Älkää valehdelko abortista vastustajat

puhutaan totta.

Miksi valehtelette jatkuvasti abortista ja liioitelko lapsellisesti, kun sen kokenut ja niitä tekevät tietää asiat paremmin ja pysyy totuudessa? Kuka haluaa kuulla valeita kun totuuskin on esillä? Jokainen joka on huolissaan omasta terveydestään ottaa selville asiat oikeista lähteistä eikä mistään naurettavilta oikeus elämään sivuilta tai uskisten saarnaajien höpötyksistä. On lapsellista väittää kaikenlaista höpöä abortista nyt kun jokainen voi ottaa selvää toimenpiteestä etukäteen vaikka omasta terveysskeskuksesta tai netistä ASIALLISILTA ja luotettavista sairaalalähteistä. Klikkaamalla tulee heti tietoa vaikka kuinka paljon terveydenhuoltoyksiköistä suoraan. Esimerkkinä:

http://www.epshp.fi/1/yksikoiden_sivut/operatiivinen_toiminta/naistentautien_ja_synnytysten_toimintayksikko/naistentautien_poliklinikka/laakkeellinen_raskauden_keskeytys_kotona

On aivan naurettavaa kun uskovaiset ja muut valehtelijat esittää (täälläkin taas) että abortti on hirvittävän verinen tapahtuma, missä leikataan ja viillellään naisen alapäätä ja odotetaan että sikiö kasvaa lähes täysikokoiseksi jonka jälkeen sikiötä pilkotaan ja se hengittää vuorokausia. Ihan kuin toimenpide olisi joku teille rakas sadistinen sm-sessio. Sen jälkeen tulee kauheet syyllisyystuskat ja koko loppuelämä menee piloille. Mistä ihmeestä te sen tiedätte, jos ette ole kokeneet mitään? :D

Varsinkin miehet keskittyy abortin verisyyteen mikä on minusta kaikkein hupaisinta. Ihan kuin se olisi joku pointti tai naisia kauhistuttava ja abortin estävä asia. Miehethän pelkää itse verta ja moni mies pyörtyy nähdessään sormessaan pikku haavan. :) Naisena sitä kun joutuu veren kanssa tekemisiin joka kuukausi eikä abortti alkuvaiheessaan ole muuta kuin runsaammat kuukautiset. Ja herran tähden, synnytys on jotain aivan toista luokkaa verisyydessään varsinkin kun joku verisuoni katkeaa kunnolla! Minulta meni synnytyksessä ainakin pari litraa verta. Ja synnytyksen katsominen on niin oksettavaa kuin pahinkaan abortti. Synnytyksessä naisen verinen vagina leviää ja repeää niin että moni mies on pyörtynyt ja seksihalut on menneet kokonaan ja aviolitto kariutunut siihen. Yksikään abortti ei vedä vertoja yhdellekään synnytykselle. Ei edes jälkiseurausten vertailussa. Nainen on täysin poikki raskaudesta ja synnytyksestä ja masennus seuraa joka viidennellä ja masennus haittaa elämää pitkään vaikka pitäisi jaksaa hoitaa vauvaa.

Ja kuitenkin abortti on toimenpiteistä kaikkein vaarattomin ja helpoin mitä yleensä naisten polilla tehdään. Niin helppo ja vaivaton alkuvaiheessa varsinkin. Jälkiehkäisyyn verrattava, vuoto runsasta totta. Verenvuoto on normaalia lähes kaikissa toimenpiteissä. Sterilisaatiokin tehdään nukutuksessa ja siinäkin on vaaransa sen vuoksi.

Eri asia on sitten kumpaa elämässään haluaa vai tarvitsee. Mutta jos joku synnyttämätön tietäisi etukäteen oikeasti kuinka karseaa lapsen saamisen ne vaikutukset on kroppaan ja kuinka hirveä on synnytys, mitä oikeasti tulee niin puoletkaan naisista ei uskaltaisi synnyttää. Jos naisia varoitellaan terveysvaaroista niin synnytys pitäisi kieltää vaarallisena.

107

975

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paskaa lässytät XDD

      "Kuka haluaa kuulla valeita kun totuuskin on esillä?"

      Niin, kukapa haluaa kuulla suosijatraumakiihkojen valheita kun se totuuskin on olemassa..... patsi korkeintaan viihdykemielessä ;DDD
      Jokainen joka on huolissaan omasta terveydestään ja lapsensa elämän oikeudesta ottaa selville asiat oikeista lähteistä eikä mistään naurettavilta pro-murder sivuilta tai feminatsi-uskisten saarnaajien höpötyksistä.

      "omasta terveysskeskuksesta tai netistä ASIALLISILTA ja luotettavista sairaalalähteistä. "

      Mitäs sinäkään täällä sit meukaat raivoisa räkä pärskyen? Ei pitäs liikuttaa.

      "On aivan naurettavaa kun uskovaiset ja muut valehtelijat esittää (täälläkin taas)"

      Aiva naurettavaa vääntää sitä iänikuista sterotypiaa missä uskovaisuus kuuluu aina lasten elämän suojeluun.

      "missä leikataan ja viillellään naisen alapäätä ja odotetaan että sikiö kasvaa lähes täysikokoiseksi jonka jälkeen sikiötä pilkotaan ja se hengittää vuorokausia."

      No verinen se kyllä on (minkä senkin pyrit valehteleen muuks), vai ihan pelkän pikkuriikkisen "solumöykynkö" sieltä kuvittelit putkahtavan?
      Missähän tollasta muuta olikaan väitetty, oletko kauankin kärsiny tollasista luuloharhoista?

      "Sen jälkeen tulee kauheet syyllisyystuskat ja koko loppuelämä menee piloille. Mistä ihmeestä te sen tiedätte, jos ette ole kokeneet mitään?"

      Mistä sinä tiedät ettei (muille) tuu kun et voi kokee kaikkien puolesta? :D

      "eikä abortti alkuvaiheessaan ole muuta kuin runsaammat kuukautiset."

      Kuukautisissa ei olla tapettu ketään. Ja mussuta tähänkin sitä ikivalhettas "mutku ei abortissakaan" ;DDDDD

      "Ja synnytyksen katsominen on niin oksettavaa kuin pahinkaan abortti."

      On se kauheeta jos lapsen elämä oksettaa... mutta kuolema ja tappaminen ei sit ollenkaan.. ihan "tervettä" joo :D Kunnon mies ei koske pitkällä tikullakaan lapsensa tappaneen lorton kalmanlöyhkäseen kuolemankammioon.

      " Nainen on täysin poikki raskaudesta ja synnytyksestä ja masennus seuraa joka viidennellä"

      Ja ne TODISTEET löytyy mistä? Sun toivemutuistas? :D
      Synnytyksen jälkeinen mahdollinen alavireisyys johtuu hormoontasojen romahduksesta, sen sijaan abortin jälkeinen henkinen tuska kestää usein loppuelämän.. se tapettu lapsi kun ei vaan enää henkiin herää. Ja aborttimasennus on 7 kertaa kuolettavampaa laatua kun synnytyksen jälkeinen (joka siis harvinainen).

      "Ja kuitenkin abortti on toimenpiteistä kaikkein vaarattomin ja helpoin mitä yleensä naisten polilla tehdään."

      Ihanko ite keksit tänkin :DDDD lisää valhetta senkun tursuaa...

      "Mutta jos joku synnyttämätön tietäisi etukäteen oikeasti kuinka karseaa lapsen saamisen ne vaikutukset on kroppaan ja kuinka hirveä on synnytys, mitä oikeasti tulee niin puoletkaan naisista ei uskaltaisi synnyttää."

      Sun mutus ei päde juuri muihin kun kaltasiis kiihkofanaatikkoihin :DDDD
      Mutta jos joku lasta murhaamaton tietäisi etukäteen oikeasti kuinka karseaa lapsen tappamisen ne vaikutukset on psyykeen, jopa hedelmällisyyteen, ja kuinka hirveä on abortti, mitä oikeasti tulee niin puoletkaan naisista ei uskaltaisi tappaa abortilla. Jos naisia varoitellaan terveysvaaroista niin abortti pitäisi kieltää vaarallisena.

      Että kukapa tässä vääristelee, syyttelee harhojaan ja valehtelee minkä kerkiää... ;))) peiliä esille vaan..

      • eivalheille

        Olen tehnyt kaksi aborttia. Ensimmäinen kaavintana ja toinen lääkkeelllisesti kotona. Olen tasapainoinen, empaattinen, elämässä eteenpäin pyrkivä nainen. Aborttien vaikutus psyykeen: 0
        Tosiaan abortteja kaksi, ja nyt kolmatta kertaa raskaana, tällä kertaa elämä siinä tilassa että lapsi on ihan toivottu ja mahdollista pitää. Tulin raskaaksi todella helposti, aborttien vaikutus hedelmällisyyteen: 0
        Ihan turhia on nuo sinun valheesi.


      • ketä-huijaat-provopaska

        "Olen tasapainoinen, empaattinen, elämässä eteenpäin pyrkivä nainen. Aborttien vaikutus psyykeen: 0"

        Muahhahhaaaaa.... kaikkee säälittävää (kusetusyritystä) sitä kuuleekin :DDDDD joo, näkis vaan!!!!! :)))))

        "Tulin raskaaksi todella helposti, aborttien vaikutus hedelmällisyyteen: 0"

        Ehkei siinä ylimielisessä kaikkivoipasuudessa kannata kuitenkaan vielä nuolasta.... ;))) elämällä kun on tapana kyykyttää tollaset kermaperse-lellipumpuliprinsessat tavalla tai toisella, ennemmin tai myöhemmin. Jos olisit todellinen, etkä tollanen säälittävä provitrollipelle niin sääslikshän sellasta lapsiparkaa kävis joka joutus kaksinkertasen murhaajan ahnaisiin verikynsiin... ja jatkuvaan hengenvaaraan! Toivottavasti pääsee edes ajoissa huostaan, ennenkun käy kylmät sillekin.
        Että Ihan turhia on nuo sinun valheesi.


      • snananen

        Hirveää kuinka raskaasti otit sen että abortista ei olekaan tullut fyysisiä eikä psyykkisiä vammmoja. Koita kestää, ei elämä aina mene kuten haluat, valitettavasti


      • on-se-kauheeta

        miten raskaasti otat ja raivovimmalla kiistät että lapsenmurhasta tulee tulee psyykkisiä ja usein myös fyysisiä vammoja. Koita kestää, ei elämä aina mene kuten haluat, valitettavasti.


      • childfreelife

        Tämä todella on aborttia kiihkeällä raivolla vastustaville hyvin vaikea paikka, seuraavaksi tämä palstalla riehuva tapaus tulee vaatimaan sinulta todistelua väittämistäsi, vaikka kertomasi on sinun kokemuksesi ja ainoa luotettava mielipide asiaan saadaan vain sinun omista tuntemuksistasi.

        Mikään ei voisi olla valitettavampaa, kuin jos elämä menisi kuten tämä rihuja haluaa.


      • usko-mitä-haluat

        "kertomasi on sinun kokemuksesi ja ainoa luotettava mielipide asiaan "

        Uskotko muutenkin sokeesti aina kaiken mitä muut sanoo sulle? :D Kukaanhan ei KOSKAAN eikä IKINÄ kiistä ikäviä tuntemuksia, itteltäänkin? ;)) Onko itsepetos sulle ihan tuntematon käsite?

        Mikään ei voisi olla valitettavampaa, kuin jos elämä menisi kuten tämä surmankiihkoriehuja haluaa.


      • childfreelife

        Nämä traumatisoitumiset elävät vahvana vain ituprojektilaisten mielikuvituksessa, toisaalta traumamyytin ylläpitäminen on ymmärrettävästi heidän keskeinen intressinsä - muutenhan loppuisi bisnes alta. Näiden tahojen keskeinen oppi on, ettei ihminen millään voi oikeasti olla onnellinen kontrolloidessaan omaa elämäänsä, kaikki on vain onnellisuusmuuria (olisipa totta vie silloin tällöin mukava omata taito rakennella joku teennäinen onnellisuusmuuri).

        Asiallista tietoa niiden oikeilla nimillä kannattaa tämän palstan sijaan jokaisen tietoa hkevan hakea esimerkiksi duodecimin terveyskirjastosta, siellä puhuvat ihmiset jotka todella tietävät asioista jotain tai väestöliitosta. Tietoa tarjolla, ei raamatullisella poljennolla ryyditettyä höttöä.


      • sairaalle_meediolle

        "oma sisareni on myös tehnyt abortin, mutta on aivan normaali ihminen, ilman mitään "taakkaa" , "

        Sinähän se niillä ylimutupalloillas kaiken muistakin tiät ;DDDD siskos saattaa olla jopa normaali, sinä kaukana siitä.. kusiaivonen törkyturpa rääkyräyhä.

        "juuri kokenut raskauden keskeytyksen, lapsi oli erittäin toivottu,"

        Mitähän se pissispelle siellä keuhkoo jos toi ei edes ollu mikään mukavuusabortti?? Vai oliko sittenkin, "kyl mä lapsen haluisin, mut just ny ei huvita eikä vaan jaksa, eikä oo oikein rahaakaaan" jne. seliseli..!?
        Että pidä vittu se leipäläpes kiinni !!

        "Nämä traumatisoitumiset elävät vahvana vain ituprojektilaisten mielikuvituksessa,"

        Traumattomuudet elää vahvana vaan murhansuosijoiden rinnakkaistodellisuudessa. Mutta parempi pitää ne sokkoummikkolappuset simmuilla vaan ettei ikävä totuus häikäse liikoja..

        " ihminen millään voi oikeasti olla onnellinen kontrolloidessaan omaa elämäänsä, kaikki on vain onnellisuusmuuria"

        Kaikki psykopaattiset murhaajat on varmaan onnensa kukkuloilla ja ikiautuuden taivaissa.

        "raamatullisella poljennolla ryyditettyä höttöä."

        Abortin jälkeisten traumojen ym. psyyken vaurioiden ja itsemurhien toteemisiin ei mitään Raamattuja tarvita, että turha taas vedellä tähänkin sitä iänikuista hätästereotypiahöttöös :)


      • oikeus_tehdä
        ketä-huijaat-provopaska kirjoitti:

        "Olen tasapainoinen, empaattinen, elämässä eteenpäin pyrkivä nainen. Aborttien vaikutus psyykeen: 0"

        Muahhahhaaaaa.... kaikkee säälittävää (kusetusyritystä) sitä kuuleekin :DDDDD joo, näkis vaan!!!!! :)))))

        "Tulin raskaaksi todella helposti, aborttien vaikutus hedelmällisyyteen: 0"

        Ehkei siinä ylimielisessä kaikkivoipasuudessa kannata kuitenkaan vielä nuolasta.... ;))) elämällä kun on tapana kyykyttää tollaset kermaperse-lellipumpuliprinsessat tavalla tai toisella, ennemmin tai myöhemmin. Jos olisit todellinen, etkä tollanen säälittävä provitrollipelle niin sääslikshän sellasta lapsiparkaa kävis joka joutus kaksinkertasen murhaajan ahnaisiin verikynsiin... ja jatkuvaan hengenvaaraan! Toivottavasti pääsee edes ajoissa huostaan, ennenkun käy kylmät sillekin.
        Että Ihan turhia on nuo sinun valheesi.

        Miksi siitä pitäisi ottaa psyykkeellensä jotain??!! Itse tein koska a)minä en ole äiti ihminen b)minulla oli ulkomaantyö suunnitelmia ym jotka lapsi olisi ainakin siirtänyt 20.v eteenpäin c)en halunnut yh:ksi d)en halunnut että lapsen isällä olisi syytä pitää minun eron jälkeen yhteyttä (siksi ei ollut edes koiraa yhdessä) e)olisin jolain tapaa alitajuisesti kiukutellut tms lapselle siitä, että hän ei ollut suuniteltu. Jep juu oma vika kun ei ollu pillereitä sillon käytössä, mutta virheen havaittuani korjasin mokan ja olen YLPEÄ siitä, etten tuonut maailman lisää yhtä ei suunniteltua/ haluttua lasta. Ja helppoa se ei ollut!!!!! Viimeistään tyks:n työhönsä kyllästyneet ämmät tekivät asiasta inhottavan! Ajattelin vaan, että onneksi olin jo yli 20:tä ja tiesin että pakko hoitaa tää näin, joku teini olisi vielä voinut peruakkin abortin ja näin olen olla ongelmissa lapsen kanssa jota ei halunnut!!


      • varottava_esimerkki

        Näkeehän sen kuinka raskas taakka se sunkin psyykelläs on... kukapa tohon traumojen suohon haluaiskaan. Onneks sua fiksummat ei sinne sun seuraks hyppääkään.
        Kaikki kohdat on turhaa seliselitekosyytä jotka ois voinu kiertää lapsen muille antamalla. Mutta ei, kun se kuvottava MinäMinäMinä ja Mun OmaNapa-itsekkyytes meni lapsen koko ihmiselämän edelle...

        "korjasin mokan ja olen YLPEÄ siitä"

        Korjasit "mokan" MURHAAMALLA viattoman lapses ja vielä YLPEÄ siitä?!! :DDD Huhhuh, ketä oikein kuvittelet huijaavas noilla säälittävillä itsepetoksellisilla vakuutteluillas?? :DDDDD

        "lisää yhtä ei suunniteltua/ haluttua lasta."

        Moneltako kysyit esim. adoptiojonoissa oisko halunnu?

        "Viimeistään tyks:n työhönsä kyllästyneet ämmät tekivät asiasta inhottavan! "

        No voi kyynel.. ihanko ne yritti suojella sun lapsiparkaas sun iljettäviltä liiskaavilta veriraatelukynsiltäs?

        "tiesin että pakko hoitaa tää näin"

        Juu, ihan "pakko" varmaan oli :D kun lellipumpuliprinsessa hinkuvinkuaa jotain, niin kaiken on ihan PAKKO mennä heti ja aina just niinku se haluaa...

        "olla ongelmissa lapsen kanssa jota ei halunnut!!"

        Ei näytä noi sun nykset ongelmas ainakaan yhtään sen helpompaa olevan.


      • suosijasakinuskottavuus

        Tällä foorumilla on outo meno: ainoastaan aborttien vastustajilla on tapana perustella asiat ja he toimittaa linkit ja todisteet. Aborttien suosijat ei todista asiaansa vaatiessaan muilta "todisteita" mistään muusta kuin omasta sekopäisyydestään ja asiattomuudesta haukkumisilla.. Niin selkeä ero kyllä on!

        Jos joku puhuu omasta elämästään niin ei siihen muuta todistetta oo eikä tarvi kuin oma kertomus.

        Kyllä täällä näkee selkeesti asiat. Abortinsuosijan osa ei esiinny kyl kadehdittavana jos se luonne noin vinksahtaa siitä että jättää lapsen pelastamatta kun sitä oikeesti haluis. Musta toi on pelottava esimerkki siitä miten joku voi joku seota aborttiin ja syyllisyystraumoihin. :-((
        Ei ole hyvä esikuva.


      • "Synnytyksen jälkeinen mahdollinen alavireisyys johtuu hormoontasojen romahduksesta, "

        Ihan pelkkään alavireisyyteen se ei vaan kaikilla jää, kun on perustettu oikein yhdistyksiäkin

        http://www.aima.fi/masennus.html

        http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00505


        "Noin 10–15 %:lle synnyttäneistä kehittyy kuitenkin synnytyksen jälkeinen masennustila, joka on oirekuvaltaan vakavampi ja pitkäkestoisempi. Muille masennustiloille (ks. «Masennus, masentuneisuus, masennusoire ja masennustila»1) tyypillisten oireiden ohella äidillä voi ilmetä voimakasta ahdistuneisuutta ja itkuisuutta tai paniikkihäiriölle (ks. «Paniikkihäiriö»2) ominaisia paniikkikohtauksia. Hän ei tunne kiinnostusta vastasyntyneeseen ja kärsii usein vaikeudesta nukahtaa. Äiti saattaa kärsiä voimakkaista syyllisyyden tunteista, pakonomaisista peloista, että vahingoittaa lastaan, tai itsemurha-ajatuksista. Joskus äidillä masennukseen liittyy myös kaksisuuntaiselle mielialahäiriölle (ks. «Kaksisuuntainen mielialahäiriö»3) ominaisia manian oireita."

        Jos Suomessa vaikka vuonna 2016 syntyi 53 000 lasta, tarkoittaa se, että synnytyksen jälkeisestä masennuksesta kärsii satoja äitejä, 530-800.

        Masennus ei vaikuta vain äitiin vaan myös lapseen.


      • siisharvalle
        tieteilijä kirjoitti:

        "Synnytyksen jälkeinen mahdollinen alavireisyys johtuu hormoontasojen romahduksesta, "

        Ihan pelkkään alavireisyyteen se ei vaan kaikilla jää, kun on perustettu oikein yhdistyksiäkin

        http://www.aima.fi/masennus.html

        http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00505


        "Noin 10–15 %:lle synnyttäneistä kehittyy kuitenkin synnytyksen jälkeinen masennustila, joka on oirekuvaltaan vakavampi ja pitkäkestoisempi. Muille masennustiloille (ks. «Masennus, masentuneisuus, masennusoire ja masennustila»1) tyypillisten oireiden ohella äidillä voi ilmetä voimakasta ahdistuneisuutta ja itkuisuutta tai paniikkihäiriölle (ks. «Paniikkihäiriö»2) ominaisia paniikkikohtauksia. Hän ei tunne kiinnostusta vastasyntyneeseen ja kärsii usein vaikeudesta nukahtaa. Äiti saattaa kärsiä voimakkaista syyllisyyden tunteista, pakonomaisista peloista, että vahingoittaa lastaan, tai itsemurha-ajatuksista. Joskus äidillä masennukseen liittyy myös kaksisuuntaiselle mielialahäiriölle (ks. «Kaksisuuntainen mielialahäiriö»3) ominaisia manian oireita."

        Jos Suomessa vaikka vuonna 2016 syntyi 53 000 lasta, tarkoittaa se, että synnytyksen jälkeisestä masennuksesta kärsii satoja äitejä, 530-800.

        Masennus ei vaikuta vain äitiin vaan myös lapseen.

        ja sen taustallahan voi olla mitä tahansa muuta(kin) kun se synnytys. Monella ilmeisesti jo valmiiksi mt-potilaan historiaa... kuten todettukin.

        >Masennustiloista tai muista psykiatrisista sairauksista aikaisemmin kärsineillä äideillä on keskimääräistä suurempi riski sairastua synnytyksen jälkeiseen masennustilaan.>

        >Oireet lievittyvät usein itsestään 2–6 kuukauden kuluessa, mutta joillakin äideillä oireita voi esiintyä vielä vuodenkin kuluttua synnytyksestä.> , minkä jätit tietenkin kopioimatta.

        Abortin aiheuttamat henkiset vauriot kestää usein koko loppuiän. 6-kertainen itsemurhariski synnyttäneisiin nähden kertoo osaltaan abortin tehneiden mielentilasta.

        http://www.mediuutiset.fi/uutisarkisto/abortti-ahdistaa-pidempaan-kuin-keskenmeno-6070658
        >Abortin kokeneet naiset kärsivät viiden vuoden päästä pahemmasta ahdistuksesta kuin keskenmenon kokeneet, kertoo uusi tutkimus.

        Keskenmenon kokeneet ovat ahdistuneempia noin puoli vuotta tapahtuneen jälkeen. Abortin kokeneiden henkinen kärsimys kuitenkin jatkuu pidempään.

        Tutkimuksen mukaan abortin läpikäyneillä oli paljon ahdistusta, syyllisyydentunteita, häpeää ja helpotusta. Heidän piti ponnistella ollakseen ajattelematta aborttia. He olivat myös ahdistuneempia kuin kaikki naiset keskimäärin.>

        >-Psykiatrinen sairastuvuus keskeytyksen jälkeen on lisääntynyt.

        -Englantilaisen tutkimuksen mukaan depression esiintyvyydeksi arvioidaan 13–41 % ja psykooseja ilmenee 0.3 tuhatta keskeytystä kohti.

        -Naisten itsemurhariski raskaudenkeskeytyksen jälkeen arvioidaan suomalaisen rekisteritutkimuksen mukaan jopa kolminkertaiseksi.> (3-kertanen yleiseen tasoon nähden)

        http://www.kaypahoito.fi/
        (hakuun raskaudenkeskeytys)


      • Elämä.Pilallako

        Synnytyksen jälkeinen masennus tulee vain synnytyksen jälkeen. Ilman synnytystä sitä sanottaisiin joksikin muuksi. Mutta ilman synnytystä sitä ei näille äideille olis tullu. Ennen raskautta kaikki oli hyvin.


      • kuin_myös
        Elämä.Pilallako kirjoitti:

        Synnytyksen jälkeinen masennus tulee vain synnytyksen jälkeen. Ilman synnytystä sitä sanottaisiin joksikin muuksi. Mutta ilman synnytystä sitä ei näille äideille olis tullu. Ennen raskautta kaikki oli hyvin.

        ei tulis abortin jälkeistäkään ilman aborttia. Ja ties mitä muita mt-häiriöitä.

        "Ilman synnytystä sitä sanottaisiin joksikin muuksi."

        Sillä onkin hirveesti väliä millä nimikkeellä samanlaista tilaa kutsutaan? Tietenkin ois voinu tulla masennusta muutenkin, varsinkin jos on sellasta taipumusta ennenkin ollu.

        "Ennen raskautta kaikki oli hyvin. "

        Ai vaikka ois mitä mt-ongelmia jo ennestään?


      • Tieteilijä.eikirj
        siisharvalle kirjoitti:

        ja sen taustallahan voi olla mitä tahansa muuta(kin) kun se synnytys. Monella ilmeisesti jo valmiiksi mt-potilaan historiaa... kuten todettukin.

        >Masennustiloista tai muista psykiatrisista sairauksista aikaisemmin kärsineillä äideillä on keskimääräistä suurempi riski sairastua synnytyksen jälkeiseen masennustilaan.>

        >Oireet lievittyvät usein itsestään 2–6 kuukauden kuluessa, mutta joillakin äideillä oireita voi esiintyä vielä vuodenkin kuluttua synnytyksestä.> , minkä jätit tietenkin kopioimatta.

        Abortin aiheuttamat henkiset vauriot kestää usein koko loppuiän. 6-kertainen itsemurhariski synnyttäneisiin nähden kertoo osaltaan abortin tehneiden mielentilasta.

        http://www.mediuutiset.fi/uutisarkisto/abortti-ahdistaa-pidempaan-kuin-keskenmeno-6070658
        >Abortin kokeneet naiset kärsivät viiden vuoden päästä pahemmasta ahdistuksesta kuin keskenmenon kokeneet, kertoo uusi tutkimus.

        Keskenmenon kokeneet ovat ahdistuneempia noin puoli vuotta tapahtuneen jälkeen. Abortin kokeneiden henkinen kärsimys kuitenkin jatkuu pidempään.

        Tutkimuksen mukaan abortin läpikäyneillä oli paljon ahdistusta, syyllisyydentunteita, häpeää ja helpotusta. Heidän piti ponnistella ollakseen ajattelematta aborttia. He olivat myös ahdistuneempia kuin kaikki naiset keskimäärin.>

        >-Psykiatrinen sairastuvuus keskeytyksen jälkeen on lisääntynyt.

        -Englantilaisen tutkimuksen mukaan depression esiintyvyydeksi arvioidaan 13–41 % ja psykooseja ilmenee 0.3 tuhatta keskeytystä kohti.

        -Naisten itsemurhariski raskaudenkeskeytyksen jälkeen arvioidaan suomalaisen rekisteritutkimuksen mukaan jopa kolminkertaiseksi.> (3-kertanen yleiseen tasoon nähden)

        http://www.kaypahoito.fi/
        (hakuun raskaudenkeskeytys)

        Niinpä kun abortin läpikäyneillä on se raskaus ei toivottu juuri elämäntilanteen vuoksi eli ne sosiaaliset syyt. Eihän aborttia muuten tehtäisi, jos ei olis jotain muita vaikeuksia ja epätasapainoa? Keskenmenoksi sanotaan toivottua raskautta. Toivottu raskaus on suunniteltu ja olot sen vuoksi paremmat.

        Kuka nainen suunnitelmallisesti tekisi lapsen, jos ei hyviin oloihin ja parisuhteeseen.

        Edelleen kysyn, pitääkö abortit ja synnytykset kieltää haittojen vuoksi niiltäkin kelle mitään haittoja ei tule?


      • Reinotohveli
        kuin_myös kirjoitti:

        ei tulis abortin jälkeistäkään ilman aborttia. Ja ties mitä muita mt-häiriöitä.

        "Ilman synnytystä sitä sanottaisiin joksikin muuksi."

        Sillä onkin hirveesti väliä millä nimikkeellä samanlaista tilaa kutsutaan? Tietenkin ois voinu tulla masennusta muutenkin, varsinkin jos on sellasta taipumusta ennenkin ollu.

        "Ennen raskautta kaikki oli hyvin. "

        Ai vaikka ois mitä mt-ongelmia jo ennestään?

        Se tässä on niin kummallista, että abortista näyttää tulevan mt-ongelmia muille ku abortintehneille! Ihme juttu toi abortti!


      • aieivai
        Tieteilijä.eikirj kirjoitti:

        Niinpä kun abortin läpikäyneillä on se raskaus ei toivottu juuri elämäntilanteen vuoksi eli ne sosiaaliset syyt. Eihän aborttia muuten tehtäisi, jos ei olis jotain muita vaikeuksia ja epätasapainoa? Keskenmenoksi sanotaan toivottua raskautta. Toivottu raskaus on suunniteltu ja olot sen vuoksi paremmat.

        Kuka nainen suunnitelmallisesti tekisi lapsen, jos ei hyviin oloihin ja parisuhteeseen.

        Edelleen kysyn, pitääkö abortit ja synnytykset kieltää haittojen vuoksi niiltäkin kelle mitään haittoja ei tule?

        "Eihän aborttia muuten tehtäisi, jos ei olis jotain muita vaikeuksia ja epätasapainoa? "

        Nytkö niitä ei tehdäkään vaan esim. koiraharrastuksen tai mökkireissujen takia? Mitä vaikeuksi aja epätasapainoja ne on?

        "Keskenmenoksi sanotaan toivottua raskautta. Toivottu raskaus on suunniteltu ja olot sen vuoksi paremmat. "

        Keskenmeno tapahtuu luonnostaan eikä lasta ole tapettu kohtuun, kuten abortissa.
        Myös suunnittelematon raskaus voi olla ja usein muuttuukin toivotuksi.

        "pitääkö abortit ja synnytykset kieltää haittojen vuoksi niiltäkin kelle mitään haittoja ei tule? "

        Siis mitä ihmettä, miks synntykset pitäs kieltää?
        Normaaleille ihmisille lienee selvää tivaamattakin miks itsekäs huvikseen tappaminen on eri asia.
        Vain yksinekrtaseks heittäytyvä suosijakiihko ei halua nähdä mitään eroja tappamisessa ja elämän antamisessa.

        "abortista näyttää tulevan mt-ongelmia muille ku abortintehneille!"

        NIin kai, fanaatikon kaiken vääristävien lasien läpi katottuna..


      • aieivai kirjoitti:

        "Eihän aborttia muuten tehtäisi, jos ei olis jotain muita vaikeuksia ja epätasapainoa? "

        Nytkö niitä ei tehdäkään vaan esim. koiraharrastuksen tai mökkireissujen takia? Mitä vaikeuksi aja epätasapainoja ne on?

        "Keskenmenoksi sanotaan toivottua raskautta. Toivottu raskaus on suunniteltu ja olot sen vuoksi paremmat. "

        Keskenmeno tapahtuu luonnostaan eikä lasta ole tapettu kohtuun, kuten abortissa.
        Myös suunnittelematon raskaus voi olla ja usein muuttuukin toivotuksi.

        "pitääkö abortit ja synnytykset kieltää haittojen vuoksi niiltäkin kelle mitään haittoja ei tule? "

        Siis mitä ihmettä, miks synntykset pitäs kieltää?
        Normaaleille ihmisille lienee selvää tivaamattakin miks itsekäs huvikseen tappaminen on eri asia.
        Vain yksinekrtaseks heittäytyvä suosijakiihko ei halua nähdä mitään eroja tappamisessa ja elämän antamisessa.

        "abortista näyttää tulevan mt-ongelmia muille ku abortintehneille!"

        NIin kai, fanaatikon kaiken vääristävien lasien läpi katottuna..

        "Eihän aborttia muuten tehtäisi, jos ei olis jotain muita vaikeuksia ja epätasapainoa? "

        --------

        Nytkö niitä ei tehdäkään vaan esim. koiraharrastuksen tai mökkireissujen takia? Mitä vaikeuksi aja epätasapainoja ne on?"


        Kukas niin on väittänyt? Niinhän Kivijärvi kertoo omista potilaistaan selkeästi. En kai minä voi kiistää sellaista, kun hän kerran oikein videolla niin lausuu.

        Mutta kaikki Kivijärven potilaat ja aborttipotilaat ei ole niitä, joilla on asiat huonosti, vaan se abortti on enemmänkin halua pitää entinen elämänlaatu yllä, tuohon omatotitaloasiaan ja mökkiehkäisyyn viitaten. Jos Kivijärvi puhuu näistä elämänlaatusyitä, niin eihän se tarkoita, etteikö hänen potilainaan ole myös niitä joilla on asiat huonosti.

        Abortithan on Suomessakin vähentyneet, mutta ovat kasautuneet tietyille henkilöille, joilla on elämänhallinnassa muutenkin vaikeuksia. Naisia, joilla mt-ongelmia, päihdetaustaa, työttömyyttä jne eikä edes ehkäisyä tule käytettyä tai se unohtuu:_ ei esim. ole rahaa kun ne menee muuhun ja abortissa käydään useamminkin. Onhan abortti halvempi kuin ehkäisypillerien ostaminen. Osa on sellaisia, joilla abortti jää ainoaksi, ja ehkäisy on pettänyt jne.


      • mahtilainylistys
        tieteilijä kirjoitti:

        "Eihän aborttia muuten tehtäisi, jos ei olis jotain muita vaikeuksia ja epätasapainoa? "

        --------

        Nytkö niitä ei tehdäkään vaan esim. koiraharrastuksen tai mökkireissujen takia? Mitä vaikeuksi aja epätasapainoja ne on?"


        Kukas niin on väittänyt? Niinhän Kivijärvi kertoo omista potilaistaan selkeästi. En kai minä voi kiistää sellaista, kun hän kerran oikein videolla niin lausuu.

        Mutta kaikki Kivijärven potilaat ja aborttipotilaat ei ole niitä, joilla on asiat huonosti, vaan se abortti on enemmänkin halua pitää entinen elämänlaatu yllä, tuohon omatotitaloasiaan ja mökkiehkäisyyn viitaten. Jos Kivijärvi puhuu näistä elämänlaatusyitä, niin eihän se tarkoita, etteikö hänen potilainaan ole myös niitä joilla on asiat huonosti.

        Abortithan on Suomessakin vähentyneet, mutta ovat kasautuneet tietyille henkilöille, joilla on elämänhallinnassa muutenkin vaikeuksia. Naisia, joilla mt-ongelmia, päihdetaustaa, työttömyyttä jne eikä edes ehkäisyä tule käytettyä tai se unohtuu:_ ei esim. ole rahaa kun ne menee muuhun ja abortissa käydään useamminkin. Onhan abortti halvempi kuin ehkäisypillerien ostaminen. Osa on sellaisia, joilla abortti jää ainoaksi, ja ehkäisy on pettänyt jne.

        "eikä edes ehkäisyä tule käytettyä tai se unohtuu:_ ei esim. ole rahaa kun ne menee muuhun ja abortissa käydään useamminkin. Onhan abortti halvempi kuin ehkäisypillerien ostaminen. Osa on sellaisia, joilla abortti jää ainoaksi,"

        Abortin "ehkäisynä" käyttämisen mahdollistaa tämä hehkuttamas käytännön lähes täysvapaa lepsulaki.... mutta näinhän sinä ja sakkis sen toki haluaakin olevan, ja jopa hingutaan vielä vapaammaks että senkun vaan kaupan hyllyltä haetaan "menstruation regulationit" ym.!


      • "Jos naisia varoitellaan terveysvaaroista niin abortti pitäisi kieltää vaarallisena. "

        Jaa. Mutta miksikäs aborttia käytetään pelastamaan kymmenien naisten henki joka vuosi? Siitä on pakko tehdä suoran johtopäätös, että raskaus vaarantaa naisen terveyden, ei abortti.


      • naurettavaa_
        tieteilijä kirjoitti:

        "Jos naisia varoitellaan terveysvaaroista niin abortti pitäisi kieltää vaarallisena. "

        Jaa. Mutta miksikäs aborttia käytetään pelastamaan kymmenien naisten henki joka vuosi? Siitä on pakko tehdä suoran johtopäätös, että raskaus vaarantaa naisen terveyden, ei abortti.

        Siis liputatko oikeesti raskauden "´vaarallisuutta" jollain 0,5%lla aborteista /vuosi?? Okei... :DD

        Muistetaanpa nyt kuitenkin kumpi se näistä pidemmän päälle ja hengenvaarallisempi onkaan....
        http://www.bmj.com/content/313/7070/1431


      • Rasittunut
        aieivai kirjoitti:

        "Eihän aborttia muuten tehtäisi, jos ei olis jotain muita vaikeuksia ja epätasapainoa? "

        Nytkö niitä ei tehdäkään vaan esim. koiraharrastuksen tai mökkireissujen takia? Mitä vaikeuksi aja epätasapainoja ne on?

        "Keskenmenoksi sanotaan toivottua raskautta. Toivottu raskaus on suunniteltu ja olot sen vuoksi paremmat. "

        Keskenmeno tapahtuu luonnostaan eikä lasta ole tapettu kohtuun, kuten abortissa.
        Myös suunnittelematon raskaus voi olla ja usein muuttuukin toivotuksi.

        "pitääkö abortit ja synnytykset kieltää haittojen vuoksi niiltäkin kelle mitään haittoja ei tule? "

        Siis mitä ihmettä, miks synntykset pitäs kieltää?
        Normaaleille ihmisille lienee selvää tivaamattakin miks itsekäs huvikseen tappaminen on eri asia.
        Vain yksinekrtaseks heittäytyvä suosijakiihko ei halua nähdä mitään eroja tappamisessa ja elämän antamisessa.

        "abortista näyttää tulevan mt-ongelmia muille ku abortintehneille!"

        NIin kai, fanaatikon kaiken vääristävien lasien läpi katottuna..

        "Siis mitä ihmettä, miks synntykset pitäs kieltää? "

        Käsittäisin asian niin että abortista voi tulla seurauksia ja jos sitä käytetään perusteena että aborti pitää kieltää niin ait synnytyskin jar askaus pitää myös samalla perusteella kieltää kun siitä tulee naisille haittaa. Elikkä? Mielenkiintonen foorumi.


      • Anonyymi
        snananen kirjoitti:

        Hirveää kuinka raskaasti otit sen että abortista ei olekaan tullut fyysisiä eikä psyykkisiä vammmoja. Koita kestää, ei elämä aina mene kuten haluat, valitettavasti

        "Hirveää kuinka raskaasti otit sen että abortista ei olekaan tullut fyysisiä eikä psyykkisiä vammmoja. Koita kestää, ei elämä aina mene kuten haluat, valitettavasti"

        Abortin vastustajien ynnä muiden uskonfanaatikkojen osa on raskas. Onneksi on olemassa kituprojekti jossa voi huojentaa oloaan. Asiat tärkeysjärjestyksessä.


    • Tympeää roskaa

      Yritä nyt edes pystyellä jonkinlaisessa totuudessa noita falskeja teorioitasi ja aasinsiltoja rakennellessasi.
      Tuon takana on hoitamattomat psykoosit, joista
      et pääse ennen kuin käyt lääkärissä ja saat
      oikean väriset pillerit.
      huomioidaanpa, että tuo tekopyhä törkyraakku aloitti (taas) kerran itse heti aloituksessaan muiden haukkumisen, vaikka tekopyhästi ja valheellisesti syyttelee muita vastaavasta käytöksestä.
      Tässä nähdään murhanpalvojien taso. Vihapuhetta pukkaa viesti toisensa jälkeen. Ala-arvoista ja huonokäytöksistä sakkia. Eivät ole normaalin ihmisen tuotoksia.
      Ylläpidolle ilmoitus näistä, ylittävät rajan jopa täälläkin.
      Murhaväen fanaatikko on aloittanut hyvissä ajoin viikonlopun vieton. Istuu pullonsa kanssa keksimässä uusia solvauksia.
      Ja tässä näkeekin nykymurhamielen sivistyksen ja älyn tason. Haukkuminen alkaa kun ei pystytä enää asiallista tekstiä tuottamaan. Pahiten lasten elämistä oletkin traumatisoitunut sinä, ei itse synnyttäjä. Ja tuollaisetko viekottelee niitä "kunnollisia" lapsentappajia abortin onnelaan? Ehei. Eipähän tarvitse ihmetellä miksi nykyään niin paljon mukavuusaborttöörejä inhotaan, itse sitä vihaa lietsot ja olet kaiken vihan kyllä ansainnutkin. Anna siis tulla lisää haukkuja, kun et muuhun kykene, saapahan nauraa ;)
      Aborttipalstalla on jälleen ripuloinut järkyttävä harhainen abortinsuosija, joka ilmeisesti tahallaan oksentaa sontapaskaa, aidshuoraa itseään sekä viemärisurvastuja ja huostaanotettuja lapsiaan. huoraa, hourii ja vääristelee. Arvattavasti tämänkin paskansyöjämielisairaan hullunhoureet saavat traagisen lopun.
      Ihmeellistä aggressiivista räyhäämistä taas suosijan alotus. Onko tällä palstalla yhtään normaaliin keskusteluun pystyvää abortin edistäjää?

      • kika

        Aloittajan viesti oli ihan asiallinen ja totuudenmukainen. Kahdesta muusta ei voi samaa sanoa. Kaikilla kun sattuu olemaan itsemääräämisoikeus omaan kroppaansa ja suomessa abortin saa jos sen haluaa ja tarvitsee. Te ette voi asialle mitään ette nyt ettekä koskaan. Ja se on hyvä se. Muuttakaa vaikka johonkin sellaiseen maahan jossa abortit on laittomia ja naisia sorretaan muutenkin, jos te sellaista haluatte. "Ihmeellistä aggressiivista räyhäämistä taas suosijan alotus" -siis oliko tämä vitsi??? Katopa tuota omista näpeistäs lähtenyttä tekstiä, ja vertaa alottajaan. Kumpihan tässä räyhää? Aivan, sinä. Ja vaikutat suorastaan häiriintyneeltä.


      • blablablaaaahhh

        "Kaikilla kun sattuu olemaan itsemääräämisoikeus omaan kroppaansa"

        Turha lässytellä tota tekopyhää paskaa. Mihin se LAPSEN oma kehon määräysoikeus unohtu kun pitää saada tappaa????
        Suuri valtaosa lapsista saa pitää henkensä ja elämänsä, sen sijaan moni mukavuusaborttööri vetää ittensäkin kiikkuun syyllisyystraumoissaan. Te ette voi asialle mitään ette nyt ettekä koskaan. Ja se on hyvä se.

        "Muuttakaa vaikka johonkin sellaiseen maahan jossa abortit on laittomia"

        Mussuti muu. Muuta sinä sellaseen keksiajan kolkkaan missä lapsia saa tappaa vaikka viimesimmällä raskausviikolla, ja vielä kun se on tullu pihalle kohdusta.

        ""Ihmeellistä aggressiivista räyhäämistä taas suosijan alotus" -siis oliko tämä vitsi??? "

        Ilmeisesti suosijakiihkosakin mielestä hyväkin sellanen :D
        Kumpihan tässä räyhää? Aivan, sinä.

        "Ja vaikutat suorastaan häiriintyneeltä."

        Aha :D niin että sellaset on nyt peräti häiriintyneitä jotka suojelee lapsia sun kaltasilta, eikä suinkaan ne jotka niitä himoistee MURHATA.... :DDDD onko sairaampaa kieromieltä nähtykään...!!?


      • childfreelife
        kika kirjoitti:

        Aloittajan viesti oli ihan asiallinen ja totuudenmukainen. Kahdesta muusta ei voi samaa sanoa. Kaikilla kun sattuu olemaan itsemääräämisoikeus omaan kroppaansa ja suomessa abortin saa jos sen haluaa ja tarvitsee. Te ette voi asialle mitään ette nyt ettekä koskaan. Ja se on hyvä se. Muuttakaa vaikka johonkin sellaiseen maahan jossa abortit on laittomia ja naisia sorretaan muutenkin, jos te sellaista haluatte. "Ihmeellistä aggressiivista räyhäämistä taas suosijan alotus" -siis oliko tämä vitsi??? Katopa tuota omista näpeistäs lähtenyttä tekstiä, ja vertaa alottajaan. Kumpihan tässä räyhää? Aivan, sinä. Ja vaikutat suorastaan häiriintyneeltä.

        "-siis oliko tämä vitsi??? "

        Olin joitain vuosia sitten varma, että tuo olisi vitsi, mutta olen joutunut muuttamaan käsitystäni; tämä kattimattinen todella tuntuu itse uskovan noihin äärimmäisen ristiriitaisiin puheisiinsa.


    • oikeusjakohtuus

      "Turha lässytellä tota tekopyhää paskaa. Mihin se LAPSEN oma kehon määräysoikeus unohtu kun pitää saada tappaa???? "

      Kyllä alkiollakin on oikeus omaan kehoonsa, mutta
      ei oikeutta loisia toisen kehossa.

      • Rasittunut

        "Kyllä alkiollakin on oikeus omaan kehoonsa, mutta
        ei oikeutta loisia toisen kehossa."

        Tämä oli musta hyvin sanottu ja sitä mitä olen itse koittanut tuoda esille. Jokaisella on oikeus jos ei ole kyse solusta. Eihän solulla ole aivoja joka on kuitenkin ihmisyksilön merkki.


    • säälittävää_

      "Kyllä alkiollakin on oikeus omaan kehoonsa, mutta

      ei oikeutta loisia toisen kehossa."

      Eli EI ole (sun sortologiikallas..). Siis sama jos joku on tilapäisen avun tarpeessa, mikä tapahtuis toisen kehon varassa, esim. roikkuu jyrkänteellä ja se pitäs nostaa sieltä ylös, niin se roikkuja menettää siks oikeutensa kehoonsa kun tarvis toisen elintärkeetä apua?! :D Ei se ny ihan taida mennä niinkun sinä haaveilet..

      • eriasia

        "Siis sama jos joku on tilapäisen avun tarpeessa, mikä tapahtuis toisen kehon varassa, esim. roikkuu jyrkänteellä ja se pitäs nostaa sieltä ylös, niin se roikkuja menettää siks oikeutensa kehoonsa kun tarvis toisen elintärkeetä apua?!"

        Ei tietenkään ole sama. Oletko joskus kuullut jonkun pelastaneen
        alkion roikkumasta jyrkänteeltä.
        Pakastealkioita sen sijaan heitetään ihan rutiininomaisesti roskiin,
        joten taitaa sillä alkiollakin olla ihan eri asema muutenkin kuin
        sillä jyrkänteellä roikkuvalla.
        Ja kenenkään ei tietenkää ole pakko antaa kenenkään loisia
        edes omassa kodissaan puhumattakaan että kyseessä on oma ruumis.


      • kiperää-on

        "Ei tietenkään ole sama. Oletko joskus kuullut jonkun pelastaneen
        alkion roikkumasta jyrkänteeltä."

        Ihan sama tilanne tietenkin, mutta sinähän et halua ymmärtää liian osuvia vertauksia.

        "Pakastealkioita sen sijaan heitetään ihan rutiininomaisesti roskiin,"

        Niinkö? Oliko ihan jostain määristä tietoja? Eiköhän ne valtaosa päädy kohtuun kuitenkin, vai miks muuten monille joudutaan toistaan niitä hoitoja useempiakin? Lisäks ylimääräset voi kyllä lahjottaa muillekin.

        "Ja kenenkään ei tietenkää ole pakko antaa kenenkään loisia
        edes omassa kodissaan"

        Ja sekö ois sit oikeus tappaa vaikkei uhkais mitenkään?
        Eiköhän useimmat kuitenkin antas olla tilapäisesti, jos "loisija" muuten kuolis ulkona, vaikkapa johonkin myrkylliseen kaasuun.


      • childfreelife

        "Ihan sama tilanne tietenkin, mutta sinähän et halua ymmärtää liian osuvia vertauksia. "

        Ai kuinka nasevan osuvaa, siinä sitten jyrkänteen reunalla roikuskellaan yhdeksän kuukautta. Sinua itseäsi lainaten, vertaus ei vain toimi kun se ei toimi.


      • yritä-nyt

        väenvängällä keksiä mitä tahansa miks se niin kiperästi osuva vertaus ei pätiskään ;DDDD joo, aikahan siinä onkin niiiiiin merkittävä että...!!

        "vertaus ei vain toimi kun se ei toimi."

        Niin, se omas ei vaan tosiaan toiminu eikä osottanu mitenkään miks rehellinen hakija tarttis neuvoja valheiden vääntelyyn, tai mistä sitä syyteltäis :))


      • childfreelife

        Niin, eli siis odottaako joku todella että toinen roikottaa autettavaa jyrkänteen reunalla 9kk?


      • joutuuko

        kehossaan pikkuista lasta kantava pitään sitä jyrkänteen reunalla vai meneekö siinä sivussa jopa ihan huomaamatta?


      • childfreelife

        Sinä tämän tyhjän vertauksen olet kehitellyt, joten peilistä löytyy paras vastaaja.


      • peilissäs-näkyy

        se jolle toikin vertaus on ihan liian tyhjentävä.


      • childfreelife

        Jep, ajatuksenjuoksu omaperäisintä näkemääni. Venäläisen massainformaatiovälineistön tuottama tieto alkaa jopa vaikuttaa tähän verrattuna varsin suoraselkäiseltä.


      • sakin-kusimerkit

        Tohon se sit menee kun ne rippeetkin asiasta loppuu....


      • Peisitirollers

        Jyrkänne vertaus on huono. Kellään ei ole velvollisuutta tarjota omassa kehossa tilaa vapaamatkustajille.


      • olikoliiankinosuva
        Peisitirollers kirjoitti:

        Jyrkänne vertaus on huono. Kellään ei ole velvollisuutta tarjota omassa kehossa tilaa vapaamatkustajille.

        Aivan sama tilanne, antaa tilapäisesti elintärkeää apua jollekin.


      • Anonyymi
        joutuuko kirjoitti:

        kehossaan pikkuista lasta kantava pitään sitä jyrkänteen reunalla vai meneekö siinä sivussa jopa ihan huomaamatta?

        Ei mene huomaamatta. Jokaisella on oikeus puolustaa kehoaan. Tunkeilijat voi häätää pois, niin minä teen kotiin kutsumattomille vieraillekin.


    • fckuk

      Kun olin teini-ikää lähestyvä lapsi, äiti valisti minua ihan tosissaan, että jos kosken kerrankin tupakkaan tai alkoholiin, niin elämäni on sillä silmänräpäyksellä pilalla. Hän väitti että yhdestä kokeilukerrasta jää heti koukkuun ja tulee alkoholistiksi ja ketjupolttajaksi, joka väistämättä tuhoaa aivonsa, saastuttaa ruumiinsa, vajoaa yhteiskunnan pohjasakaksi, päätyy katuojaan ja lopulta kuolee syöpään tai hirttää itsensä. Äitikultani maalaili päihteiden vaikutukset sellaisiksi helvetinvoimiksi, että tupakantumpin näkeminen kotimme pihalla sai minut kauhun valtaan ja oluelta haiskahtava ihminen tuntui jo suorastaan sarvipäiseltä saatanalta. Kun sukulainen otti juhlissa hömpsyn, niin äiti suhtautui kuin kyseinen tyyppi olisi juonut rotanmyrkkyä tai hevonkusta.

      Täysikäisenä sitten kuitenkin kokeilin uhallani niin tupakanpolton kuin viinanjuonninkin. Voi yllätys: Kumpikaan ei ollut minun juttuni, tupakkaa inhoan luonnostani ja alkoholia juon hyvin harvoin, humala ei huvita. Mitään ongelmia tai riippuvuuksia niistä ei minulle ole ikinä seurannut. En joutunut hunningolle, mutta en ole myöskään säikky totaalikieltäytyjä. Äitini taiten laatimat helvettisaarnat paljastuivat naurettavaksi hysteriaksi ja omien traumojen liioitteluksi, josta ei ole ollut elämälleni mitään hyötyä. Tai ehkä se hyöty, että tunnistan suhteellisuudentajunsa menettäneen manipuloijan, kun sellaisen kohtaan.

      Se sukulainenkin, jolle viina ja silloin tällöin tupakkakin maistuu, on varmaan ihan äitini kiusaksi elänyt reippaasti yli kahdeksankymppiseksi :D Sillä perkeleellä on lisäksi kiva koti ja hyvät ihmissuhteet. Niin että syy ja seuraus...? Voi harmi, kun kohtalo ei aina toteutakaan ihmisten alhaisimpia kostofantasioita.

      Kun joku fanaattinen kiilusilmä alkaa kiihkoilla jostain asiasta, että helvettiin joudutte jos ette tee niin kuin minä vaadin, niin jättäkää se omiin oloihinsa kiihkoilemaan ja tukehtumaan raivoonsa. Sille on kaikkein katkerinta myrkkyä, kun kukaan ei suostu manipuloitavaksi. Huomatkaa muuten, että uskonnot harjoittavat kontrollia ja mielivaltaa ihan samalla valheellisella liioittelulla, rumien sanojen tehoviljelyllä, pelottelulla ja henkisellä väkivallalla kuin tällä palstalla mellastavat abortinvastustajat.

    • fcuking-mellastajalle

      Ja sun mielestä on kovinkin uskottavaa vertailla jotain vähemmistön hurvittelua, siis oman lapsen tappamista johonkin kaljanmaisteluun ym. mitä yleensä kaikki kokeilee jossain vaiheessa elämää? Naurettavaa paatosta todellakin, ja huomaa keltä se suhteellisuudentaju on pahasti hukassa... :D ei ihmekään mitä raivomielisakkia susta on tullu jos äitiskin on ollu tollanen kiilusilmäkiihko.

      • tieteilijä.ei.kirj

        Tuskin tuo kirjoittaja mitään vertailuja haluaa tehdä muuta kuin sen suhteen, että asioita mitä kovasti yritetään demonisoida, ei sitten itse koettuna olekaan kummoinen.

        Esim. uskonlahkoissa jäseniä pidetään kurissa demonisoimalla "maailmallisia" eli meikämittapuun mukaan normaaleja kansalaisia, tehdään ero oman pyhän, ja toisten pahan maailman välillä. Sitten kun jäsen pääsee irtaantumaan lahkosta, hän huomaa, että nuo demonisoinnit ei pitäneet lainkaan paikkansa.


    • Pakkokakara

      Minulla tehty kolme ja inhoan kakaroita,

      Sukulaiset koittaa koko ajan tuoda niitä kun eivät itse jaksa hoitaa niitä.

      Pakko on tehdä vaikka ei kiinnosta pätkääkään

    • kiihkotonuskonnoton

      Olipa hyvä kirjoitus, ihan kuin olisin itse sen sanellut! Abortista voi puhua aivan totuudenmukaisesti, vaikka olisikin vastustaja. Valehtelu vain vie vastustajilta uskottavuuden sekä aborttiasiassa etta kaikissa muissakin kun henkilö paljastaa itsestään, että valehtelee aina kun siitä on hyötyö. Tosin kiihkofanaattiset vastustajat ei halua totuutta tietääkään, vaan nojaavat kaikenlaisiin uskomuksiin. Mutta niinhän uskovaiset tekevät muutenkin.

    • sontaanostelet

      Ketkähän ne täällä joutuukaan suuna päänä räkä poskella VALEHTEEEN ;DDDD kun ne kurjat tosiasiat on aina vaan ja yhä edelleen lapsia suojelevien puolella, että voi voi sentään ja ai harmi ;)))))

      Abortista voi puhua aivan totuudenmukaisesti, vaikka olisikin suosija. Valehtelu vain vie suosijoilta uskottavuuden sekä aborttiasiassa etta kaikissa muissakin kun henkilö paljastaa itsestään, että valehtelee aina kun siitä on hyötyä. Tosin kiihkofanaattiset suosijat ei halua totuutta tietääkään, vaan nojaavat kaikenlaisiin uskomuksiin. Mutta niinhän traumojensa sokaisemat feminatsit tekevät muutenkin.

      • "Ketkähän ne täällä joutuukaan suuna päänä räkä poskella VALEHTEEEN ;DDDD kun ne kurjat tosiasiat on aina vaan ja yhä edelleen lapsia suojelevien puolella, että voi voi sentään ja ai harmi ;))))) "

        - - -

        Sinä olet valehdellut, muun muassa että abortista tulee vesimyrkytys. Teitkö sen räkä poskella? Laitatko jonkun esimerkkitapauksen, kun aborttipotilas on kärsinyt vesimyrkytyksestä tai jonkun suomalaisen linkin asiasta.


      • valentelet.taas

        "muun muassa että abortista tulee vesimyrkytys."

        Ja ne TODISTEET esille vaan tällekin mutuvalheelle missä sellasia olikaan väitetty :DDDDD et voi muutakaan kun tunkee joka väliin näitä säälittäviä valhesyytöksiäs.


      • valentelet.taas kirjoitti:

        "muun muassa että abortista tulee vesimyrkytys."

        Ja ne TODISTEET esille vaan tällekin mutuvalheelle missä sellasia olikaan väitetty :DDDDD et voi muutakaan kun tunkee joka väliin näitä säälittäviä valhesyytöksiäs.

        "Ja ne TODISTEET esille vaan tällekin mutuvalheelle missä sellasia olikaan väitetty :DDDDD et voi muutakaan kun tunkee joka väliin näitä säälittäviä valhesyytöksiäs."

        Tässä ne todisteet:

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/12123444/onko-abortti-vaarallinen

        #odotellaan sit....
        18.3.2014 2:56
        että niitä todisteita noille naurettaville liiotteluilles ja omille mutukeksinnöilles löytyy :D ja sille kans ettei ne aborttien vielä mittavammat vaarat ois tasan faktaa :) tosta listasta sitäpaitsi lähes kaikki on sellasia mitä vois tulla abortistakin ;DDD

        -Aborttimyrkkypahoinvointi
        -Veritulpat
        -Hormoonimyrkytys
        -Maksavika/myrkytys
        -Verenvuoto (sokki)
        -Kohdun puhkeaminen, repeämät (kaavinnasta aina arpia)
        -Masennus lukuisat muut mt-ongelmat
        -Aborttitraumat
        -Hylkääminen (yksinäiseksi hedelmättömäksi traumaatikoksi jääminen)
        -Hedelmättömyys
        -Köyhyys
        -Kuolema
        -Aborttipsykoosi
        -Erilaisia syöpiä
        -Ongelmia myöhemmissä raskauksissa
        -Endometrioosi

        Siellä lisää,
        http://www.midlandlifecenter.org/abortion-risksprocedures
        >Possible side effects and risks:
        Nausea or vomiting
        Diarrhea
        Fever
        Infection
        Complications from anesthesia such as respiratory problems, nausea and vomiting, headaches, or drug reactions
        Inability to get pregnant due to infection or complication from an operation
        A possible hysterectomy as a result of complication or injury during the procedure
        Damage or rupture of the uterus (womb)
        The possibility of a live-born baby (if the unborn child is alive, the attending physician has the legal obligation to take all reasonable steps necessary to maintain the life and health of the child.)
        Incomplete removal of the unborn child, placenta, or contents of the uterus requiring an operation
        Hemorrhage (heavy bleeding)
        Water intoxication
        Emergency treatment for any of the above problems, including the possible need to treat with an operation, medicines, or a blood transfusion
        Rarely, death>"


      • eivieläkäänmitään
        tieteilijä kirjoitti:

        "Ja ne TODISTEET esille vaan tällekin mutuvalheelle missä sellasia olikaan väitetty :DDDDD et voi muutakaan kun tunkee joka väliin näitä säälittäviä valhesyytöksiäs."

        Tässä ne todisteet:

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/12123444/onko-abortti-vaarallinen

        #odotellaan sit....
        18.3.2014 2:56
        että niitä todisteita noille naurettaville liiotteluilles ja omille mutukeksinnöilles löytyy :D ja sille kans ettei ne aborttien vielä mittavammat vaarat ois tasan faktaa :) tosta listasta sitäpaitsi lähes kaikki on sellasia mitä vois tulla abortistakin ;DDD

        -Aborttimyrkkypahoinvointi
        -Veritulpat
        -Hormoonimyrkytys
        -Maksavika/myrkytys
        -Verenvuoto (sokki)
        -Kohdun puhkeaminen, repeämät (kaavinnasta aina arpia)
        -Masennus lukuisat muut mt-ongelmat
        -Aborttitraumat
        -Hylkääminen (yksinäiseksi hedelmättömäksi traumaatikoksi jääminen)
        -Hedelmättömyys
        -Köyhyys
        -Kuolema
        -Aborttipsykoosi
        -Erilaisia syöpiä
        -Ongelmia myöhemmissä raskauksissa
        -Endometrioosi

        Siellä lisää,
        http://www.midlandlifecenter.org/abortion-risksprocedures
        >Possible side effects and risks:
        Nausea or vomiting
        Diarrhea
        Fever
        Infection
        Complications from anesthesia such as respiratory problems, nausea and vomiting, headaches, or drug reactions
        Inability to get pregnant due to infection or complication from an operation
        A possible hysterectomy as a result of complication or injury during the procedure
        Damage or rupture of the uterus (womb)
        The possibility of a live-born baby (if the unborn child is alive, the attending physician has the legal obligation to take all reasonable steps necessary to maintain the life and health of the child.)
        Incomplete removal of the unborn child, placenta, or contents of the uterus requiring an operation
        Hemorrhage (heavy bleeding)
        Water intoxication
        Emergency treatment for any of the above problems, including the possible need to treat with an operation, medicines, or a blood transfusion
        Rarely, death>"

        Vaikka melkein 2 vuotta menny, ei löydy _mun_ listoilta vieläkään erikseen mainittuna vesimyrkytystä, kuten VALHEsyyttelet :)
        Toisaalta eipä oo tainnu sultakaan tulla niitä todisteita ettei sellasta vois missään tapauksessa tulla ;)
        https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/803783


      • Juoksukalja
        eivieläkäänmitään kirjoitti:

        Vaikka melkein 2 vuotta menny, ei löydy _mun_ listoilta vieläkään erikseen mainittuna vesimyrkytystä, kuten VALHEsyyttelet :)
        Toisaalta eipä oo tainnu sultakaan tulla niitä todisteita ettei sellasta vois missään tapauksessa tulla ;)
        https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/803783

        Osaatko englantia? Water intoxication. Mitähän mahtaa olla suomeksi!


      • niiiiin
        Juoksukalja kirjoitti:

        Osaatko englantia? Water intoxication. Mitähän mahtaa olla suomeksi!

        Ja muuttaa asiaa miten?


    • Abortti on toimenpide lääketieteellisten toimenpiteiden joukossa, jos ihan tarkkoja ollaan. Taitaa olla ainut toimenpide, mihin uskovaiset fanaatikot keksivät sellaisia vaaroja ja riskejä, mitä ei ole olemassakaan ja mitä ei lääketieteessä tunneta. Esimerkkinä Pro Lifen täälläkin siteerattu vesimyrkytys. Olisi se aika erikoista, jos vaikka suonikohjuleikkauksesta annettaisiin aivan omanlaistaan informaatiota fanatikkojen keskuudessa, joka poikkeaa täysin lääkäreiden vastaavasta ja joku äänekäs joukkio vaatisi uskomaan näitä uskovaisia ennemmin kuin terveydenhuoltohenkilöstöä. Vaikka että umpisuolileikkaus aiheuttaa pedofiliaa tms.

      http://yle.fi/uutiset/aborttia_harkitsevia_naisia_varoitettiin_neuvontakeskuksessa_sinusta_voi_tulla_pedofiili/7082433

      Ymmärränhän minä sen, että nämä ihmiset haluaisivat, ettei abortteja tehtäisi, mutta mielestäni tämä on väärä ja tehoton tapa yrittää estää ja kääntyy vain itseään vastaan. Vain henkisesti vajaita voidaan vedättää tuolla tavalla. Ensin olisi keksittävä, miten naisten elämää helpotettaisiin niin kauan kuin kasvatustyö jatkuu. Abortinvastustajat eivät ole vaan tippaakaan kiinnostuneita lapsesta kun se on syntynyt, ja vielä vähemmän lapsen äidin kohtalosta. Kuka täällä kirjoittikaan mainion, tähän sopivan sananlaskun: "Hyvä huudella maalta, kun merellä on hätä".

    • voivoikun

      "Taitaa olla ainut toimenpide, mihin uskovaiset fanaatikot keksivät sellaisia vaaroja ja riskejä, mitä ei ole olemassakaan ja mitä ei lääketieteessä tunneta."

      ne riskit ja vaarat vaan on lukuisilla tutkimuksilla osotettu vaikka feminatsifanaatikot niitä kuinka vimmasesti yrittää kiistää ja väittää olemattomiks :)) Omia traumojaan hoidattaessa nämä lapsivihaajat tietenkin haluaisi että mahdollisimman moni sortuisi samaan kohtalokkaaseen virheeseen, mutta tietenkin tämä kiihkoisa valehtelu, seurauksilta silmien ummistaminen ym. sokea raivo kääntyy vain itseään vastaan. Tekopyhät suosijakiihkot ei ole tippaakaan kiinnostuneet edes naisten oikeuksista tai aborttöörin mielenterveydestä, lapsista nyt puhumattakaan, vaan motiivit on tässäkin siellä OmanNavan ympärillä kuten kaikessa muussakin.

      • yllättääkö

        iänikuisiin matroihin samat vastaukset ;DDDDDDDDDDDDDDDDDD


    • SeptimusPons

      Miksi joillekin ihmisille ei riitä oman elämänsä hallinta? Miksi nuo kontrollifriikit haluavat aina selittää muille, miten pitää elää tai kuolla? Projisoivatko he oman elämänsä pettymykset ja kyvyttömyyden pyrkimykseksi vaikuttaa toisten elämään.

    • SallaKop

      Aika usein abortin kannattajat suhtautuvat pilkallisesti uskoviin... onko siis mahdollista olla elävässä uskossa, jos kannattaa aborttia? Kyllähän siinä itsensäkin kannalta ison riskin ottaa, että Jumala tuomitsee teon ja määränpää ei ole hyvä, ellei parannusta tehdä... Jumala on elämän antaja ja ottaja, jätetään se oikeus hänelle!

      • Juoksukalja

        Ei ihme että uskoviin suhtaudutaan pilkallisesti kun väitteet on niin naurettavia. Miten muuten voi suhtautua älyttömyyksiin???


    • tieteilijä.ei.kirj

      Abortti ei ole meikäläisittäin politisoitunut lukuun ottamatta kristillisten ajoittaista liikehdintää. Senpä takia tiedot raskaudenkeskeytyksestä on saatavissa suoraan käypähoito- sivuilta ja politikointi abortilla ja keksityt haitat on jääneet lähinnä rapakontakaisten sivujen erityispiirteeksi.

      Abortinvastustajat tuo mielellään argumenteikseen abortin komplikaatoita ja riskejä ja muita haittoja joilla perustelevat abortin kieltämistä, vaikkakin syyt on enemmänkin moraaliin ja naisen rooliin ja sen mustavalkoiseen saneluun liittyvät. Riskit on sekä todellisia että täysin keksittyä kuraa. Riskejä kuitenkin on siis olemassa, ja niitä on käsitelty mm. seuraavassa, josta jokainen voi niitä tarkastella. Suomessa kun on (vielä) niin hyvä hoito, niin täällä raskaana oleva nainen voi luottaa vielä, että aborttia ei ole politisoitu ja hänelle jaetaan riittävästi tietoa ja saa kunnollista hoitoa. Eikä tarvitse pelätä, että hänen terveytensä on vähempiarvoinen kuin jonkun hoitajan omantunnonvapaus.

      http://www.kaypahoito.fi/web/kh/suositukset/suositus?id=hoi27050

      Sen sijaan rintasyöpää, hedelmättömyyttä, endometrioosia, maksakirroosia, pedofiliaa ja mm. vesimyrkytystä ei raskauden keskeytyksen ole havaittu aiheuttavan. (Vesimyrkytys on ollut aiemmin todellinen riski synnytyksissä/aborteissa kun kohtu saatiin tyhjentymän oksitosiinilla)

      Ei myöskään juuri mitään mitä kyseenalaisilta ja mielikuvituksellisilta prolife-sivuilta saa lukea.
      Psykiatrinen sairastuvuus vuoden 2011 tutkimuksen mukaan on yhtä suurta sekä synnyttäjien että aborttipotilaiden keskuudessa ja liittyy aikaisempaan mielialaongelmaan ja mm. sosiaaliseen tilanteeseen ja parisuhteeseen. Lukaisin tuon tutkimuksen johtopäätökset.

      (lähde: Academy of Royal Medical Colleges. Induced abortion and mental health: A systematic review of the mental health outcomes of induced abortion, including their prevalence and associated factors)

      Onko abortinvastustajat mielestänne teorioissanne vähäinenkään riski tai komplikaatio mikään peruste kieltää abortit niiltäkin, joille ei mitään riskiä tai komplikaatiota tule? Jos joku on saanut vaikka kohtutulehduksen abortissa, niin onhan se täysin parannettavissa oleva komplikaatio, ihan kuten synnytyksenkin kohtutulehdus. Pitääkö synnytyksetkin kieltää esim. sen perusteella, että synnytykseen kuolee monta äitiä Suomessakin joka vuosi? Aborttin ei sentään kuole yhtäkään. Tämä on fakta, joka ei vaan saa oikein huomiota abortinvastustuksessa.

      Mielellään tietenkin otetaan argumentiksi psyykkiset tekijät, joka tietenkin on ihan hyvä peruste kun niitä on niin vaikea kenenkään ulkopuolisen arvioida. Lääketieteelliset komplikaatiot on kestämätön argumentti, koska niitä tulee juuri synnytyksessäkin monin verroin enemmän. Mutta onko tässäkään kohtaa jonkun tuntema syyllisyys ja suru syy kieltää abortti sellaiselta, joka ei syyllisyyttä ja surua tunne? Julkisuuteen, Itu-projektin asiakaskunnan kohdalla, keskustelupalstoille sekä kansalaisaloitteenkin (OTV) esimerkkitarinaksi tulee tietenkin ne syyllisyystarinat, kun abortista ei ole saanut puhua (juuri tällä forumilla esiintyvien tuomitsevien ja solvaavien kommenttien vuoksi?). Huomiotta jää ne sadat tuhannet naiset, jotka ei näe asiassa mitään psyykkisen oireilemisen arvoista eikä heidän tarinansa tule käsiteltyä. Ehkä heillä on elämässään suurempiakin murheen aiheita?

      Abortinvastustajat tulkitsee abortin tehneen kaikkien ongelmien aiheutuvan tehdystä abortista, ja sulkee silmänä kaikelta muulta. Alkoholistoitunut äiti tietenkin juo sen takia, kun on tehnyt abortin? Mitään merkitystä ei ole esim. geneettisellä taipumuksella, väkivaltaisella kodilla, työttömyydellä ja parisuhdeongelmilla?

      Joka tapauksessa, jos komplikaatioita ja riskejä on, on riskit kartoitettu Suomessa hyvin ja komplikaatiot kartoitetaan että niihin olisi saatavissa tarvittaessa hoitoa ja apua.

    • kiihkonproppista

      "Sen sijaan rintasyöpää, hedelmättömyyttä, endometrioosia, maksakirroosia, pedofiliaa ja mm. vesimyrkytystä ei raskauden keskeytyksen ole havaittu aiheuttavan. "

      Mitään täällä todettua et vaan oo kyenny kumoomaan mitenkään, ne läpeensä puolueelliset, pro-abortionistitaustaiset tarkotusahakuset tekeleet kun ei vaan oikein vakuuta ;)
      Ihan faktaa on mm. että abortti voi aiheuttaa hedelmättömyyden, ja olikohan noita endometrioosia ja rintasyöpääkään missään poissuljettu.. Lisäks siihen voi ihan laillisenakin KUOLLA tekijäkin, minkä olet vastoin faktallisia tilastoja aina pyrkiny kiivaasti kieltämään.

      "Julkisuuteen, Itu-projektin asiakaskunnan kohdalla, keskustelupalstoille sekä kansalaisaloitteenkin (OTV) esimerkkitarinaksi tulee tietenkin ne syyllisyystarinat, kun abortista ei ole saanut puhua (juuri tällä forumilla esiintyvien tuomitsevien ja solvaavien kommenttien vuoksi?). "

      Jotain kummallisia omakeksimiä mutuharhojas taas...??

      "sadat tuhannet naiset, jotka ei näe asiassa mitään psyykkisen oireilemisen arvoista"

      Tai jotka kykenee joko tietosesti tai alitajusesti salaamaan kaiken ;)

      "tulkitsee abortin tehneen kaikkien ongelmien aiheutuvan tehdystä abortista, ja sulkee silmänä kaikelta muulta."

      Ja sun ja sakkis mukaan ne samat aiheutuu synnytyksestä :D
      Sen sijaan kyllä monissa tutkimuksissa on huomioitu ne muut tekijät ja taustat, kuten hyvin tiedät mutta näköjään päässy sekin taas "unohtuun".. Ehkä ihmiset kuitenkin hiukan enemmän uskoo asiantuntijoiden tutkimuksia abortin seurauksista kun jonkun nettiräyhän raivokieltämiseen kuinka mikään negatiivinen ei vaan mitenkään voi johtua ainakaan abortista! :D

    • "Ihan faktaa on mm. että abortti voi aiheuttaa hedelmättömyyden, ja olikohan noita endometrioosia ja rintasyöpääkään missään poissuljettu.. Lisäks siihen voi ihan laillisenakin KUOLLA tekijäkin, minkä olet vastoin faktallisia tilastoja aina pyrkiny kiivaasti kieltämään."

      Näin ei kuitenkaan Suomessa, koska täällä on hygieniaolot toista luokkaa, kuin missä niitä äitiyskuolemia muutenkin huonon hoidon takia esiintyy. Eli oloissa, joissa joutuu tekemään abortin salaa tai odottamaan kohtuuttoman pitkiä aikoja. Nuo kuolintilastotahan oli USA:sta. Jos aborttikuolemia olisi Suomessa, niitä olisi jo käytetty abortinvastustajien argumenteissa abortin vaarallisuudesta. :)

      Käypä Hoito -linkistä selviää hygieenisten olojen riskit. Somaattisten sairauksien lisääntynyttä riskiä ei ole.

      Mitä tulee siihen väittämääsi vesimyrkytykseen, niin luin sen tutkimuksen, joka on kaiken lisäksi vuodelta 1975, jolloin aborttien ja synnytysten hoito oli aivan toista luokkaa mitä nykyään. Vesimyrkytys on ollut mahdollinen kun synnytyksen, abortin tai keskenmenon yhteydessä, kun kohtu on pitänyt tyhjentää oksitosiinilla, jonka sivuvaikutuksen natriumin ja veden suhteet on kehossa häiriintyneet. Nythän sama asia hoituu misoprostonilla, jolla esim, yksi oma synnytykseni käynnistettiin. Vesimyrkytys on siis oikeasti ollut joskus aborttilain varhaisina aikoina riski. Mutta lääkkellisen abortin myötä kaikki riskit on pienentyneet entisestään. :)

      Myös synnytyksessä tietenkin. Mutta jokainen voi kyllä tarkistaa ihan haulla, mitä raskauden jatkuminen ja synnytys riskeeraa. Niitähän myös on lueteltu tässä ketjussa:

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/12123444/onko-abortti-vaarallinen

      Mitä pidemmälle raskaus etenee, sen isompi rasitus se tietenkin on keholle. Ja muutama kymmenen raskautta keskeytetään vuosittain lääketieteellisestä syystä = pelastetaan naisen henki ja terveys (äkkipäätä löysin vain v. 2013 tilaston) . Abortti siis pelastaa raskauden aiheuttamasta hengenvaarasta.

      • mutuhuttujas

        "Näin ei kuitenkaan Suomessa, "

        Missä on se tilasto jossa kerrotaan että kuolemia on laillisissa 0 eikä kerrotut riskit pädekään täällä?

        "Nuo kuolintilastotahan oli USA:sta."

        Miksei samojen menetelmien ja lääkkeiden tilastot pätis muualla?

        Kummasti siellä käypähoidossakin tiedotetaan riskistä joka koskee vaan jotain "ihan muita maita" kun Suomee? :D
        http://www.kaypahoito.fi/web/kh/suositukset/suositus?id=nix01920&suositusid=hoi27050
        Vain parissa kohtaa on mainittu esimerkkinä amerikkalaisia lukuja.

        >Lailliseen kirurgiseen raskaudenkeskeytykseen liittyvän kuolemanriskin on arvioitu olevan 0,1–2/100 000 2, 3. Kuolleisuus lisääntyy raskauden ollessa pidemmällä: 0,1/100 000 kun raskauden kesto on 8 raskausviikkoa ja 9/100 000 raskauden keston ollessa ≥ 21 viikkoa 3. Tärkeimmät kuolinsyyt ovat infektio sekä tromboemboliset että anestesiaan liittyvät komplikaatiot 2.
        Myös lääkkeelliseen keskeytykseen liittyviä kuolemantapauksia on raportoitu 3, 4. Nämä tapaukset ovat liittyneet kohdun ulkoiseen raskauteen, runsaaseen vuotoon tai septiseen shokkiin 3.
        Clostridium sordellii -bakteerin aiheuttamia fataaleja sepsiksiä on kuvattu harvinaisena lääkkeellisen raskaudenkeskeytyksen komplikaationa 4. Tyypilliseen taudinkuvaan kuuluvat vatsakipu, hypotensio, takykardia, nesteen kertyminen kudoksiin, hemokonsentraatio ja huomattava leukemoidi reaktio ilman kuumeilua. Kuolleisuus on hoidosta huolimatta suuri 4.>

        "Jos aborttikuolemia olisi Suomessa, niitä olisi jo käytetty abortinvastustajien argumenteissa abortin vaarallisuudesta. :) "

        Tämäkö on sun ainoa "todiste" niiden "olemattomuudesta"? :D

        " Vesimyrkytys on siis oikeasti ollut joskus aborttilain varhaisina aikoina riski."

        On ollu ja ehkä vielä jossain paikoin tai tilanteissa on vieläkin.

        "Niitähän myös on lueteltu tässä ketjussa:"

        Joo, aina niin vakuuttavaa pro-abortionistista propagandaa :)

        "Abortti siis pelastaa raskauden aiheuttamasta hengenvaarasta. "

        Se on täysin eri asia kun mukavuusabortit (äiti ja lapsi molemmat terveitä) joita noin 97% kaikista.


      • Mahtilogiikkaa
        mutuhuttujas kirjoitti:

        "Näin ei kuitenkaan Suomessa, "

        Missä on se tilasto jossa kerrotaan että kuolemia on laillisissa 0 eikä kerrotut riskit pädekään täällä?

        "Nuo kuolintilastotahan oli USA:sta."

        Miksei samojen menetelmien ja lääkkeiden tilastot pätis muualla?

        Kummasti siellä käypähoidossakin tiedotetaan riskistä joka koskee vaan jotain "ihan muita maita" kun Suomee? :D
        http://www.kaypahoito.fi/web/kh/suositukset/suositus?id=nix01920&suositusid=hoi27050
        Vain parissa kohtaa on mainittu esimerkkinä amerikkalaisia lukuja.

        >Lailliseen kirurgiseen raskaudenkeskeytykseen liittyvän kuolemanriskin on arvioitu olevan 0,1–2/100 000 2, 3. Kuolleisuus lisääntyy raskauden ollessa pidemmällä: 0,1/100 000 kun raskauden kesto on 8 raskausviikkoa ja 9/100 000 raskauden keston ollessa ≥ 21 viikkoa 3. Tärkeimmät kuolinsyyt ovat infektio sekä tromboemboliset että anestesiaan liittyvät komplikaatiot 2.
        Myös lääkkeelliseen keskeytykseen liittyviä kuolemantapauksia on raportoitu 3, 4. Nämä tapaukset ovat liittyneet kohdun ulkoiseen raskauteen, runsaaseen vuotoon tai septiseen shokkiin 3.
        Clostridium sordellii -bakteerin aiheuttamia fataaleja sepsiksiä on kuvattu harvinaisena lääkkeellisen raskaudenkeskeytyksen komplikaationa 4. Tyypilliseen taudinkuvaan kuuluvat vatsakipu, hypotensio, takykardia, nesteen kertyminen kudoksiin, hemokonsentraatio ja huomattava leukemoidi reaktio ilman kuumeilua. Kuolleisuus on hoidosta huolimatta suuri 4.>

        "Jos aborttikuolemia olisi Suomessa, niitä olisi jo käytetty abortinvastustajien argumenteissa abortin vaarallisuudesta. :) "

        Tämäkö on sun ainoa "todiste" niiden "olemattomuudesta"? :D

        " Vesimyrkytys on siis oikeasti ollut joskus aborttilain varhaisina aikoina riski."

        On ollu ja ehkä vielä jossain paikoin tai tilanteissa on vieläkin.

        "Niitähän myös on lueteltu tässä ketjussa:"

        Joo, aina niin vakuuttavaa pro-abortionistista propagandaa :)

        "Abortti siis pelastaa raskauden aiheuttamasta hengenvaarasta. "

        Se on täysin eri asia kun mukavuusabortit (äiti ja lapsi molemmat terveitä) joita noin 97% kaikista.

        Mutta ymmärrät nyt viimeinkin, että raskaus ja synnytys on juuri se, joka aiheuttaa naiselle KUOLEMANVAARAN. Ja josta abortti PELASTAA. Miten siis abortti voi olla vaara kun sitä käytetään hengen pelastamiseen?


      • todellamahtavaa
        Mahtilogiikkaa kirjoitti:

        Mutta ymmärrät nyt viimeinkin, että raskaus ja synnytys on juuri se, joka aiheuttaa naiselle KUOLEMANVAARAN. Ja josta abortti PELASTAA. Miten siis abortti voi olla vaara kun sitä käytetään hengen pelastamiseen?

        "raskaus ja synnytys on juuri se, joka aiheuttaa naiselle KUOLEMANVAARAN."

        Etkö tosiaan kykene tajuaan lukemaas? Vähintään 97%ssa ei mitään abortilla hengen pelastamisia tarvita!
        Ja kyllä vaan myös siihen aborttiinKIN liittyy SILTI kuolemanvaara vaikka sitä ääriharvinaisessa tilanteessa käytettäiskin naisen hengen pelastamiseen. Mihinkä sen kuvittelet siinä katoovan?


      • mutuhuttujas kirjoitti:

        "Näin ei kuitenkaan Suomessa, "

        Missä on se tilasto jossa kerrotaan että kuolemia on laillisissa 0 eikä kerrotut riskit pädekään täällä?

        "Nuo kuolintilastotahan oli USA:sta."

        Miksei samojen menetelmien ja lääkkeiden tilastot pätis muualla?

        Kummasti siellä käypähoidossakin tiedotetaan riskistä joka koskee vaan jotain "ihan muita maita" kun Suomee? :D
        http://www.kaypahoito.fi/web/kh/suositukset/suositus?id=nix01920&suositusid=hoi27050
        Vain parissa kohtaa on mainittu esimerkkinä amerikkalaisia lukuja.

        >Lailliseen kirurgiseen raskaudenkeskeytykseen liittyvän kuolemanriskin on arvioitu olevan 0,1–2/100 000 2, 3. Kuolleisuus lisääntyy raskauden ollessa pidemmällä: 0,1/100 000 kun raskauden kesto on 8 raskausviikkoa ja 9/100 000 raskauden keston ollessa ≥ 21 viikkoa 3. Tärkeimmät kuolinsyyt ovat infektio sekä tromboemboliset että anestesiaan liittyvät komplikaatiot 2.
        Myös lääkkeelliseen keskeytykseen liittyviä kuolemantapauksia on raportoitu 3, 4. Nämä tapaukset ovat liittyneet kohdun ulkoiseen raskauteen, runsaaseen vuotoon tai septiseen shokkiin 3.
        Clostridium sordellii -bakteerin aiheuttamia fataaleja sepsiksiä on kuvattu harvinaisena lääkkeellisen raskaudenkeskeytyksen komplikaationa 4. Tyypilliseen taudinkuvaan kuuluvat vatsakipu, hypotensio, takykardia, nesteen kertyminen kudoksiin, hemokonsentraatio ja huomattava leukemoidi reaktio ilman kuumeilua. Kuolleisuus on hoidosta huolimatta suuri 4.>

        "Jos aborttikuolemia olisi Suomessa, niitä olisi jo käytetty abortinvastustajien argumenteissa abortin vaarallisuudesta. :) "

        Tämäkö on sun ainoa "todiste" niiden "olemattomuudesta"? :D

        " Vesimyrkytys on siis oikeasti ollut joskus aborttilain varhaisina aikoina riski."

        On ollu ja ehkä vielä jossain paikoin tai tilanteissa on vieläkin.

        "Niitähän myös on lueteltu tässä ketjussa:"

        Joo, aina niin vakuuttavaa pro-abortionistista propagandaa :)

        "Abortti siis pelastaa raskauden aiheuttamasta hengenvaarasta. "

        Se on täysin eri asia kun mukavuusabortit (äiti ja lapsi molemmat terveitä) joita noin 97% kaikista.

        mutuhutulle:

        Kyllä tuo siellä Käypä Hoidossa lukee. Kiva kun sinäkin viimein lainaat sitä tänne, eikä niitä pedofiili, rintasyöpä ja muita höpöhöpöjuttuja sieltä rapakon takaa, missä tosiaan äitiyskuolleisuus on samalla tasolla kuin Irakissa.

        Ja lainasit oikein hyvän kohdan: mitä pidemmälle raskaus etenee, sen enemmän riskejä on abortissakin. Itse puhun mahdollisimman nopean ja varhaisen raskaudenkeskeytyksen puolesta juuri siksi. Myös terveydenhuoltojärjestelmämme vaatii, että abortti on saatava kiireellisenä: juuri näiden seikkojen vuoksi, mitä tänne lainasit.

        Myöhäisissä raskaudenkeskeytyksissä on aina paljon enemmän riskejä. Siksi niitä ei tehdäkään kuin vain lääketietetellisistä syistä. Jostain syystä haluat aina olla muistamatta sitä, että sosiaalisista syistä ei abortteja tehdä myöhään, vaan ne on juuri niitä hengen ja terveyden pelastavia keskeytyksiä, mitkä itsekin hyväksyt.


      • jäkätijäkä
        tieteilijä kirjoitti:

        mutuhutulle:

        Kyllä tuo siellä Käypä Hoidossa lukee. Kiva kun sinäkin viimein lainaat sitä tänne, eikä niitä pedofiili, rintasyöpä ja muita höpöhöpöjuttuja sieltä rapakon takaa, missä tosiaan äitiyskuolleisuus on samalla tasolla kuin Irakissa.

        Ja lainasit oikein hyvän kohdan: mitä pidemmälle raskaus etenee, sen enemmän riskejä on abortissakin. Itse puhun mahdollisimman nopean ja varhaisen raskaudenkeskeytyksen puolesta juuri siksi. Myös terveydenhuoltojärjestelmämme vaatii, että abortti on saatava kiireellisenä: juuri näiden seikkojen vuoksi, mitä tänne lainasit.

        Myöhäisissä raskaudenkeskeytyksissä on aina paljon enemmän riskejä. Siksi niitä ei tehdäkään kuin vain lääketietetellisistä syistä. Jostain syystä haluat aina olla muistamatta sitä, että sosiaalisista syistä ei abortteja tehdä myöhään, vaan ne on juuri niitä hengen ja terveyden pelastavia keskeytyksiä, mitkä itsekin hyväksyt.

        "eikä niitä pedofiili, rintasyöpä ja muita höpöhöpöjuttuja sieltä rapakon takaa, "

        Ai nytkö se käypähoito kelpaakin vaikka aiemmin oot inttäny sieltäkin tuotua tietoo vastaan?
        Missä tänne kukaan muu kuin SINÄ (mustamaalaustarkotuksessa) jotain pdofiilijuttuja on tuonu? :D

        "Myöhäisissä raskaudenkeskeytyksissä on aina paljon enemmän riskejä. Siksi niitä ei tehdäkään kuin vain lääketietetellisistä syistä."

        Rv20 ei oo myöhänen?
        Jostain syystä et kykene sitäkään faktaa myöntämään että tämä mahti-lakis sallii sen vaikka ihan samoilla sosiaalisyillä vielä rv20 saakka mitä ennen 12 viikkoakin. Lupa vaan pitää anella lisäks Valvirastakin.


    • mietitäänsTaas

      Minusta vain sinä aloittaja, höpötät. Syyttelet muita valehtelijoiksi tietämättä, mistä käsin he kommentoivat. Siispä kirjoituksesi on ihan höpöhöpöä.
      Joku ihmettelikin, että miten Suomessa tapetaan aborteilla enemmän lapsia, kun mitä nuo jenkkien ja neukkujen pommitukset on tappanut tuolla lähi-idässä?
      Pysäyttävä juttu, eikös?

      • Reinotohvelianaurattaa

        Öööh... no jos välttämättä haluaa keksiä analogian jossa rinnastaa munasolut ja lapset. nih..


      • turhasotkee
        Reinotohvelianaurattaa kirjoitti:

        Öööh... no jos välttämättä haluaa keksiä analogian jossa rinnastaa munasolut ja lapset. nih..

        Kuka (sun lisäks) sellasta on tehny?


    • TotuusPelastaa

      Uskovaiset elää jo lähtökohtasesti valheessa ja erilaisissa fantasioissa. Se on niille normaali olotila. Itelle kuvitellaan taivaspaikkaa ja toisille helvetti. Jos et elä kuten minä joudut helvettiin koska tonttu ukko johon uskon on samaa mieltä kuin minä ja tekee mitä käsken. Ei kannata uskoa sellasiin tonttu ukkoihin vaan käyttäkää abortinvastustajat aivojanne ja pysykää totuudessa.

    • kiihkontodellisuus

      Jospa mieluisiin valheisiin uskova suosijafanaatikko käyttäs joskus aivojaan ennenkun jänkkää taas jotain iänikuista pinttynyttä hätästereotypiaansa turhan tappamisen vastustuksesta ja hihhuloinnista.

    • "Minusta vain sinä aloittaja, höpötät. Syyttelet muita valehtelijoiksi tietämättä, mistä käsin he kommentoivat. Siispä kirjoituksesi on ihan höpöhöpöä.
      Joku ihmettelikin, että miten Suomessa tapetaan aborteilla enemmän lapsia, kun mitä nuo jenkkien ja neukkujen pommitukset on tappanut tuolla lähi-idässä?
      Pysäyttävä juttu, eikös?"

      Kommentoin tätä, vaikken ole aloittaja. Allekirjoitan tuon disinformaation ja olenhan itsekin täällä joutunut oikaisemaan vastustajien ja fanaatikoiden kommentteja, joista yksi on juuri esim. kuuluisa Aborttiwiki (Oikeus elämään ryhmittymän pellesivu). On tosi vaikea ymmärtäkään, mistä käsin nämä valehtelijat sitten toimivat, mutta eivät ainakaan ole mitenkään huolissaan naisten terveydestä, vaikka naisten terveyden menettämisellä ja keksityillä maksakirrooseilla sun muilla naurettavuuksilla pelotellaan.

      Sehän eritysipiirre tässä jutussa onkin, että samat oikeistokonservatiiviset voimat, jotka pommittaa ihan puhtaalla omalla tunnolla lapsia Lähi-Idässä, taistelee aborttia ja naisten lisääntymisterveysoikeuksia ja seksuaalista tasa-arvoisuutta vastaan. Kyseessä ei voi siis ollla hätä lapsista tai naisista, kun heitä suruttomasti tapetaan. Tähän perustan oman näkemykseni siitä, että abortinvastustajilla ei ole mitään huolta lapsista heidän synnyttyään, ja hedelmöittynyt munasolullakin on suurempi arvo kuin naisella, kenen elimistössä munasoluja kasvaa.

    • sos.sonnanlevitys

      "joutunut oikaisemaan vastustajien ja fanaatikoiden kommentteja, joista yksi on juuri esim. kuuluisa Aborttiwiki (Oikeus elämään ryhmittymän pellesivu)."

      Sinähän olet se ahkerin fanaatikko täällä levittämässä pro-abortionistien ym. feminatsitahojen propaandavalheita joita sitten on muiden toimesta oikastava. Harmittaahan se varmaan kun muut sitten kertoo miten asiat oikeesti on ja ne puolueelliset tekele"todistees" kumotaan yks toisensa jälkeen.
      Aborttiwikiä tuskin muuten on tarjottu kun korkeintaan sivumennen jos siellä on jotain kiistanalaseen liittyvää manittu. Kuitenkin siellä oli valtaosin ihan muillakin sivustoilla todeks osotettua tietoo. Mutta tietenkin sinä takerrut johonkin muutamiin sanoihin joista voisit julistaa koko sivun "pellesivuks" :)

      " samat oikeistokonservatiiviset voimat, jotka pommittaa ihan puhtaalla omalla tunnolla lapsia Lähi-Idässä,"

      Taitaa olla yhtä sumeeta sterotyyppistä harhaas kun tääkin,
      "ei ole mitään huolta lapsista heidän synnyttyään, ja hedelmöittynyt munasolullakin on suurempi arvo kuin naisella"
      Tällästä fanaattisen kieroutunutta paskaa voi keksiä vain omasta mukavuusabortisaan pahoin häiriintyny ja sitä vimmasella raivolla parhain päin selittelevä syyllisyystraumaatikko. Millään muulla ei ole väliä kuin saada mahdollisimman monen ajautumaan samaan onnettomuuteen "vertaistueksi" rypemään sinne loppuiän murhahelvettiin ja vihaamansa lapset tietenkin revityks viemäriin tai jätevuoreen. Minkäänikäsillä lapsilla ei lastenvihaaja-mukavuusaborttöörille ole väliä vaikka kuinka tekopyhänä muille paatostelee. Murhafanaatikko ei kykene näkemään mitään muiden arvoja ja oikeuksia edes elämään, kun se The Oma Iso Napa menee aina ja kaiken edelle.

      • Tieteilijä.eikirj

        Mikä siellä aborttiwikissä perustui todellisuuteen? Ja mikä ei? Miksi kyseinen julkaisu on poistettu? Miksei tuossa aborttiwikissä ollut mitään viittaus- ja lähdetietoja, missä olisi käsitelty mm. abortin aiheuttamaa maksakirroosia ja vaikkapa keuhkojen ongelmia ja verenpainetautia?

        Pitäisikö jonkun tehdä "raskauswiki" jossa esitetään kaikki ne komplikaatiot mitä raskaudesta ja synnytyksestä tulee. Se on pitkä lista. Ja tutkimustietoa ja -näyttöä riittää vaikka kuinka paljon.


      • ylikiperäähyshyss
        Tieteilijä.eikirj kirjoitti:

        Mikä siellä aborttiwikissä perustui todellisuuteen? Ja mikä ei? Miksi kyseinen julkaisu on poistettu? Miksei tuossa aborttiwikissä ollut mitään viittaus- ja lähdetietoja, missä olisi käsitelty mm. abortin aiheuttamaa maksakirroosia ja vaikkapa keuhkojen ongelmia ja verenpainetautia?

        Pitäisikö jonkun tehdä "raskauswiki" jossa esitetään kaikki ne komplikaatiot mitä raskaudesta ja synnytyksestä tulee. Se on pitkä lista. Ja tutkimustietoa ja -näyttöä riittää vaikka kuinka paljon.

        Siis liputatko oikeesti raskauden "´vaarallisuutta" jollain 0,5%lla aborteista /vuosi?? Okei... :DD

        Muistetaanpa nyt kuitenkin kumpi se näistä pidemmän päälle ja hengenvaarallisempi onkaan....
        www .bmj.c om /co nte nt/313/7070/1431


    • Johtopäätökset esim. Paavolan mainitsemasta rintasyöpäasiasta:


      http://keskustelu.suomi24.fi/t/12096220/se-quottanskalaistutkimusquot

      "Contrary to most earlier reports, this study did not indicate any overall increased risk of breast cancer after an induced abortion in the first trimester in young women."

      Johtopäätökset:
      "Contrary to most earlier reports, this study did not indicate any overall increased risk of breast cancer after an induced abortion in the first trimester in young women."


      Ja se rintasyöpä asia meni niin, että abortti on tehty rintasyövän hoitojen vuoksi, ei toisin päin.


      Paavoloiden ja muiden uskonfanaatikkojen höpötykset on paras esimerkki aloituksen aiheesta eli valehtelusta. Epärehellisyyteen sekoittuu tietenkin tietämättömyyttä, mutta myös laiskuutta ja haluttomuutta ottaa edes asioista selvää asioista. Onneksi ei terveydenhoito sentään ole meillä tällaisten varassa.

      Jos abortista olisi näitä esim. yllämainittuja terveyshaittoja, olisi ammatti-ihminen ja tiedekoulutuksen saanut, esim. Päivi Räsänen käyttänyt näitä argumentteja jo vuosia abortinvastustamisessaan. Mutta hänkään ei voi väittää ääriuskonnollisuudestaan huolimatta olemattomia ilman että menettäisi lääkärinoikeutensa.

      • "Abortin läpikäynyt nainen voi tuntea ahdistuksia, ärtyneisyyttä, tuskaisuutta, keskittymisvaikeuksia, tulevaisuuden pelkoa, paniikkioireita ja kohtauksia, unihäiriöitä, ongelmia ruumiissa kuten huimausta, päänsärkyä, ruoansulatusvaikeuksia ja sydämenlyöntien nopeutumista. "

        Nuohan on lainattu vaihdevuosioireiluja kuvaavilta sivuilta. :)


      • hätrynkkykäyny

        "minä tuon oman mielipiteeni tänne abortinvastustajien epärehellisyyden moraalittomuudesta ja vastenmielisyydestä. "

        Sallinet tämän sitten myös omasta sakistas... (eli et).


      • Anonyymi
        hätrynkkykäyny kirjoitti:

        "minä tuon oman mielipiteeni tänne abortinvastustajien epärehellisyyden moraalittomuudesta ja vastenmielisyydestä. "

        Sallinet tämän sitten myös omasta sakistas... (eli et).

        Vihaan tyhmiä lapsia ja mitä sitten? Ne ovat julmimpia ihmisiä maailmassa mitä tiedän. Tiesin jo lapsena etten halua lapsia kun ne ärsyttivät niin ja kiusasivat minua. Olen ollut erilainen ja rauhallinen lapsi joka viihtyy omissa oloissaan.

        En häpeä vihata näitä riiviöitä ollenkaan ja haluan olla rauhassa niiltä. Viekää ongelma kersanne muualle toivon minä.


    • Anonyymi

      "On se kauheeta jos lapsen elämä oksettaa... mutta kuolema ja tappaminen ei sit ollenkaan.. ihan "tervettä" joo :D Kunnon mies ei koske pitkällä tikullakaan lapsensa tappaneen lorton kalmanlöyhkäseen kuolemankammioon."

      Kuka tällaista paskaa oikein kirjoittaa?

      Mulla mies joka tietää aborteistani mutta ei välittänyt paskaakaan niistä sillä hän halusi minut ja ihan sama mitä olin tehnyt ja päinvastoin oli onnellinen että olin ne tehnyt sillä hän pääsi ykkös paikalle sillä muutoin ne olisivat olleet lapset.

      Sinua vituttaisi kuinka kunnon mies minulla onkaan ja on huolehtinut minusta jo yli 30 vuotta. Olen hänelle tärkein ihminen tässä maailmassa. Sitä paikkaa ei vie kukaan koskaan.

      • Anonyymi

        Ei ollenkaan v-t.uta, mikäs tässä puti puhtoisella om.alla tunnolla laatu el.ämästä naut.iskellessa. :) Päinvastoin surc.u hub.aisaa seurata kuinka sielläkin taas erään tec.onsa oic.euddelijan otsa suonet räj.ähdelee cadc.eruudesta. :D H.uh, onn.ecsi äl.ysin ids.e välttyä tuolta cohd.alolta.

        "Sitä paikkaa ei vie kukaan koskaan."

        Varmasti j.uu, melkoinen toss.ukka "mieheksi". Milläköhän sin.ä häntä cir.isdät? Vai onko joku oic.easti niin huII.u tai ycs.in cerd.ainen että vapaa ehtoisesti tuollaista cads.elee..
        Jos joku satt.uisi uhc.aamaan tuota cuv.iddelemaasi asemaa, olisit valmis vaikka t-pp.amaan ken.et tahansa. Muc.avuus abortd.öörin cier.ouduneessa todellisuudessa cyynär b.ää taktiikka on tuttua eikä tilaa ole muulle kuin Om.alle Nav.alle ja sen MinäMinäMinä -yl.i oic.euksille.


    • Anonyymi

      Menisit hoitoon tai hanki itsellesi jokin normaali harrastus sillä kukaan normaali ihminen ei moista paskaa kirjoittele.

    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1806
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1417
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      6
      1386
    4. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1309
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1303
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1260
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1237
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      647
      1192
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1058
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      13
      1028
    Aihe