KOVA VATSAKO?

Syöttänyt jonkin aikaa Lidl'in Coshida hyytelöannos-pusseja.Aamulla ja illalla annan yhden(liikaako?kissa on 15v.5kg) raksuja,vettä myös kokoajan saatavilla.Tuntuu että katille tulee kova vatsa kun laatikolta tullessa usein lähtee pylly maassa ja viiva jää lattiaan.Pökälekokkare tippuu sit viimeistään kynnykseen.Latz'issa en tälläistä huomannut,lisäksi seitä ja jauhelihaa ym. 2pvänä/vko.Laatikolla nyt teki 2kertaan kuopan mutta ei kakkinut,poistui sillain maukuen "et nyt ois asiaa..".Laitan nyt pannaan Coshidan ja katselen tilannetta.Jos johtuu Cosh. niin "sääli" kun se on halvempaa kuin Latz.Onko muilla vastaavia kokemuksia,nyt kun 2 viimeistä vrk syönyt vain Coshidaa...Vinkkejä? Ja ei mitään maitotuotteita ole syötetty eikä hiekassakaan "vikaa".

15

79

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • munneuvoni

      Älä syötä noin huonolaatuista ruokaa. Omalle koiralle tai kissalle kun antanut lidlin ruokia niin vatsasekasin/ummetusta.

      • Lidl myy Latz'iakin ja katti syönyt 15v. sitä(-kin) eikä mitään häikkää ole ollut.Jotenkin yhdistin asian Coshidaan kun sitä viimeiset 2vrk vetänyt ja kai "normi raksuja" mutta en ole kyllä huomannut.Lautasella on nyt Lidl'in "Rotukarjan naudanlihaa" ja sei jo sulamassa,nekin Lidl'istä..Kyllä kai jo saksalaisetkin olisivat huomanneet jos Lidl myy niin huonolaatuisia lemmikkien ruokia et mahat sekasin jne. että olisivat jo vaihtaneet merkkejä..? 15v.leikattu narttu että onkohan vanhuus alkamassa tms.. tai sitten se on toi Coshida.Syöttänyt vuoroin Cosh./Latz-ltk jne. eihän toi ole kuin 1-2vrk juttu kun selviää tai sit lekurille/lemmikkieläin kauppaan kuunt€L€maan heidän ehdotuksiaan.. moro!


      • Ton Coshidan huomasin syksyllä ettei katti niin paljoa ole sitä syönyt,sitäkin kastikkeella välillä.Täytyy kokeilla,ja odottaa taas Latz-tarjousta,ei muuten maksa paljoa "siinä saksalaisessa..." :)


    • eicoshidaa

      Ei se latz niin kallista ole jos se eläimen terveenä pitää

      • Totta :)


    • ensuosittele

      Itse en edes pussiruokia enää syötä kun hammaskiveäkin tulee helpommin. maitotuoteet taas koettu hyväksi pienessä määrin tietenkin

      • huoh

        Kissa ei tarvitse maitotuotteita ollenkaan, muuten kuin pentuna emonmaitoa. Ja jos luulet että raksut ehkäisevät hammaskiveä niin väärässä olet. Kissan ruuan pitäisi sitäpaitsi perustua märkäruokaan, muuten voi tulla virtsakiviä ja munuaisvaivoja. On se nyt kumma että otetaan eläin eikä selvitetä sen tarpeita ja oikeanlaista hoitoa..


    • expert

      Latz on myöskin aika surkeeta ruokaa. En suosittele mitään market kissanruokaa paitsi bilanx on ihan hyvää. Kissanruoassa pitäisi olla mahdollisimman paljon lihaa, kissa ei tee viljalla mitään.

      • laiskaraha

        Eläinkaupan tuotteet yliarvostettuja ja ylihinnoiteltuja.Kyllä niitä marketeissakin olisi mutta tuoteselostuksia vertailemalla "viisas raha" ostaa niitä marketin Latzeja.Ja niin pieni valmistajan kapasiteetit etteivät pystyisi täyttämään markettien hyllyjä niinkuin Purina.


      • laiskaraha
        laiskaraha kirjoitti:

        Eläinkaupan tuotteet yliarvostettuja ja ylihinnoiteltuja.Kyllä niitä marketeissakin olisi mutta tuoteselostuksia vertailemalla "viisas raha" ostaa niitä marketin Latzeja.Ja niin pieni valmistajan kapasiteetit etteivät pystyisi täyttämään markettien hyllyjä niinkuin Purina.

        Niin että eläinkauppojen ylihintaisten toimittajat eivät pärjää määrässä/hintalaatu suhteessa markettien Purina'lle ym.


    • Naksis

      Kissan ruuassa koostumus ratkaisee. Liika fosfori voi aiheuttaa esimerkiksi munuaisongelmia. Kissa ei ole myöskään sekasyöjä vaan täysi lihansyöjä. Kannattaa tarkistaa lihan osuus ruuan koostumuksesta.

      • Latz tomaattikastikkeessa jne. Kasviksia änkevät mukaan ja ostajat luulevat että kuitu on terveellistä,kissalle!Menee varmaan enemmän kuin tuhat vuotta kun evoluutio eroittaa kotikissan villikissasta ja maha sulattaa "salaatin".Oksentaa ainakin mulla,enkä anna,enkä osta enään


      • huoh

        se on enää, ei enään......


      • Naksupaksu
        fak59 kirjoitti:

        Latz tomaattikastikkeessa jne. Kasviksia änkevät mukaan ja ostajat luulevat että kuitu on terveellistä,kissalle!Menee varmaan enemmän kuin tuhat vuotta kun evoluutio eroittaa kotikissan villikissasta ja maha sulattaa "salaatin".Oksentaa ainakin mulla,enkä anna,enkä osta enään

        Ostin tarjouksesta Musti ja Mirri liikkeestä kissanruokaa. Kanaa ja tonnikalaa eri purkit, pienet, jotain hienoa merkkiä. Oli kanassa jotain "sesamsiemeniä" ja toisessa oli paprikanpaloja. Oksensi kissat ankarasti tämän paprikaversion.
        Ja siinä A:lla alkavassa purkkuruuassa oli lihaa jotain 45%, hyytelöainetta ja loput kallista vettä. Liha oli sellaisina pitkinä lihasäikäleennäköisiksi puristettuina juttuina.
        Ja jos se oikeasti luomua pitää olla, ihan elävä hiiri on parasta. Katti tarvitsee kuitenkin 10-11 hiirtä päivässä. Ei katit oikeasti metsästä kanoja, kalkkunoita. Eikä varsinkaan kalaa.
        Ja kissat-lehti kertoo, että on jo kotikissan evoluutio muuttanut suolta, että suoli on pidentynyt juuri ihmisen pitkään tarjoamien hiilihydraattien takia.
        Latzi kelpaa kyllä kissalleni, kunhan ne kasvisversiot jättää kauppaan.


      • fakU2

        Joo,ei kotikissa ole (vieläkään!) kaikkiruokainen jolle menis kurkkusalaattikin.Kasvikset kissanruoassa panee oksentamaan,niinkuin luonnossakin ruohon syönti.Ilmankos on jättänyt syömättä näitä "Sensationals",tai maistanut ja oksentanut.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3050
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2091
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe