Yli 40v sinkkumies ei voi olla tasokas

kylmätotuus

Ihmittelen miten ja miksi 40v mies on sinkku?!?
40v mennessä kaikki normaalit ihmiset ovat jo asettuneet aloilleen - ja jos eivät, on ongelmia jotka estävät sen.
Voi siis olla varakas ja sinkku ja 40v tai jokin noista, mutta tasokas 40v harvoin on sinkku, jos koskaan. Ja jos 40v on sinkku, ei ole tasokas sellainen - vaikka varakas voi ollakin.

44

2768

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NoMitäSitten

      No mitä sitten?

    • BEM

      Entäs eronneet?

    • AfTötterström

      Tuo "asettuneet" vähän haiskahtaa. Onkohan juoksuja juostu?

    • Näin tänään kaverini vaimon, joka kertoi kaverini muuttaneen tänään pois ja hänkin muuttaa pienempään kämppään tyttärensä kanssa. Pari oli kaveripiirimme viimeinen, joka oli ollut yhdessä teinistä saakka. Nyt me koko 12 henkinen porukka ollaan sinkkuja tai toisella kierroksella.

      Molemmat ovat nyt 43-vuotiaita. Todennäköisesti heistä molemmat löytää halutessaan uuden kumppanin, joten ätmiys tai outous on heistä kaukana. 40-vuotias ikisinkku onkin sitten toinen juttu.

    • Poikamies44

      Jos mies on säilyttänyt poikuutensa yli 40-vuotiaaksi ja yhä odottaa ensimmäistä teinirakkauttaan, eikä ole mikään avioliittojen kuluttama kaljuuntunut kaljamahaukko, niin kyllä silloin on hyvinkin tasokas ja kauniin koskemattoman teini-ikäisen tyttöystävän arvoinen.

      • IkisM

        Avioliiton kuluttama kaljamahaukko hiljaa, sinulta ei kysytty!


      • IkisM kirjoitti:

        Avioliiton kuluttama kaljamahaukko hiljaa, sinulta ei kysytty!

        Taisi osua arkaan paikkaan. ;-)


      • 3456666
        IkisM kirjoitti:

        Avioliiton kuluttama kaljamahaukko hiljaa, sinulta ei kysytty!

        Onpa naurettava kommentti


      • "Jos mies on säilyttänyt poikuutensa yli 40-vuotiaaksi" ..on satavarma ätmi. Kannattaa pysyä kaukana!


      • Anonyymi

        Hah, en minä ainakaan huolisi teininä huolisi tuollaista naista esineellistävää nelikymppistä ukkoa, jonka pitää saada "kaunis ja koskematon teini". Ällöttävää. Nuo pelkän pinkeän ihon perässä juoksevat itsekkäät sedät jätetään ihan omaan arvoonsa. Ällöttää miten jotkut jahtaavat kauniita kaikkein kauneimmassa ja lisäksi haavoittuvimmassa iässä olevia nuoria naisia, jotka ovat vasta ohittaneet murrosiän ja koko elämä edessä. Tuollaisten teinien on saatava olla vapaita ja kokeilla siipiään ilman että jotkut limaiset sedät kieli pitkällä heitä itsekkäästi yrittävät iskeä. Hävetkää ja antakaa vapaus teineille elää elämäänsä ILMAN teitä! Koska he ovat ANSAINNEET niin paljon parempaa!


    • dsagfsdadgsa

      Voi olla, ettei ole tasokas, tai voi olla, että on vain niin keskivertomassasta poikkeava, ettei ole löytänyt ketään, jonka kanssa sopisi yhteen. Itselleni älykkyys muodostaa huomattavan pariutumisongelman, koska naisten joukosta ei vain yksinkertaisesti tunnu löytyvän edes suurin piirtein samansuuntaisesti ajattelevia. Kaikki haluavat vain matkustella, treenata, hengailla kaupungilla, mutta aktiviteetit joissa korostuu oman pään käyttö fyysisen toiminnan sijaan ovat vieraita. En kuitenkaan ole niin älykäs, että olisin onnistunut selvittämään, mistä niitä fiksuja naisia voisi löytää - jossain niitä varmaan kuitenkin on.

      • Äädämi

        Niitä on paljon vähemmän kuin miehiä. Naisilla on pienemmät aivot. On helppo ymmärtää, miksi naiset eivät ole kehittyneet yhtä älykkäiksi kuin miehet. Päästäkseen lisääntymään mies joutuu käyttämään älyään saalistaakseen naisen nussittavakseen ja sitten nussintahetkellä vielä päättelemään kumpaan reikään työntää. Naisen ei tarvitse muuta kuin maata haarat levällään, ei se paljon yläpäätä kehitä ja alapääkin tuppaa rassatessa ja penikoidessa löystymään.


      • plussaaplussaaplussaa

        Äädämillä on sana hallussa tavalliseen tapaan. Plussaa tästä.


    • yli40v_OTK

      "40v mennessä kaikki normaalit ihmiset ovat jo asettuneet aloilleen - ja jos eivät, on ongelmia jotka estävät sen."

      Mitkä ovat omasta mielestäsi ne "ongelmat", jotka estävät yli 40v miestä miestä pariutumasta?

      Tähän jos saan edes vähän tyydyttävän vastauksen, niin voin miettiä jotain vastineeksi.

      • matemATMikko

        Normaalien vuorovaikutustaitojen puute, ystäväpiirin puute (yleensä seurausta edellisestä), ylenkatsominen niitä kohtaan, joille ystävät ja sosiaalinen elämä ovat tärkeitä. Mielenkiinnottomuus ja mielikuvituksettomuus, elämä pyörii työn (jos sitä on) ja parin liikuntaharrastuksen ympärillä. "Ykstotinen" huumorintajuton luonne, kyvyttömyys flirttailla, kyvyttömyys viedä tutustumistilanteita eteenpäin. Absolutismi tai haluttomuus käydä baareissa, keikoilla yms missä vastakkaista sukupuolta yleensä tavataan

        Ehkä nuo ei muuten ole ongelmia mutta pariutumismielessä on, ja on aika vaikea uskoa niiden poistuvan 40 vuotiaana jos jo 25 vuotta on niiden takia ollut yksin. Naisia on turha syyttää siitä ettei tuollainen mies kiinnosta. Jos ei kiinnosta niin ei kiinnosta.

        Oma lukunsa on sitten päihde ja mt-ongelmat joiden takia osa tuon ikäluokan miehistä on lopullisesti pois markkinoilta, vaikka juuri tuosta iästä eteenpäin tarjolla alkaisi olla enemmän naisia kuin miehiä.


    • aloittajaeitunnemiehiä

      Joidenkin naisten on vaikea ymmärtää, että kaikille ei pariutuminen ole elämän ykköspäämäärä, toisaalta varsinkin tasokas mies voi olla pariutumatta, koska saa naisseuraa halutessaan. Tasottoman miehen on mahdollisimman pian lukittava suhde johonkin naiseen, vaikka vähän huonompaankin, pelkona on muuten ilman jääminen, elämä heillä on usein helvettiä lihavan feministikantturan kanssa. Joten, jos tasokas mies on fiksu, ei tämä pariudu alle 40v.

      • Setäsetäsetä

        Unohtiko äikänmaikka opettaa pilkkusäänöt?


      • olet_säälittävä_surkimus
        Setäsetäsetä kirjoitti:

        Unohtiko äikänmaikka opettaa pilkkusäänöt?

        Nyt teksti osui ja upposi varmuudella lihavaan ja rumaan feministikantturaan, joka asiakysymysten sijaan pystyy vetoamaan vain "äikänmaikan" pilkkusääntöihin, itse edes ymmärtämättä niistä mitään.

        Vain nainen voi sortua tuollaiseen "äikänmaikan" perään itkemiseen, kun ei ole koskaan pystynyt kasvamaan henkisesti aikuiseksi. Massiivinen läski kroppa ja sisällä pieni lapsi, sellainen sinä olet.


      • Anonyymi

        Tässä on kyllä perää. Hyvin monet miehet ikäluokassani jotka nyt eivät ainakaan mitään tasokkaita olleet ulkonäkönsä suhteen tai muutenkaan pyrkivät hyvinkin agressiivisesti ja nuoresta saamaan naisen itselleen, ja useimmiten se näille tulostakin tuotti. Siitä sitten niin mennen lähti näille parisuhdeura ainakin alkuun. Eroja titenkin näille tuli, joko nainen löysi paremman tasokkaamman tai sitten mieskään ei enää jaksanut ruman akan kanssa ongelmineen ja lapsineen.
        Jos taasen mies ei pidä kiirettä parisuhteeseen, ja samalla kuitenkin siis suurinkin osa miehistä hyvin agressiivisesti hakee naisia, niin siinä pian alkaa olla tilanne se, että niitä varsinkaan edes siedettävän näköisiä naisia ei enää ole saatavilla. Toki joitain aina niitäkin tulee saataville, mutta ne menevät jo tiskin alta, eivätkä sitten enää edes tule mihinkään avoimille parisuhdemarkkinoille. Näin siinä sitten mies helposti onkin jo jotain 25 ja kolmeekymppiäkin lähestyy, ja vaikka huomaa tilanteen niin eipä niitä naisia siihen itselleen vähänkään mieluisia enää missään saatavilla ole. Eikä näitä juuri enää myöhemminkään saataville tule, ei varsinkaan kun yksin jäänyt mies siinä pakostakin vielä eristäytyy sosiaalisesti muista ikäisistään. Ja varsinkin kun naiset alkavat pitää vielä omituisenakin, jos ei miehellä ole mitään parisuhdeuraa takanaan. Ja tähän päälle vielä kun ei oikein alkuunkaan uskalla enää edes mitenkään naisia lähestyä, ei siis sitäkään vertaa mitä ehkä on vähän nuorena harrastanut. Näin se alkaakin miehellä olla siinä naisten suhteen.


      • Anonyymi
        olet_säälittävä_surkimus kirjoitti:

        Nyt teksti osui ja upposi varmuudella lihavaan ja rumaan feministikantturaan, joka asiakysymysten sijaan pystyy vetoamaan vain "äikänmaikan" pilkkusääntöihin, itse edes ymmärtämättä niistä mitään.

        Vain nainen voi sortua tuollaiseen "äikänmaikan" perään itkemiseen, kun ei ole koskaan pystynyt kasvamaan henkisesti aikuiseksi. Massiivinen läski kroppa ja sisällä pieni lapsi, sellainen sinä olet.

        "...pystyy vetoamaan vain 'äikänmaikan' pilkkusääntöihin, itse edes ymmärtämättä niistä mitään."

        Tuo on hyvin yleistä, että kyvyttömät ihmiset arvostelevat toisten oikeinkirjoitusta ja kielioppia. Usein menee pieleen, mutta eiväthän he itse sitä tajua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "...pystyy vetoamaan vain 'äikänmaikan' pilkkusääntöihin, itse edes ymmärtämättä niistä mitään."

        Tuo on hyvin yleistä, että kyvyttömät ihmiset arvostelevat toisten oikeinkirjoitusta ja kielioppia. Usein menee pieleen, mutta eiväthän he itse sitä tajua.

        Siis se arvostelu menee pieleen, ovat väärässä.


    • Kaikkeamietitään

      Pimeässä kaikki kissat ovat mustia....

    • miehenmiete

      Ehkä tämä yli 4-kymppinen sinkkumies on jossakin vaiheessa huomannut, että ei ole ollut tyytyväinen elämäänsä, parisuhteeseensa, asemaansa työelämässä, jne. Ehkä mahdolliset lapset ovat jo 'lentäneet pesästä', kotona on ollut vastassa vain tyydyttämätön parisuhde ja sisintä kalvava tunne siitä, että elämän tulisi olla jotain parempaa. Ehkä tämä yli 4-kymppinen, nykyisin sinkkumies, ymmärtää ettei kukaan muu, kuin hän itse voi tehdä elämästään parempaa, kukaan muu ei sitä muutosta hänen puolestaan tee. Ehkä hän on ottanut kohtalonsa ja onnensa omiin käsiinsä. Ehkä hän ei olekaan se elämän virrassa passiivisena ajelehtiva reppana - kuollut kala, vaan ihminen, joka ottaa vastuun omasta loppuelämästään ja lähtee toteuttamaan itseään, elämään. Ehkä hän ei halua sitoutua uuteen suhteeseen heti. Ehkä hän etsii ihmissuhteita omilla ehdoillaan, ei niinkään parisuhdetta ja 'paikoilleen asettumista'.

      Kirjoitus voisi olla yhtä hyvin naisesta. Ei se, että on sinkku jonkin tietyn ikäisenä, ettei täytä jotain stereotyyppistä käsitystä, tee kenestäkään yhtään sen vähemmän onnistunutta ihmisenä. Onnellisuus ratkaisee. Omasta valinnastaan sinkku (tai vaikka lapseton) voi olla onnellinen. Olisiko auvoisempaa olla parisuhteessa ja täyttää jokin stereotyyppinen määritelmä 4-kymppisen miehen elämän tunnusmerkeistä, ja vielä miellyttääkseen muita? Tuskin. Onko 4-kymppinen sinkkumies/ -nainen jotenkin huonompi, viallinen, paheksuttava tai tuomittava? Ei todellakaan.

      • Hienosti kirjoitettu :)
        Minkä takia pitää tehdä asioita vain miellyttääkseen muita ja "koska niin kuuluu tehdä tämän ikäisenä"? Mielummin yksin kun huonossa suhteessa, vaikka se suhde olisi kestänytkin sen 20 vuotta. Ihmiset ja elämäntilanteet muuttuu.


      • gbtpgh6uh

        Eronnut on ihan eri asia kuin ikisinkku. Oletin aloittajan puhuneen nimenomaan ikisinkuista. Eronneille 40 miehille riittää varmasti vientiä ainakin kaupungeissa.


      • miehenmiete

        Kiitos täydennyksestä. Ajattelin itse tuotakin, mutta en ehtinyt jatkaa tekstiä, kun oli sovittua menoa. Kyllähän nämä ikisinkut (ikuiset etsijät) ja jatkuvasti partneria vaihtavat (olivatpa sitten miehiä tai naisia) saavat jonkinlaiset epäilykset heräämään. Mikä vika on kumppaneissa ollut, vai onko henkilössä itsessään jotain, minkä vuoksi parisuhteet eivät alunpitäenkään tahdo onnistua? Mutta 40 vuotta ei siinäkään ole mikään 'maaginen raja'.


    • 00000000

      Tottakai voi olla 40 sinkku, opiskelut , ammatti tai joku muu syy, ettei ole ehtinyt, tai sitten pelaa varman päälle, on talot ja tontit valmiina, miehillähän on aikaa, naisilla tekee tekis tiukkaa ainakin perheenlisäys. Onnea vaan yritykseen hänelle, kuka lieneekin.

    • Anonyymi

      40 sinkku on poikkeava. Yleensä aikamoinen vässykkä. Mammanpoika. Ei kavereita, ei harrastuksia.

      • Anonyymi

        40 voi seikkailla naisten kanssa, joka viikko eri nainen tai parikin naista. Ei sitoutumista.


      • Anonyymi

        Sinä olet se vässykkä.


    • Anonyymi

      Jos on yli 40 eikä mistään suhteesta ole lapsia. Niin miksi pitäisi asettua. Keltä se on pois jos en ns. asetu. Eikö olisi hölmöä jos on tälläinen erinomainen mahdollisuus täydelliseen vapauteen, niin miksi en sitä käyttäisi. Eläkää ihmiset elämää. Olen paljon enemmän normaali, kun joku kulissiavioliitossa elävä.

      • Anonyymi

        Tuntuu olevan pois just niiltä katkeroituneilta kulissiavioliitoissaan eläviltä... Sulla on hyvä asenne, pidä toi.


    • Anonyymi

      Ehkä ihminen tietää niin hyvin oman arvonsa ettei siihen rinnalle kuka tahansa kelpaakaan..

    • Anonyymi

      40 ukko on paras saalis. Me emme enään ole itsekkäitä ja kykenemme empatiaan.

      Oksa pysyy kuitenkin kovana ja useasti päivässä. Siihen ei 30 vuotiaat kykene, eikä 50 vuotiaat.

      40 on panomiehen parasta ikää.

      >Simiti<

      • Anonyymi

        30-vuotiaat kykenevät tosi helposti tuohon. Ehkä sinä et kyennyt, mutta muut kyllä...


      • Anonyymi

        Niin no... Kussakin iässä on ne hyvät ja huonot puolet. Riippuu miten asiaa katsoo ja myös keneltä kysyy...


    • Anonyymi

      Kylläpä osui pahaan paikkaan monella! :D
      Neljäkymppiset tai sitä lähestyvät äijät nousi takajaloilleen :D :D.
      Ei saa kiusata reppanoita, tarpeeksi vaikeaa jo muutenkin, koko ikä ilman naista ja kun ikää kertyy mahdollisuudet vähenee huimaa vauhtia.
      Sellaista se on kun ihmissuhdetaidot on oppimatta ja nurkkia myöten luikittu naisia pakoon. Ihan sairaasti tarvitsisi ja kun ei saa haukutaan naisia ja "en vaan huolisikaan" :D No, ilman jäättte joka tapauksessa. Jaxuhalit

      • Anonyymi

        Hohoh... Kommenttisi perusteella koville taitaa sinullakin ottaa. Ilman taidat jäädä itse ihan siitä päätellen, kun tuolla tavalla ennustelet muiden jäävän ilman, vaikket heidän elämästään tiedä yhtään mitään. Ottaako vaan päähän kun joku elää elämäänsä omin ehdoin ja on onnellinen yksin, eikä olekaan riippuvainen jonkun toisen ihmisen hyväksynnästä.


    • Anonyymi

      Hohhoijaa, kaikenlaista ihmisten päässä liikkuukin. Eiköhän kaikki olla yksilöitä, pahantahtoisuutta toisissa en ole koskaan ymmärtänyt? Miksi? Mitä hyvää sillä saat, että kykenet toisen arvoa alentamaan mielessäsi? Ja sen jälkeen suoltamaan sen ulos tänne näinkin ala-arvoisesti? Lapsellista ja mielenvikaisuutta minusta.

      • Anonyymi

        Naiset osaa olla armottomampia? Kostoksi miellettäessä, tekevät helpommin Trumpit. Kosto korkojen kera, kun loukkasi teolla naisen tunteita. Norsun muistilla pysyy ikuisesti mielessä.


    • Anonyymi

      Unohda tasot. Ne ovat oman pääkoppasi sisäisiä lokeroita, joilla ei ole mitään todellisuuspohjaa.

      • Anonyymi

        Juurikin näin 👍


    • Anonyymi

      Ei varmasti kannata yleistää. Ennakkoluulot voivat olla joskus pahastakin. Jokainen on oma yksilönsä. Kannattaisi tutustua ensin, sitten vasta oppii tuntemaan ihmisen. Jos maailmassa on paljon pahoja ja ilkeitä ihmisiä, sitten on kyllä ihan normaaleja sekä myöskin superhyviä erikoisia omanlaisia ihmisiäkin olemassa. Eihän koskematon ja nuhteeton yli nelikymppinen sinkku edes ole kovin ihmeellistä, jos ajattelee, mitä pahimmillaan ihmisten kautta täällä maan päällä voi tapahtua. Mitään määrättyä kaavaa eivät ihmiset noudata. Hedelmistään puu tunnetaan. Tsempit!

    • Anonyymi

      Voi lopeta nyt jo. Totta voi olla. Kuten olen sanonut aikaisemminkin - monet "tasokkaammat" juuri ovatkin sinkkuja, koska HEIDÄN ON VAIKEAMPAA LÖYTÄÄ VERTAISTAAN. Mikä tässä on niin vaikeaa ymmärtää? Suurin osa on taviksia, ja tavikset löytävät seuraa toisistaan. Kauniilla/komealla on paljon yrittäjiä, mutta hän ei KELPUUTA heistä ketään koska he eivät vastaa hänen tasoaan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe