Vapaamuurarit ja Mormonismi..

Tervaporvari..

Eroja ja yhtäläisyyttä? Täällä on eräs entinen mormoni ja puheidensa mukaan nykyinen rappari kysellyt mormonien varojen perään, ne on tietenkin pohjimmiltaan lahjoituksista sijoitusten kautta saatuja, niin ainakin otaksun. Aloitetaan täällä keskustelu vapaamuurareiden sijoitus toiminnasta, koska omaa palstaa ainakaan vielä ole rappareille, tämä lienee lähin uskonto palsts vapaamuurari uskontoon liittyen.

Vapaamuurarithan yritittävät ulospäin esiintyä harmittomana ukkokerhona, mutta se on kaikkea muuta kuin sitä. Hyväntekeväisyys on peitetoimintaa sille valtavalle liiketoiminalle jota sen sisällä pyöritetään, tämän ovat niin tuomarit, yrittäjät kuin valtakunnan syyttäjäkin tiedostaneet. Eronneet rapparit leimataan luopioiksi, kunnon lahkolais tapaan, samalla tyylillä kuin vaikkapa Jehovan Todistajat tekevät.Mormonit eivät ymmärtääkseni tälläistä leimaamista ja karttamista tunne!?
Usko Jumalaan on vain tulijoille annettu kuva järjestöstä, Lusifer on todellinen jumala rappareille, se paljastuu lopulta kun on tarpeeksi maksanut, hyödyttänyt ja ryvennyt kytköksissä.

Millä suomen kiinteistöomaisuus on hankittu? Ei luonollisesti 170€/vuosimaksuilla, vaan epäilemättä jäseniltä kupatuilla varoilla!

31

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Totta..

      Vapaamuurarit lienee suurin uskonto suomessa rahassa mitattuna. Se on syöpä joka syö yhteiskuntamme selkärankaa. Mitään hyvää se ei tuo maallemme, vai keksiikö joku jokun edun?

      • Kyllä vaan..

        Eipä tule mieleen, no jaa terva kauppiaat enintään rikastuvat? Mahtaa se munista mukavalle tuntua, voi jee... :-)


      • 2015

        Vapaamuurarit on nykyään yhteisö joka rahoittaa monia kolmannen maailman apua tarvitsevia ryhmiä sekä maksaa lääkehoitoa tai leikkauksia siellä. Ei se ihan paha yhteisö oli lainkaan!


      • Niinkö

        Lisäähän vähän faktoja väitteesi lisäksi, Lions klubi tekee suurempaa hyväntekeväisyys työtä kyin rapparit, huomattavasti pienemmin kuluin.


    • Joo-o.

      Olen samaa mieltä siitä, että kun rapparismille ei ole omaa palstaa, mormonismi on sitä tarpeeksi lähellä, joten voimme hyvin käsitellä rappareiden vehkeilyjä tällä palstalla.

    • 4×4

      Vapaamuurarit tekevät paljon hyväntekeväisyyttä, usein tätä ei muisteta. Ehkä toiminta on ulkopuolisista salaista tai peiteltyä, mutta avoin keskustelu on paras lääke siinäkin.

      • Nelivetoa

        Ei kun tilikirjat esiin . Mitä sillä 170€ vuosimaksulla saadaan oikeasti aikaan.


      • Näin on..
        Nelivetoa kirjoitti:

        Ei kun tilikirjat esiin . Mitä sillä 170€ vuosimaksulla saadaan oikeasti aikaan.

        Missä on avoin keskustelu? Kyllä muusta huudellaan mutta omista asioista vsin vihjaillasn. Liian paljon kerrottavaksi, liikaa väärinkäytöksiä jopa rikollista toimintaa, siinä todellinen syy hiljaisuuteen.


      • Tervaporvari..

        Saako täällä sitä avointa keskustelua? Millä rahoilla kiinteistöomaisuus yksin suomessa on hankittu?


      • M.E.L.
        Tervaporvari.. kirjoitti:

        Saako täällä sitä avointa keskustelua? Millä rahoilla kiinteistöomaisuus yksin suomessa on hankittu?

        Sanoinhan sinulle ettei ketään kiinnosta tippaakaan keskustella kaltaisesi häirikön kanssa.

        Kilju yksin aikasi kuuta jos siitä satut tykkäämään :-D


      • Kuule!
        M.E.L. kirjoitti:

        Sanoinhan sinulle ettei ketään kiinnosta tippaakaan keskustella kaltaisesi häirikön kanssa.

        Kilju yksin aikasi kuuta jos siitä satut tykkäämään :-D

        Heitähän rappari voltti!


    • Ev.lut

      Yksi ero on siinä, että mormoni voi aivan hyvin toimia valtion virassa salaamatta mormonismiaan. Tarkoitan siis, ettei sillä ole mitään merkitystä viranhoidon kannalta. Sen sijaan vapaamuurari yrittää salata sen, kun itsekin tietää, että virkamiesvala ja rapparivala ovat ristiriidassa keskenään.

      M.E.L.:n kritiikki mormonismia kohtaan on suurin piirtein kohdallaan joskin hänen tyylinsä on liian aggressiivinen. Sen sijaan kun hänen omasta uskonnostaan yrittää kysyä, hän torjuu kritiikin ja yrittää selitellä sitä pois, kun ei osaa vastata.

      • Näin

        MEL on jo vainoharhainen suhteessaan mormonismiin. Tuollainen vaahtoaminen tekee hallaa koko asialle. Toinen juttu on suhtautuminen vapaamuurariuteen, sen hän hyväksyy kaikin puolin, vaikka bisneksenä mormonit ovat kärpässarjaa rappareihin verraten. Suhtautuminen entisiin rappareihin on järkyttävää, samanlaista mustamaalaamista ja seläntakana haukkumista näkee lähinnä tiukoissa lahkoissa (vrt. Jehovat jne..) muutenkin suhtautuminen naisiin, vammaisiin yms. on keskiaikaista. Heitä ei jäseniksi huolita.


    • Kyllä

      Vapaamuureiden "salaisissa" riiteissä ja mormonien temppelimenoissa on samankaltaisuutta. Uskontoina eroavat toki paljonkin, mutta eniten kaikista niissä on juuri noissa menoissa yhteistä. Täällä kysyttiin miten rapparit rahoittavat kiinteistönsä ja omaisuuttaan, lahjoituksin jäseniltä, se on nopein tapa nousta asteikolla. Samoin bisnesten koplaamisessa, järjestö ottaa osansa, ilman veroja tietenkin. Googlettamalla löytyy paljon tietoa mm.bisnes järjestelyistä..

      • joo

        Joo, on hupaisaa huomata miten keskustelu rappareista yritetään estää tälläkin palstalla. Palstan MEL "bitch"rappari on ensimmäisenä itkemässä keskustelun lopettamista. Jos asiassa ei ole mitään salattavaa miksei asiasta voi keskustella avoimesti??


      • kysyvät

        Keskustelu kielletään uhkauksilla väkivallasta. Tietenkin nuo raakuudet kuitataan vertauskuvannollisina, mutta jos vaaraa niistä ei ole miksei noita uhkauksia poisteta?


      • Millaista rautalankaa teille pölvästeille pitäisi vääntää?

        Reklamaatio koski sitä, että häiriköitte mormonismia käsittelevää palstaa täysin muilla aiheilla kuin mitä sille kuuluu. Se on palstan sääntöjen rikkomista.

        Tiedä häntä meneekö asia umpiluuhunne?

        Muuten tuo typerä höpinänne ei haittaa ja parempi olisikin että saisitte ihan oman pikku palstan mellastuskentäksenne :) Ette ainakaan häiriköisi muualla. Ketään asianomaista ette toki 'keskusteluihinne' saa koska piruako tuommoisille mitään kertoo? Ei älyttömien ihmisten kanssa voi harrastaa älyllistä kommunikaatiota joten pitäkää tunkkinne :)

        Itse aiheesta jokainen oikeasti jotakin tietävä nauraa kippurassa umpihölmöille höpinöillenne :-D Hihhuliporukka on hihhuliporukkaa vaikka voissa paistaisi joten etsikää se perhoshaavinne ja lähtekää väijymään niitä piruja ja perkeleitä jotka suorastaan vyöryvät kimppuunne joka kulman takaa :)


      • joo

        Jos kuka on hihhuli niin sinä tervausrituaaleinesi. Täällä keskustellaan asioista jotka kiinnostaa, nyt siis mormonismista ja vapaamuurareista. Mitä häiriköintiä se on sinun massapostituksiin verrattuna? Asiaa täällä kirjoitetaan.


      • joo kirjoitti:

        Jos kuka on hihhuli niin sinä tervausrituaaleinesi. Täällä keskustellaan asioista jotka kiinnostaa, nyt siis mormonismista ja vapaamuurareista. Mitä häiriköintiä se on sinun massapostituksiin verrattuna? Asiaa täällä kirjoitetaan.

        Mene toki tervauttamaan takalistosi ja vaikka nenäsi jos saat siitä kicksejä. Toki ainakin omasta mielestäni harrastuksesi on melkoisen omituinen mutta on meitä moneen junaan :)

        Itse en mitään 'tervausrituaaleja' harrasta enkä tunne ketään muutakaan joka sellaista olisi tehnyt - poislukien päiväntasaajan ensi kertaa ylittävät merimiehet - mutta kerro toki aiheesta lisää. Luemme mielenkiinnolla pikku harrastuksestasi :)


    • Tässäpätätä
      • Näin

        Juu, raha ja mahdollinen valta jäseniä motivoi. Hyväntekeväisyys tarkoittaa palveluksia toisilleen. Hyvä hymy että tuot asioita esille, tosin sensuroitu ja pintapuolisesti sekin on.


      • Kyllä teikäläiset ovat sellaisia pellejä ettei teihin viitsi edes suuttua, nauraa vain :-D

        Harrastanet nyt edes hieman kriittistä tutkimusta ja tarkastat mitä Hymy-lehden lisäksi asiasta on mieltä esimerkiksi Seiska, Ultra, Nykäsen Matti sekä Tuksu :)

        Kun nyt kerran on rituaalit 'paljastettu' niin osannet osoittaa minulle missä on kulkusten tervaus? :)


      • Näin

        Se on sinulle vielä salaista tietoa, mutta selviää kyllä jos jaksat maksaa kiltisti. Oliko jutussa jotain väärää tai valheellista, vai miksi kommentoit?


      • Hehheheheh

        Heti alkuun tuossa on nenadamainen kielenrääkkäysvirhe (vaijetut). Sisältö on sinänsä ihan hyvää, mutta kyllä äidinkieli pitäisi hallita.


      • Hehheheheh

        Jatkoa: "Mutta jokainen heistä ei suostunut haastateltavaksi."


      • ninpäniin
        Hehheheheh kirjoitti:

        Jatkoa: "Mutta jokainen heistä ei suostunut haastateltavaksi."

        Käännös tai oikoluku ohjelma ei ajantasalla, ei sen kummempaa. Asiaa juttu muuten on.


      • Hehheheheh
        ninpäniin kirjoitti:

        Käännös tai oikoluku ohjelma ei ajantasalla, ei sen kummempaa. Asiaa juttu muuten on.

        Oikoluku ohjelma? Heh...


    • Vapaamuurarius ottaa demoneita sisää, erityisesti väkivaltaisia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3880
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      596
      3644
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3632
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2291
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      56
      2255
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      322
      1972
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1947
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1776
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1443
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1362
    Aihe