Lue tämä, Anne Help !

KovanaamojenKelkassa

Tiedätkö Anne todella, mihin olet ryhtynyt lähtiessäsi Kokoomuksen eduskuntavaalikelkkaan. Sinä tuot kampanjassasi esille pehmeitä arvoja, jotka eivät ole edes puolueesi linjan mukaisia. Ainut asia mikä sinut Kokoomukseen yhdistää,, on bisneksen teko vanhuksilla ja sairailla. Tuo taitaakin olla ainut liiketoimi ihmiskauipan lisäksi, mitä puolueesi on osannut edistää.

Haluatko todella panna itsesi likoon kyläpolitiikkona vailla mitään valituksen tulemisen mahdollisuutta, jotta Kokoomuksen kovanaamat saisivat kauttasi ääniä sukulaisiltasi ja tuttaviltasi. Olisitko valmis selittämään heille, että enhän minä mutta kun tässä asiassa puolueen linja …. Kokoomuksen linjaa et voi muuttaa vaikka tulisit valituksikin, mutta ääniä änkyräkokkareiden pataan varmaan saat ripauksen lisää kerättyä.

Tunnen myötähäpeää puolestasi.

Ystäväsi

27

2031

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Stubberoinen

      Mahtaako sinulla olla aavistustakaan mihin lähdit, kun aloitit loanheiton kohti Kiuruveden äärikokoomuslaista junttaa? Sinun toimeentulotukesi tullaan lakkauttamaan ja marssit kiltisti hattu kourassa kokoomuksen isokenkäisiltä anelemaan almuja! Ala katsella paikkaa veneen alta.....

    • Marginaaliryhmä

      Varokaa vaan kaikki äänestäjät Kokoomuksen petosta. Jo Kekkonen ymmärsi aikoinaan että tuo porukka pitää pitää oppositiossa. Nyt on sen tavat sitten nähty.

    • Tuppialeksi

      Stubb julkaisi juuri paperin joka on nimeltään Korjausliike. Jyrkkä korjausliike kohti äärioikeistoa. Järkyttävää tekstiä.

    • SSH

      Sekoomus suomen epätoivo.. Suurelle palkalle haluavia on paljon ei tarte kuin osata valehdella :D ! Sekoomus ei sovi Kiuruvedelle ! Joutas se kahvila hävittää! No saapahan mummot papat ilmaseks kahvia ja pullaa ajanvietettä !

    • LEIJONA34

      SITÄPAITSI MUISTAAKSENI PERUSTIT HOIVAKODIT MIEHESI KANSSA YHDESSÄ, ET SINÄ YKSIN, NIINKUIN BLOGISSASI KEHUT. OSAAT OLLA SOSIAALINEN JA YSTÄVÄLLINEN, KENELLE HALUAT, MUTTA KYLLÄ SINUSTA LÖYTYY TOISENLAINENKIN PUOLI:NIMITTÄIN,TOISTEN ASIOIHIN PUUTTUMINEN JA AJOITTAINEN YLIMIELISYYS !

      • rahastusta

        ei lisättävää.


      • LEIJONA34

        Paljon toki olisi lisättävää ; )


      • köyhä

        onko ne jotkut vaalit tulossa? minä jo ihmettelin kun ennen on nenänvartta pitkin katellut ja nyt tervehti että mikä on homman nimi


      • köyhä2

        Samat sanat. Kylmäkiskoisin ihminen minkä tiedän ja nyt esittää ystävällistä ja auttavaista. Luulee tietävänsä kaikesta kaiken eikä arvosta muita ihmisiä, niin kuin väittää. Ja todellakin katselee nenänvartta pitkin vaikkei hänellä olisi siihen vara yhtään. En arvosta henkilöä yhtään.


      • köyhä3

        Taitaa olla enempikin kokoomuksen piirissä näitä kaksinaamaisia, puku päällä kuletaan ja ollaan yhtä tekohymyä. Liian läpinäkyvää ja teennäistä.


    • peruskokoomuslainen

      Ootteko perkeleet kateellisia. No ihmekkös tuo kun Kiuruveellä ollaan.. Kyllä Anne on paras vaihtoehto Kiuruveeltä eduskuntaan.

      • Kiuruvetinen

        Komppaan. Ja hei, oletko oikeasti KOVANAAMA "ystävä" jos tuollaista kirjotat..


      • kokomusta

        No eipä tunnu sitten kummasia olevan Kiuruveden ehdokkaat.


      • Suharinen

        Jaa paras? No eipä ole sitten kummoisia muutkaan kokkareet jos tuo on paras...


    • kirurgi

      Suorapuheisuus on mielestäni hyvä asia ja pitäähän sitä "mahdollisen tulevan" kansanedustajan kestää suoraa puhetta niin kuin meidän kaikkien muidenkin, tuli se sitten ystävän suusta tai vihamiehen suusta. Lokaa tulee varmasti niskaan eduskunnassa paljon enemmän ja sekin on kestettävä. Päällimmäisenä nyt noista kirjoituksista tulee esille se, ettei tämä ehdokas Anne on antanut itsestään erilaisen kuvan esimerkiksi blogissaan mitä onkaan, koska kyllähän oman kylän porukat tuntee ja tietää ihmisen. Rehellisyys maan perii.

    • outoatekstiä

      En tunne Kiuruvettä enkä juuri kiuruvetisiä. En tunne kyseistä poliitikkoa. Muuten kyllä tunnen politiikkaa, niin kokoomuslaista kuin kepulaista, jonkin verran.

      Ihmettelen tätä vuodatusta, mikä tällä palstalla on tullut.

      Kokoomus haukutaan, ehdokas haukutaan ja sitä sun tätä haukutaan.

      Onko nyt niin, että Kiuruvesi oikein peruskepulaisena kuntana on niin suvaitsematon, että ei siedä kokoomuslaista ehdokasta. Onko hän kenties uhka teidä kepulaisen ehdokkaanne valinnalle vai mistä moiset purkaukset johtuvat.

      Nämä mielipiteet omalta osaltani ovat johtamassa siihen, että jos äänestän kepua, äänestän naapurikunnan kepulaista ehdokasta tai Kiuruveden kokoomuslaista ehdokasta.

      Kiitos tällä palstalla tehdystä "vaalityöstä"!

      • Inari15

        En tunne minäkään Kiuruvetisiä, enkä kyseistä ehdokasta. Kovin hienon ja "MINÄITSE" kuvan ehdokas itsestään antaa, mutta niinhän näissä vaalikampanjoissa ja lupauksissa on vissiin tapana. Niinhän se on, että ihmiset arvostelevat, ja oikeushan heillä siihen on, jos vielä tuntevat ehdokkaan. Sitä se tulee olemaan silloinkin, jos henkilö pääsee eduskuntaan; aina joku arvostelee, oli se sitten kepulainen tai kokoomuslainen. Se on vaan kestettävä. Onnea äänestykseen !


      • NIIMPÄVISSIIN

        MINÄ PERUSTIN HOIVAKODIT, MINÄ TARJOSIN TÖITÄ. KYLLÄ SE MIEHESI OLI MYÖS PERUSTAMASSA NIITÄ HOIVAKOTEJA SEKÄ TARJOAMASSA TÖITÄ HOITAJILLE. VOISI KAI SAMALLA TAVALLA SANOA ETTÄ HÄN MAHDOLLISTI SINUN TYÖPAIKKASI.


      • 112aaapuuvaaa
        NIIMPÄVISSIIN kirjoitti:

        MINÄ PERUSTIN HOIVAKODIT, MINÄ TARJOSIN TÖITÄ. KYLLÄ SE MIEHESI OLI MYÖS PERUSTAMASSA NIITÄ HOIVAKOTEJA SEKÄ TARJOAMASSA TÖITÄ HOITAJILLE. VOISI KAI SAMALLA TAVALLA SANOA ETTÄ HÄN MAHDOLLISTI SINUN TYÖPAIKKASI.

        Sullon jääny CAPS LOCK päälle!


      • Esh30

        Hyvä vaan kun ihmiset kommentoivat jos tuntevat tai tietävät tapauksen.


      • Hahahehe

        CAPS LOCK on hörhön nettiliikenne-nappula nro 1. Ilman sitä olonsa on hutera..

        :D


    • PP65

      -ANNE VOI VIEDÄ MAINOKSENSA MINUN TONTIN RAJOILTA,LÄHTEE VARMASTI.T.PETE

    • Eskomalmivaara

      En tunne kyseistä Annea enkä näitä nimimerkillä kirjoittajiakaan. En ehkä halua tutustuakaan sen enempää Anneen kuin kirjoittelijoihinkaan.

      Mutta yrittäkäö ihmiset jotenkin sietää muita ihmisiä ja heidän mielipiteitään.
      Nettikirjoittelussa pitäisi noudattaa semmosta sääntöä, että kirjoita niin kuin haluaisit itsestäsi kirjoitettavan. Pitäisi tehdä ryhtiliike varmaan kaikkiea.
      Hyvää kevättä Kiuruvedelle!

    • mmaKe

      Eestilälle äänet.

      • etsillei

        jaa markulle??


    • Tilulilulei1

      Eiköhän juuri ne pehmeät arvot ole tervetulleita tämän päivän puoluepolitiikkaan, puolueeseen katsomatta. Hyvä Anne, juuri sinun vuoksesi Kokoomus on taas helpommin lähestyttävä (sinivihreällekin naiselle)!

    • KannattikoLysti

      Anne, paljonko maksoi 1092 saamaa ääntäsi? Maksoitko itse teidenvarsien lukuisat vaalimainokset vai maksoiko puolue ne lahjusrahoillaan ?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe