon alla.

      Tämä kansa ei juuri jumaliin enää usko, eikä se ole saarnoja vuosikymmeniin kuunnellut, mutta William Boothin profetiassa ei asiasta ole halaistua sanaa, koska se on vain mielikuvituksen tuotetta.

      • Niinkö?

        Nelijalkaisen tyypillinen vastaus. Kuvasi kertoo, että sinulla on neljä jalkaa ja tassullasi kirjoitat. Ulkonäkösi kelpaa.


    • Kerrotko vielä, että kuka on tämä William Booth?

    • jösses

      Missä vapaa tahto?
      jos jumala tietää tulevan se tietää sitä että emme elä vapaassa tahdossa.
      kuka muukaan näin suurta tietoa voi antaa paitsi hullun päähänpinttymä.

    • 78o

      Katso myös video.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6382
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4106
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      265
      2529
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1498
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      96
      1348
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1001
    Aihe