Operaatio -Fenix.

Vapaustaistelija70

Kehoitan maamme kansalaisia nousemaan vastarintaan maamme sosiaali- ja terveyspiirien toteuttamaa ja ohjaamaa projekti T4: ä vastaavan kansamurhan lakkauttamiseksi.

On päivänselvää, että valtio ei aio lakkauttaa Eksoten puolue-edustajien Lappeenrannan kaupunginvaltuustossa esittelemää ohjelmaa, joka Etelä-Saimaan mukaan tähtää hoitoonsa uskottujen maamme kansalaisten ongelmien saattamisen pysyväisluonteiseen ratkaisuunsa saakka.

Pyydän kiinnittämään huomiota taktiikkaan jota valtiovalta käyttää esittäessään ongelman vain marginaalista kansanryhmää koskevaksi, ja kohdentaa ongelmaan mielenterveyspotilaisiin, ikään kuin kohderyhmä kansan kahtiajaon hallinnon toimenpiteiden seurauksina olisi vähäinen!

98 vuotias vanhuskin on liian nuori vanhainkotiin, lukuisat kaatumiset luunmurtumineen eivät aiheuta toimenpiteitä, ja miksi aiheuttaisi kun tarkoitus on tappaa, mutta tuottavasti. Kansalaisen tulot voidaan periä sosiaali- ja terveyspiireille, ja valtio aikoo säätää lait, jonka mukaan vanhusten omaisuus voidaan pakkolunastaa hoitomaksujen kattamiseksi, ja lisäksi velvoittaa mahdolliset jälkeläiset maksamaa lisää hoitomaksuja, joten hallinnon tarkoituksena on todellakin asettaa suomen kansa samaan asemaan missä juutalaiset olivat Natsi-Saksassa!

Kanta on selvä, tuhota tuotteliaasti ja käyttää jatkossakin veronmaksajien rahat korruptioon, sekä pysyttää Theresienstadt: n keskitysleiriä vastaavat kulissit joita esitellä ulkomaisille toimittajille ja valtioiden päämiehille. Ei riittänyt, että vanhan Rauhan mielisairaalan historiikki väärennettiin Wikipediaan Hyvis 2011 konsertin aikaan ja paikalle tilattiin kustannuksista tinkimättä kansainvälisiä artisteja, nyt Etelä-Saimaa pohjusti ruotsin kuninkaan valtiovierailua ja kuntamatkaa Lappeenrantaan ylistämällä Eksoten tasoa varsinkin kun nyt jo ruotsalainen psykiatria on todennut eksoten psykiatrian tason erinomaiseksi.

Palautan mieliinne, että Rauhan mielisairaalan juuret ovat Natsi-Saksan T4- projekti, jota neuvostoliitossa koulutuksensa saanut venäläinen psyktri täydensi vuonna 2001 kun lakkautetun mielisairaalan toiminta siirtyi lappeenrantaan.

Tämän hoitokulttuurin Eksote aikoo saattaa malliksi ja voimaan läpi koko suomenmaan.

On aika nousta aseisiin!

Ehdotan vapaasti mukailtavaksi toimintasuunnitelman pohjaksi seuraavaa:

Verenvuodatuksen välttämiseksi polttopulloiskut kuninkaallisen vierailun tienoilla tahi/ ja sen aikana hallintorakennuksiin ja muihin sopiviin kohteisiin, joiden tuhoamisesta ei aiheudu henkilövahinkoja eikä vahingoitu myöskään elävä luonto, mutta voimannäyttö on silti vakuuttava osoittamaan, että me taistelemme oikeudestamme elää niiden perusperiaatteiden mukaan joille maamme on aikoinaan rakennettu, ja olemme valmiit taistelemaan niin kauan kunnes maahamme on palautettu oikeamielinen hallinto.

Mikäli hallitus ei taivu, kehoitan vastarintaliikkeen ja maanalaisen armeijan toiminnan tehostamiseen ja iskujen jatkamiseen, sillä mitään muuta kieltä korruptoitunut ja rikollinen valtiojohto ei kuuntele.

On aika taistella.

7

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 8787

      Ylläpito!!!

    • höhhöö

      Yllättävän tasokkaasti kirjoitettu palstan taso huomioiden, ja tietysti positiivinen yllätys oli sekin, ettei teksti jatkunut ruikutuksena kuinka minulla on oikeus lääkitykseeni.

      Sinänsä vakavalla asiat leikittelet, että oikein pulloisku. Sen verran epämääräisesti kuitenkin kohdistettu, että lienekö sinun kannattaa odottaa vieraanvaraista yhteydenottoa.

      Kaviot korskuu ja karavaani kulkee!

    • hihhhii
      • hihhhiii

        Täsmäisi muuten ikäkin, jos tuo 70 on syntymävuosi.


      • pahoittelut

        Ja ylläpito varmaan ilmoittanut viestistä viranomaisille! Ellei, niin ihmettelen.
        Teko on jo tapahtunut. Sitä tekoa ei olisi sattunut, mikäli ilmianto olisi, kuten oletetaan, tapahtunut!


      • polttopullo

        Tänne voi näköjään vapaasti kiihottaa kansaa yhteiskuntaa vastaan. Joskus ylläpidolle paska-sana riittää viestin poistamiseen. Ylläpidolle annettava tuntuvat sakot edistäessään terroriteot yhteiskuntaa vastaan. KÄSITTÄMÄTÖNTÄ!


      • polttopullo
        polttopullo kirjoitti:

        Tänne voi näköjään vapaasti kiihottaa kansaa yhteiskuntaa vastaan. Joskus ylläpidolle paska-sana riittää viestin poistamiseen. Ylläpidolle annettava tuntuvat sakot edistäessään terroriteot yhteiskuntaa vastaan. KÄSITTÄMÄTÖNTÄ!

        No kyllä saa kaikkea vitun paskaa kirjoittaa, eikä ylläpito lotkauta korviaan. Saatanan typeriä! Kansaa saa kiihottaa aivan mielin määrin!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2636
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      73
      1431
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1421
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1179
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1153
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1146
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1131
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1083
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      9
      1063
    Aihe