Ravintola Kontiolahdessa

napsija

On se kumma kun ei kunnan keskellä ole edes ravintolaa missä voisi einehtiä viikonvaihteessa ja nauttia vähän viiniä ja olutta sekä snapsija. Olisi syytä kunnan terhentäytyä. Samalla saisivat kunnan virkahenkilöt lounasruokaa.

15

2213

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tarjoilijapoju

      Nykymaailman tyyli. Joensuuhun lyhyt matka, paljon lapsiperheitä! Aikoinaan Kontiontassussa oli asiakkaana pariskunta joka syödessään tokaisi, että kuusi vuotta asuneet kylällä ja pitihän se tulla käymään :D

      Ei se kannusta yrittämään jos illan myynnit 100-200€!

      • Murjottaja

        Näinhän se lienee! Niin ravintolat kuin bussi- tai junavuorotkin säilyvät vain niitä palveluja käyttämällä. Jos ei ole asiakkaita ei kenenkään kannata palveluja tarjota omaksi tappiokseen. Jos palvelut menetetään, niin turha sitä on jälkeenpäin itkeä. Olisitte käyttäneet paikallisia tarjontoja hyväksenne. Kontiontassu ja Nallenpesä olivat molemmat aikoinaan ihan kivoja paikkoja, itsekin aikoinaan Kontiolahdella asuneena molempiin monen tilin kantaneena. ;-)


    • jonottaakinpiti

      Voi voi, ennenvanhaan tulimme Joensuusta keskiviikkoisin Kontiotassauun, sali oli täynnä ja oli mukavaa!

    • sirnitsa

      Voi voi, ei sieltä ravintolasta puutu muuta kuin maksavat asiakkaat.

    • pahaltanäytti

      Olimme kiinostuneita hetki sitten ostamaan ok-taloa kontiolahdelta ja muistelimme vaimon kotiseutua 1980 luvun lopulla kun oleskelimme alueella,no tänää ajeltuamme alueella kiinostus lopahti samantien,eihän se ollutkaan enään kaksinen paikka,ei ravintolaa edes ja talot vierivieressä ja kuolut kylä.

      Sinne hautautui ajatus ostamisesta ok-taloa kontiolahden keskustasta,pettymys oli koska odotteet oli suuret,joten siirymme katsomaan joensuun aluetta ja jos sielä vielä on samankaltaisia hintoja niin siirymme suosiolla etelä suomen alueelle.

    • keskari

      Asia on sillä tavalla että Kontiolahti on raitistunut. Tuollaiset pienen paikkakunnan ravintolan peruskäyttäjäkunta ja pystyssä pitäjä ovat paikkakunnan juopot.
      Sitten nuo kerran pari vuodessa käväisevät nirppanokat ovat vain pikantti lisä.
      Meitä kuppilan elättäjiä on enää liian vähän.

    • exyrittäjä

      On helppoa valittaa, ettei ole ravintolaa. Menkää itse ja perustakaa sellainen. Pääsette tutustumaan yrittäjän arkeen tuppukylässä. =)

      • riittiialisstus

        Kepukylissä ei menesty mikään yritys, elllei ole samaamieltä kepujjen alistuksessa..


    • Rettelö

      Kontiolahden ongelma on yhteisöllisyyden ja kotiseutuhengen puute. Muutamalla kylällä sitä saattaa olla, mutta ei kirkolla eikä Lehmossa, joissa suurin osa asukkaista käy vain nukkumassa. Mitenkä pidät kivijalkakauppaa/ravintolaa/baaria, kun porukka käy tekemässä pienetkin ostokset 20 kilsan päästä Joensuusta (kun tulee säästöä).

      • konabeach

        johan tämä kertoo erittäin paljon http://hikipedia.info/wiki/Kontiolahti

        Kontiolahtelaiset liikenteen seassa

        Hyvän käsityksen kontiolahtelaisesta liikennekulttuurista saa seuraamalla raveja. Tasaista vauhtia mennään sivulle vilkuilematta, startista maaliin. Ja kun työt loppuvat 15:30, niin sitten takaisin. Vilkku, ryhmittäytymiskaista ja nopeusrajoitus ovat muutamia esimerkkejä kontiolahtelaisille täysin tuntemattomista käsitteistä. Kontiolahtelainen kun lähtee volkkarillaan kaupunkiin, niin kyyti on kylmää. Kylän läpi paahdetaan 60km/h, vaikka hidastetöyssyissä vähän rytkäyttää. Ilman valoja tai vilkkuja tietysti. Vauhti hidastuu vain hetkeksi, kun Uuron uudesta rampista pyritään Kajaanintielle. Pian nopeus nousee taas kuuteenkymppiin ja matka jatkuu kohti Joensuussa sijaitsevaa työpaikkaa. Jos joku kaupungin liikennevaloista sattuu olemaan vihreä, niin vauhtia hidastetaan niin, että muut eivät ehdi valoista livahtaa. Valoista lähtö taas on niin hidasta, että yhdellä vaihdolla liikkeelle ehtii tasan yksi auto. Matka jatkuu Joensuun keskustaan, edelleen 60km/h, suojateistä ja tasa-arvoisista risteyksistä huolimatta. Kun päästään haluttuun paikkaan, niin koiraverkolla varustettu farmari ährätään kahden parkkiruudun väliin vähän vinoon, ettei kukaan enolaisjuntti tunge ruosteista Toyotaansa liian lähelle, perkele.

        Sum summarum

        Kontiolahti on siis mitä mainioin paikka elää, ajella Volkswagen Passatilla (farmari-TDI, tummansininen tai harmaa, koiraverkko, hellan lisäpitkät ja 15 tuumaiset aluvanteet, ajettu vasta 280 000km) ja rakentaa sinivihreitä omakotitaloja. Kontiolahdella voi kuka tahansa kokea olevansa suomenruotsalainen vaikkei osaakaan ruotsia


    • tuikkuuhuiviin

      kelläs se on vara syyvä ravintelissa. tai ottoo napsuu.... tai huikkasta.... taviksilla ei oo rahhoo.. porhot nauttii sisävilettä ja punkkuu ja konkkuu virman piikkiin.....muut naukkaset ja huikkaset kaupan piäle.

    • KontionKierros

      Miten sen Pizzerian kanssa ?

      • JämesBöndi

        Pizzeria on Kontiolahden helmi. Ruoka on erinomaista, hinnat erittäin kilpailukykyiset ja palvelu lämminhenkistä. Alkoholijuomia ei ole tarjolla mikä sinänsä on hyvä juttu.


    • kontiolahtelainen

      No nyt se syksyllä taitaa tulla ravintola Kontiolahteen.

      • Hhkklöuh

        No johan on


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2794
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      517
      2634
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1835
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1767
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1659
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1272
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      84
      1101
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1072
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1067
    Aihe