Varokaa ns.villamatkoja Kanarialla !

Lellukkakar

Olemme olleet ns.villamatkalla hinta 10,- johon sisältyy ns.LOUNAS eli kolmioleipä ja viinilasi.
2,5 h kovaa villaisten vuodevaatteitten myyntiä .Siellä istut etkä pääsee mihinkään ,kuunneltava on !
Loppupäivä tuhatta ja sataa saaren ympäri mikä on esitteessä luvattu .Aamu yhdeksästä ilta seitsemään ,esitteessä takaisintuloaika on kello 17.00.
Vessapaikalla ei edes ehditty pysähtyä vaan opas kehotti menemään pusikkoon ???
Sinne mentiin vaikka ihan aukeaa jyrkkää seutuahan se on !!
Ens kerralla jäämme pois tästä elämyksestä !

27

698

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kävin viimeksi ja olen samaa mieltä.N.S. Näköalapaikat olivat yksinomaan organisaation kaupallisia tarkoitusperiä tukevia,ei siis kiinnosatavia eikä innostavia.Olimme baarissa jonka jatkeena oli sikala.Lisähinta ruoka oli mitätön ja ala-arvoinen,selitys oli,että baarin henkilökunta on vaihtunut ja ennen ruoka oli hyvää!!Hinta kertoo laadusta !

    • gl.j

      Näinhän siinä käy kun kaikki pitää saada mahdollisimman halvalla.
      Pistää muutaman euron lisää ja menee oikealle retkelle niin ei tule pettymystä.

      • Kokeilemalla asia selviää.


    • SoyRebelde

      Onkohan kyseessä sama matka, jota Tjäreborg Saarikierroksena tarjosi Puerto de la Cruzista hintaan 20€? Vuodevaate-esittely olisi kestänyt "noin tunnin". Retken kesto klo 09:00 - 18.30.

      • lellukkakar65

        Varmahellistä !
        Ih an on sama ,noin tunti tarkottaa 2,5 h eli kukaan ei menisi jos tiedotus olisi rehellistä !


    • kokeillut

      Tunnin verran se esittely minulla kesti,aika tylsä tunti jos ei aikomusta ostaa ja se lounas tosiaan aika minimaalinen.Yksi vakiokirjoittajista kirjoitti ettei siellä tarvi kuunnella koko ajan,voi mennä välillä ulos tai sitten on ulkosalla koko ajan,että vinkiksi tällainen

    • kuitennii

      On tullut hupikierros tehtyä kerran nuoremman porukan kanssa, joka oli saarella ensimmäistä kertaa. Ihan hyvin meni, kun ei ota kaikkea niin vakavasti. Tiesimme kyllä lähtiessä jokaisen pysähdyspaikan ja esittelyn laadun.
      Emme ostaneet villoja, mutta ostimme viiniä. Kengätkin jäi ostamatta. Emme osallistuneet ruokailuun vuoristopysähdyksellä, koska hinta oli enemmän ryhmässä tilaten, kuin olisi ollut ilman "etuja".
      Niinpä otimme ne oikeat vuoristokansan lumumbat, ja pureskelimme omia pikkupurtavia sitten autossa.
      Eihän se "opas" kovin hyvää tykännyt meidän hilpeästä matkustusmallista, mutta meidän osalta kierros meni ihan sopivasti. Vielä kämpälle palattua kuulimme, että sattui rannikolle pilvinen päivä- vuorilla taas aurinko porotti!
      Matkan mukavuus on valintojen summa!

      • muorin

        Eipä meidän päivä mennyt kyseisellä retkellä hukkaan ,koska mihinkään ei ollut kiire.
        Sillä olimme kolmenkuukauden lomalla ja nautimme kyseisestä kierroksesta,sekä esityksestä ,myös ukko sai karvatossut syntymäpäivänsä merkeissä,jotka on ollut kotonakin kovassa käytössä. Menisin uudestaankin.


      • Eivilloja

        Opas kielsi syömästä omaa banaania bussissa...oltaisiin otettu enemmänkin evästä kun olisi tiedetty "lounaan" laatu...kolmioleipä ja viiniä...


      • gytityk
        Eivilloja kirjoitti:

        Opas kielsi syömästä omaa banaania bussissa...oltaisiin otettu enemmänkin evästä kun olisi tiedetty "lounaan" laatu...kolmioleipä ja viiniä...

        joo, matkaesitteessä oli kuvassa paljon paremman näköinen lounas, salaattia ja kanaa ym. Pettymys oli kyllä, kolmioleipä ja appelsiinituoremehua! Lisäksi opas kantoi villaesittelyhuoneeseen viiniä pullotolkulla, totta kai kaikki suomijuopot on tyytyväisiä kun 10e hintaan sisältyi niin paljon viiniä kuin jaksoi juoda... Mitä järkeä siinäkään oli, kun saaren kiertoajelu vasta alussa, niin porukka jo päissään.-. Positiivista oli Cactualdea park, ei olisi muuten tullut käytyä siellä. Hieno ja rauhallinen paikka.


      • retki8euroa
        muorin kirjoitti:

        Eipä meidän päivä mennyt kyseisellä retkellä hukkaan ,koska mihinkään ei ollut kiire.
        Sillä olimme kolmenkuukauden lomalla ja nautimme kyseisestä kierroksesta,sekä esityksestä ,myös ukko sai karvatossut syntymäpäivänsä merkeissä,jotka on ollut kotonakin kovassa käytössä. Menisin uudestaankin.

        Niin menisin minäkin. Oli tosi pätevä opas, vanhempi suomalaisrouva, joka kertoi paljon saaresta ja vastasi asiantuntevasti kysymyksiin. Patjaesittely ei nyt niin kauheesti kiinnostanut, mutta tuli nähtyä pohjoisen osan maisemat ja tutustuttiin likööri tehtaaseen. Ruokailu ei tuollaisella retkellä ole niin tärkeetä. Suosittelen. Rennosti vaan, eikä toukkapipoisena.


      • Dorikset

        Aivan samaa mieltä muorin kanssa:-) paljon näki ja opas kertoi paljon saaresta. Meidän retkikohteemme oli Terorin markkinat.Esittely meni siinä sivussa, kiitos vauhdikkaan, iloisen esittelijän:-)Tiukat pipot pois ja hymyä huuleen:-)


    • gamma

      Eihän kaikkiin Suomibaareihin tarvitse mennä kunhan käy foxissa suomi tansseissa joka ilta juuri palannut mutta ei palanut kun pysytteli varjossa.

    • joulukuuss

      Niinpä ei minusta niin paha ollut, ei siellä ole pakko kokoaikaa istua. Vessataukoja oli riittävästi. Aloeveraesittelyssäkin poikettiin. Tietyöt tosin hidasti matkantekoa.

    • Näitä matkoja (tieto viime lokakuulta)järjesti kaksi ,mitä ilmeisemmin kilpailevaa organisaatiota,joita tonen markkinoi reissua ,hintaan 10 euroa ja toinen 12 euroa,mutta tällä kupongilla pääsette 8:lla eurolla.Kovaa kisaa!!!

    • Villojakin

      Lukekaa tarkkaan ne Suomi-retkien esitteet joita sieltä katujen varsilta löydätte niin ei tule yllätyksiä, olen ollut useamman kerran näillä retkillä eikä ole valittamista, terveisiä vaan Comeran retkeläisille Joulun alla, mukavaa oli l

      • Yllätyksiä tulee ,vaikka miten esitettä lukisi. Aluksi joku käsittämätön viive ja bussin vaihto.Villaesittely venähti pitkäksi.Hintaan kuuluvan tarjoilun lisäksi pyrittiin lähes epätoivoisesti myymään lisäruokailua ,joka osoittautui tyystin ala-arvoiseksi ja siihen nähden kalliiksi.Myös aikataulu, josta tosin esitteessä on noin,arvio lipsui puolitoista tuntia,joten iltasuunitelmat retken jälkeen menivät mönkään.Esite sanoo.että vietätte kauniin pävän retkellä,niin myös kävi, koko päivä bussissa tai sisätiloissa,mielummin se päivä vaikka uima-altaalla.


      • Luisa
        donluis kirjoitti:

        Yllätyksiä tulee ,vaikka miten esitettä lukisi. Aluksi joku käsittämätön viive ja bussin vaihto.Villaesittely venähti pitkäksi.Hintaan kuuluvan tarjoilun lisäksi pyrittiin lähes epätoivoisesti myymään lisäruokailua ,joka osoittautui tyystin ala-arvoiseksi ja siihen nähden kalliiksi.Myös aikataulu, josta tosin esitteessä on noin,arvio lipsui puolitoista tuntia,joten iltasuunitelmat retken jälkeen menivät mönkään.Esite sanoo.että vietätte kauniin pävän retkellä,niin myös kävi, koko päivä bussissa tai sisätiloissa,mielummin se päivä vaikka uima-altaalla.

        Yllätyksiähän voi tulla missä vaan


    • fanabesta

      Itse olin Gomeran matkalla ja reissu oli tosi kiva. Pelkkien lauttalippujen hinnalla saatiin lisäksi opastettu saarikierros ja kelpo ateria ja se lappilaismies esittelyssä oli hyvä tyyppi. Hinta 35 €, matkatoimistolla 82€

    • money_talks

      miten joku jaksaa valittaa halvasta matkasta, ota oma taksi ja kuski, niin saat tehdä mitä haluat. Ei tuohon rahaan voi paljoa vaatia.

      • huijariretket

        Jos mainostetaan että sisältää lounaan ja tarjotaan kolmioleipä ja viinilasi. Se on huijausta sanon minä. Välttäkää ihmeessä näitä huijareita. Pitäisi saada edesvastuuseen
        Hyvä että täällä varoitetaan.


    • kkkk2222

      Käytiin joulukuussa tuollaisella 10e matkalla eikä valittamista kun tarpeeksi oli vaan promilleja..ja omaa juomista. Sekä sai sen viinipullonkin juoda tyhjäksi asti ja ulkona röökillä käydä kun vaan meni. Ja vessa tauoista sen verran, sanoin että pysäytä seuraavalle pysäkille(motarilla) niin otan taksin ja tuun sillä. Siinä vaiheessa humala jo semmonen, että ei varmaan omaa nimeä ttiennyt niin matkan johtaja oli sanonut, että ei tuota tänne voi jättää ja oottivat mua .. Ok no tippeihin kuskille meni 40e ku kaverit yllyttivät.

    • komero

      olen ollut varmaan kahdeksan kertaa tällä villamatkalla ja on suuri nautino kuunnella oppaan kertomuksia saaren historiasta , sen parin tunnin villaesittelyn kyllä kestää .vaikka olen vain kahden viikon matkalla niin käyn ainakin kolmella eri retkellä . nautin tosi paljon niistä maisemista .helmikuussa olin teneriffalla ja silloin olin retkellä paikassa nimeltä taganana ja eräs mies bussissa sanoi ,että jos joku hänelle selittäisi niitä maisemia niin hän ei uskoisi ,mutta nyt on pakko uskoa kun itse näkee ja paluumatkalla halki mersedesmetsän huikea kokemus

      • sainiinhalvalla

        8-kertaa samalla tyrkytysretkellä .
        ! HUOKAUS ! !


      • glopalpuses

        Molemmista tarjoajista on kokemusta, se esite minkä saatte kentältä, on mielestäni parempi.
        esitettä esittämällä hinta tippuu 8€, tarjoilu on parempi laatuista ja esittelyn kesto lyhyempi.
        taas se minkä esitteitä on joka pysäkki täynnä, on enempi pakkomyyntiä ja ikävystyttävää. pois lukien niitten mantelikukkafestivaali, jossa ite kävin, se oli ihan huippujuttu.
        Jos on budjettimatkalla, eikä oo mitään tekemistä kannattaa lähtiä tälläiselle matkalle, samalla opas kertoilee saaresta kaikenlaista tietoa jota ei ees ole tullu ajatelleksi.

        niin ei siellä esittelyssä ole pakko sitä viiniä vetää kaksin käsin.


    • 5henkilöä75euroa

      Hei. Turhaan mollaat noita villamatkoja, me kävimme kuuntelemassa esitelmän eikä meille myyty mitään pakolla. Säästimme retkenhinnassa 50% ja luvattu Las Palmasin kierros täytti toiveemme. Mutta jos välttämättä haluaa maksaa täydet hinnat niin sehän on ihan jokaisen oma asia, jos olisimme lähteneet ns. omatoimimatlkalle niin emme olisi saaneet edes bussilippuja saatikka aamiaista sillä hinnalla.

    • Kkkkkkkkk

      Meilläkin kaverit kävivät 8 €:n villamatkalla ja olivat tyytyväisiä. Meinasivat mennä uudestaan seuraavalla reissulla. Ei olleet juurikaan kunnolla edes kaupanneet villoja. Rommitehdas oli kiinnostanut eniten.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      326
      3672
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1679
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1435
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1300
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1260
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      56
      1243
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      192
      1198
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe