Hullu autettava mummo!

Katsokaa kohtanne

Olin aina orientoitunut auttamaan vanhempia ihmisiä kunnes tapasin tämän hirviömummon! Hän saapui ovelleni surkean näköisenä pyytäen apuja ja tottakaihan sitä mentiin apuun! Viriteltiin verhot ja sensemmosta ja palkkioksi mummo sutaisi kahvit tarjota! Olipa hyvä mieli! Mummo kertoi että omaiset kyllä asuvat ja autollisina samassa kaupungissa mutta eivät nyt ehdi...
En ollut yllättynyt siitäkään vielä että mummo tuppasi joka ikinen päivä ovelleni apua pyytämään - kerrankos sitä elämänvaihe on pitkiäkin aikoja sellainen ettei muut omaiset ehdi!
Tätä jatkui n vuoden ! Autettiin mikä ehdittiin! Mummo oli oppinut varsin kötevän ilmaispalvelun ja se tuli ilmi siten että kylläpä ne omaiset kävivätkin mutta vain kylässä tekemättä mitään! Eli sunnuntaina ! Kävi myös ilmi että mummolla oli huomattava eläke, mutta hän istui pimeässä sähköjä säästellen ja kövi ilme että hänellä oli alla omistusasunnota ja säästöjä! Toisena vuonna yritettiin varovaisesti jo selittää että kuule se eläke on sinulla sitä varten että voisit ostaa vaikka palveluita!
Tästähän mummo raivostui! Hän soitteli koko perheemme työpaikoille ikäviä vihjauksia meistä ja teki sen oikein ammattimaisin ottein! Olimmekin ilkeitä ja ahneita ihmisiä!
Hän oikein teki oan takaa töitä että meidät olisi eristetty muista ihmisistä tarkkaan! Jos joutui tässä vaikeuksiin hän vaihtoi levyä ja muuttui avuttomaksi surkeaksi vanhukseksi! En osaa sanoin kuvata hämmästystämme!

Kävi ilmi että hän oli sotkenut jo hyvän aikaa asioitamme ja täysin selkeänä esiintyen aina siitä lähtien kun aloimme rakoitella apuja! Hän myös haukkui meidät sukulaisilleen! Saimme ison kasan ns tuikituntemattomia vihamiehiä!!! Ja tämän kaiken sai aikaan yksi hiivatin mummo savosta!

Kaava oli : etsi hyväksikäytettäviä ja käytä niinkauan kuin ikinä voit ja heitä menemään paha nimi palkkana! Mummo osasi kiemurrella kritillisiä termejä käyttäen aina itsensa vaikeuksista joita aiheutti!

Se auttamisensa ei ollut ihan yksi eikä kaksi tuntia vaan sentään satoja ja satoja!

Annankin teille ohjeet: erit nuoret: VAATIKAA PALKKIO JA SOPIKAA SIITÄ TODISTETTAVASTI olipa mummo vaikka kuinka surkea! Hän voi olla taitava manipuloija pelkästään! Koko sukunsa tietysti hyötyi: lasten ei tarvinnut kuin sotkea ja umpivieraat siivosivat ! Tietysti oltiin pahoja kun lopetettiin se " auttaminen" mutta

KAIKKI AVUNPYYTÄJÄT EIVÄT OLE SITÄ MILTÄ NÄYTTÄVÄT LAISINKAAN ! Tämä tuli opittua ! Että eivät ihmiset jätä auttamatta toisia aina siksi etteivät välitä vaan eivät vaan välitä joutua siitä VIELÄ ikävyyksiiin !!!

3

147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • meitä on moneksi!

      Niin . Tuntemattomien kanssa on syytä olla varovainen eikä uskoa aivan kaikkea,mitä he sanovat.

      Sama koskee tuttujakin, jotka sitä olettaa tuntevansa.

      Varsinkin, kun on kyse rahasta, voi tutustakin ihmisestä löytyä yllättäviä piirteitä.

      Teitä on käytetty hyväksi ja toivotaan, että kaikki selviää parhain päin.

    • ei kiitos ikinä enää

      Samanlainen hirviömummo asuu naapurustossa. Kylmät väreet tuli tuosta tarinasta. Eipä sitten näytä olevan edes harvinaista tälläinen vanhan ihmisen käytös kaikkine mustamaalaamisineen. Kantapään kautta täälläkin tuli oppittua mikä on homman nimi! Hälytyskellojen tulisi aina soida jos lähiomaiset ja/tai sukulaiset ei "ehdi" tai muuten käy "mummon" luona.

      En "tutustu" enää yhteenkään naapurimummoon. Koskaan ei tiedä näiden ihmisten tarkoitusperiä, kun sinisilmisyyttään alkaa auttamaan, kohta huomaa olevansa kauheessa "kusessa". Näille hirviömummoille mikään ei riitä.

    • tälläistämeininkiä

      Äitinikin on yksineläjä ja asuu rivitalossa jossa on nurmenleikkuuta, lehtienlakaisua, lamppujenvaihtoa, ym pientä, mutta voisi lapsetkin auttaa käydessään, kun tulevat saunomaan, syämään ym.

      Veli ja siskot eivät ätvähäkkään mitään tekemään, vaikka asuvat lähempänä ja ovat passuuttamassa itseään useasti.
      Niin, että ei tämä ole uutta, mutta äitini maksaa 20€ruhonleikkuusta ymtaloyhtiön huoltomiehelle, ilmeisesti sekin tekee työajallaan ja ottaa vielä eurot 'bisneksestä'.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe