Toikkarointia Kinnulassa

jepsis

Ei riitä, että Kinnulassa osataan Pekkaroida, nyt muodissa on toikkarointi. Kepu menetti toikkaroinnin vuoksi kunnanhallittuksen puheenjohtajuuden ja yhden hallituspaikan. Toikkarointi tuntuu jatkuvat 3.2.2015 kotsarissa, jossa rannalle jäänyt ruikuttaa kohtaloaan. Muut huonoja, minä hyvä. Pitäsi pitää pienempää suuta, varsinkin kun valtio maksaa 80 % jatkuvaa tukea "yrittämisestä." Työttömät saavat murusia, silti olemme Kinnulan kepujen mielestä roskasakkia.

80

1395

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tahdotkoollahellä

      toikkaroijahan kirjoitti asiaakin muikkulehdessä-kiitos! "uutena ilmiönä pitäjäämme on tullut jonkinasteinen röyhkeys. Jokaisesta päätöksestä valitetaan" Tottahan tämä on. Tri Peuhalla lienee kuluvan päivät pitkät valituksia juoniessaan ja opettaessaan/ valmentaessaan rötköä ym. lammaslauman jäseniä.

    • ilettäänsitä

      Kannattaahan siitä olla iloinen kotsarissa, jos kerta on totta että on saanut tukea mulli firmalleen 80%? Mitä työläinen saa ilmatteksi?

    • märkiäpäiväunia

      Voi ei! Päiväni pilalla! Pitikö avata tämänaamuinen kotiseudunsanomat-lehti??? Tuo imelä toikkaroija selittelee epätoivoisena nyt kun kakat tulivat housuihin. Taitaa katkeruutta pukata vieläkin kun ei päässyt kuntaisäksi ja nyt toikkaroit valtuuston ja hallituksen kuralle!

    • pieruapukkaa

      Kotsaria lukiessamme totesimme vaimoni kanssa kuin yhdestä suusta: VOI,VOI! kyl se nyt vaikuttaisi olevan Kinnulan kh totaalisesti epätoivon partaalla. Valtuutettu purkaa katkeruutta ja pahaa oloaan kaikelle kansalle kun ei tullut valituksi kh:n puh. johtajaksi. Voi, voi pieniä ovat murheet jollakin poloisella tämän taivaan kannen alla, emme voi muutakaan todeta. Olisihan siinä tietennii päässy enemmän reissaamaan ja kaupantekijäi seksi palkkiot menetetyistä ansioista. Mullit kun eivät muista kasvaa sillä aikaa kun itse pehtoori ei ole paikalla. Siinä sivus olis saanu oman suvun asiaattii kuntoon.

    • aina-minnoon-kannattanna

      Markku Toikkanenha on mukava mies. Kyllähän siitä ois tullunna kunnanjohtajaki ja paljon paremmi ois hommat hoitanu ku Urpilaine. Ei ne nuo virkamieste valinnat mää aina oikein. Markkuha on kyllä vielä nuor ja kerkijöö vielä. Kävhän se opettajakski.

    • jepsis

      Vai oikein opettajaksi, salli mun nauraa...toikkaroida se osaa ja muita kusettaa. Itse aina mukama oikeassa. Urpilainen on sentään suoraselkäinen mies ja puolusti vähäosaisia. Osasi asiansa liian hyvin, tuli kateusja toikkarointi. Ei kumarrellut kepua ja sekös suututti. Korpeinen höunäutettiin asiamiheksi ja saatiin viisas mies pihalle. Nyt on kunta kusessa ja kokoajan kusi nousee....

      • jepsikselle

        Älähän nyt Markkua moiti jepsis. Hänellä on oikeestikin opettajan pätevyys. Hyvä mies kunnanhallitukseen. Ja vieläpä pankinjohtajan iskä... vartioi sunkin rahoja. Markku on kaiken kansan suosikki, niin miesten, kuin naistenkin.


    • huuuhuuu

      Ollakseen niin pieni kunta Kinnula tuottaa sangen suurta hupia vilkkaalla kunnalliselämöinnillään.

    • jepsis

      Markku on osan kepulaisten suosikki, mutta koskaan ei kannatus riitä ihan kärkeen, johtunee Markun omintakeisesta luonteesta....muut ei osaa mitään, ei aikakaan Ihannin Mikko. Mikko muuten on kaikkien suosikki äänimäärillä mitaten ja ehkä soveliain kunnan johtopaikoille laajan ajatusmaailmansa ja kokemuksensa vuoksi. Pankinjohtajasta en tiedä, tarkoitat varmaanin konttori hoitajaa

    • hupiukko

      Peuha on rautaa, muut taipua saa, muut omalla järjensällä ei oo oppinut toimeen tulemaan, keput hakee toimeentulotukea maataloustoimistosta, työttömät sossusta, eikö se ole sama asia? Kepujen tuki on kuitenkin moninkertainen työttömien tukeen. Kinnulassa maataloustoimisto ja sossu ovat vierekkäin. Sama kumman oven aukaisee...

    • kiittäen_kannattajasi

      Ai jaa täälläkös on tällainen kirjoittelupalsta... Miksi näin vaikeasti löydettävissä?

      Esko Pelkonen on minun ja monen muunkin mielestä kokenein ja osaavin kuntapäättäjä Kinnulassa. Pitkän linjan yrittäjä, joka myös tietää mistä puhuu. Eskon koulutusta ja yrittämisen kautta hankittua osaamista on hyödynnetty/ hyödynnetään mm. Kehittämisyhtiö Witas Oy:ssä, toivottavasti mahdollisimman pitkälle tulevaisuuteen. Kinnulan yrityselämän tulisi rohkeammin hyödyntää tällaista oman paikkakunnan osaamista. Esko sai ansaitsemansa valtuuston puheenjohtaja paikan. Myös valtuuston puh.johtajana Urpilaisen erottamisprosessin aikana Esko tulee jäämään positiivisesti kunnan historian kirjoihin. Eskolla on suoraselkäisyyttä puuttua havaitsemiinsa törkeisiin epäkohtiin ja laiminlyöhteihin olipahan kyseessä sitten kunnanjohtaja tai kuka tahansa henkilö. Ehkä kunnanjohtaja olisi selvinnyt viranhoidostaan, mikäli hän olisi kysynyt neuvoja em. osaavammalta henkilöltä.

      • saruna

        Esko Pelkonen saa kait nyt enemmän arvostusta,kuin ansaitsikaan.Pelkonen ei ole vastuunkantaja,vaan kuulemani mukaan on aika riippuvainen Markku Toikasesta.Muistakaa myös se,että nämä herrat olisivat kai voineet puuttua jo aikonaan Urpilaisen toimintaan,muttta puuttuiko ne.Pelkonen röyhisteleepi tekemisillään,mutta mitä se on tehnyt.Sain kuulla äskettäin,että oli ollut aikoinaan jossain Mahiksen ja Saarensalmi toimikunnassa puheenjohtajana,mutta kun niissä alkoikin alamäki,Pelkonen irtisanoutui kuulema äkkiä.Ei kuitenkaan jättänyt muita tehtäviä,esim,oli ollut Elinkeinolautakunnan puheenjohtajan tehtäviä,se ei sitten kai ollut tuulinen paikka.


    • luulisin-näin

      Eikös Esko auttanutkin Urpilaista aika monessa asiassa? Mutta jos ei Urpilaisen paukut riittäneet ees sittenkään, niin minkäs sille voi

    • kokenytyrittäjä

      Vai on Esko kokenein ja viisain?????? Mistä sitten johtuu, että hänen aikanaan ei näytä yhtään valtuuston kokousta menevän oikein. Sössitään oikein kunnolla. Kinnulan jääminen naapurikuntia huonompaan asemaan yritystukiprosenttien osalta on kokonaa Esko aikaansaanoksia. Eipä paljon naurata yrittäjänä, kun naapurikuntiin saa paremmat tuet. Urpilainen sentään kantoi selkä vääränä rahaa Kinnulaan. Urpilaisen jälkeen ei mikään asia ole kehittynyt, Alaspäin mennään...voi voi

      • näinonnäreet

        Noo. Pieniä virheitä kait sitä tullooo Eskolle niinku ite kullekki tässä elämässä. Ei niistä kannata puhua mittää. Peuha porukoineen purkaa katkeruutta ja pahaa mieltään. Olis Peuha hoitanu kunnajohtajan hommat niinku pittää ni ois soanna jatkaa eläkkeelle saakka. Mutta ku tapana ol paskoa jatkuvasti ommaan pessään, ni johan siihen valtuusto puuttu yksmielisesti Eskon johdolla..


    • parasjaosaavin

      Sanoisin Eskon kannattajalle, et kyllä Kinnulassa on muitakin todella hyviä kuntapäättäjiä. Markku Toikkanen on saanut Kinnulaan paljon aikaseksi. Kotsarista voit lukea, et on hän ollut kunnan hallituksen puh. johtaja v. 2001-2008. Markku on hyvä kirjoittamaan. Ilmeisesti Kotsarin palstatila on rajallinen, eikä hän näinollen päässyt kirjoittamaan enempää viisaita ajatuksia lehteen? Markku on komea ja kiva mies... ainesta olisi Kinnulan johtopaikoille. Harmi et Markusta ei tehty aikoinaan kunnanjohtajaa:( Epäonnistunut valinta johti ikävään eroprosessiin.

      • hiilinkiläinen

        On varmaan muitakin hyviä päättäjiä kuin Esko mutta hyvä on jätkä vetämään kuntaa vaikka en sen sukulainen olekaan.
        On sen monet muutkin huomanneet että tasapuolisen rakentavan keskustelun omaavana ihmisenä ajaa meidän kaikkien yhteisiä asioita hyvin.Nuo kompastuskivet on saattanut joku tehdä tahallaan kun politiikasta on kyse ja se vallanhalu ja -himo on pienessä pitäjässä suhteellisen korkea.
        Joku sanoisi että mies paikallaan vaikka ilmankin pärjätään mutta Eskolla on kyky vetää mukaansa samoinajattelevia ja minun mielestä Eskon ikäisenä yrittäjänä suunta on ihan oikea.
        Sulo Vileniä lainatakseni "onhan me ennenkin pärjätty tulevaisuudessa" että paina paina vaan Esko menemään.


    • jepsis

      Markun kunnanjohtajuus olisi ollut katasrofi Kinnulalle. Onneksi näin ei käynyt. Urpilainen sai aikaan Kinnulan nousun Suomen kärkikuntiin. Nyt toikkatointien seurauksena Kinnula on naurunalainen. Urpilaista tutkittiin verikoirien kanssa. Mitään ei löytynyt. Kunta joutui maksamaan Urpilaiselle neljän kuukauden palkan ja 80 000 euroa korvausta. Mitä vielä seuraakaan ja kuinka paljon k6nta joutuu vielä Peuhalle pulittamaan veronmaksajien rahaa. Peuha on järki mies eikä se kepua kumartele eipä kyllä ketään muutakaan. Harvalle on luotu niin paljon järkeä kuin Peuhalle. Harmi sinänsä, että melkein koko Kinnulan järki on Peuhalla. Politikoilla ei ole mitään sanssia pärjätä hänelle, nykyisestä sössijä kunnanjohdosta puhumattakaan

      • Eimahdamittään

        Höpö höpö! Markulla järki alkaa siitä mihin Peuhan järki loppuu! Kunnassa on tehty Peuhan aikana todella törkeitä virheitä ja laiminlyöntejä, mutta niistä ei kukaan halunnut lähteä valittamaan. Onhan kyseisiä virheitä saatettu kansan tietoon Peuhan erottamisprosessin aikana. Että kehdataankin sitä Peuhan järjen määrällä retostella!!! Minulla, kuten varmaan monella muullakin on käsitys, että kyllä Markku on Peuhaa neuvonut, kouluttanut ja perehdyttänyt kunnajohtajan tehtäviin. Mutta kuten joku totesi, niin minkäs teet kun Peuhan paukut eivät yksinkertaisesti riitä kunnanjohtajaksi. Ehkä hyvä mies muuten, mutta väärälle alalle töihin hakeutunut! Peuha ilmeisesti valitsi kunta-alaa vähemmässä määrin tuntevan Rötkön neuvonantajakseen? Mikäli näin oli niin tämä selittää kaiken. VOI, VOI!!!


    • tilannehuolestuttaa

      Markku tulee olemaan vielä johtopaikoilla Kinnulassa. Mikäli näin ei toteudu, niin on vaarassa että Markku hakee lähiseudulla olevien suurempien asutuskeskuksien johtajien virkoja, joka on todellinen menetys koko Kinnulalle. Kuinkas sitten pärjäämme???? Arkadianmäkikään ei mielestäni ole poissuljettu Markulta sitten kun Mauri väistyy ikänsä puolesta politiikasta sivuun. Noin älykkäälle ja ja osaavalle miehelle on pakko löytää merkittäviä johtotehtäviä. Peuhasta ei ole mihinkään. Peuha olisi saattanut Kinnulan kunnan valtion katsannan alle lähivuosina, ellei valtuusto olisi antanut monoa takapuoleen. Ihantikin on liian vanha ja väsynyt mies yhdessä Rötkön kanssa puolustamaan Peuhaa.

      • Eihuoleta

        Jopa rupesi hymyilyttämään.
        Pitäisikö sitä tehdä nyt Kinnulasta diktatuurikunta kun on noin hyvä mies eikä muut osaa mitään.
        Voin hyvällä omallatunnolla sanoa huolestuneelle että kyllä me pärjätään.


    • Muholainen

      Kinnulassa valtionosuudet verrattuina omiin verotuloihin ovat palkintosijoilla maassamme. Eli kunta on viimeisen päälle muiden veronmaksajien elätettävänä.
      Erotettu kunnanjohtaja piti kunnia-asianaan kehua retostella kunnan hyvistä palveluista: sairaatkin hoidetaan muutamassa minuutissa terveyskeskuksen portilla.
      En kyllä näkisi kunnassa ainakaan talousmielessä kehuskelun aihetta - päinvastoin. Ketkä lienevät olleet johtotehtävissä? Pekkariset, Toikkaset, Urpilaiset, jotkut muut?

    • jepsis

      Markun kyvyt on nähty, eipä ole järjen jättiläinen. Toki näyttänyt kykyjä muualla kuin kuntaelämässä...siitä kai nimensä saanut kulta..na.

      Ei kai kukaan voi väittää, ettei Peuha olisi Kinnulaan rahaa tuonut. Syytetyistä virheistä Peuha ainakin sai halinto-oikeudelta synninpäästön. Varmaan se virheitä on tehnyt, muttei niitä mistä häntä on syytetty. Oli lian älykäs Kinnulan politikoille ja etenki kepuille.

      • näinonkerrottu

        OIKEIN! Kultamurunenhan se Markku on älykkäänä miehenä Kinnulan kunnalle.


      • kateellistenpuhetta

        Sanoisin Jepsikselle: Eikös se ole miehen merkki, jos pystyy näyttämään kykynsä vielä muillakin kuin kuntaelämän aloilla? Markku on monipuolinen ja suosittu mies.


    • sjoo

      Vai on Markku Peuhaa neuvonut....he he. Puukolla korkeintaan selkään taputellut. Ei riitä Markun järki Peuhaa neuvomaa, kuten ei Kinnulassa kenenkään muunkaan. On se sen verrän viisas mies. Näkeehän sen jo kunnan tilasta nyt kun Peuhan savustivat pois. Koko puulaaki sekaisin ja sotatilassa.

      • huonostihoidettu

        Kova Peuha fani kuulostat olevan? Tootakai on kiistaton tosiasia et Markku on viisain kunnassa koskaan vaikuttanut henkilö. Insinööri ja opettaja. Peuha oli pelkkä insinööri. Markullahan on pidempi kunnalliselämän kokemuskin. Noo...Totta on tietysti, että Esko Pelkonenkin lukeutuu Kinnulan viisaimpiin kuntapäättäjiin. Muttah...miksi Markku ja Esko eivät auttaneet ja neuvoneet Peuhaa tarpeeksi, et pääsi käymään näin ikävästi? Heillä on sitä viisauden simentä jaettavaksi taatusti! Olisi kuulunut perehdyttää Peuha kunnanjohtajan työtehtäviin, kuten joku taisikin mainita! Miksi näin ei menetelty??? Mielestäni ei olisi ollut pakko potkaista Peuhaa pellolle...


      • näinsevaaon
        huonostihoidettu kirjoitti:

        Kova Peuha fani kuulostat olevan? Tootakai on kiistaton tosiasia et Markku on viisain kunnassa koskaan vaikuttanut henkilö. Insinööri ja opettaja. Peuha oli pelkkä insinööri. Markullahan on pidempi kunnalliselämän kokemuskin. Noo...Totta on tietysti, että Esko Pelkonenkin lukeutuu Kinnulan viisaimpiin kuntapäättäjiin. Muttah...miksi Markku ja Esko eivät auttaneet ja neuvoneet Peuhaa tarpeeksi, et pääsi käymään näin ikävästi? Heillä on sitä viisauden simentä jaettavaksi taatusti! Olisi kuulunut perehdyttää Peuha kunnanjohtajan työtehtäviin, kuten joku taisikin mainita! Miksi näin ei menetelty??? Mielestäni ei olisi ollut pakko potkaista Peuhaa pellolle...

        Peuha oli kokematon ja äkkinäinen johtamaan kuntaa.


      • jepsis

        Peuhako kokematon....täh....tehtaanjohtaja, elinkeinojohtaja, jotain muitakin johtajuuksia taisi olla. Ei sitä Peuhaa voi kukaan kinnulalainen politikko opettaa, loppuu järki. Muistaakseni Peuhalla on ylempi korkeakoulututkinto, en tosin ole varma. Viisas mies se kuitekin on, keput eivät voineet itseään viisaampaa hyväksyä. Tämä johti sitten ajolähtöön ja antoi taas Markulle mahdollisuuden, muttei kannatus riittänyt tälläkään ketää. Pökelön kasvatustieteilijän valitsitsivat hölmöilemään kunnan johtoon.


      • joopasejjoo
        jepsis kirjoitti:

        Peuhako kokematon....täh....tehtaanjohtaja, elinkeinojohtaja, jotain muitakin johtajuuksia taisi olla. Ei sitä Peuhaa voi kukaan kinnulalainen politikko opettaa, loppuu järki. Muistaakseni Peuhalla on ylempi korkeakoulututkinto, en tosin ole varma. Viisas mies se kuitekin on, keput eivät voineet itseään viisaampaa hyväksyä. Tämä johti sitten ajolähtöön ja antoi taas Markulle mahdollisuuden, muttei kannatus riittänyt tälläkään ketää. Pökelön kasvatustieteilijän valitsitsivat hölmöilemään kunnan johtoon.

        Taitaa se Peuha olla uimamaisteri, vai mikä lie??? Peuhan oman käsityksen ja älykkyysosamäärään mukaan ylempi korkeakoulututkinto. höh..höh... Kunta-alasta täysin pihalla kuin lumiukko.


    • mulliton

      Olen jepsiksen kanssa samaa mieltä. Ei ne Kinnulan politikot Peuhaa älykkydessä voita. Röykeydessä, valehtelussa ja oman edun tavoitelussa kylläkin

      • pysytäänpäsasiassa

        Eiköhön vaan liene Peuha ollu tarppex röykeä ja tavoitellut omia etujaankin ihan tarpeex? Mietihän ensin ja kirjoita vasta sitten!!!


    • jepsis

      Hyvä, että minunkin mielipiteitä kannatetaan, et taida olla Kepu?

    • mulliton

      Kepua olen aina äänestänyt, mutten enää

      • punikkivastainen

        Jos sinä mulliton reppujätkä olet, niin taitaa olla viisainta liittyä kommunistipuolueeseen tai fiksummin sanottuna vasemmistoliittohan se taitaapi nykyisin olla.


    • höhöhöhöhöhöhöö

      Tulis toi oravannahka hintoihisa, niin peuha olis hyvä talousmies:)

    • häää

      Eikös se Manu esitöikseen vaatinut kunanjohtajan palkkaa kun tuli valituksi kunnanhalltuksen puheenjohtajaksi. Onneksi antoivat sille kenkää. Röyhkeyden huippu koko mies. Toikkarointia kerrakseen

      • etvivä

        Mistä tuommosen voit tietää,eihän sitä näy missään pöytäkirjassa.Oikein ehtimällä etin joka ikisen pöytäkirjan.


    • peslooli

      Talousmies se Peuha on. Kuntaa johti ja kehitti hyvin niin kauan kun antoivat olla. Sen jälkeen on kunta mennyt kuralle. Markku tais vähän ymmärtää taloudest, Manu ei muusta kuin omasta hyödystä.

      • sivustaseurannut

        Tuskin päättäjät olis Peuhalle monon kuvaa takapuoleen antanut, jos hän pätevä ja osaava kaveri olisi ollut. Suottahan näistä asioista nyt täällä jankkaatte! Hävetkää!


    • mulliton

      Kyllä se Markkukin oman suunsa huolehtii, onhan se nähty

      • munaton

        Nimenommaan....näsäviisaus on sen poliittinen ase,millä se raivaa toiset eestä pois.Sillä on kyky saaha nuo naiset puolelleen,niitä se käyttää oman evun tavottelemiseen.Eikä akat huomaa mittään.


      • munallinen
        munaton kirjoitti:

        Nimenommaan....näsäviisaus on sen poliittinen ase,millä se raivaa toiset eestä pois.Sillä on kyky saaha nuo naiset puolelleen,niitä se käyttää oman evun tavottelemiseen.Eikä akat huomaa mittään.

        Kateellinenhan minäkin olisin, jos olisin munaton...


    • jepsis

      Pitänee tarkistaa tuo Peuhan koulutus. En tosiaankaan ole varma siitä ylemmästä korkeakoulututkinnosta. Väitöskirjaa se kuitenkin tekee

      Uimamaisterista en tiedä, voi sekin sillä olla

      viisas ja älykäs se kuitenkin on tuo Peuha. Pyyhkii jalkansa mennen tullen kunnahallituksella niin että kultamu..lle tulee heikotus

      • kuunanpiikkiin

        Miksikähän se Peuha ei sitä älykkyysosamääräänsä sitten virassaoloaikanaan näyttänyt? Tyhjästä on tietenkin paha nyhjästä. Kyllä Markulla järkeä on sen tiedän takuulla, insinööri mies ja onko vielä opettajakin kuten joku aijemmissa kirjoituksissa väittää? Markku on ainakin rehellinen ja suoraselkäinen mies. Peuha porukoineen olisi pistänyt kunnan täysin kuralle, mutta onneks meillä on Markku ja ehkä valtuuston pj. jotka "vartioivat kunnan kaalimaata". Sammalkalliollakin on kuulemani mukaan esimerkki siitä, kuinka Peuha on käyttänyt kunnan työttömiä on härskisti hyväksi? Tietääkö joku kertoa asiasta tarkemmin?


    • Vinkuheinä

      Peuhalle pitäis antaa valitustohtorin arvonimi. Kunnanjohtajana ollessaan Peuha taisi nauttia elämästä ja sitten kun sai monoa rupesi riitelemään ja tekemään valituksia hallinto-oikeuteen. Ymmärrän toki, että jotain pitää nuoren vankan ukon ajankuluksi tehdä. Peuhan pitäisi vaan nyt sopeutua tilanteeseen. Kyllä Kinnulan päättäjät löivät aikoinaan kirveensä pahemman kerran kiveen kun eivät valinneet kunnanjohtajaksi miestä joka tunsi Kinnulan ja kunnalliselämän yleensäkin. Olisi hommansa hoitanut eikä tällaisia sotkuja olisi tarvinut selvitellä. EI TÄSSÄ VOI MUUTAKAAN TODETA, VOI, VOI!

    • jepsis

      Peuhan jäljiltä ei löytynyt sotkuja vaikka BDO:n verikoirat ja Markku asiaa touhukkaasti tutkivat. Hallinto-oikeus lopulta kaatoi koko hankkeen laittomana ja kunta maksoi asiasta yli 50 000 euroa.

      Ainoat viat Peuhalla olivat ne ettei hän taipunut kepulaisten sätkynukeksi ja oli politikkoja huomattavasti älykkäämpi ja nokkelaälyisempi

      Nyt tosiaankin pitäisi tutkia kunnassa kaikki toikkaroinnit ja pistää osalliset vastuuteen

    • bötrikkä

      Eikös siinä Peuhan erottamiskokouksesssa (valtuusto) joku tarkastuslautakunnan jäsen lukenut pitkän listan laiminlyöntejä ja rikkeitä Peuhalle? Lieneekö kaikkia rikkeitä vielä edes tutkittukaan? En tiedä? Erottaminen on ollut yksimielinen päätös, näin on kerrottu, vai kuinka?

    • jepsis

      Varmaan luki, mutta niihin Peuha ei ollut syyllistynyt. Ainahan syytteitä voi esittää. Eri asia on siten onko syytetty syyllinen. Tässä tapauksessa Peuha selvisi puhtain paperein hallinto-oikeudessa. Nimenomaan oikeudessa. Kunnanvaltuustohan voi väittää mitä vaan, mutta se ei ole oikeuslaitos. Erottamisyritys ei ollut yksimielinen. Peuhahan on valittanut edelleen asiasta, joten irtisanominen ei vieläkään ole lainvoimainen ja uskon, ettei se koskaan tule olemaan. Kattokaas vaan. Kyllä se Peuha ielä johtajana hieluu, ihan oikeuden päätöksellä.

      • kaikkeasitäkuvitellaan

        EI ikinä Peuha hielu ainakaan Kinnulan kunnanjohtajana!!! Peuhojen omien porukoiden päällikkönä korkeintaan. Peuhan rikkeitä pitäisi mielestäni alkaa tutkia tarkemmin jos ei tällainen tyhjänpuhuminen lopu! Toivotaan Markulle, Eskolle ym. kuntapäättäjille jaksamista.


      • järkihoi-älyäläjätä

        Onhan Peuha täytynyt syyllistyä luetun listan rikkeisiin ja laiminlyönteihin. Totuus ei pala tulessakaan! Turhakait sitä on edes yrittää vääntää mustaa valkeaksi... Löytyykö muita rikkeitä, niin se ilmeisesti jää sitten nähtäväksi. Luottamushenkilöthän päättävät. Lapsellinen ja raukkamainen jätkä koko Peuha kun tekee kunnan kanssa sovinnon josta oikein lehdetkin kirjoittelivat ja nyt Peuha alkaa sitten riitelemään. Olis hilijaa niin ei häpäseis itseään lopullisesti! Vanhanajan akat olis pistäneet ennenvanhaan tuollaisen pellen hameensa alle ja tehneet uudestaan!


    • silleen

      Se lukija oli hölmö Salonpää, joka oli ollut silloin vasta muutaman kuukauden valtuutettuna. Ei tuntenut koko asiaa. Siinä vasta seppä, ihan oksettaa sekin mies. Ja vielä olevinaan uskovainen. Paperista luki, mitä Markku oli kirjoittanut kunnanjohtajan virka silmissään.

    • semmonenjuttu

      Peuha on hallinto-oikeudesta saanut puhtaat paperit, eli on jo tutkittu. Puhtaaksi todettu. Toikkaroinneista en tiedä

      • vaipuhtaatpaperit

        Mitä on hallinto-oikeidessa tutkittu ja mitä ei? Olkoot se sinun näkemyksesi asioista!


    • lopettakaapaskankir

      Nyt kanattaa lopettaa, ennenkuin on liian myöhäistä,,,, tuli järkihoilta sellaista asiatonta tekstiä

    • Maatiainen

      Kylläpä täällä Peuhan "kylkiäiset" itkee EROTETTUA puolijumalaansa, säälittävää!
      Harvoin puhdas paita pyykkiin menee, sanottiin ennenvanhaan, ja se pitää Peuhankin tapauksessa paikkansa
      Hänellähän on nyt meriittiä kunnanisänä, ei muuta ku hakemaan johtajan paikkoja muualta Suomesta. Ai niin, onhan hän hakenutkin, mutta jostakin syystä ei ole tärpännyt!!! Hah haa!!!

      • Pitäneemuuttaapois

        Juuri näin Maatiainen. Puhut vähän, mutta asiaa. Peuha ja hänen kylkiäisensä ei osaa kuin itseään kehuskella. Taitohan se on sekin! Kukapas sen koiran hännän nostais ellei itse?

        Peuha on munannut itsensä, höpöttelemällä telkkarissa kaikelle kansalle täysin tuulesta temmattuja tarinoitaan. En enää kehtaa sanoa Kinnulan rajojen ulkopuolella että olen Kinnulasta.

        Mitäpä Peuha kylkiäisineen täällä itkee, hakisi kunta- ja kaupunkijohtajien paikkoja muualta. Tottahan nyt tuollainen nero suorastaan haetaan kotoa arvostetuimmille paikoille, kuin meidän pienen kunnan isäksi! Heh, heh, heh...naurattaa että tukehtua meinaa....


    • Toinejalakahauvassa

      Minäki ihmettelin sitä ku satuttii emännän kans kahtomaa Peuhan essiintymistä televisiossa. Ol muistaakseni keskisuome uutisissa, jos oikei muistetaa? Peuha sano televisiossa että hyö on valtuuston puhheenjohtaja Esko Pelkosen kans sopineet että hän tulloo takasi Kinnulan kunna johtajaks. Ei siinä Peuhan puhheessa kaikelle kansalle tainnu olla etes sitteekskää perreä? Ei sitä Peuhaa taija olla kunnassa näkyny? Enne vanahaa ruukattiin sannoa tuontyylislle satusedille että kaikkea se lehmänpaska kummittelloo. Minnäi oon se verran vanaha ukko että en minä ihan kaikkea usko mitä töllöttimessä puhutaa. Kyllä se Peuha sais hävetä puhheitaa. Se on ku nuo sostemie kansanetustajat, roskoa puhuvat ja meijän vähä yl 700 euro eläkkeistä leikattas jos voa muut suostus.

    • Koulutusjakokemus

      Joku kirjoitti nimimerkillä Urpilaisen uimamaisterin koulutuksesta. En tiedä lieneekö hänellä ko. tutkintoa, mutta käsitykseni mukaan Urpilainenkin on insinööri. Käsitykseni mukaan hän ei ole kuitenkaan suorittanut yliopisto/ korkeakoulututkintoa. Kyllähän toi koulutus riittänee pieneen kuntaan vaikka se onkin melko etäinen kj:n työtehtäviä ajatellen. Luottamusmiestausta ja kunnallinen työkokemus olisivat olleet eduksi kj:n tehtävien asianmukaista hoitoa ajatellen. Lieneekö irtisanomisen taustalla ollut erinäisten laiminlyöntien ja rikkeiden lisäksi yhteistyökyvyttömyyttä kunnallisten luottamushenkilöiden kanssa? En tiedä, mutta näin itse ajattelisin.

    • Maatiainen

      Ja Peuha taas vauhdissa! Jälleen valitus menossa hallinto-oikeuteen viimeisestä valtuuston kokouksesta!
      Ei raukka osaa edes hävetä!

      • sääliksikäy

        Milläs häpeät, jos ei raukoilla ole millä hävetä.


    • hävetä

      Kylläkai hävetä pitäisi Kinnulan kunnanvaltuusto, kun joutuu taas nöyrtymään laitto an päätöksen edessä

    • hävetä

      Urpilaisella on insinöörikoulutuksen lisäksi ylempi korkeakoulututkinto, että silleen. Väikkäri valmistumassa

      • Kovinepäilyttää

        Älähän nyt kirjoittele kuitenkaan kaikkea mitä sylky suuhun tuo tänne s24:lle! Minkähän alan ylempi korkeuakoulututkinto Kinnulan Peuhalla lienee? Pihtiputaallakin oli eräs valetohtori, joka taisi saada lähtöpassit. Suoranainen ihme, jos tuolla Peuhan älykkyysosamäärällä on pystytty suorittamaan insinöörin tutkintoon vaadittava oppimäärä hyväksytysti. Lieneeköhän kukaan tarkistanut, että Peuhan paperit ovat aidot ja oikeat?


    • Maatiainen

      Peuha valitti valitustenteon maksullisuudesta! Loppuuko siltä raukalta rahat kun piti siitä valittaa. Eihän maksullisuudesta muille menoja kertynytkään kuin Rötkölle, Peuhalle ja eräälle "junantuomalle" valittajalle!
      Sääliks alkaa jo käydä moinen epätoivoinen taistelu!
      Joku hakeutuisi jo lääkäriin hakemaan apua, vaikkapa ihan vaan keskustelua....

      • marjojapoimimaan

        jöö, kyllä Peuhalta taitaa olla rahat loppu ja persaukisia taitavat olla kylkiäisetkin... Menis vähä tukevampiin töihin, eikä jotavii valittais.


    • Penkk-Ari

      Ovatko Kinnulan nuoret naiset todella tuon näköisiä?

    • JaksamistaTeille

      Markku ja Esko hoitelee Kinnulan asioita mallikkaasti. Ovat tosi fiksuja osaavia ja älykkäitä kavereita. Jaksaisivat vaan tehdä työtä Kinnulan parhaaksi kuten tähänkin saakka Peuhojen häirinnästä huolimatta.

    • tapojaanvoiparantaa

      Enpä tiedä kuka on tyhmä ja kuka on älykäs. Jokaisella meillä lienee puutteita ja toivomisen varaa ko.asioiden suhteen... Kunnallisen päätöksenteon vaikeuttaminen ja jatkuva kunnalliselämän häirintä, mitättömistä asioista hallinto-oikeuteen valittamalla ei ole fiksua ja korrektia toimintaa. Ex kj. Urpilainen nostaisi minun ja varmaan monen muunkin arvostusta jättämällä kunnallisten luottamushenkilöiden päätökset rauhaan ja pyytämällä julkisesti anteeksi epäasiallisia menettelytapojaan. Lieneekö ko. herralla sellaiseen rohkeutta ja suoraselkäisyyttä-epäilen.

    • vitsikäs

      Eempä tiiä onko tuo Marku nyt niin älykäs ja tietävä. Olisi tehnyt laillisia päätöksiä niin ei hallinto-oikeus niitä kumoaisi. Kunnallisasioissa hänellä ei ainakaan ole kovin paljon tieto. Taitaa hänen tietonsa rajoittua mullinkasvatukseen.

    • eiyleisessäjakeluss

      Jos Markku olisi valittu aikoinaan Kinnulan kunnanisäksi, niin olis jääny kaikki ylimääräinen peuhaaminen pois. Viime viikkoista Kotsaria lukiessani, minä kuten varmaan moni muukin emme voineet olla ihmettelemättä! Jälleen kerran paljastui asioit, johon tuskin voi muuta sanoa, kuin että on se Peuha aika mestari. Missä lienee Peuhan ja luottamushenkilöinä toimivien Peuhan kylkiäisten moraali? Keiltäs muilta Peuha olis saani mainitut esityslistat luettavaksee, kuin kylkiäisiltä?

    • Hatuttaa

      Kunnan päättäjät jakautuneet kahteen leiriin Kinnulassa!
      On nämä päättäjät jotka haluavat ajaa Kinnulan etua, ja sitten Peuhalaiset!
      Peuhan kylkiäiset välittää kaiken tiedon suoraan Peuhalle, siis erotetulle kunnanjohtajalle! Joukossa on takinkääntäjiä useitakin! Edessä ollaan niin Kinnulan puolta, mutta kun selkäsi käännät, niin välittömästi annetaan Peuhalle sisäpiirin tietoa valituksen tekemistä varten!
      Hävettää olla ja asua Kinnulassa moisen porukan keskellä!

    • jyväskyläläinen2

      Kunnassa ei voi olla sisäpiiritietoa luottamushenkilöillä. Salassapidettäviä on vain sosiaali-ja terveyspuolella. Peuhan aikana Kinnula kehittyi ja saatiin uudistuksia. Toikkarointi on vienyt Kinnulan ahdinkoon hyvin lyhyessä ajassa. Mitään ei tehdä ja jos tehdään niin laittomasti. Keskisuomalaisen mukaan Kinnulassa on yt Suomen pahin työttöttömyys 23 %. Että sillee

    • hähää23

      Nyt taitaa toinen toikkaroijista olla kusessa. Autot seisoo....ahnelle sananlaskun mukainen loppu...

    • siivut

      On ne ahneita noi Kinnulan politikot. Pitävät pitkiä kokouksia saadakseen isompia palkkiota. Toinen Toikkasista piti saada Viron matkalle vaikkei hänelle ollut siihen mitään mandaattia. Toinen taas oli asiasta katkera. Toikkarointi senkun jatkuu ja kuntalaiset maksaa

    • siivut

      Pehan aikaan Kinnula meni eteenpäin, nyt kaikki ränsistyy ja ihmiset muuttaa pois

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      295
      3239
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      82
      1601
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      41
      1321
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1222
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      44
      1136
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1117
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      156
      1025
    Aihe