Jeesuksen opetus maailmanlopusta tärkeä ymmärtää

RaamattuaTutkien

Jeesuksen ilmoitus maailmanlopusta tarkoittaa tämän nykyisen aikakauden loppumista hyvin vaikeaan ihmisen aikakauteen ja hävityksen kauhistus tarkoittaa totalitääristä valheen ja vihan aikakautta, jossa on kaupankäynnin maksuliikenne mahdollista vain Babylonian kuninkaan pedon merkin kautta ja samoin on rakennettu kumarrettava kuvapatsas Israelin Jerusalemiin, jonne Jeesuksen vastustajan sotajoukot ovat hyökänneet ja antaneet tukensa Babylonian kuninkaalle.

Nykyään nähdään selvästi Lähi-idässä tämä Israelin ja juutalaisten vastainen kehitys ja tietysti tarkoitan tätä viimeistä sadan vuoden jaksoa.

Jokaisen ihmisen on hyvä tuntea Raamatun ilmoitusta ja vastaanottaa se Jeesuksen nimessä anoen ymmärrystä ja Jumalan tahdon ja profetaalisen sanoman tuntemista. Hyvä ymmärtää myös arkuus tässä asiassa ja tulkintojen moninaisuus ja mahdollisuus erehtyä tai väärin ymmärtää asiaa tutkiessaan erilaisia tulkintoja.

Raamatun alkukielen ilmoitus on käännetty suomeksi ja ymmärrämme sanat sen mukaan millainen on sielumme elämä suhteessa sanoihin, ja tässä kaikessa on hyvä ymmärtää vaikeus vanhan Raamatun ilmoituksen totuudellisessa ilmoituksessa. Tietysti Jumala tahtoo auttaa tässä kaikessa ja siksi on annettu Pyhän Hengen siunaus Jeesuksessa ja annetaan edelleen, mutta samoin on valheen henget moninaiset ihmisten elämää sekoittamassa, joten kestävyyttä ja totuuden rakastamista tarvitaan varmuudella aina.

49

104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Raamatussa_selvästi

      "maailmanloppu" on "aikakauden loppu", ja tarkoittaa tätä nykyistä pahaa aikakautta.

    • Elämme_kuin

      Nooan ajan vaikeaa aikaa ja samoin Sodoman Jumala varoitukseksi tuhosi nykyisen kaltaisen aikakauden ihmisten parannuksen välttämättömyydeksi ja opetukseksi tämä kaikki, kun se ymmärretään totuudellisesti. Jeesus opetti että tulemuksensa on juuri tällainen kuin Nooan ja Sodoman tuhoamisen aikakausi. Herran Jeesuksen tulemus lähenee ja toki vielä äärimmäisen pahaksi menee aikakauden loppu, sillä hävityksen kauhistukseen ihmiset mieltyvät ja toteuttavat pahuuden henkivaltojen valheita ja murhia ja muita kauhistuksia, kuten nähdään niiden menestyvän kaikkialla maailmassa, ja ahneus on pahinta epäjumalanpalvelusta ja maailmalla se keskeisin huono mielenlaatu nykyään ja sitä seuraavat valheet ja haureudet ja homoudet ja rakkaudettomuus lähimmäisiä ihmisiä kohtaan, jotka eri tavalla ajattelevat ja elävät ja Jumalaa tahtovat rakastaa. Näin on nykyään laajasti ja petolliset arvopohjat yhteiskunnassa hyväksytään sillä ihmiset ovat pimentyneet sydämiltään ja kovettuneet kivisydämmiksi lihasydämen sijaan.

      Jumala tahtoo pitkämielisyydessään lähettää palvelijansa ja evankeliumin kautta pelastaa monia ja annetaan vielä tämä mahdollisuus, kuten Mooses oli Egyptin faaraon edessä ja Jeesus oli Israelin kansan keskuudessa ja lähetti apostolinsa. Voimme lukea myös Jumalan profeetoista ja opetukseksi meille kaikille ihmisten mielenlaatu yhteiskunnissa eikä Israel ole poikkeus vaikka juutalaiset ovatkin valittuna kootut omaan luvattuun maahansa ja vielä koko Israel on pelastuva kun Jeesusta avuksi pyytävät ja vastaanottavat ja parannuksen näin tekevät ja kiitoksen Isälle Jumalalle antavat Pojan Jeesuksen nimessä.

    • alfa123om222

      Vaikea on uskoa, että kaikki ovat ahdingossa. Luulisin, että vain se osa, joka on valinnut Kristuksen ja palvoo häntä väärin Jehovan asemesta kun ovat vielä pikkulapsia uskossa, kokee ahdigoa. Ja toisalta taivas ja muutkin tahot ahdistavat mielellään avioliiton ulkopuolella syntyneitä. Joita on jo puolet syntyvistä.

      Tästä johtuu kun on avioliiton ulkopuolella syntyneitä paljon yms. että ahdingoja on paljon ja ahdistettuja on paljon???

      En millään jaksa uskoa, että kaikki ovat ahdingossa. Aikakauden lopussa oli luultavasti neljäs eli rangaistuksen alainen sukupolvi, mutta toivotaan, että uusi ensimmäinen sukupolvi jo pian alkaa nousta esiin. Väitetään, että kun islamin eskatologia toteutuu Profeetta Isakin menee naimisiin ja saa lapsia. Ehkä silloin alkaa muodostua uusi ensimmäinen sukupolvi.

      Toisaalta toivotaan, että nuo jotka ovat jaloa oliviipuuta ovat myös ahingojen saavuttamattomissa ja nekin, jotka ovat oksastettu jaloon oliivipuuhun. Sekä sekin tulee muistaa, että maailmanvalta on Euroopalta ja Amerikalta hiipumassa ja idässä ovat uudet supermahdit kuten Kiina, Arabia ja Venäjä.

      En tiedä ratkaisua muuta kuin jotenkin autuuden ulkopuolelle jäävät taas orjuutetaan.
      Joko se on Iankaikkisen Isän Kansalaispalkkasysteemi tai sitten Pedon merkki ja poliisivaltio.
      Mutta tulee tiedostaa kyllä, että synnit ja laiminlyönnit ja rikokset ovat syynä siihen, jos nyt on ahdingoja. Jonkilaista parannusta on tehtävä. Kääntyminen islamiin jos se tehdään mahdolliseksi on yksi uuden alun mahdollisuus.

    • Liimanäppi

      ~~Jeesuksen ilmoitus maailmanlopusta tarkoittaa tämän nykyisen aikakauden loppumista...

      Mitä mieltä olet Raamatussa olevasta Jeesuksen ilmoituksesta palata jo ajanlaskumme ensimmäisellä vuosisadalla, siis silloin kun lupauksen kuulijoista piti vielä jokunen olla elossa?

      • Kirkastusvuorella

        tämän Jeesuksen valtakunnan kokivat Pietari ja Johannes ja Jaakobin (Matteus 17) ja seuraa heti sitä Jeesuksen profetiaa (Matt. 16:28).


      • Raamatussa_myös

        kerrottu selvästi kuinka vai osa ihmisistä näkee Jumalan valtakunnan asioita vaikka enemmän on ihmisiä paikalla ja osa ei näe mitään ja voidaan kuulla ukkosen jyrinän tapaista ja joku myös ymmärtää mitä siinä Jumala puhuu ymmärtäväisille.


      • Ihmisinä_meidän

        vaikea voi olla ymmärtää Jumalan valtakunnan olemusta ja Herra opetti että on keskellään ja samoin missä kaksi tai kolme on nimessään koolla, siellä hän on heidän keskellään ja tietysti tämäkin on totta, mutta salattua ihmisen ymmärrykselle mahdollisesti myös. Jos Jumala avaa ihmisen silmät ymmärtämään näitä asioita, niin silloin ihminen hengellisenä voi ymmärtää sitä, mikä luonnolliselle ihmiselle mahdotonta ymmärtää. Tästä on kysymys myös Jumalan valtakunnasta ilman Jumalan Hengen armoa ja totuutta.


      • Näkikö_Stefanus

        Jeesuksen seisomassa Isän oikealla puolella ennenkuin nukkui pois fariseuksien hänet kivittäessä? Tietysti näki! Näkivätkö sen muut paikalla olleet? Eivät tietenkään, ja silti tapahtui siellä juuri siten kuin Stefanus todisti.


      • Tutustu_Raamatusta

        Jeesuksen sanoihin: "Jumalan Valtakunta on lähellä".


      • Liimanäppi

        Kun vastaukset olivat kovin kaukana kysymästäni, niin palasiko Jeesus lupauksensa mukaan?

        Jos palasi, niin missä vaiheessa, koska Paavali ja kaverinsa odottivat paluuta ja vielä Ilmestyskirjassa paluu oli odotuksella?


      • Alkukielen_ymmärrys

        auttaisi tässä varmasti mutta Jeesus viittaa Ihmisen Pojan tulemista Kuninkaalliseen kirkkauteen, eikä takaisin paluuseensa, joka on lähitulevassa kuten nähdään selvästi että Jerusalemia nostetaan pakanakansoille väkikiveksi, ja tämä tärkeä ymmärtää, ettei alastomuutemme olisi häpeä, kun Jeesus palaa ja tuomitsee maailman.


      • Kirjoitettu_on

        "Ja kuuden päivän kuluttua Jeesus ..." (Matteus 17:1)

        Tästä nähdään että "kuluttua" on sidossana näiden kahden luvun välillä ja profetia saa täyttymyksen tässä.

        Nyt kuuden päivä on kohta täyttymässä ja Jeesus palaa ja alkaa se sapatinlepo eli seitsemäs vuosituhat.


      • Raamatun_alkukielen

        merkitykset voivat olla vaikeita ymmärtää suomenkielisestä käännöksestä, kun lukija ajattelee liian yksioikoisesti sitä pyrkien tulkitsemaan, ja näin helposti ei ymmärrä Jumalan esikuvallisia asioita ja tapahtumia, kuten nähdään selvästi tätä monessakin asiassa, ja Jeesukseen viittaavat monet heprealaisen raamatun esikuvalliset asiat myös.


      • Liimanäppi

        ~~merkitykset voivat olla vaikeita ymmärtää suomenkielisestä käännöksestä,

        Ei ole lainkaan vaikea ymmärytää, että Paavali ja kaverinsa odottivat Jeesuksen paluuta vielä omana aikanaan, jotta pääsisivät suorilta jaloilta Jeesusta vastaan yläilmoihin. Samaa odotusta oli vielä ekan vuosisadan lopussa kun Ilmestyskirja rustattiin.

        Joko Jeesus oli surkea opettaja ja seuraajansa eivät käsittäneet asioita tai sitten seuraajat olivat tolloja, eivätkä käsittäneet mitä Jeesus opetti. Molemmissa tapauksissa Raamatun UT:n saa heittää menemäöän, koska opetuksesta on pohja pois.

        Tämä on hassu aihe kun siihen ei osata suhteutua Raamatun tekstisisällön perusteella, vaan ryhdytään selittelemään kaikenlaista epäoleellista.


      • Nimenomaan_täysin

        voidaan ymmärtää että on hyvinkin vaikea ollut ihmisten ymmärtää, myös Paavalin!

        Toki me kaikki omalta pohjaltamme sitä ymmärrystä voimme harjoittaa ja ei kukaan muu kuin Jumala voi totuudellisesti arvioida meitä tässä asiassa, ja arka tunto on hyvä olla jokaisella ihmisellä Jumalan Sanan suhteen, ja Jeesus ja Raamatun ilmoitus ovat keskeiset.


      • Minusta_tuntuu_
        Liimanäppi kirjoitti:

        ~~merkitykset voivat olla vaikeita ymmärtää suomenkielisestä käännöksestä,

        Ei ole lainkaan vaikea ymmärytää, että Paavali ja kaverinsa odottivat Jeesuksen paluuta vielä omana aikanaan, jotta pääsisivät suorilta jaloilta Jeesusta vastaan yläilmoihin. Samaa odotusta oli vielä ekan vuosisadan lopussa kun Ilmestyskirja rustattiin.

        Joko Jeesus oli surkea opettaja ja seuraajansa eivät käsittäneet asioita tai sitten seuraajat olivat tolloja, eivätkä käsittäneet mitä Jeesus opetti. Molemmissa tapauksissa Raamatun UT:n saa heittää menemäöän, koska opetuksesta on pohja pois.

        Tämä on hassu aihe kun siihen ei osata suhteutua Raamatun tekstisisällön perusteella, vaan ryhdytään selittelemään kaikenlaista epäoleellista.

        ettet oikein ymmärrä Jumalan valtakunnan salaisuuden ja laittomuuden salaisuuden vaikeutta ihmiselle ymmärtää tässä maailmassa vaikka toisaalta tuntuu että sinäkin olisit sitä asiaa jo jonkin aikaa tutkinutkin. Ihmisenä Jumalassa oletko se, joka voi sokeita taluttaa luotettavasti ja kertoa tuntevasi Jumalan tai jonkun muun todellisemman antamaan ihmiselle sen elämänsä keskeisen merkityksen ja tiedon tai muun asian, kuten rakkauden.


      • Liimanäppi
        Nimenomaan_täysin kirjoitti:

        voidaan ymmärtää että on hyvinkin vaikea ollut ihmisten ymmärtää, myös Paavalin!

        Toki me kaikki omalta pohjaltamme sitä ymmärrystä voimme harjoittaa ja ei kukaan muu kuin Jumala voi totuudellisesti arvioida meitä tässä asiassa, ja arka tunto on hyvä olla jokaisella ihmisellä Jumalan Sanan suhteen, ja Jeesus ja Raamatun ilmoitus ovat keskeiset.

        ~~voidaan ymmärtää että on hyvinkin vaikea ollut ihmisten ymmärtää, myös Paavalin!

        Jos kerra Paavali ja aikalaisensa eivät ymmärtäneet sitä mitä muille opettivat, niin siinä tapauksessa ko. Raamatun kirjoitukset ovat arvottomia ja ne on syytä jättää huomiotta..


      • Liimanäppi
        Minusta_tuntuu_ kirjoitti:

        ettet oikein ymmärrä Jumalan valtakunnan salaisuuden ja laittomuuden salaisuuden vaikeutta ihmiselle ymmärtää tässä maailmassa vaikka toisaalta tuntuu että sinäkin olisit sitä asiaa jo jonkin aikaa tutkinutkin. Ihmisenä Jumalassa oletko se, joka voi sokeita taluttaa luotettavasti ja kertoa tuntevasi Jumalan tai jonkun muun todellisemman antamaan ihmiselle sen elämänsä keskeisen merkityksen ja tiedon tai muun asian, kuten rakkauden.

        ~~ettet oikein ymmärrä Jumalan valtakunnan salaisuuden ja laittomuuden salaisuuden vaikeutta ihmiselle ymmärtää tässä maailmassa...

        Suurin vaikeus on ymmärtää niitä uskovaisia, jotka vastaavat asian sivusta.

        ~~ Ihmisenä Jumalassa...

        Minä otan jumalan huomioon vasta siinä vaiheessa kun minulle valkenee yksikin asiallinen osoitus jonkin jumalan olemassaolosta.


    • alfa123om222

      Tämän sanan toteutumiseen aikakauden lopussa tuskin kukaan uskoi 1980-luvulla.
      1990-luvulla näkyi yhden kadunpätkän kohdalla kolmenkin asunnon kalusteet ulos raijattuna, joten jonkin verran pelkoa heräsi.

      26. Ja jokainen, joka kuulee nämä minun sanani eikä tee niiden mukaan, on verrattava tyhmään mieheen, joka huoneensa hiekalle rakensi.
      27. Ja rankkasade lankesi, ja virrat tulvivat, ja tuulet puhalsivat ja syöksähtivät sitä huonetta vastaan, ja se sortui, ja sen sortuminen oli suuri."

      Vaikka olisi noudattanut evankeliumia niin silti on vaarassa sortuminen. Niin kova on myrsky tällä kertaa ollut. Näyttää kuin se veisi kaiken mukanaan, mutta uskon yhä, että jossakin on kalliolle rakennettuja huoneita. Eivät kai kaikki sentään ole hiekalle rakentaneet?

      Tämä vuosikin on alkanut myrskyisänä.

      • Ilmestyskirjasta_voimme

        lukea mitä kaikkea on edessä yleisellä tasolla, mutta toki henkilökohtainen taso on hyvinkin erilainen itse kullakin ja autuaat varmuudella turvaavat Isään Jumalaan Pojan Jeesuksen nimessä ja Pyhän Hengen armosiunausta tarvitaan varmuudella.


    • Todellakin_nyt

      edessä olevat vuodet 2015 - 2023(?) - pidemmälle(?), voivat hyvinkin suuria koetuksia tuoda monien ihmisten elämään, toki onhan tätä ollut jo vuosisadan ajan koko ihmiskunnassa ja muutoksien vauhti tuntuu vain yltyvän moninaisesti ja ihmisten heittelyä moninaisesti nähtynä koko maailmassa.

    • alfa123om

      Apostoleille tosiaan sanottiin. Teidän on julistettava evankeliumia kiireesti maan ääriin asti, mutta yksin Isällä on tieto ajoista ja aikamääristä. Ei edes Apostoli Paavali tiennyt mihin aikoihin hänen omat sanansa viittasivat raamatussa. Hän vain toi nuo sanat julkisuuteen.

      Esim. I Tim. 2:7 Tämän sanoman julistajaksi ja apostoliksi minut on asetettu . Puhun totta, en valehtele. Minut on pantu kansojen opettajaksi.....

      Vuosina 0-1000 jKr sanoman julistaja, julki tuoja, julkaisija
      Vuosina 1000-2000 jKr sanoman apostoli
      Vuosina 2000-3000 jKr sanoman opettaja kansoille.

      Kuka sen tietää, ehkä jokaisella asialla on oma aikansa niin kuin Viisain kuningas Salomo asiasta sanoi. Entä jos jokainen raamatun sana koskee tulevaa aikaa tietyssä järjestyksessä. Entä jos raamattu on koodattu kirja? Jumala antoi käskyn kiirehtiä ja santa jotka sanoa, mutta noiden sanojen oli määrä avautua vasta 2000 vuoden kuluttua täysin.

      Katolinen kirkkokin on pantannut raamattua ja määrännyt itsensä sen ainoaksi oikeaksi opettajaksi ehkä juuri silmällä pitäen sitä, että tulevaisuudessa vasta raamatulla on opetusvaltaa. Ei vielä vuosina 0-2000 jKr.

    • Rakastetaan_Jeesusta

      parhaan ymmärryksemme mukaan ja anotaan Pyhän Hengen armosiunausta ja pyritään elämään rauhassa ja hiljaisuudessa ja siten kuin Jeesus on opettanut ja edelleen opettaa niitä, jotka janoavat hyvää hengellistä juutalaisuutta Raamatun opetuksen mukaan.

    • Raamattu_Jumalalta

      Raamattu Jumalalta, ja jokaisen ihmisen on hyvä tietää mitä Jumala tahtoo Raamatun kautta meille kertoa ja ilmoittaa, ja rukoillen hyvää Jumalalta Jeesuksen nimessä kannattaa lukea Raamattua.

      • Liimanäppi

        ~~Raamattu Jumalalta,

        Mistä tuo on varmistettavissa?

        ~~...kannattaa lukea Raamattua.

        Ja aina parempi jos ymmärtää lukemansa, eikä lukiessa lue uskonnollisten liikkeiden selityksiä Raamattuunsa.


    • Buda

      En ole minkään sortion uskovainen mutta UT:n päähenkilö tarkoitti kylläkin ihan muuta kuin maailmanloppua. Opetuksen sisältö on itsen uudistaminen hylkäämällä itsensä ja se maailma jossa on elänyt ja voinut huonosti. Meidän maailmamme on se mitä olemme siitä oppineet eli me jokainen olemme maailma. Kuolema sille on uusi elämä. Tämä lienee itämaistenkin uskontojen totuuus. Asteroidin törmäys on toisenlainen maailmanloppu.

      Itsensä muuttaminen ei kylläkään ole helppo juttu. Tai se on yhtä helppoa kuin itsensä nostaminen hiuksista. Mahdotonta se ei kuitenkaan ole.

      • Liimanäppi

        ~~En ole minkään sortion uskovainen mutta UT:n päähenkilö tarkoitti kylläkin ihan muuta kuin maailmanloppua.

        Siinä olet oikeassa, UT:n Jeesus leikkii uskonpuhdistajaa, voideltua hallitsijaa sekä juutalaisen maailman pelastajaa (Rooman valtakunnan ikeestä).
        Jeesuksen opetusta jalostettiin porukan toimesta aivan uudelle tasolle ja silloin tuli mukaan piirteitä, joita voi kuvailla maailmanloppu-sanalla. Raamattu on sen verran ristiriitainen sisältönsä puolesta, että löytyy jaetta kirjaimellisen maailman loppumisen tai häviämisen puolesta sekä löytyy jaetta kirjaimellisen maailman pelkästä uudistamisesta.

        ~~Opetuksen sisältö on itsen uudistaminen hylkäämällä itsensä ja se maailma jossa on elänyt ja voinut huonosti.

        Kyllä Jeesuksen sanomassa oli vapautuminen Rooman ikeestä ja juutalaisen rauhanhallinnon perustaminen tavalla, jota VT:n puolella kutsutaan jumalan valtakunnaksi Siionin vuorella.


      • tyyko

        Siionin vuori on Golgata. Jumalan valtakunta on sydänten valtakunta. Siihen ei kuulu agendaa näkyvästä rauhan valtakunnasta, jota kaikki uskonnot odottavat, juutalaisuus mukaanlukien.
        Valitettavasti tämäkin harha on myyty kristityille


    • Jacop

      Kyllä maailman loppu on mahdollinen, enpä usko oikein kukaan järkevä ihminen sen kieltää. Kuten tiedämme niin mehän lillumme sulan ja kuuman maapallon sisuksen päällä, ei tarvita kuin riittävän suuri repeämä maan kuoressa jossakin mannerlaattojen sauma kohdassa, niin kuumaa laava alkaa maa syöstä sisuksistaan ja peittää massallaan alleen arvaamattoman suuria alueita. Mitä kuuma laava ei petä alleen niin saman aikaisesti ilmenevät tsunamit voivat hukuttaa veteen kokonaisia suurkaupunkeja. Me jokainen tiedämme mitä tapahtui viimeisimmän suur tsunamin aikaan. Suuremmat tsunamit voi olla ihan hyvin mahdollisia jos Meren pohja nousisi vaikka koko tyynen valtameren alueella sen keski selänteellä vaikka 20 metriä tuhot olisivat valtavat- Jos vaikka sen mannerlaatan reuna vajoaisi jonka vieressä esm Andit/Chile ym valtiot sijaitee jos vajoama olisi vaikka 50 metriä niin osa andeista syöksyisi mereen ja vuori peittäisi alleen koko sen rannikon valtiot kaupungit, ihmiset ym.
      Raamatun lukijat on siinä oikeassa, kun he sanovat ja voivat jo todistaakkin, kuten muutkin aikaansa seuraavat ihmiset, että luonnon mullistuksia, maanjäristyksi poikeavia sää ilmiöitä on. Tämä kaiki on kuitenkin raamatussa ja näin tapahtuu tänäpäivänä. Raamattu sanoo kuitenkin, niille jotka uskovat, että "Älkää pelätkö, sillä tämä on vasta synnytys tuskien alkua". Tarkoittaa siis sitä että nämä on merkkejä maailman lopusta, joka ei kuitenkaan ole ihan heti tulossa vaikka näitä merkkejä siitä onkin. Tuho on mielestäni perusteellinen, esm rikkoontuvat ydinvoimalat myrkyttävät ja tappavat kaiken elollisen jos sellainen on ikään kuin vahingossa tilapäisesti henkiin jäänyt. Ennakko varoitus meille oli esm Japanin ydivoimaloiden tuhoontuminen järistyksessä ja sen aiheuttamat saasteet. Tsernobyl ym. Henkilökohtaisesti pidän maailman loppua hyvin mahdollisena, mutta en mene sanomaan milloin se tapahtuu, koska raamattu sanoo, Sitä päivää ja sitä hetkeä ei tiedä poikakaan (Jeesus) sen tietää isä (Jumala) yksin. Nyt on näin, ettei me saatais tehdä sellaista minkä tiedämme synniksi ja pahaksi teoksi, meidän tulisi nyt rakastaa kanssa ihmisiämme niin kuin hän, (Jeesus)/ Jumala meitä rakastaa. Rakkaus jolla hän meitä rakastaa on sitä rakkautta jonka hän antaa kaikille häneen uskoville, SE rakkaus on meissä niin kuin ominaisuus jolla ei ole varsinaisesti tiettyä kohdetta se vaan asuu meissä ja samalla myös Kristus/ Jumala asuu meissä. Jolla tämä rakkaus on häntä sanotaan ja hän on Jumalan lapsi, Niin kuin hän meidät aikuisena on synnyttänyt pyhästä hengestään lapsekseen, niin hän myös suojelee meidät vaikka ympärillämme maailma tuhoutuiskin. Aiheesta voisi kirjoittaa paljonkin, mutta olet varmaan kuullut ylös tempauksesta, tuomion ylös nousemuksesta ja elämän ylös nousemuksesta, mutta toivon, että tämän kaiken luet raamatusta, sitten kun sinua asia kiinnostaa.

      • MeAgain

        "Kuten tiedämme niin mehän lillumme sulan ja kuuman maapallon sisuksen päällä, ei tarvita kuin riittävän suuri repeämä maan kuoressa jossakin mannerlaattojen sauma kohdassa, niin kuumaa laava alkaa maa syöstä sisuksistaan ja peittää massallaan alleen arvaamattoman suuria alueita."

        Mitä tietysti on tapahtunut jatkuvasti planeetan koko geologisen historian aikana...

        "Jos vaikka sen mannerlaatan reuna vajoaisi jonka vieressä esm Andit/Chile ym valtiot sijaitee jos vajoama olisi vaikka 50 metriä niin osa andeista syöksyisi mereen ja vuori peittäisi alleen koko sen rannikon valtiot kaupungit, ihmiset ym."

        Andit ovat tulosta laattojen törmäyksestä ja kyseessä on edelleen kasvava vuorijono.


    • Näkökulmaa

      Ahdistuksen aika. Jes.2:12 ja Hes.13:5. Jumalan vihan ja koston päivä. Jes.34:8, 63:1-6. Vihan aika. Jes.26:20, 34:2, Jaakobin ahdistus. JKer. 30:7. Vailla kaltaisuutta olevan ahdistuksen aika: Dan. 12:1, Lopun aika. Dan.12:9, Hävityksen aika. Dan.9:27. Viitteellisesti: 70.vuosiviikko. Dan.9:24-27.

      UT:ssa: Ahdistuksen aika: Mt.24:21 ja 29. 1.Kor.1:8, 5:5. 2.Piet.3:10.

      Maailmanajan loppu: Mt.13:40, 49. Herran päivä: 2.Tess.2:2. Koetuksen hetki: Ilm.3:10. Hänen vihansa suuri päivä: Ilm.6:17. Hänen tuomionsa aika ja hetki: Ilm. 4:17
      3. Antikristus ja vihan aika Danielin profetioissa.
      VT:n puolella profeetta Daniel oli se jolle ilmoitettiin ehkä kaikkein laajimmin niin lopun aikojen tapahtumista kuin myös Jumalaa vastustavasta voimasta, eikä enää pelkästään taustavoimasta vaan selvästi ihmisestä.

      Ilmestyskirjaa on lähes mahdoton tulkita ymmärrettävästi ilman että Danielin kirjaa otetaan siihen rinnalle sillä niin selvät ovat ilmoitusten yhtäläisyydet vaikka niiden väliä oli sentään lähes kuusi vuosisataa.

      Danielin 7.luvussa kuvataan näky neljästä pedosta jotka tarkoittavat neljää eri maailmanvaltaa jotka hallitsevat vuorollaan silloista tunnettua maailmaa. Jakeessa 8 kuvataan kuitenkin jotain joka ilmaantuu selvästi myöhemmin mukaan kuvaan. Kyse on pedosta jolla oli kymmenen sarvea ja jotka tarkoittavat siis 10:tä eri kuningasta. ...Minä tarkkasin sarvea ja eräs muu pieni sarvi puhkesi niiden välistä, ja kolme edellistä sarvea reväistiin pois sen edestä ja sarvella oli silmät kuin ihmisen silmät ja suu joka herjaten puhui. Seuraavissa jakeissa kuvataan Vanhaikäistä, Jumalaa ja Hänen valtaistuintaan sekä oikeutta joka istuu tuomiolle. Jakeissa 11 ja 12 kuvataan miten herjaava pieni sarvi murskataan ja samoin käy muille sarville, eli kuninkaille. ...Niiden herjaavien sanojen tähden joita sarvi puhui, minun katsellessani peto tapettiin ja sen ruumis hävitettiin ja heitettiin tuleen palamaan. Ilm. 19:20-21: Ja peto otettiin kiinni...heitettiin elävältä tuliseen järveen. ...Ja ne muut saivat surmansa hevosen selässä istuvan miekasta...

      Mistä edellä on kyse? Tuleva Antikristus, sillä hänestä tässä on kyse, saa voimansa ja valtansa tulevalta kymmenvaltioliitolta joka nousee muinaisen Rooman raunioilta. Tänään on helppo ymmärtää kyseessä olevan Euroopan Unionin, siitäkin huolimatta että siinä on jo jäsenvaltioita 27 kpl. Nykyinen Unioni on sittenkin Rooman perustukselle rakennettu valtioiden liitto.

      • Lopun_ajassa

        Lopun ajassa toimii sekä Jumala että vastustajansa. Meidän ihmisinä Jumalaan turvaten on hyvä pyhittyä totuudessa ja toivomme armoonsa asettaa.


      • >Ilmestyskirjaa on lähes mahdoton tulkita ymmärrettävästi ilman että Danielin kirjaa otetaan siihen rinnalle sillä niin selvät ovat ilmoitusten yhtäläisyydet vaikka niiden väliä oli sentään lähes kuusi vuosisataa.
        Niin, Johannes tunsi varmasti Danielinsa kun alkoi kirjoitella "ilmestyksiään" ylös. Pitihän ne sada sopivasti täsmäämään juutalaisen perinteen kanssa.


    • alfa123om222

      Herjaava pieni sarvi ei ole vielä toimessaan kovin vahva. Mutta taivaassa on jo tapahtunut uskosta luopuminen; eivätkä he enää usko raamatun toteutuvan. Vasta kun tapahtuu täydellinen uskosta luopuminen myös maan päällä voi sarvi aloittaa kunnolla toimensa.

      Jumala on ilmeisen Kaikkivaltias ja Viisas sekä Mahtava, mutta hän on pakottanut jopa enkelit touhuamaan joutavia ja raamatun vastaisiakin asoita. Niin kuin Danielin kirjan neljännessä luvussa muistaakseni mainitaan: Hän panee enkelinsä toimimaan miten tahtoo kulloinkin heidän toimivan. Eli nykyisin Kaikkivaltias tekeytyy voimattomaksi ja kykenemättömäksi raamatun täyttämiseen, jotta pieni sarvi saisi vallan toimia niin kuin on kirjoitettu.

      Varokaa siis enkelihahmoja, jotka toimivat tänä hetkenä väärinä jumalina ja väärinä kristuksina. Vaikka he toimivat niin Jumalan pakottamana niin älkää ainakaan seuratko heitä tai kuulko heidän kutsujaan erämaahan tai asuntoihin.

      • Jumala_toimii

        Jumala toimii ja tahtoo runsaasti jakaa lahjojaan ja näin vaikuttaa hyvää.


    • Minkälainen_aika

      Minkälainen aika on Euroopassa sitten hävityksen kauhistuksen aika?

    • Rautaa_ja_savea

      Rautaa ja savea on kymmenen kuninkaan aika kun vaikea aika koittaa maan päälle.

    • Jeesuksessa_pyhyys

      Jeesuksessa pyhyys annetaan ihmiselle, joka sitä anoo ja tahtoo myös elää pyhityksessä.

    • Jeesushuijaspaljastuu

      http://www.kirjaonline.com/product/1227/jeesus-huijaus-paljastuu
      Entä jos suurelle yleisölle tarkoitetun kirjan Jeesuksesta kirjoittaisikin itse alan kansainvälisen tutkimuksen kärkinimi?Raamatun historiallinen tutkimus näyttää tuottavat uuden ja ihmeellisen Jeesus-kuvauksen aina sopivasti joka pääsiäiseksi. Mitä erikoisempi kuvaus, mitä enemmän se poikkeaa perinteisestä Jeesus-käsityksestä, sitä enemmän se saa huomiota lehdistöltä. Miksi mediaa seuraava yleisö on valmis nielemään kaikenlaiset väittämät? Miksi tutkijat ovat niin innokkaita tekaisemaan kaikenlaisia uusia jeesuksia?

    • alfa123om222

      Apostoli Paavalia rienataan vielä enemmän. Häntä pidetään petturina, mutta raamattu itse sanoo Jeesuksen valinneen Paavalin aseekseen. Tärkeää ei ole mitä ihmiset ajattelevat ns. pyhistä persoonista, vaan miksi Jumala aikoo alasajaa taivaat, pyhät, uskonnot, kirkot yms. kaikki. Sanoohan ja tunnustaahan Jeshua Johannes 16-17; Sinä YKSIN OLET PYHÄ.

      Kun Jumalan valtakunta tulee 2028 perustuu se Korkeimman pyhien Kansan Valtakuntaan. Korkeimman pyhiä ovat saattaneet olla muinaiset ihmiset ja Korkeimman Pyhien Kansa on ilmeisesti Israel. Korkeimman Pyhien Kansan Valtakunta on puolestaan vielä ainakin itseltäni hahmottamatta. Tuon Valtakunnan jäsenet eivät ilmeisesti kutsu toisiaan pyhiksi tai vanhurskaiksi, vaan saattavat olla islamin tapaan veljiä tai sitten kristittyjen tapaan ystäviä tai sitten Pietarin kirjeiden eläviä kiviä ja hengellisiä pappeja tai sukulaisia??

      Kun pieni sarvi rienaa 42 kuukauden ajan voiko sen jälkeen enää kukaan nousta mihinkään pyhän asemaan? Ja miksi pitäisi ylipäänsä olla muita pyhiä kuin Jehova yksin? Vuonna 1998 Saatanalle annettiin Jumalan koko voima tehdä ihmeitä ja taikuuksia eksyttääkseen mahdollisimman monia, joten mitkään ihmeteotkaan eivät enää takaa pyhyyttä tai pyhäksi kutsumista.

      Kristus puolestaan pahoitteli ilmestyessään 2003, että YSTÄVYYS tänä hetkenä on usein ystävyyttä rikollisten ja pahisten kanssa mahdollista; eli ystäviään on tosi vaikea valita itse.

      Eli Lyhyesti: Minkä vuoksi Kaikkivaltias murskaa kaiken vallan, voiman ja hallinnon ja jopa arvollisuuden Jumalan valtakunnan edestä ja millainen tulee tuo Jumalan valtakunta olemaan?

      • utelias799

        "Kristus puolestaan pahoitteli ilmestyessään 2003"

        Tarkoitatko venäläistä Vissarion-messiasta?


    • Raamatussa_vastaukset

      Toki monenlaisia painotuksia voidaan tehdä asioista, sillä jos asiasta on paljon Raamatussa niin erilaista voidaan painottaa moninaisesti.

    • Unta

      Näin sellaisen unen tässä jokin aika sitten, ehkä puoli vuotta sitten, että jossakin porukassa liikkui ihminen, joka sanoi olevansa Jeesus. Hän oli ottanut jonkun porukan, jolle uskotteli olevansa Jeesus. Huomasin sen ja huusin kaikkien kuullen, ettei Jeesus palaa sillä tavalla, että jäisi tänne maailmaan porukoimaan. Ei, maailma poltetaan tulella ja tästä maapallosta ei jää mitään. Täältä kaikki siirtyvät pois.

      • Jeesuksen_tullessa

        Jeesuksen tullessa maa kyllä poltetaan tulella että hapatukset poistuisivat, mutta nimenomaan tähän uudistettuun maahan laskeutuu Uusi Jerusalem ja Jumalan pyhät tulevat siinä iloitsemaan ja riemuitsemaan ja kootaan siihen myös ihan nimeltään, ja kaikesta tästä on edeltä kerrottu.

        Saatana kaiken sen pahan vaikuttajana sidotaan lähes tuhanneksi vuodeksi alas ja siitä syystä alkaa sapatin lepo Jumalan pyhille ja Jeesus antaa sitä hyvää elävää vettä ja elämän puun hedelmää ja kaikkea sitä mihin meidät jo tässä elämässä on kutsuttu, mutta vajavaista täysin on ihmisillä nykyään, sillä maailmassa vaikuttaa kaikki ne hapatukset ja omasta lihastamme myös tämän ymmärrämme, eikä ole niin hyvää ihmistä että voisi olla synnitön ja pyhä kuten Isä Jumala taivaassa, ja tärkeä tämä ymmärtää ja laupeus on ihmisessä ihaninta juuri tästä syystä myös nykyään ja yhä enenevästi, mutta Jumalan laupeus omiaan kohtaan on täysin käsittämätöntä meidän ihmisten näkökulmasta, näin uskon, ja toki mielenkiinnolla odotan Jeesuksen valtakunnan tulemusta.


      • Jeesuksen_tullessa kirjoitti:

        Jeesuksen tullessa maa kyllä poltetaan tulella että hapatukset poistuisivat, mutta nimenomaan tähän uudistettuun maahan laskeutuu Uusi Jerusalem ja Jumalan pyhät tulevat siinä iloitsemaan ja riemuitsemaan ja kootaan siihen myös ihan nimeltään, ja kaikesta tästä on edeltä kerrottu.

        Saatana kaiken sen pahan vaikuttajana sidotaan lähes tuhanneksi vuodeksi alas ja siitä syystä alkaa sapatin lepo Jumalan pyhille ja Jeesus antaa sitä hyvää elävää vettä ja elämän puun hedelmää ja kaikkea sitä mihin meidät jo tässä elämässä on kutsuttu, mutta vajavaista täysin on ihmisillä nykyään, sillä maailmassa vaikuttaa kaikki ne hapatukset ja omasta lihastamme myös tämän ymmärrämme, eikä ole niin hyvää ihmistä että voisi olla synnitön ja pyhä kuten Isä Jumala taivaassa, ja tärkeä tämä ymmärtää ja laupeus on ihmisessä ihaninta juuri tästä syystä myös nykyään ja yhä enenevästi, mutta Jumalan laupeus omiaan kohtaan on täysin käsittämätöntä meidän ihmisten näkökulmasta, näin uskon, ja toki mielenkiinnolla odotan Jeesuksen valtakunnan tulemusta.

        Unohdit, että myös hevoset kahlaavat kuolaimiaan myöten syntisten veressä. Autoilla ei päästä liikkumaan enää lainkaan, kun verta on kaikkialla vähintään metrin syvyydeltä. Lentokoneista vain veritasot saadaan ilmaan. Voi sitä ihanuutta, kelpaa tuosta uskovan haaveilla!


      • >Ei, maailma poltetaan tulella ja tästä maapallosta ei jää mitään. Täältä kaikki siirtyvät pois.
        Ilmankos monet uskovaispiirit vastustavat ympäristönsuojelua. Hittoako se hyödyttää, kun pyromaani-Jeesus kuitenkin tulee ja polttaa koko luonnon?


    • Jeesuksen_opetus

      Jeesuksen opetus pilkkopimeästä ennen Herran päivää on selvä: "uskovat vihaavat toisiaan ja antavat toisensa alttiiksi mielivallalle" (vapaasti käännettynä).

      • Juuri noinhan sunni- ja shiiamuslimit toisiaan kohtaan toimivat. ilmankos Jeesus on islamissa tärkeä profeetta.


    • >Nykyään nähdään selvästi Lähi-idässä tämä Israelin ja juutalaisten vastainen kehitys ja tietysti tarkoitan tätä viimeistä sadan vuoden jaksoa.
      Israel on Yhdysvaltain tuella noussut Lähi-dän ylivoimaiseksi sotilas- ja ydinasemahdiksi, jolle kukaan ei mahda mitään. Tämä on todellisuutta eikä denialistista haaveilua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6263
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4006
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2416
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1960
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1413
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe