Miten harjoitella peppuseksiä?

Neuvoton

Olen täysi-ikäinen nainen ja haluaisin tietää, miten anaaliseksiä voisi harjoitella. Pari kertaa ollaan poikaystävän kanssa kokeiltu ja silloin kokemukset olivat äärettömän epämiellyttäviä. Näistä aikaa jo pari vuotta. Liukastetta oli paljon, minkäänsorttista lämmittelyä ei. En tiedä miten olla rentona; heti kun kalu työntyy vähääkään sisälle en kykene rentoutumaan ja kipu on lähes sietämätön. Pitäisikö ennen toimitusta koittaa käydä vessassa?

Poikaystäväni ei painosta minua mihinkään, mutta tiedän, että jos haluan harjoitella niin hän on kärsivällinen. Onko väliä minkälaista liukastetta käyttää? Öljy- vai vesipohjaista?

Neuvot etenkin naisilta, jotka aluksi eivät ole peppuseksistä nauttineet, mutta myöhemmin ovat oppineet nauttimaan ovat erittäin tervetulleita.

Ja kyllä, varmasti työnnän sen löylykauhan perseeseen, älä edes vaivaudu.

26

5306

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paksu-tero

      Minä en saa kullia sisään. Olisiko vinkkiä?

    • Voin opettaa henk. koht. peppuseksin salat

    • Jormaaaa

      Laukesin perseeseen. Rouva ripuloi puoli päivää.

    • Sormillavaanalkuun

      No voi helv. onko tää joku peräkammarin poikien kerho? Aloittajalle olisin mielelläni jotain kertonut, mut meni maku koko hommasta noiden älykääpiöiden ansiosta!!!!

    • pohdiskelija14

      Osta ekaks vaikka pieni tappi ja käytä vesipohjaista voidetta liukkarina. Vaikka perusvoidetta apteekista. Sormikin käy jos et tykkää leluja ostaa.

    • PekkaPerä

      Kun ahkerasti harjoittelee niin jonkun ajan kuluttua ei sitä enää tunnekaan missään. Haittapuolena tietysti se että joutuu käyttämään vaippoja kun pieraistakaan ei uskalla ettei tule paskat housuun.

    • minnavaanx

      minä olen miesystävän kanssa tehnyt niin että kun imen häntä niin hän samalla liukkarin kanssa sormeilee vakoani ja tekee ikään kuin tietä itselleen, samalla pyörittää ja hieman venyttelee sivusuunnassa, sitten kun käyn nelinkontin niin työntyy sisään tiukasti ja päättäväisesti että terska nuljahtaa sisäpuolelle, samalla sormeilee klittaani ja pitää kullia hiljaa paikoillaan että totun siitä sitten hiljakseen liikuttelee
      itse pidän kylkimakuulla sisään työntymisestä enemmän, saan paremman ja voimakkaamman orkun silleen. mutta mieheni haluaa siementää minut aina takaapäin makuulla tyyny lantion alla ja samalla tissejäni kourien kun se tuntuu mukavalta en tiedä oliko tästä nyt apua mutta kokeile sormetusta ja sitten pari sormea, joskus meillä oli kynttiläkin alussa käytössä

    • Jddkk

      Riippuu koosta niin naisen kuin miehen elimen. Exäni oli pienikokoinen nainen, anaali ei vaan onnistunut niin että molemat siitä olisi nauttinut. Nykyinen vaimoni on hieman isokokoisempi, ja haluaa peppuunsa aina kun naidaan "pidemmän kaavan mukaan".

    • Petrapeppunen

      Moi!
      Jos olette uskollisia toisillenne, niin ette tarvi kondomia, joten silloin myöskään liukasteen koostumuksella ei ole vielä. Kondomia käytettäessä aina vesiliukoista kuitenkin, koska öljypohjainen haurastuttaa kondomia.
      Käy ulostamassa ennen peppuseksiä. Huolehdi, että suoli tyhjentyy kunnolla ja että ulostetta ei jää peräaukon suulle.
      Sinun on haluttava peppuseksiä, muuten ei peniksen sisääntyöntyminen onnistu. Oma kokemukseni rentoutumisesta on, että orgasmi rentouttaa ja valmistaa parhaiten peppuseksiin. Mies antaa minulle aina ennen peppuseksiä ainakin yhden järisyttävän orgasmin. Sen jälkeen voisi kuvainnollisesti mennä vaikka puuhalko peppun. Ei peniksen koolla ole väliä.

    • töihin

      kasiaisia karvalakkiin ja oven saranapuolelle siitä se lähtee.

    • sldaödkaödksöa

      Kannattais nyt vaan opetella antamaan ja nauttimaan siitä perseeseen panosta, sun BF selvästi haluaa sitä ja jos sulta ei heru, jätkä menee panemaan ekaa homoa, niiltä kun irtoaa aina!

    • 2kuningas

      Elikkäs! Olen kokenut panomies. Ensin saunoisimme hiukan ja jatkaisimme lämpimään kylpyyn. Jossa liukkarin keraa hellästi työntyisin sormellani peppuusi. HITAASTI JA RAUHALLISESTI! Ikäänkuin tekisin reittiä valmiiksi itse juhlakalulle. Pikkuhiljaa peppusi olisi sitten valmis. Riippuen haluamastasi asennosta, miehen tulee olla kärsivällinen ja paikallaan, kun nainen ujuttaa mieltymyksensä mukaan jekkeä peppuun... Kaiken a ja o on rauhallisuus

    • normaalia

      Kannattaakos tuota persepanoa harrastaa? Seuraksena on vuosien jälkeen ripuli. Tästä on jo lääkäritkin varoitelleet..

      • tippaukko

        Kanattaa elää elämä ja kuolla pois, kokematta mitään järisyttävää.


    • eläelämää

      Kannattaako hypätä laskuvarjolla lentokoneesta! Seurauksena voi olla kuolema!

    • Shandy78

      Hoh hoijaa noita vastauksia. Juurikin kunnollinen kiihottuminen on tärkeää, ensin hyvät esileikit ja vaikka emätinyhdyntää ensin. Sivuttain kyljellään onnistuu alkuun parhaiten, ohjaa sisään ja liiku itse ensin miehen ollessa paikallaan. Sitten varovaiset työnnöt. Itse nautin anaaliseksistä paljon ja myös orgasmi voi tulla, se on todella vahva. Luottamus, kiihottuminen erittäin tärkeää, osa nautintoa on pieni kipu ja tuhmuus ;)

    • näinsemenee

      Ensin läheisyyttä ja hellittelyä hieman sekä hellää pillun hierontaa. Seuraavaksi pillun rauhalllista ja sydämmellistä nuolemista. Tästä siirrytään pyllynreille ja nuollaan sitä nautiskellen tovi samaan aikaan klitorista ja pimppaa hyväillen. Siirrytään takaisin pimpan nuolemiseen ja hyväillään suklaaosastoa sormella, joka on kunnolla kostutettu syljellä. Klitoriksen aloitettua turpoaminen työnnetään varovasti sormi naisen ihanaan pyllyreikään. Sormea voi välillä kostuttaa omassa suussa ja jatkaa tunteella ja helleedyllä pyllyn naimista sormella sekä samaan aikaan pillun hyvänä pitämistä kielellä sekä toisella kädellä. Jos pylly on kovin tiukka kannattaa ujuttaa sinne toinenkin sormi ja nautiskella ajan kanssa. Tässä vaiheessa nainen rupeaa yleensä janoamaan paksua kankea perseeseensä ja se tulee asettaa sinne varoen ja käyttäen runsaasti sylkeä liukasteena. Kun paksu kalu on naisen pyllyssä, niin naidaan varoen ja nautiskellen hieroen klitorista siten, että siitä tulee viinirypäleen kokoinen. Kun nainen laukeaa niin hänen pyllynsä sykkii aivan fantastisesti miehen kalun ympärillä. Tämän jälkeen mies voi hellästi naiden laskea siemennesteensä syvälle naisen pyllyyn. Kalu vedetään hitaasti ulos naisen ihanasta ja naidusta perseestä samanaikaisesti hellyyksiä puhuen. Mahdollisia suklaaraitoja kangen varressa ei kannata pelästyä, ne kuuluvat pelin henkeen.

    • keijufllooraukko

      flooraa reikään, tiukka niskalenkki ja survot kyrvän juurta myöten perseeseen kovan karjunnan ja tuskan huutojen säestämänä! puolen tunnin pumppaamisen jälkeen persereikä kuin persereikä on tuhoutunut, seuraavat kerrat menevät helpommin, noin tuhannen kerran jälkeen naisen persereiän korkkaaminen on otteista kiinni, sitominen ja suukapula ovat isona apuna, hieman hitaasti on naikkoset katselleet jälkeenpäin, itsepä ovat halunneet.

    • vastaaja47

      Tuossahan noita vastauksia jo tulikin moneen kertaan..

      Mutta ihan asiallisesti; ensin tutki itse ja tunnustele. Jos oma sormi ei tunnu kivalta pepussa niin ei se miehen vehjekkään. Muista itsekseenkin se liukkari ja hanskakaan ei ole pahasta niin ei tule raavittua naarmuja. Ja jos yksi sormi ei riitä niin ota toinen mukaan. Edelleen jos tuntuu kivalta niin hanki tappi, totuttele sen kanssa rentouttamaan peppuasi. Esin joku useamman sarja on aloittelijalle hyvä. Pienimmän kokoa harkitessa ota mittaa sormestasi. Miehen kanssa kannattaa tuota sormitutustumista harrastaa, koska välineen avulla ei saa tuntumaa tiukkuuteen jne. Sitten kun siltä tuntuu niin puoliso voi ottaa tapin haltuunsa..

      Ja tästä onkin sitten jo lyhyt matka aktiin. Tosin kaikki ei koskaan tykkää siitä vaan lämmittely ja lelut on heille se juttu. Ja jotkut ei nauti koko asiasta koskaan..

    • tumeeeee

      voin opettaa, olen 30v jätkä joka tietää mitä tekee, 0400 545385

    • Jos tahdot harrastaa peppu leikkejä voit ensin hieman harjoitella itse, jotta tiedät mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei. Kaupoista saa paljon erilaisia leluja, millä voit itse tai te molemmat yhdessä "lämmitellä peppusi". Rohkeasti vaan myyjälle kertomaan haaveet ja hän kyllä opastaa alkuun :) Tai jos olet ujo niin tilaat netistä.
      Itse aloitin pienellä anaalitapilla ja pitkillä helmillä. Sileä lelun pinta on alkuun mukavemman tuntuinen, kuin karhea sormi tottumattomassa ryppyreiässä. Saa paremman liu'un.
      Jos haluat lämmitellä ensin itseksesi, voit valmistautua mukavasti tapin kanssa. Muista hyvä suolen tyhjennys ja peseytyminen, ettei tule ikäviä yllätyksiä!
      Kunnolla liukastetta ja hissun kissun hyväillen ja reikää levitellen teet tietä tapille. Paljon helliä edes takaisin liikkeitä, jotka uppoaa syvemmälle ja syvemmälle. Välillä pyörittelet hieman tappia, jotta liukaste löytää kunnolla tiensä joka puolelle ja rentoudut.
      Kun olet saanut tapin sisään asti voit jättää sen sinne ja keskittyä kaikkeen muuhun seksissä mistä te nautitte. Kiiman keskellä, kun hetki tuntuu oikealta pyydät poikaystävääsi hellästi runkkaamaan persettäsi tapilla ja sen jälkeen hitaasti, mutta varmasti työntämään kyrvän perseeseen. hellä pyörittely on tässäkin kaiken a ja o omasta mielestäni! Neuvot rohkeasti mikä tuntuu hyvältä ja mikä pahalta.
      Tärkeintä on olla kärsivällinen ja rentona ja sen takia itsestäni oli helpointa aloittaa itsekseni.
      Liukastetta ei voi ikinä olla liikaa ja jokainen löytää sen oman miellyttävimmän asennon vain kokeilemalla. Kun olette molemmat "oppineet" omat hyvät tapanne sujuu peppu seksi aivan vaivatta ja molemmat voivat siitä nauttia.
      Vinkkinä tykkään myös olla miehen sylissä, selkä häneen päin, jolloin muna uppoaa mukavasti ja mies pystyy räpläämään pillua vaivatta samalla. Mikä onkaan parempaa, kuin saada tupla orgasmi :)

      • Minkä vuoksi? Kerrohan nyt, rakas ccfgggg, että miksi suosittelet juuri löylykauhaa? En ole vielä kertaakaan törmännyt sellaiseen aikuisviihteeseen, jossa mihinkään reikään työnnettäisi löylykauhaa. Onko tämä kauhailu ihan sinun mielikuvituksesi tuote vai oletko saanut tämän ideasi jostain muualta? No jos tosiaan on niin, että olet useinkin kokeillut anaaliisi löylykauhaa ja sen nautinnolliseksi todennut, niin oletko koskaan ajatellut kokeilla kiulua tai kiuaskiviä, ehkä jonain päivänä jopa kiuasta? Se vasta olisikin hardcore-materiaalia. Voisit kuvata siitä videon ja tienata suuret summat. Ihan vinkki vaan rakas ccfgggg. Olisi ihanaa päästä keskustelemaan joskus kunnolla kanssasi, nimittäin tämä kommenttisi ja jo pelkkä nimimerkkisi kertovat poikkeuksellisesta luovuudesta kirjoittamisen saralla. Voi jestas sentään pikku ccfgggg, olet sinä aika epeli, ruveta nyt löylykauhaa rektumiin työntämään, sinä se taidatkin olla varsinainen hirmu kun aletaan erotiikan tatamilla leikkimään.

        Vai onko nyt niin ccfgggg, että sinua harmittaa nämä henkilöt, jotka tykkäävät anaaliseksistä ja närkästyit niin paljon, että se sai sinut tuottamaan tuon käsittämättömän nokkelan kirjallisen julkaisusi? Edustavatko nämä henkilöt mahdollisesti sinun tukahdutettuja himojasi? Mikäli asia niin on, niin toivotan sinulle voimia ja jaksamista. Maailmassa on asioita, jotka voivat joskus järkyttää ja aiheuttaa pahaa mieltä. Jos sinulle tulee kovinkin aktiivisesti näitä hetkiä kun purat pahaa oloasi kiukuttelemalla täällä internetissä, niin suosittelen keskustelemaan läheistesi kanssa ja kohtaamaan ongelmasi, sillä tavoin voit aloittaa matkan kohti parempaa elämää. Mikäli tämä ei auta tai sinulla ei ole ketään läheistä, jonka kanssa keskustella, niin suosittelen ammattiapua. He kyllä saavat varmasti anaaliseksistä järkyttyneen henkilön elämän takaisin raiteilleen.

        PS: Jään innolla odottamaan vastauksiasi. Jos sinä et keksi mitään sanottavaa kauhailun lisäksi, niin kuittaa minut vain kaappihomoksi, se vasta olisikin omaperäistä. Kaikkea hyvää sinulle ja oikein nautinnollista syksyä rakas ccfgggg!


      • urosvompatti

        Taptap. Että joku jaksaa löylykauhaviesteihin vastata. Ei se kyllä auta, Merlin. Mutta onkohan tässä foorumissa mikään oikea järki? Teksteillä yritetään opettaa, viisaina, kokeneina, miten seksi olisi kivaa. Kysymysten alkuperää epäilen, mutta vastaajia riittää. Aika intiimi on kokemus, tai ainakin henkilökohtainen. Miten siinä muu kuin Jeesus voisi opastaa, ennakolta? Tai siis sehän ei ketään pannut, koskaan, ehkä. Onko sulla, Merlin, parempia tietolähteitä tai neuvoja? Olis kiva lukea.


    • hanskaxx

      Harjoittelu ottaa hiukan aikaa muutamia viikkoa, ensin pieni vaikka hammasharja tai sormi , paljon - laadukasta liukkaria . Kosteusvoiteet ei olo riittävän liukkaita. Seuraavaksi taas hiukan isompi ja isompi. Joka kerta kannattaa aloittaa aina pienimmästä ja suurentaa asteittain.

      Mulla suurin jonka olen laittanut sisään on 10 cm halkaisija. ei tuntunut pahalta vaan ihanalta, harjoitteluun on mennyt 6 kk.

      Miksi aina samat tyypit huutaa täällä saunakauhaa, vaippoja , ripulia yms. ei mitään ongelmia pierujen pidättämisessä. ei likaisia housuja ei mitään ja tämä on faktaa.

      Katso minun video ; tiedän mistä puhun
      http://www.youporngay.com/watch/9595665/huge-monster-analdildo/

    • Nuoruus

      Muutamavuosi on mennyt kun viimesi sain pyllyä tuntuhyältä .Haluaisin minä saada kunnon Kyrpää Kouvola. 0452053261

    • Anonyymi

      Meillä vaimolla ei ollut aiemmin kokemusta peppuseksistä, kun taas itsellä oli kolmen ex-tyttöystävän kanssa, joten tiesin hyvin, miten edetä ja miten harjoitella. Vaimo suhtautui ehdotukseen alunperin kielteisesti, mutta kun asiasta keskusteltiin enemmän ja kerroin, kuinka tärkeää minulle olisi edes kerran saada edes kerran panna häntä peppuun, niin hän suostui kokeilemaan.

      Ennen ensimmäistä kertaa nimenomaan keskusteltiin asiasta. Sanoin että käytetään paljon liukkaria ja edetään hitaasti ja varovasti. Vaimo makasi vatsallaan ja aluksi vain hieroin kalun päällä peppureikää. Kun huomasin, että pahin jännitys mennyt ja vaimo pystyy vähän rentoutumaan, niin painoin aluksi vain vähän kalua sisälle. Sitten aloin painella, vähän kerrallaan sain kalua muutaman sentin syvemmälle kunnes peppureikä antoi periksi ja työnnyin kokonaan sisälle. Liikuin hyvin hitain työnnöin kunnes laukesin sisälle. Toisella kerralla edettiin samalla tavalla ja lopuksi kysyin, voinko liikkua vähän nopeammin työnnöin. Kolmannella kerralla ehdotin, että voidaanko kokeilla eri asentoja. Aloiteltiin taas makuuasennossa, siitä vaihdettiin kyljelleen lusikkaa ja lopuksi kuningasasento eli doggy, jossa kuitenkin otin vielä rauhallisesti. Pari kertaa ollaan kokeiltu myös lähetyssaarnaaja-asennossa siten, että vaihdan pillusta peppuun ja myös ratsastusta eli vaimo päällä, mutta nämä eivät ole oikein toimineet. Doggy tullut yleisimmäksi asennoksi, alussa oli vaimolle vähän vaikea, mutta harjoittelun myötä alkanut sujua ja nykyään sujuu rajumpikin anaaliyhdyntä.

      Eli siis: harjoittelun myötä alkaa sujua. Meille peppuseksi on tullut osaksi seksin harrastamista, vaikkei vaimo siitä hirveästi tykkää, mutta melkein aina lopuksi laukean peppuun.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6519
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4203
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2607
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1548
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe