muita veikkauksen kusettamia??

kyllä v'''ttaa

Ostin 23.01-15 veikkauksen sivuilta "ONNENSANAT"-arvan.Eipä sattunut.Latasin pelitilille lisää rahaa ja ostin uuden arvan.Ei sattunut sekään.Päätin vielä kolmatta kokeilla.Ja nyt YLLÄTYS YLLÄTYS sattui.
Tismalleen sama arpa kuin ensimmäinenkin.Samat sanat ja samat kirjaimet paljastuivat kun arpaa paljasti.Ainoa mikä muuttui oli voittosumma.Yksi arpa maksaa 5€ ,ja kun näin sanat kun arvan valitsin,tiesin etten voita.Eli maksoin 10€ käytännössä yhdestä arvasta.Veikkauksella sanottiin ," ikävä kun näin kävi,mutta se on vain sen arvan visuaalinen muoto.Tulos on etukäteen jo arvottu".
Kuinka moni ostaisi tismalleen samanlaisen arvan,kun tietää,ettei sillä voita.Siitä jännityksestä kai maksetaan.Kusetusta ja halpamaista on veikkauksen touhu.Siihen loppui minun veikkauksen arpojen osto.

14

559

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • arpa on arpa

      Väärä palsta. Ja tuosta sönkötyksestä ei saa muuta selvää kuin että et ole ymmärtänyt nettipelin sääntöjä.

    • assssdfe444

      Oikea palsta. Kadonneen voittoarvan etsintä. Terveisin Anja
      Olen tavattavissa seuraavasti:
      tänään klo 9-17 ti 27.1 klo 9-17 pe 30.1 klo 13-20
      Minut tavoitat numerosta 0700 57 5561

      • v****taa vieläkin

        Anjalla väärä palsta.palvelun hinta 2,21€/min
        .Horolan Anjan kannattaisi mennä töihin.


    • oikeesti?

      osta OIKEA arpa, hauskempaa live raaputus ja silloin veikkaus ei voi huijata!

      • topiit

        Oikeesti on vissiinkin veikkauksen työntekijä,vai veikkaus ei voi huijata.Sanokaapa yksikin peli joka olisi veikkauksella rehellinen,enkä nyt tarkota alavoittojen saajia.


    • tuplaushuijaus

      Arvoista en tiedä mutta onko oikein mainostaa tämänviikkoista 13,5 milj euron lotto pottia 27 milj e:n voittona? Tuplaus ei ole vielä kertaakaan toteutunut päävoitossa. Voisi kuvitella että jos pieni päävoitto jakaantuu useammalle voisi niistä yhdessä toteutua tuo mainostettu tuplaus. Toivottavasti olen väärässä ja joku saa ison tuplapotin lähiaikoina. Aika harvoin lauantailottoon enää rahojani tuhlaan. Päävoitto laskettiin aijemmasta 1,5 miloonasta 1,3 milj, mutta rivin hinta ei laskenut. Tuplauksella luvattiin todella isoja voittoja mutta puppupuhetta sekin, samansuuruisia kun ennenkin ja tuplaus toteutuu yleensä vain parissa alemmista voittoluokista.

      • Tuplausta

        Eikös se mene silleen et pienet voitot saa tuplana ilman tuplausnumeron osumista mutta 6 1 ja 7 osumiin pitää oikeasti osua se tuplausnumero, joka sisältyy voittoriviin...tosin eipä potti ilman täysosumia paljoa kasvanut tälle viikolle


    • veekkulii

      Mikäpä nykymaailmassa olisi rehellistä? Ei Veikkauksen pelitkään. Olisi kiva tietää, mihin isot rahat todellisuudessa päätyvät? Kenen taskuihin? Ne rahat, jotka esim. urheilulle, tieteelle ja taiteelle yms. jaetaan, ovat minimaalinen osa siitä raha potista, jonka veikkaus vuosittain saa ihmisiltä.

      • Byrokratiamaksaa

        Sirkuksen nimeltä veikkaus pyörittäminen maksaa maltaita. Ylläpito, mainos ja henkilöstö kulut aivat sikamaisia. Henkilökunnan bonukset ja optiot syövät tasetta. Ylisuuret palkat, ei tulosvastuuta, työpanokseen nähden. Ilmainen ravinto. Ilmainen terveydenhuolto, ilmaiset loma-asunnot ja huvilat, ilmaiset vapaa-ajan toiminnat, voiteleminen, korruptio noin niinkuin lainausmerkeissä - voi voi, pyytäkääpä tilinpäätöstä veikkaukselta, ne luvut saavat haukkomaan happea


      • maksakaaitseseminaarinne

        Jep, ja jos sinne erehtyy laittamaan aivan asiallista, kriittistä palautetta saa alentuvan ja ylimielisen vastauksen miespuoliselta kukkoilijalta ja ilmeisesti laitetaan "ip osoite ja nimi muistiin" niin ettei varmasti osu kanta-asiakaskisan viikkopalkinto kriitikolle. Kuinkahan nuokin viikkoarvonnat suoritetaan; valitaan ei arvota.
        Rivihinta alemmas koska päävoittoa laskettiin ja tuplaus osuu vain pikkuvoittoihin. Pikkuvoittoja poistettiin ja yhdisteltiin niin että syntyisi harha voittosummien nostamisesta.
        Lisäksi juontajan ilmeistä ja kehonkielestä näkyy jo ennen arvontaa lopputulos - ei täysosumia. Mistä tiedämme etteivät päävoitot mene vain Veikkauksen henkilökunnan ja virallisten valvojien sukulaisille ympäri Suomea?


    • yhtätyhjänkanssa

      Mitä opimme tästä? Parasta pysyä erillään koko touhusta näin suomalainen voittaa

    • putiini

      On köyhästi tekastu nettisivut jos sama filmi pyörii jatkuvasti? Ja porukka lotoissa samat numerot varmaan?

    • rosvoroope

      Lukisitte ne pelin säännöt ennen kuin tulette julkisesti ilmoittamaan oman tyhmyytenne. Auttaisi vielä lukea joku kirja todennäköisyyksistä.

      Joskus voisitte laittaa todisteet väitteillenne Veikkauksen kusetuksesta. Ei vielä riitä, että te ette voittaneet sitä miljoonapottia, vaikka niin halusitte ja kuvittelitte sen mainoksen olevan lupaus.

      Tyhmyytenne on aivan käsittämätöntä. Teidäntasoisilla ihmisillä ei tulisi olla mitään asiaa äänestää toisiin vaikuttavista asioista.

      Ei Veikkauksen tarvitse kusettaa yhtään mitään kun se voi itse laatia ja muuttaa pelien säännöt ja näin vaikuttaa omaan voittoprosenttiinsa. Ne säännöt ovat julkisesti saatavilla ja jokainen voi itse valita pelaako niiden mukaan vai ei. Ei ole siis kyse kusetuksesta.

      Tiedättekö te siloaivot edes mikä on Veikkauksen palautusprosentti?

      Käykää lataamassa Veikkauksen sivuilta JULKINEN tuloskertomus. Etsikää sieltä rivi, missä kerrotaan paljonko Veikkaus saa pelaajilta rahaa vuodessa, ja toinen rivi, jossa kerrotaan paljonko Veikkaus jakaa voittoina pelaajille samana vuonna. Noilla luvuilla voitte laskea ylä-asteen matematiikan avulla mikä on odotusarvo jokaiselle Veikkauksen peleihin työntämällenne eurolle.

      Normaaleilla uhkapelifirmoilla prosentti on jotain 97% luokkaa, koska he joutuvat kilpailemaan asiakkaista tarjoamalla mahdollisimman korkeata palautusprosenttia. Koska Veikkaus on Suomen valtion väkivallan avulla ylläpitämä monopoli, voi Veikkaus tarjota aivan naurettavaa palautusprosenttia.

      Käykää nyt juntit ihan oikeasti katsomassa mitä Veikkaus itse kertoo palautusprosentiksi ja tajutkaa ettei sellaisella prosentilla ja valtion väkivaltamonopolin avulla tarvitse virittää siihen päälle mitään kusetuksia.

      Olette aivan saatanan tyhmiä ja tässä on teille ilmainen tilaisuus opetella hieman ajattelemaan ja kehittyä.

      Vetäkää vittu päähänne köyhäläisvajokit ja kertokaa minulle paljonko saitte laskutoimituksen tulokseksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      274
      2863
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1506
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1250
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1180
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      20
      1042
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe