Suomalainen kuollut Goalla

Iltasanomissa

mutta Iltasanomat ei kerro tarkemmin yksityiskohtia.

22

612

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Görani
    • Biletys

      Olikohan Anjunassa Tempel Bileissä (rantsussa) käväissyt Suomikundi ,fb aiemmin näin yhteisöpäivityksen ja kys. henkilön kommentin .. nyt hävinnyt osallistujista ..Ikävää tällainen uutinen ! Nuorikin oli .

      • sesilian

        Mitä piti sisällään se kyseinen kommentti? Jos yhtään mietit voisiko olla tarpeellista kertoa tietosi poliisille niin tod näk. on! Pienetkin asiat saattavat auttaa!!


    • Felixsen_äiti

      Olen kyseisen kuolleen pojan äiti ja yritän epätoivoisesti saada selville mitä tapahtui. Poliisilta ja paikallisilta saadut tiedot ovat ristiriitaisia ja mitä ilmeisemmin vääriä. Poikani nimi oli Felix, 22 vuotta. Jos sinulla on mitään tietoa hänestä, ilmoita tällä sivulla.
      .

      • Kysymyksiä

        Silmiini pisti vain suomalaisen pojan osallistuminen kys. bileisiin . Fb. on Goa trance sivusto ,jossa näkee jäsenet ! En tunne ihmistä ja näkyykö profiili fb . enään edes ! Eiköhän hänellä ollut matkakumppaneita mukanaan,jotka liikkeistä tietävät ??? Sivustojen lukijoilta tuskin tietoa mitään tuntemattomien liikkeistä joten turha selvitellä yleisillä palstoilla. Aiempi oli vain heitto , olikohan hän se . Viihtyikö Rantabileissä ? Millä alueella liikkui ? nämä on jokaisen Goan kävijän mietteitä varmasti .


      • Vastausta

        Kyseinen nimi/suomalainen Felix ei esiinny tapahtumasivustolla fb. jota aiemmin katsoin ja Tempel Bileet ovat 2.2 Anjunassa . Eikä löytynyt enään osallistujista suomalaisiakaan.Nimimerkkejä voi olla ilman todellista nimeä.Joten turha spekuloida asiaa . Eiköhän Äidin pitäisi mennä Goalle selvittämään tapausta ja poikansa liikkeitä . Matkanjärjestäjälle kysymyksiä , vai oliko omatoimimatka. Itse en missäntapauksessa päästäisi lapsiani yksin matkalle Goalle !!!


      • Huolissani

        Oletko saanut varmuuden että oli Felix? Näin artikkelin ja säikähdin. Sano ettei... :(


      • Ajattele
        Vastausta kirjoitti:

        Kyseinen nimi/suomalainen Felix ei esiinny tapahtumasivustolla fb. jota aiemmin katsoin ja Tempel Bileet ovat 2.2 Anjunassa . Eikä löytynyt enään osallistujista suomalaisiakaan.Nimimerkkejä voi olla ilman todellista nimeä.Joten turha spekuloida asiaa . Eiköhän Äidin pitäisi mennä Goalle selvittämään tapausta ja poikansa liikkeitä . Matkanjärjestäjälle kysymyksiä , vai oliko omatoimimatka. Itse en missäntapauksessa päästäisi lapsiani yksin matkalle Goalle !!!

        22-vuotiaan matkailussa kun ei ole äidin päästämisestä kyse. Jotain kunnioitusta vainajan perhettä kohtaan.


    • Musiktapahtumia

      Goa Freaks Community 2012-2013 fb.

    • antituristi

      laittkaapa googleen mies kuoli goalla. uutista pukkaa uutisen perään. ööö mitä se kertoo krpstä esim. tutkitaan kuinka typerästi turistit käyttäytyvät. Itse en tursmia suosi enkä suosittele kun mennään töihin ulkomaille, käyttäytymisessä on selvät sävelet, ja selkäranka mukana. Tursti leijailee ravintolasta toiseen, ongelmasta kolmanteen. Esitelee rahojaan tulee kolkatuksi ja ryösteyksi, sitten on tämä tapaus: tekee rikoksen josta voi tulla Intiassa 20 vuotta vankilaa ilman että syytetyä kuunellaan tai hänen omaisiaan, poliisi on ystävällinen ja ottaa sakon omatoimisesti, kysyy paljon sulla on rahaa, ottaa kaikki rahat ja pyytää poistumaan Intiasta. Sitten turisti tulee suomeen ja valittaa että lahjus oli ihan liian iso vaikka välttyi 20 vuoden tuomiolta. ei siellä ole tilaa joka turistille, ehkä ilkeimille.... Minä luottasin Intialisten asiantuntemukseen turistien käytöksestä suhteessa paikallisiin lakeihin, turisti kun eivät lakia tunne eivätkä välitä, niitä varmasti joutuu vahtrimaan kokoajan sellainen on rasittavaa, aivan kun tänäin valitetaan dokaavista juhlivista nuoriasta rannoilla ja kallioilla. Pyydän anteeksi turistin vahemmilta, mutta itse olette lapsenne kasvattaneet turistiksi.

      • siellätalvet

        Tämä antituristi ei tiedä tästä tapauksesta - eikä muustakaan turismista Goassa hevon sontaa.


    • Tilannetta_seurannut

      Useimmat ihmiset eivät tiedä että Goalla ja Intiassa ylipäätään ei ole turvallista. Turisteja katoaa ja tapetaan viikottain, yleensä jonkin riitatilanteen seurauksena. Myös yksin matkustaminen, sairastuminen tai henkisen tasapainon kadottaminen syytä tai toisesta voi olla hengenvaarallista. Drinkkiin voidaan jo ravintolan tiskin takana lisätä huumaavia aineita, ja sen jälkeen turisti onkin helppo ryöstää ja tappaa. Useita suomalaisiakin on kuollut tai kadonnut Goalla, ja muun maalaisten murhia on kymmenittäin tutkimatta. Ikävää on, että näitä asioita ei avoimesti kerrota länsimaissa diplomaattisten suhteiden säilyttämikseksi tärkeän kauppakumppaniin, vaan suomalaisetkin turistit menevät pahaa aavistamatta vaarallisiin turistikohteisiin. Goa on yksi niistä.

      • oliskotilastoatueksi

        Onko heittää tilastoa Intiassa kuolleista suomalaisista? Kuinka monta suomalaista on murhattu Intiassa? Ei meinaan löydy vallan mahdottomia...


      • tilastotietoa

        Ja tämähän täyttä puppua, että suomalaisia muka tapetaan Intiassa. Kyllä yksittäisiä tapauksia sattuu joka maassa ja sitten turisteja kuolee ihan luonnollisestikin erilaisiin sairaskohtauksiin, tosin sekin aika harvinaista.
        On myös huumeiden yliannostuksiin liittyvät kuolemat.
        http://www.savonsanomat.fi/uutiset/ulkomaat/lehti-suomalaismies-loytyi-kuolleena-hotellista-intiassa/1267076
        Jotkut tekevät myös itsemurhan ulkomailla, syitä voidaan vain arvailla.
        http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/itsemurhan-intiassa-tehnyt-nahtiin-ennen-tekoa-puolialastomana-lentokentalla/1186577


    • Felix ei ole ensimmäinen eikä viimeinen tapettu turisti Goalla, jonka kuolemaa ei ole tutkittu, muttakin lavastettu onnettomuudeksi.
      Muutamia tapettuja turisteja Goaalla jotka ovat päässeet kansainväliseen meediaan: Scarlett Keeling, Denyse Sweeney, Martin Neighbor, Michael Harvey,James Durkin, Steven Bennett ja Andy Rodrick. Mainitsen vain nämä koska heidän sukulaisten kanssa olen keskustellut ja tiedän yksityis kohdat. Täytyy pitää mielessä että suurin osa kuolleista ei päädy julkisuteen, siittä pitävät corruptoidut viranomaiset huolen Goaalla.

      http://www.hs.fi/sunnuntai/a1432871870968

      Mystinen kuolema Goaalla-HS selvitti suomalaismiehen viimeisiä vaiheita äidin pynnöstä

      Lisä tietoa
      https://www.facebook.com/felix.dahl.info?ref=aymt_homepage_panel

      What happened to Felix Dahl FB page

      • intiassamatkannut

        Intiassa on yli miljardi asukasta ja Goa on kuitenkin varsin suosittu turistikohde, joten suhteutettuna asukaslukuun ja turistien määrään, näitä kuolemantapauksia voi pitää mitenkään poikkeuksellisina. Jopa Suomi pääsee ikävästi tilastoihin. Pidän Intiaa ihan normaalina maana matkustaa, kun vain on järki mukana matkassa. Huumeet ja alkoholi on aina huono matkakumppani, oltiin missä hyvänsä matkalla.


      • Maailmallamatkaaja

        Erittäin asiallinen ja järkevä kommentti sinulta intiassamatkannut!!!!


    • Järkihii

      Yhdyn edelliseen kirjoittajaan . Kokenut goan kävijä . Thaimaassa ja suomalaisten turvallisena pidetyssä Kanarialla sattuu näitä tapauksia paljon enemmän.

      • Intiaturvallinen

    • Suomalaisia kuolee vuodessa useampi sata lomamatkoilla eripuolella maalimaa eri syistä.

    • Asioista_selvää_ottanut

      Uskossa on hyvä elää. Todellisuudessa tilastot osittavat että suhteutettuna turistien määrään, Thaimaa on turistille vaarallisin matkakohde ja Goa tulee hyvänä kakkosena. Näissä maissa yksin matkustaminen ei ole turvallista sillä turisteja huumataan, ryöstetään ja tapetaan rahan vuoksi.

      • gogogoa

        näitä tapahtuu joka maassa myös suomessa ei tarvi lähteä kauemmas
        perus varovaisuus toimii joka maassa ja sillä mennään pitkälle. missä ja milloin ja kenen kaa liikut. ravintolassa jos jätät vartioimatta lasisi äläjuo sitä enään ....et tiedä kuka ja mitä sinne on laitettu.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      251
      4121
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2368
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2076
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      101
      1733
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1362
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      311
      1290
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1237
    Aihe