Todisteita länsimedian propagandasta.

valheita

Tänään iltalehti uutisoi otsikolla: Putinin propaganda menee läpi Venäjällä - "Eri todellisuus kuin meillä"
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015012719094436_ul.shtml

Jutussa väitetään: "Tosiasiassa tilannehan on se, että Yhdysvallat ei ole kauhean kiinnostunut Ukrainasta."

Myös jutussa kerrotaan näin: "Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg kiisti Putinin väitteen eilen tuoreeltaan ja kutsui sitä hölynpölyksi. Stoltenbergin mukaan ainoat ulkomaalaiset taistelijat Itä-Ukrainassa ovat venäläisiä."

Tosiasiassa Suomen toinen propaganda lehti Ilta-Sanomat on kirjoittanut muukalaistaistelijoista otsikolla: "Tämä ruotsalainen halutaan hengiltä Ukrainassa - palkkio päästä nousi 800 000 euroon"
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288759920665.html

Propaganda puhuu itsensä pussiin.

Venäjän ääni uutissivustolla uutisoidaan Saksalaisen Bild am Sonntag lehden julkaisua otsikolla: "Amerikkalaiset palkkasoturit taistelevat Ukrainassa."

Jutussa sanotaan mm: "Bild kertoo, että tiedot, joiden mukaan Kaakkois-Ukrainassa taistelee pakkasotilaita, on vahvistanut Saksan tiedustelupalvelu."

http://finnish.ruvr.ru/2014_05_12/Amerikkalaiset-palkkasoturit-taistelevat-Ukrainassa-9778/

Myös hyvin selkeästi verkkomedia tuo julki länsipropagandan jutussaan otsikolla: "Verkkouutiset valehteli jälleen ex-komentaja Strelkovin lausunnon Ukrainan kriisistä"

Jutussa selviää hyvin kuinka mediamme vääristelee tosiasioita tarkoituksella.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=12737

Pieni pätkä verkkomedian jutusta:
"Julkisen sanan neuvosto JSN on tänään antanut kaksi merkittävää päätöstä. Yhdessä Ylen uutisten todettiin levittäneen valheellista tietoa ja disiformaatiota Baltian venäläisten asemasta. Ylen radiouutisissa väitettiin, että Baltiassa asuu "yli 300 000 venäjänkielistä kansalaista", vaikka tosiasiassa heiltä puuttuu kansalaisuus. Yle ei suostunut oikaisemaan tai korjaamaan väärää tietoa radiouutisissa. Päin vastoin, YLE sekoitti asiaa julkaisemalla Suomen ulkoministeriön levittämää disinformaatiota. JSN antoi Ylelle huomautuksen hyvän journalistisen tavan rikkomisesta.

17

168

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • luevaihtoehtomediaa

      USA on täysin syyllinen Ukrainan tilanteeseen ja työntää käärmettä pyssyyn vain saadakseen NWO: n. Jos Usa kenraali jakaa metalleja Kiovan veteraaneille, on hän heidän kenraalinsa.
      Entinen Yhdysvaltain viranomainen Paul Graig Roberts on kirjoittanut 27.1. huomattavan yhteenvedon kiristyvästä nykytilanteesta artikkelissaan "Venäjä tähtäimessä". Hän toteaa Washingtonin hyökkäyksen Venäjää vastaan menneen jo yli absurdiuden ja liikkuvan hulluuden rajamailla. Tätä kaikkea voimme nähdä myös Suomessa, joka on sairastumassa sotapsykoosiin

    • Aamupalalla

      En halua olla "Venäjä trolli", koska olen ihan 26-vuotias nuori perisuomalainen.
      Kysynkin miksi meidän suomalainen valtamedia trollaa? Levittää jääräpäisesti yhtä näkökantaa joka ositain on valheellinen?

      Jopa Ukrainan Petro Poroshenkon omalla Tv kanavalla Ukrainan asevoimien komentaja sanoi ettei Venäjän armeija ole toisena osapuolena konfliktissa. Miksi tätä suurta uutista ei media laula? Nato on käyttänyt toistuvasti peruste argumenttia talouspakotteille, että Venäjän pitää vetää joukkonsa pois Ukrainasta. Niinkuin Sergei Lavrov on sanonut: "Jos kerran länsi vaatii vetää Venäjän oma armeijansa pois Ukrainasta, niin näyttäkää länsi missä ne armeija joukot on. Ei ole mahdollista vetää joukkoja pois, jos ei ole joukkoja mitä vetää pois.
      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=10&id=12761

    • kaikkionvenäjällävinossa

      Venäjän armeja ei ole osapuoli, se vain tukee kapinallisia. Se on tietysti luonnollista kun kapinalliset veljeilevät Putlerin kanssa.

      Venäläiset voisivat palata talviolympialaisia edeltävään aikaan eli poistua Krimiltä ja pyyttää hullutuksiaan anteeksi. Eiköhän se öljynhinta sitten nousisi ja iivanakin saisi suomalaista juustoa ja ajella mersulla.

    • oikeastisuomalainen

      Paljonko kreml maksaa teille nettitrolleille tuosta valehtelusta?

      • puhujoasiaa

        sä oot natosuomettunut pelle.
        CIA maksaa oikeesti trolleille!
        Koko trolli joukon on keksinyt juutalais mafia jenkeissä!


      • trollin...paljastaja

        Ainakin ne kouluttavat troolarinsa osaamaan suomen yleisimmät "kirjoitus virheet" niin vaikuttavat aidoilta. Tai sitten eivät.


    • maailmanhallinto
    • Silläjollaonsilmät

      Taas uutisissa valehdeltiin nato kannatuksen noususta.

      Väitettiin Suomessa nato kannatuksen kasvaneen selvästi vuodentakaisesta. Nato kannatukseksi kerrottiin nyt 26%.
      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/tutkimus-naton-kannatus-kasvanut-suomessa/4753224

      Kumminkin jo viime vuonna Yle uutisoi nato kannatuksen nousseen 26%. Eli kannatus ei ole noussut laisinkaan, mutta tämän tyyppisellä uutisoinnilla yritetään nimenoman saada nousua aikaiseksi.
      http://yle.fi/uutiset/sipila_nato-kannatuksen_nousu_ukrainan_kriisissa_ymmarrettavaa/7405439

    • pietarinvapaus

      Ei se totuus mihinkään katoa, kun katsot autenttista kuvaa itä-ukrainan katastrofista.
      Kaikki sapiens sukuun kuuluvat tajuaa, että Pososhenkon hallitus pommittaa siviileitä, Joka PÄivä, kuten Israel Gazaa.
      Ne on terroristeja ja suomalaiset tukee niitä eu- veroilla!

    • Halla-ahon_äänestäjä

      MERKEL TUNTEE VENÄJÄNKIELEN TAITOISENA JA ITÄSAKSALAISENA PUTININ VAARALLISUUDEN JA HÄN EI OLE KREMLISSÄ AINOASTAAN HIEROMASSA RAUHAA, VAAN ESTÄMÄSSÄ NEUVOSTOLIITON UUDELLEENSYNNYTTÄMISTÄ. PUTININ SUUNNITELMA ON PALJON LAAJEMPI JA VAARALLISEMPI KUIN VAIN UKRAINAN MIEHITYS, Merkel on jo ymmärtänyt tämän

      5.2. Maailman talousuutisoinnin eräs päälehti Lontoon Financial Times arvioi että UKRAINAN SOTA ON PIENTÄ PUTIN-ONGELMAN RINNALLA LUULI TAI TOIVOI EUROOPPA SITTEN MITÄ TAHANSA

      Financial Times kirjoittaa: Eurooppa luulee, että sillä on Ukraina-ongelma. Näin ei ole kyllä, kirjoittaa Financial Times. Euroopassa on isompi ongelma: Putin-ongelma

      Ukraine is only part of Putin’s game plan
      Ukraina vain pieni pala Putinin isossa suunnitelmassa, Financial Times
      http://www.ft.com/cms/s/0/e0332f12-ac59-11e4-9d32-00144feab7de.html
      Feb 5, 2015 Philip Stephens Ukraine is only part of Putin’s game plan A collapsing oil price and the impact of sanctions have made him more dangerous

      Moskovan sota Ukrainaa vastaan on vain pieni osa isompaa suunnitelmaa.
      Putinilla on Ukrainaa pidemmälle yltävä tavoite: koota takaisin Venäjän yhteyteen se suurvalta, joka Neuvostoliiton romahdettua hajosi Venäjän reunamaille pikkuvaltioiksi.

      AMERIKAN VASTAISUUS ON ERÄS PUTININ ELEMENTTI koottaessa tätä Putin-neuvosto-koalitiota
      ja taloudelliset intressit, historia, kulttuurinen yhteenkuuluvuus. Ja monet eurooppalaiset ovat katsoneet Putinin toimia läpi sormien. Kreikan uusi kommunistis-tyyppinen hallitus tukee Putina samoin Italian ja Unkarin johto ja Kypros

      Angela Merkel on toista maata ja herännyt ymmärtämään Putinin vaarallisuuden eli hyökkäys Ukrainaan ja Krimin miehitys pelottavat Merkeliä. NYT KATSOTAAN KUINKA KAUAN MERKELIN PINNA PITÄÄ PUTININ PROPAGANDAN KUUNTELUSSA. Putin rakentaan neuvostoaikaista imperiumia ja sen työnimenä on Euraasian unioni EEU tai EAEU

    • Tähän.on.tultu

      No niin taas media jättää jotain kertomatta. Mikä on tehokkain tapa vaikuttaa ihmisten mielipiteeseen? No jätetään kokonaan olennainen asia kertomatta.

      Taas hyvä esimerkki. Uutinen mikä pitäisi olla joka lehden etusivulla, mutta sitä ei olekkaan missään Suomen mediassa! Suomalaiset joutuu lukea omaa maata koskevan ison uutisen Venäjän mediasta, koska Venäjäkin uutisoi tämän.

      Tähänkö ollaan tultu?! Ei hele-vetti meidän median tilaa. Venäläinen taviskin tietää enempi Suomen ongelmista kuin keskiverto suomalainen. Venäläisiäkin informoidaan paremmin meidän maan asioista!

      Ainoastaan suomalaiset vaihtoehtomediat on kirjoittanut tästä. Vaihtoehtomediat onkin nostanut päätä viimeaikoina laadukkailla uutisilla, josta muut mediat vaikenee.

      Suomen suojelupoliisi SUPO on aloittanut tutkinnan meidän poliitikkoja kohtaan!

      http://www.mitavittua.fi/2015/02/10/suojelupoliisi-tutkimaan-valtiojohdon-toimia/

      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=12853

      • jepjep12

        Mutta näissäkin kannattaa katsoa lähdemateriaali, josta huomaa Venäjän median lainanneen Verkkomediaa ja Verkkomedia taas lainasi kyseistä Venäläistä mediaa.


    • Ylemamurakastajat

      OLENNAISTEN ASIOIDEN KERTOMATTA JÄTTÄMINEN kyllä ja OMITUISTEN KEHUMINEN mutta muuten tekokriittinen, mItkä kolme pahinta mediaa tässä
      no tietenkin YLE YLE YLE HUOMAATTEKO MUUTEN MITEN YLE ON PALKANNUT JOKA PAIKKAAN SVEDUJA, kerstin joku kertoo meille ukrainasta jne.

      YLEN MAMUNRAKASTAJAT levittivät la-su 15.-15.2. Avara luonto-ohjelmassa muslimien harjoittamaa eläinrääkkäystä (kamelijuoksutusta)
      hyväksyvin selostuksin. Sen sijaan Yle ei ole paljastanut 25 -vuotiaan iranilaisen pedofiilin rotua tämän poltettua
      alaikäisen Porissa. Eikä 8 somaliraiskaajaa, HUOM, EI VAIN RODULTAAN VAAN MYÖS SOMALIAN kansalaisia, Amorella-raiskaajaa, joilla osalla
      on raaka rikostausta

      pidätetyt
      Abdullahi Barre Barre, född 1992, Sundbyberg. Somalisk medborgare.

      Ahmed Nur Abdurahman Ahmed, född 1991, Hässelby. Somalisk medborgare. Tidigare dömd för flera egendomsbrott.

      Abdullahi Ahmed Jama, född 1991, Spånga. Somalisk medborgare.

      Bjar Mhamad Shakir, född 1987 i Arbil, Irak. Svensk medborgare men kan även ha irakiskt medborgarskap.

      Tidigare dömd för flera brott som narkotikabrott, stöld, tillgrepp av fortskaffningsmedel, olovlig körning, misshandel, rån med mera.

      Mohamed Ahmed Abdi, född 7 mars 1990 i Mogadishu, Somalia. Somalisk medborgare

    • USA666
    • Onnea_propaganda

      Ei edes tarvita mitään lisätodisteita. Olemme vuosikymmenet eläneet tämän länsimaisen propagandan saastuttamassa maailmassa ja sen näkee ympärillä hyörivistä ihmisistä. Sekopäitä riittää joka kulmassa.

    • Putin-on-roskan-puhuja

      Miksi YLE toistaa valehtelija Putinin roskaa?

    • Vihdoinkintosiasiaa

      Se miten Ukrainan kriisi alkoi voidaan jo nyt todistaa historiallisista asiakirjoista. Ukrainan kriisi sai alkunsa siitä, kun Venäjän presidentti Vladimir Putin lupasi talousvaikeuksissa olevalle Ukrainalle laajaa apua. Putin lupasi kollegalleen Viktor Janukovitshille, että Venäjä ostaa noin 11 miljardin euron arvosta Ukrainan valtion joukkovelkakirjoja.

      Presidentit solmivat myös suuren energiasopimuksen, jonka myötä Ukrainan Venäjältä ostaman maakaasun hinta laskee kolmanneksella nykyisestä. Venäjän valtiollinen energiayhtiö Gazprom myy jatkossa maakaasua hintaan 268 dollaria tuhannelta kuutiometriltä. Nykyinen hinta on noin 400 dollaria.

      Johtajat sopivat myös mm. sovittelumenettelystä kauppaa koskevissa riitatapauksissa, Neuvostoliiton aikaisen kuljetuslentokoneen uudenaikaistamisesta, teollisesta yhteistyöstä sekä sillan rakentamisesta yli Kertshinsalmen, joka erottaa Krimin niemimaan Venäjän mannermaasta itäänpäin.

      Presidenttien mukaan Moskovan Kremlissä käydyissä neuvotteluissa ei käsitelty Venäjän toivetta, että Ukraina liittyisi Venäjän, Valko-Venäjän ja Kazakstanin muodostamaan tulliliittoon.

      Putin kertoi, että Venäjä on valmis lähentämään maiden taloudellista yhteistyötä siten, että Venäjän asevoimat hyödyntäisi enemmän Ukrainan puolustuskapasiteettia. Tämä tarkoittaisi mm. varusteiden korjauksia. Maiden puolustusministerit ovat jo valmistelleet asiasta esityksen.

      Putin muistutti, että Venäjä on Ukrainan tärkein ulkomaankauppakumppani. Ukrainan ulkomaankaupasta 30 prosenttia käydään Venäjän kanssa. Samaan aikaan Ukraina on vasta Venäjän kuudenneksi tärkein kauppakumppani.

      http://yle.fi/uutiset/venajan_ja_ukrainan_suhteet_tiukentuvat_-_presidentit_sopivat_miljardi-investoinneista/6990026

      EU:lle ja USA:lle ei sopinut se, että Ukraina olisi tehnyt vapaakauppasopimuksen Venäjän kanssa ja siksi EU ja USA organisoi vallankaappauksen Ukrainassa ja näin alkoi verilöylyt Ukrainassa. Syyllinen on yksistään EU, joka on yrittänyt lavastaa Venäjää syylliseksi joka asiaan.

      Todistettu siis on se, että sotatoimet Itä-Ukrainassa aloitti USA:n ja EU:n tuella laittomasti Ukrainassa vallan kaapannut rosvojoukko. Keväällä 2014 ensi töikseen Ukrainassa vallankaapannut rovojoukko vapautti 23 ”poliittista vankia”, heidän joukossaan oli yksi synagogaa vandalisoinut ja kahdeksan erilaisia tuhopolttoja ja pommi-iskuja suunnitellutta ja tehnyttä kansallismielistä aktivistia. Heti vallanvaihdoksen jälkeen mielenosoittajat tuhosivat Doneskin alueilla suositun kommunistipuolueen päämajan ja hyökkäsivät sen puheenjohtajan kotiin. Lisäksi uudet vallanpitäjät kumosivat saman tien venäjänkielen virallisen aseman, joka sillä oli Itä-Ukrainan alueilla.

      http://my.firedoglake.com/fairleft/2014/02/25/ukraine-decides-to-fight-the-russian-language/

      Tästä syystä Itä-Ukrainassa alkoi venäläismielisten mielenosoitukset Itä-Ukrainassa ja kun vielä presidentti Janukovitsin valtakin oli laittomasti kaadettu. Pienen viivyttelyn jälkeen Ukrainan hallitus päätti 13. huhtikuuta 2014 aloittaa vastatoimet. Näitä vastatoimia Ukrainan hallitus kutsui terrorisminvastaiseksi operaatioksi. Vastatoimet aloitettiin täydellä tykistökeskityksellä mielenosoitajien asemiin Doneskissa. Tästä alkoi sota Itä-Ukrainassa. (Siis varsinaisen sotimisen aloitti Ukrainan fasistinen hallinto antamalla hyökkäyskäskyn Doneskiin)
      Doneskin ja Luhanskin alueilla kuoli Ukrainan armeija hyökkäyksen ensimmäisen viikon aikana yli 100 siviiliä ja useita satoja haavoitui ja YK oli hiljaa tästä siviilien teurastuksesta. Kuolleet lapset ja vanhukset kuulemma olivat Ukrainan hallinnonmielestä terroristeja ja vielä pahemmasta päästä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      161
      2746
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe